Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Porto werkt met Martins Indi aan doelsaldo, ook Benfica blijft winnen

Laatste update:

FC Porto is als enige ploeg nog altijd ongeslagen in de Primeira Liga. Het team van Julen Lopetegui versloeg zondagavond Rio Ave (5-0) en bezet daardoor de derde plaats in de Portugese competitie, met een achterstand van één punt op Vitória Guimarães en drie punten op Benfica. De koploper was eerder op de avond al met 0-2 te sterk voor Académica.

/

FC Porto - Rio Ave 5-0
Met Bruno Martins Indi in de basiself creëerde Porto in de beginfase al heel aardige kansen, maar onder anderen Danilo en Jackson Martínez kwamen net niet tot scoren. Na het eerste kwart kwam Rio Ave beter in de wedstrijd en met name Ukra hield de vijandelijke defensie bezig, maar een doelpunt zou er in de eerste helft niet vallen. Die treffer viel wel na rust, want Cristian Tello rende zijn bewaker eruit en schoot met zijn linker raak: 1-0. Tien minuten voor tijd besliste Jackson de wedstrijd, door doelman Cássio te kloppen na een goede actie van Tello. Via Alex Sandro, Óliver Torres en Danilo liep de score zelfs op naar 5-0. Porto verloor dit seizoen alleen een bekerwedstrijd tegen Sporting Portugal (1-3).

/

Académica - Benfica 0-2
Benfica kwam al na acht minuten op voorsprong in Coimbra. Nicolás Gaitán werd vrij voor de keeper gezet door Enzo Pérez en maakte het fraai af. Op slag van rust verdubbelden de bezoekers uit Lissabon de score, doordat Luisão uit een vrije trap van opnieuw Pérez raak kopte. De Braziliaan stond daarbij buitenspel, maar dat was de scheidsrechter van dienst ontgaan. Benfica zat op rozen en wist dat de zege eigenlijk wel binnen was. Men haalde in de tweede helft de voet van het gaspedaal en in de slotfase kreeg Académica nog een rode kaart. Marinho ging hard door op Andreas Samaris en mocht gaan douchen. Ola John viel na ruim een uur spelen in voor Talisca.

Wie eindigt dit seizoen hoger in de competitie, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Danilo mag wel wat meer credit voor zijn doelpunt in plaats van 'de score liep uit naar 5-0'. Die wel lekker ingeschoten!

Dominant met momenten waar Porto versnelde. Op dat soort momenten wist Rio Ave vaak niet was ze wisten. Vooral in de laatste tien minuten was het een eitje om er nog 3 in te tikken. Doelpunt van Danilo was de mooiste van de 5.

30 november 2014 om 23:43

Hoe speelde BMI?

1 december 2014 om 23:03

Echt goed! Echt geen fout gemaakt!

Wordt een leuk seizoen. Nummer 1 plek gaat tussen Benfica en Porto

1 december 2014 om 00:11

Dat doet het al jaren ^^.
Vitória Guimarães is toch een verrassing dit jaar en doet tot nu goed mee. Al denk ik wel dat hun zullen afhaken naar mate het seizoen langer wordt.

hoe doet martins indi het daar in portugal?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren