Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Porto maakt gehakt van MVV, verliezend Twente vreest voor Tadic

Laatste update:

MVV Maastricht was woensdagavond kansloos in de oefenwedstrijd tegen FC Porto. De topclub uit Portugal had weinig moeite met de Jupiler League-club: 6-0. FC Twente ging eveneens onderuit. VfL Bochum uit Duitsland was met 3-0 te sterk. Het uitvallen van Dusan Tadic was een extra domper.

FC Porto kende weinig moeite met MVV. In het Belgische Mopertingen was de stand bij rust al opgelopen tot 3-0. Silvestre Varela, Nabil Ghilas en André Castro scoorden in de eerste helft. Ook na de onderbreking werd er driemaal gescoord: Jackson Martinez, Juan Manuel Iturbe en Marat Izmailov waren trefzeker.

Twente maakte een matige indruk in de oefenwedstrijd tegen VfL Bochum. Treffers van Daniel Engelbrecht en Mirkan Aydin zorgden voor een 2-0 ruststand in het voordeel van de Duitsers. Na de hervatting bepaalde Piotr Cwielong de eindstand op 3-0. Tadic hield aan een grove charge een knieblessure over en kon de wedstrijd niet hervatten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt slecht van FC Twente
Dit seizoen
1 Psv
2 Feyenoord
3 Ajax
4 Vitesse
5 Heereveen

10 juli 2013 om 20:44

Hoe graag ik het ook zie als PSV fan zou ik er niet vanuit gaan dat we kampioen worden, zeker als strootman nog vetrekt waar het toch echt op lijkt. Ben bang dat het weer Ajax wordt indien ze bij elkaar blijven met of zonder toby maakt dan nog niet zoveel uit.

10 juli 2013 om 20:44

Jij bent zeker voor psv? Ik zou het niet met zekerheid zeggen dat PSV kampioen word. Ajax achter Feyenoord laat me niet lachen..

10 juli 2013 om 20:45

Zullen we dergelijke lijstjes in de loop van het seizoen maar gaan produceren? Hier lok je alleen maar reacties mee uit en het is totaal nergens op gebaseerd.

10 juli 2013 om 20:45

Haha geloog je het zelf dat feyenoord boven ajax eindigt?

1.ajax
2.psv.
3.feyenoord

10 juli 2013 om 20:46

Want dat is natuurlijk onmogelijk.. Maar ja, we weten inmiddels hoe het gaat in Amsterdam. Liever gehaat worden door arrogantie dan geliefd om het voetbal. Ga zo door zou ik zeggen.

10 juli 2013 om 20:50

Ga anders even alle ajacieden over een kam scheren gozer.... Laat die lijstjes nou nog maar even achterwege, we zien het wel hoe het loopt.

10 juli 2013 om 20:55

1 Ajax/psv ben ik nog niet over uit
2 Ajax/psv
3 Feyenoord
4 Vitesse
5 Utrecht
6 Twente

Ik denk dat Twente weer sub-top is hoe hard ze proberen het lukt niet.

10 juli 2013 om 20:55

Ajax maakt idd de grootste kans om kampioen te worden, als de Jong en Eriksen blijven en in mindere mate Toby..
Maar als Strootman vertrekt zie ik Feijenoord boven psv eindigen tenzij daar plotselinge verkopen worden gedaan zoals bv een Pellé.

Je leest het al, er zitten een boel mitsen en maren in mijn reactie maar zo is het nu eenmaal op dit moment. Realistische voorspellingen kunnen pas gedaan worden als de transfermarkt gesloten is..

10 juli 2013 om 21:46

Als we het toch over voorspellingen hebben. Ik hoop dat AZ weer kan aanhaken bij de subtop, toch een mooie club waar ondanks de val van DSB goed beleid is gevoerd.
Benieuwd hoe ze het verlies van Maher gaan opvangen.

10 juli 2013 om 20:45

Ja want na alle basisspelers die vertrokken zijn is PSV de gedoodvergde favoriet ... En ook nog Feyenoord boven Ajax zetten ...

Kom eens met argumenten over je top 3

10 juli 2013 om 20:45

Dus om één oefenwedstrijd kun jij al gelijk concluderen hoe ze gaan eindigen aankomend seizoen? Wat een onzin, heb de wedstrijd niet gezien maar twente moet zich hier wel een beetje schamen.. Het uitvallen van Tadic valt weer zwaar tegen na al die andere blesures..

10 juli 2013 om 20:45

Kun je het dan op zijn minst beargumenteren, waarom jij denkt dat PSV kampioen gaat worden?

Overigens vind ik deze resultaten niet verrassend. Het is alleen te hopen dat Tadic niks is opgelopen.

10 juli 2013 om 20:46

Ajax wordt denk ik gewoon weer kampioen als Eriksen en de Jong blijven en ik denk ook dat Twente wel boven Heerenveen gaat eindigen.

10 juli 2013 om 20:46

Leg eens uit waarop je deze top vijf baseert? Staat Twente er niet tussen alleen vanwege deze dramatische wedstrijd? Waarom Heerenveen in de top vijf. Onderbouw je mening eens, ik zou graag willen weten waarom je dit denkt.

10 juli 2013 om 20:58

Twente is te veel spelers kwijt denk ik,en sc Heerenveen juist niet met enkele top talenten uit de beloften gaan denk ik echt hoge ogen gooien dit jaar.(top6)

10 juli 2013 om 20:49

Ja wat denk je van:

1. Ajax: wederom nog steeds de sterkste selectie op het moment zelfs sterker als begin vorig seizoen.
2. Vitesse: Met al die huurlingen van Chelsea en eigen jeugd zijn de goede weg ingeslagen.

PSV & Feyenoord voor plek 3

10 juli 2013 om 21:20

Voor de Top 3 ben ik er nog niet uit maar voor de plaatsten eronder denk ik aan FC utrecht vittese en heerenveen ==== FC Twente gaat zonder chadli een moeilijk seizoen te gemoet en ook az zonder maher en ailtidor!

10 juli 2013 om 21:59

Momenteel moet ik eerlijk (als Rotterdammer) zeggen dat ik Ajax de beste papieren geef, zeker wanneer ze van de Jong, Eriksen en Alderweireld er 2 vd 3 kunnen behouden. Hiernaast ook goed versterkt met Bojan en vd Hoorn.

PSV twijfel ik erg aan, zijn een goede weg ingeslagen maar zeker als Strootman ook nog eens gaat hebben ze wel een heel nieuw en jong team. Ik geef Feyenoord dan ook meer kans als achtervolger van Feyenoord, heel het team bij elkaar gehouden en zeker wanneer ze nog een multifunctionele aanvaller erbij halen (ryo, Assaidi) geeft dit een stuk meer variatie.

Vitesse kan weer verassen, maar dit verwacht ik eerlijk gezegd niet. V Ginkel was enorm belangrijk op het middenveld, en hoe Feyenoord afgelopen seizoen afhankelijk was van Pelle geldt dit natuurlijk ook voor Vitesse en Bony.

Ook Twente zie ik Komend seizoen niet in de top, zelfde als PSV een goede weg met jonge spelers, maar nog te vroeg om gelijk te presteren denk ik.

Denk dan ook aan een titelstrijd die voornamelijk tussen Ajax en Feyenoord gaat, waar PSV en Vitesse mogelijk nog kunnen verassen..

11 juli 2013 om 08:22

De voorbereiding zegt helemaal niets. Nodig je uit om mee te spelen met het spel op jijbentdekenner . nl. Ben benieuwd of je hoog eindigt

Vind het niet zo gek dat MVV met 6-0 verliest. Dat Twente verliest vind ik wel opmerkelijk, maar zegt nog niets. Het zou wel zonde voor Twente zijn als Tadic er echt voor lange tijd uit ligt.

Twente... schaam je. 3-0 tegen een 2e klasser club uit Duitsland hoor je niet van te verliezen. Ook al zijn het oefenwedstrijden. Je wordt er wel licht belachelijk mee gemaakt. Hoe laag het niveau in Nederland nou is.

10 juli 2013 om 23:06

De "kampioen" Ajax zou er ook van verliezen, niveau in Nederland is gewoon dramatisch laag.

11 juli 2013 om 00:35

Hoezo denk je dat? Ajax won ook heel simpel van dresden... Ook een 2e klasser. Niet zo goed als bochum, maar alsnog, denk niet dat Ajax verliest van dit bochum.

11 juli 2013 om 08:25

Dat valt wel mee hoor, hoe laag het niveau in Nederland is. Soms probeer je bepaalde dingen uit. Het is een oefenwedstrijd. Die mag je verliezen. Ik weet bijna zeker dat Ajax met zijn spelsysteem eenvoudig zou winnen bij Bochum. Iedereen is op elkaar ingespeeld, het is een geoliede motor.

11 juli 2013 om 09:32

Dramatisch laag.....je hebt het over de 6de competitie van de wereld.....ga je schamen in de spiegel, calimero gedrag!

ON: blijft slecht van Twente maar het zegt allemaal niks, voorbereiding heet dat, dan mag je dingen proberen, op je bek gaan, als je er maar weer beter van wordt.

11 juli 2013 om 11:07

Rusland, Oekraïne, Roemenie, Italië, Spanje, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Turkije. Die competities staan allemaal wel boven Nederland hoor, dan reken ik de Braziliaanse nog niet eens mee,

Gaat een simpel jaar worden voor Ajax ben ik bang.
PSV een heel nieuw team, FC Twente bakt er weinig van nu al helemaal als Douglas weg is, Feyenoord te afhankelijk van Pelle, AZ geen Maher en altidoire en Vitesse waarschijnlijk zonder Bony

10 juli 2013 om 20:44

Vergeet Van Ginkel niet

10 juli 2013 om 20:46

Bij Ajax gaat er ook het 1 en ander nog gebeuren hoor!!?? En met vd hoorn worden ze nou niet echt sterker

10 juli 2013 om 20:50

Alderweireld is er voorlopig nog en daarnaast is van den Hoorn wel degelijk. Anders kunnen ze altijd nog teurg vallen op Denswil ( geloof ik, niet zeker dat ik hem bedoel ) is ook een sterke verdediger.

@mexicaantje: Die inderdaad ook nog!

10 juli 2013 om 20:52

Alderweireld is nog lang niet weg hoor.

10 juli 2013 om 20:49

Ajax gaat ook nog wel spelers inleveren. Ik verwacht toch wel dat Alderweireld vertrekt en ook Eriksen of de Jong nog zal gaan. Dan leveren ze gewoon heel veel in, zeker als v/d Hoorn de vervanger van Alderweireld is. Daarbij levert PSV ook in met het vertrek van Mertens, Lens, van Bommel en waarschijnlijk ook Strootman. Bij Vitesse zijn van Ginkel en Bony vertrokken, terwijl AZ Maher en Altidore heeft moeten laten gaan. De enige club die intact lijkt te blijven is Feyenoord en als daar dan een speler als Assaidi bij kan komen, kunnen die het Ajax zeker lastig gaan maken. Ik verwacht niet te veel van Feyenoord, maar de top 3 moet toch weer minstens behaald worden.

Haha en Porto speelde met aardig wat jeugd, tegenover de beste 11 van MVV.

10 juli 2013 om 20:47

Ik vraag me af hoe Porto er bij komt om tegen MVV te spelen. Natuurlijk een wereld van verschil tussen deze twee teams en het is een meer dan logische uitslag.

10 juli 2013 om 20:52

Waarschijnlijk zijn ze, net als Mvv, aan het voorbereiden in België en zaten ze bij elkaar in de buurt? Daarbij speelt elke club tegen voor hun zwakke tegenstanders. Feyenoord speelt toch ook tegen SC Feyenoord en Aswh. Waarom halen ze dat in hun hoofd? Misschien dat je het nu begrijpt.

10 juli 2013 om 20:55

Porto speelt zijn voorbereiding al jaren in Nederland . Ze spelen zelfs tegen Amateurs .

10 juli 2013 om 20:59

Bedankt voor de informatie Voetbal87

Deze kan verwijderd worden.

10 juli 2013 om 21:19

Porto heeft trainingskamp in Horst (noord-limburg). Dus inderdaad wel in Nederland. De reden waarom de wedstrijd in Mopertingen is gespeeld weet ik niet.

10 juli 2013 om 21:21

Voor de jeugd van porto een prima tegenstander maar voor de sterren natuurlijk geen echte tegenstand!

11 juli 2013 om 09:20

En altijd Terborg toernooi

10 juli 2013 om 20:50

Ja gek he ?? 1 speler van Porto heeft meer waarde dan de hele selectie van MVV

10 juli 2013 om 23:01

Bij MVV stonden niet de beste 11 op, stonden ook testspelers en jeugdspelers in.

Nou zegt de voorbereiding natuurlijk niet zo bijzonder veel, maar het lijkt erop dat Twente de negatieve spiraal van vorig seizoen gaat doortrekken naar dit seizoen. Ik voorspel dit jaar dan ook niet veel goeds en zeker niet als Chadli en Fer ook nog eens weggaan, Ebicilio en Stevens er voorlopig uit liggen met een blessure en daar nu ook Tadic bij lijkt te komen.

10 juli 2013 om 21:07

Ebecilio sluit volgende week alweer aan, daarnaast gaat Twente vervangers halen voor Chadli en Fer. Je zegt zelf dat de voorbereiding niet zoveel zegt maar vervolgens zeg je dat het er op lijkt dat Twente de negatieve spiraal van vorig seizoen gaat doortrekken? Waar baseer je dat op dan? Je spreekt jezelf een beetje tegen.

10 juli 2013 om 21:19

Hoezo spreek ik mezelf tegen. Ik spreek m'n verwachting uit, ondanks dat een voorbereiding niks zegt. Dat is iets heel anders. Daarbij komt dat Twente nog steeds zo ongeïnspireerd is als maar kan en zelfs tegen middelmatige ploegen een flink pak op de broek krijgt. Voorbereiding of niet, dit is gewoon schandalig.

10 juli 2013 om 21:59

Zoals je al zegt, voorbereiding zegt niets. In het seizoen 2009/2010 kregen we ook een flink pak slaag van onder andere FC Emmen (3-1) en Anderlecht (5-0). En in dat seizoen werden we kampioen.

Twente en Az hebben dus nog veel werk te doen, oef.
Misschien ook niet vreemd dat het juist de 2 clubs zijn die ook tegenvielen vorig seizoen, ze hebben gelukkig nog wel genoeg tijd maar het is geen goed teken dit.

Eigenlijk ben ik wel blij met de forse nederlaag van Fc Twente tegen een eerste divisie club uit Duitsland. Hopelijk gaan de beleidsbepalers nu eens inzien waar de supporters al heel erg angstig voor zijn. FC Twente komt gewoon kwaliteit tekort. Er moet gewoon wat gaan gebeuren en snel ook. Als er niet snel wordt in gegrepen zal Fc Twente verder omlaag zakken in een draaikolk naar beneden. Met de huidige selectie waar Chadli en Fer ook nog eens gaan verdwijnen gaat FC Twente echt ook komend seizoen geen Europees voetbal halen. Resultaat : nog meer business leden die FC Twente vaarwel gaan zeggen door de economische omstandigheden en het vertoonde spel op het veld en ook wederom een heleboel andere seizoenkaart houders die Fc Twente vaarwel zullen zeggen. Ook zal Fc twente daardoor weer een aantal spelers niet aan kunnen trekken of willen ze gewoon niet meer naar onze club. De uitbreiding van het stadion kan met dit huidige beleid wel helemaal de ijskast in.

Goed dat Fc Twente continu bezig is om jong Fc Twente en het eerste vrouwenteam te versterken met spelers. Goed dat Fc Twente mogelijk het FBK stadion over wil nemen of een tribune wil bouwen op het trainingscomplex. Maar er moet ten eerste eens actie ondernomen worden voor het eerste team wat in de eredivisie voetbalt.

En wat hebben we vorig seizoen domme pech gehad met alle blessures die we hebben gehad (fer, Chadli, Michailov, Schilder, Brama, Bjelland, Kuiper, Boschker, Bengtsson), maar Brama en Schilder zijn nog steeds niet fit, Nu vallen binnen twee weken Ebbecilo, Stevens en nu ook nog eens Tadic geblesseerd weg. Dit kan toch geen domme pech meer zijn. Ik ben bang dat het veel dieper zit en er iets structueel helemaal fout zit. Of in de trainingsopbouw of gewoon de manier van trainen zelf. Hopelijk komt Fc Twente snel met een goede oplossong.

Mooi doelpunt van Marat Izmaylov. Jammer dat geen enkele bondscoach van Rusland hem nooit de kans gegeven heeft om voor Sbornaya belangrijk te zijn(behalve Advocaat dan), want dat heeft hij wel in zich.

Wel een mooie goal van Varela. 3-0 verliezen tegen een tweedeklasser is niet goed.

Haha wat stom... mensen die de competitie gaan voorspellen op basis van oefenwedstrijden in Juli.

10 juli 2013 om 21:44

Het is nu eenmaal komkommertijd en dan slaat bij sommigen de verveling toe.

10 juli 2013 om 21:50

Juist beter, kunnen we straks hard toeslaan.
Verder heb je gelijk, sommige schrijven Az en Twente nu al af.
Beide clubs en vooral Twente zijn het verplicht om sowieso 5-de te worden. En hebben de selectie er ook voor.
Net alsof Utrecht, Heereveen, Groningen, Ado etc stappen hebben gemaakt met de selectie.

11 juli 2013 om 09:25

@ruud_az:

De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet... Ik ben het met je eens dat je AZ en Twente nog niet kan afschrijven op basis van een oefenpotje in juli. Maar jij schrijft daarna wel doodleuk Utrecht, Heerenveen, Groningen en ADO af omdat ze geen stappen hebben gemaakt in de selectie. In juli al nota bene.

11 juli 2013 om 11:49

Nee, ik schrijf ze niet af. Maar lees even hier alles door, en men gaat er maar vanuit dat die clubs wel even hoger eindigen.
Az is het bijvoorbeeld als 6 de begroting bijna verplicht om 6 de te worden. Twente zelfs hoger.

Vooral het doelpunt van Jackson vond ik van grote klasse, heerlijk gestuurd met het hoofd, wist van te voren al dat de bal op maat zou zijn dus kon precies timen wanneer hij moest springen en kon zo de bal perfect sturen.

Er waren mogelijkheden om de scoren nog verder op te voeren maar dit is netjes en de voorbereiding is pas net op gang, dadelijk met het complete team ben ik benieuwd tot hoeveel we in staat zijn.

Op dit moment is Benfica zeker beter al zie ik daar ook nog een Garay, Matic en/of Cardozo vertrekken al denk ik dat ze in de breedte sterker zijn maar dat waren ze vorig seizoen ook en toen hebben ze het ook niet gered. Bij Porto kan een Ocampos nog erbij komen, zal geen verkeerde versterking zijn lijkt me maar niet per se nodig.
Kijken of Herrera de rol van Moutinho redelijk kan invullen en Iturbe zijn belofte kan gaan inlossen en wat gelukkiger kan overkomen dan tot nu toe.

ik denk sowieso dat ajax toch weer kampioen gaat worden want ze hebben nog steeds een erg sterk team. psv heeft veel vetrouwde spelers verloren en feyenoord ach ze worden wel elk jaar beter omdat alle talentjes ouder worden maar kampioen zie ik ze nog niet worden.
twente had een paar goede seizoenen maar daar blijft het ook bij. misschien een 5de plaats misschien dat is ook too much
vitesse mist hun beste speler dus zie ik hen ook niet zo hoog eindigen

als finbogason niet weg gaat bij heerenveen
of er komt een goede vervanger
dan denk ik als heerenveen ook zeker een kans heeft om in de top 5 te komen.
ze hebben goed aankopen gedaan met wolf eikram en wildschut en ze hebben een goede jeugd die kan doorstromen naar het eerste.

ik denk gewoon dat feyenoord zoiezo boven psv gaat eindigen ons team is al ingespeeld op elkaar bij psv hebben ze daar minstens een half seizoen voor nodig. Mits De Jong Eriksen en Alderweireld blijven heeft ajax wel de beste papieren om kampioen te worden. Maar vlak feyenoord zeker niet uit als wij Assaidi of Myaichi doet feyenoord volop mee voor de titel.

10 juli 2013 om 23:15

Er zijn nog 7 weken voordat de transfermarkt sluit ! Als Graziano pelle vertrekt verliest Feyenoord 50% van zijn doelpunten .

Bij Heerenveen hebben ze ook weer eens behoefte aan een hoge klassering en Europees voetbal. Staan een paar jonge talenten op doorbreken.

RKC zie ik als verassende degradant, en dat zie ik van alle Eredivisieclubs eigenlijk ook het liefst gebeuren.

Psv, Ajax en Vitesse gaan elkaar weinig ontlopen denk ik. PSV moet dit seizoen kampioen worden na jarenlange droogte Vitesse heeft Izich aardig versterkt met Ake, Leerdam en Vejinovic eb er komt vast nog wel wat bij (vooral op de plek van Bony)

Verder denk ik dat Go Ahead gaat verassen met een hoge notering. Ze rolden afgelopen week AZ al op, al was het een oefenpot.

Bij Heracles heeft inmiddels een flinke leegloop plaatsgevonden, dus die schat ik ook laag in. De rest staat zon beetje op normale positie

vind dit een normale uitslag als je clubs naast elkaar leg porto is een topploeg in europa dus mag je verwachten dat er een uitslag als deze uitkomt. vond mvv niet zo slecht maar gezien de uitslag lijkt dat wel zo porto speelde met zijn volledige eerste selectie en als ik dit vergelijkt met mvv is dat natuurlijk een hemelsbreed verschil maar mvv is goed bezig en dat vind ik belangrijker dan deze uitslag

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren