Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen verkoopt Ahmed El Messaoudi na ‘serieus bod’

Laatste update:

FC Groningen en het Turkse Gaziantep FK hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Ahmed El Messaoudi, zo melden de clubs dinsdagavond via de officiële kanalen. De 26-jarige middenvelder maakt per direct de overstap naar de club uit Turkije, waar de transfermarkt woensdagavond zijn deuren sluit. El Messaoudi heeft zich voor drie seizoenen aan de Süper Lig-club, waar ook ex-Heraclied Alexander Merkel op de loonlijst staat, verbonden.

“Hoewel er doorlopend interesse was in Ahmed is het tijdens ons transferwindow niet tot een deal gekomen. Ahmed heeft bij ons meerdere malen aangegeven deze zomer graag een transfer te willen maken en er zijn ook meerdere biedingen geweest”, verklaart technisch directeur Mark-Jan Fledderus. “Op de laatste dag van het transferwindow hebben wij een aantal nieuwe spelers kunnen aantrekken en daarnaast ontwikkelt een aantal jonge spelers zich heel goed. Gezien het aflopende contract van Ahmed waren er voor ons sportieve én financiële argumenten om aan een eventueel vertrek mee te werken.”

Fledderus heeft het over ‘een serieus bod’ van Gaziantep FK, waarna de afweging is gemaakt om aan de transferwens van de middenvelder medewerking te verlenen. “Wij hebben de overtuiging dat we binnen de huidige selectie voldoende opties hebben om zijn vertrek op te vangen. Het biedt immers ook weer ruimte en mogelijkheden voor andere jongens.” El Messaoudi werd in de zomer van 2019 door FC Groningen overgenomen van het Belgische KV Mechelen en had nog een contract tot 2022 in Euroborg.

El Messaoudi kwam tot 55 wedstrijden voor FC Groningen, waarvan 45 vanaf de aftrap. De middenvelder was tien keer trefzeker. Zijn eerste goal, op 28 februari 2020, was de laatste treffer van de noordelingen van het door het coronavirus eerder afgebroken seizoen 2019/20. Vorig seizoen was El Messaoudi met acht competitiedoelpunten tweede op de clubtopscorerslijst achter spits Jörgen Strand Larsen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verdomme, dat gezeur met verschillende transferdeadlines altijd. Van Kaam nu maar basis?

7 september 2021 om 20:41

Is van kaam niet verhuurd aan emmen?

7 september 2021 om 20:49

Zijn broertje is verhuurd

7 september 2021 om 21:25

Word er echt moedeloos van......

7 september 2021 om 22:07

Dat moeten ze echt gelijk trekken. In feite is het gewoon oneerlijke concurrentie. Los van het feit dat je nu geen vervanger zou kunnen halen omdat de markt hier dicht zit.

8 september 2021 om 07:44

Gelukkig zijn er nog genoeg transfervrije spelers

8 september 2021 om 11:09

Irandust was al gehaald met in het achterhoofd het mogelijke vertrek van El Messaoudi. Ga er vanuit dat Irandust dus ook gewoon gelijk in de basis komt

Hiermee is wel de gehele kern van Groningen van vorig seizoen vertrokken…. Itakura, Matusiwa, en nu deze jongen, ben benieuwd of ze dit op kunnen vangen. Veel nieuwe spelers gehaald, nu de vraag of ze samen kunnen presteren…

Zonde ik vond het altijd een fijne speler.

Zo makkelijk een middenvelder laten gaan die er toch 7 a 8 per seizoen maakt....

7 september 2021 om 21:25

Aflopend contract, dus daar kunnen ze niet veel aan doen als Ahmed andere ambities heeft. Echter, als ik de wandelgangen mag geloven, is 400k wel echt heel weinig voor hem. Dat hadden ze toch wel better kunnen doen.

7 september 2021 om 22:12

Dat vind ik wel meevallen. Het is een jongen die al aan zijn top zit en tranfservrij gehaald is. Elk bedrag dat je dan voor hem kan krijgen is mooi meegenomen zeker met 1 jarig contract.

7 september 2021 om 22:18

Je kunt je natuurlijk afvragen of je die 400k niet op de koop moet toenemen, als je de rest van het seizoen de beschikking over hem hebt.

7 september 2021 om 22:43

Hoeveel plekken zou je nou met hem aan het eind van het seizoen hoger staan? Volgens mij moet je 3 plekken hoger staan om 400 k goed te maken. En het is nier dat messaoudi onvervangbaar is binnen de huidige selectie.

8 september 2021 om 01:03

El Messaoudi is niet transfervrij gehaald. Sterker nog, Mechelen had een doorverkooppercentage in deze transfer zitten. Dus Mechelen krijgt nog 60k van Groningen. Denk dat je hem redelijk onderschat trouwens hoe belangrijk hij niet is voor de fc. Hij was na Strand Larsen (9 goals), de tweede speler op de topscorers lijst van vorig seizoen (8 goals). 20 procent van de doelpunten productie. Groningen scoort al moeilijk, laat staan dat je hem ook laat gaan. Hij is nog maar 26. Nog 1 jaar houden bij de fc en dan een grotere transfer maken was mooier geweest. Hij speelt altijd wel een voldoende en verzaakt amper.

Wel scheef dit met die verschillende deadlines. Nu kan Groningen geen vervanger halen

7 september 2021 om 22:05

Fledderus en co hielden al rekening met zijn vertrek.
Irandust op 10, Van Kaam op 6, Suslov op 7. Of Van Kaam op de bank en die nieuwe jongen van Sparta erin.
Of Dammers en Te Wierik achterin en die geweldige speler van Ajax doorschuiven naar de plek van Matusiwa.
Er zijn echt wel mogelijkheden.

7 september 2021 om 22:29

Van kaam maar op de bank, als je het mij vraagt

7 september 2021 om 22:51

Ben ik met je eens. Laat te weinig ontwikkeling zien. Vind hem ook te lief, speelt met veel plezier. Maar het is geen winnaar. En had gehoopt dat zijn Braziliaanse helft meer te zien zou zijn in zijn spel.

Waarom zijn er overal verschillende deadlines? Ontzettend nep dit, nu kan Groningen geen vervanger halen die ze wel nodig hebben. Ieder europese competitie moet een zelfde deadline hebben en niet anders.

Groningen had net een nieuw middenvelder gehaald toch? Of is dat meer een 10?

8 september 2021 om 11:10

Irandust is inderdaad gehaald als mogelijke vervanger van El Messaoudi. Ze hielden al rekening met een vertrek

8 september 2021 om 11:32

Die zal dan waarschijnlijk direct voor de leeuwen gegooid worden lijkt me, ben beniewd!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren