Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen-verdediger weigert nieuw contract: ‘Zeer jammer en spijtig’

Laatste update:
/

Hans Hateboer gaat na dit seizoen op zoek naar een nieuwe club. De verdediger van FC Groningen beschikt over een aflopend contract en heeft de directie van zijn club laten weten deze niet te willen verlengen.

“Wij hebben meerdere malen geprobeerd een nieuwe overeenkomst met hem af te sluiten, maar Hateboer heeft ons helaas laten weten zijn contract bij FC Groningen niet te willen verlengen. Dat is zeer jammer en spijtig”, aldus algemeen directeur Hans Nijland op de website van de club.

De rechtsback maakte in 2014 zijn debuut bij de Trots van het Noorden . Daar groeide hij snel uit tot vaste waarde. Dit seizoen heeft trainer Ernest Faber al twaalf keer een beroep gedaan op de 22-jarige defensieve kracht. Waar de toekomst van Hateboer ligt, is nog niet bekend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een van de lichtpunten bij Groningen. Zie in hem veel potentie en hij heeft een fantastische naam.

8 november 2016 om 16:46

Hateboer is misschien wat voor AZ. Een topclub is te hoog gegrepen voor hem als hij al niet veel indruk maakt bij Groningen. Hij zal zich vast nog wel doorontwikkelen gezien zijn jonge leeftijd en dus zou AZ een ideale overstap zijn voor hem.

8 november 2016 om 17:17

Ik denk niet dat hij de stap opzij maakt van FC Groningen naar AZ. Het is stuivertje wisselen elk jaar wie de betere is en toevallig is dat de afgelopen 1.5 jaar AZ (zal ook de reden zijn dat Hateboer vertrekken wil).

Tenzij AZ met een bak geld aan komt zetten wat natuurlijk goed mogelijk is. De volgende club van Hateboer bespaard zeker 1.5 - 2 miljoen als hij transfervrij overkomt en die zou ik als Hansie zijnde allemaal in mijn eigen zak willen steken (daar is vast wel een Engelse of Duitse club toe bereidt).

8 november 2016 om 17:38

Stuivertje wisselen? AZ speelt bijna elk jaar Europees voetbal. En staat toch echt hoger in de pikorde dan Groningen.

8 november 2016 om 17:55

Stap opzij denk? Hahaha AZ is duidelijk een stap omhoog ten opzichte van Groningen. Acht keer in de laatste tien jaar Europees gehaald. Wat heeft Groningen precies bereikt. Hateboer mag van mij trouwens in Groningen blijven..

8 november 2016 om 18:06

Als Groningen fan zie ik AZ zeker als betere club, waarschijnlijk ook financieel (qua salarissen).
Hateboer is nog steeds erg talentvol maar wat grijs, staat ook wat stil in z'n ontwikkeling.
Jammer dat ie weg gaat maar ik zie het als nieuwe mogelijkheid.

8 november 2016 om 18:25

AZ is een stap omhoog, zeker qua technisch beleid. Waar AZ elk jaar goede spelers weet aan te trekken, mislukken bij Groningen de laatste jaren veel spelers. En dat ligt niet altijd aan de spelers, maar ook aan het slechte technische beleid. AZ is wat dat betreft gewoon veel beter bezig. Anticiperen ook veel adequater op de voetbalmarkt.

8 november 2016 om 16:59

Jij zegt lichtpunt, ik noem het armoe. Hij speelt bij gebrek aan beter.

8 november 2016 om 17:07

Als Hans armoe is dan is het wel heel erg gesteld met Groningen 😒

Heerlijk nieuws, deze lompe nietsnut die zowel aanvallend als verdedigend niks toevoegt (ja, als je 84 wedstrijden speelt maak je weleens een goal en lukt weleens een sliding) mag wat mij betreft zo snel mogelijk weg. Voor hem 10 anderen.

Jammer is goeie speler voor Groningen
Maar ja als hij zelf niet wil houd het op. Dan maar hopen dat die in de winter verrekt kunnen ze er nog geld voor krijgen

Zo, die speelt niet meer onder Faber. Aan de andere kant, hij doet het redelijk tot goed dit seizoen, dus misschien mag hij blijven staan... Op zich heeft hij ook redelijk wat assists op zijn naam staan, dus brengt wel iets....

8 november 2016 om 17:10

Hij speelt dan juist wel onder Faber, lag bij nec om die reden ook overhoop met het bestuur, remember?

Ik vond Magnasco een stuk beter. Vind het nog steeds spijtig dat ze hem hebben laten gaan. Van Hateboer ben ik niet zo onder de indruk. Speelt natuurlijk veel vanwege gebrek aan concurrentie. Vind hem een beetje stil staan in z'n ontwikkeling.

8 november 2016 om 17:57

Magnasco? Serieus?

Ik kan me die wedstrijd van hem tegen Twente nog wel herinneren 4-1 was dat, zelden zo'n beperkte speler gezien

8 november 2016 om 19:39

Verdedigend liet hij steken vallen ja. Hateboer doet dat ook. Vergeet niet dat Magnasco ook nog jong was. Nu nog steeds maar 24. Aanvallend was hij echt velen malen beter dan Hateboer.

Hateboer echt een Feyenoordspeler. Ik zie hem daar nog wel eens belanden. Voor nu lijkt het me goed voor hem een tussenstap te maken. Begrijp overigens. Iet waaarom hij niet verlengt, zo goed is hij niet en het is ook niet dat clubs voor hem in de rij staan vermoedelijk.

8 november 2016 om 18:37

Op rechttsback is echter geen plek bij Feyenoord en dat niveau vind ik hem ook niet hebben. Valt aanvallend nog wel eens op maar ik twijfel eerlijk gezegd al of hij het niveau Az/vitesse aan kan. Vindt hem er niet zo erg bij Groningen bovenuit steken.

Ik proef een beetje dezelfde grootheidswaan als vd looi had. Hoop voor hem dat Erwin hem oppikt in Tilburg, want vind hem geen hele sterke speler bij Groningen en verwacht ook niet dat hij zal spelen bij een sterker team.

Ik denk niet dat ze in de Eredivisie in de rij zullen staan voor deze speler. Ben zelfs bang dat hij een stap zijwaarts dan niet terug zal moeten doen.

Typisch gevalletje zelfoverschatting.. Speelt echt een heel matig seizoen en is in veel wedstrijden schuldig geweest aan tegentreffers. Voor de top in Nederland komt hij tekort, al kan ik me interesse van Feyenoord(?) herinneren. Wel zonde, veel in geïnvesteerd als jeugdspeler en nu gratis de deur ooit.

Zonde! Één van de weinige ras echte Groningers in de selectie..
Trouwens wel een hele domme actie van Nijland enzovoort om hem niet eerder te verkopen, want het was al langer bekend dat Hateboer naar Engeland wil. Als je als club moet leven van de uitgaande transfers dan laat je zo'n jongen niet gratis de deur uitlopen..

Denk dat FC Groningen hem dan beter kan verkopen in de winter en dan die Magnasco? Halen.

Tja, jammer. Ook geen ramp. Ontwikkelt zich amper. Hoge drive/ veel loopvermogen, maar op moment supreme van de voorzet dan houd t op en is t overzicht verdwenen. Dan verdwijnt de bal over t doel/ niemandsland. Wel een vervanger voor te vinden. In de winterstop maar weg. Las ooit dat Everton belangstelling voor m had. Destijds al een hele goeie grap

Benieuwd waar hij dan heen gaat/wil. De topclubs in Nederland zijn voor hem te hoog gegrepen, en lijkt me ook niet dat hij een stap naar een concurrent van Groningen zal gaan. Dan zal het wel het buitenland worden, of een mindere clubs in Nederland. Lijkt mij dat hij beter bij Groningen kan blijven op dit moment. Als hij naar het buitenland gaat hoor je nooit meer wat van hem denk ik..

Bij AZ zijn ze op zoek naar een rechtsback met veel loopvermogen en grote longinhoud. ik denk dat AZ wel bij Groningen komt informeren aangezien Johansson gratis de deur uit loopt einde dit seizoen.

Peter peter peter... Ik zie veel emengde reacties wat betreft het niveau van Hateboer. Niemand kan echter ontkennen dat hij prima dinen heeft laten zien en ook aangezien hij een Groninger is, vind ik dit jammer.

Het beleid van Groningen vind ik echter schokkend. En dan doel ik op meneer Jeltema.
Opsomming in de eerste maanden van Peter Jeltema:

- Tegenvallende resultaten
- Tegenvallende plek op de ranglijst
- Basisspeler Maduro in de voorbereiding nu tribuneklant.
- Basisspeler in de voorbereiding Antonia, het contract ontbonden.
- Basisspeler Tamata in de voorbereiding, het contract ontbonden.
- Burnet gratis weg, Davidson in. Een verbetering?
- Hans Hateboer niet overtuigd te blijven

Gaat prima!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren