Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Den Bosch ontkent gefopt te zijn door nepsjeik: 'We hadden het al door'

Laatste update:

De leiding van FC Den Bosch heeft wat uit te leggen aan de supporters. PowNews liet een nepsjeik aankloppen bij een aantal clubs in het Nederlandse betaalde voetbal, met het voorstel om de vereniging over te nemen. Willem II en SC Cambuur hapten in eerste instantie toe, maar roken al snel onraad en lieten de zaak verder rusten. Bij FC Den Bosch was dat niet het geval.

PowNews zond maandagavond beelden uit van de nepsjeik die in gesprek was met Guido van de Kamp (commercieel medewerker) en Willem Heeren (veiligheidscoördinator) van Den Bosch. Het duo stemde in met de meest vreemde voorstellen van de sjeik: zo kon trainer Ruud Kaiser vervangen worden door Zeljko Petrovic en mochten ook alle spelers weg. Het rommelen met de clubkleuren en het betalen met zwart geld was volgens Van de Kamp en Heeren ook geen probleem.

De sjeik stelde ook voor om de clubnaam te veranderen in 'The Dragons' en ook dat moest voor het juiste bedrag wel mogelijk zijn. Bovendien kon alcohol in het stadion verboden worden en zou er zelfs kunnen worden nagedacht over een aparte ingang voor mannen en vrouwen.

De beelden waren bijzonder, maar Den Bosch claimt dat men al een tijdje wist dat het om een grap ging, en dat de club gewoon heeft meegespeeld. "We hebben een vrijwilliger naar die gesprekken gestuurd, omdat we het al door hadden", zegt directeur Fred van der Hoorn tegen Omroep Brabant. "Er zijn wel mailwisselingen geweest, maar daar gingen we nooit serieus op in."

De mailwisselingen zijn hier te lezen.

Denk je dat men bij FC Den Bosch door had dat het om een grap ging?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je het al doorhebt, waarom zou je er dan nog in mee blijven gaan. Sowieso erg amateuristisch van Fc Den Bosch dit.

10 december 2013 om 01:24

Inderdaad, vraag me af waarom niet alle clubs zo slim waren als die het gegoogled heeft en er vanaf zag.
Je zou tevens denken dat ze wel wat slimmer zouden zijn nadat een jaar of 2 een of andere sjeik zogenaamd MMV of Fortune (weet het niet meer) wilde overnemen.

Ik zou zelf denk ik direct doorgehad hebben dat het nep was aangezien die sjeik toch wel met een vrij duidelijk Nederlands accent Engels zat te praten.
Daarnaast was ik toch wel verrast van het slechte Engels van de mensen van Den Bosch.

10 december 2013 om 01:45

Ik vind het persoonlijk erger dat een publieke omroep hier geld aan uitgeeft. Ze hebben geld van de overheid gekregen, dus belastinggeld van hardwerkende mensen en zij besluiten het uit te geven aan dit soort onzin?

Doe toch even normaal. Ik dacht dat ze zich bezig hielden met nieuws op een satirische en populistische manier berichten, maar nooit geweten dat het ook een slap aftreksel van Banana Split was.

Geen wonder dat het kabinet wil snijden in het publieke bestel...

Van FC Den Bosch niet zo slim gespeeld, maar geef ze eens ongelijk? Er komt een investeerder, dan ga je als FC Den Bosch niet op voorbaat al afwijzend reageren. Het gaat om een eerste ontmoeting, dan luister je meestal gewoon wat zo een iemand te zeggen heeft. Maar vooral Powned zelf en VI hebben dit geweldig opgeblazen.

FC Den Bosch wil terugkomen op het niveau van wat jaartjes geleden, dus gewoon meespelen in de Eredivisie. Daarvoor zijn investeringen nodig.

10 december 2013 om 04:03

@analyse
Ik vind het persoonlijk erger dat een nieuwszender of iets dergelijks hier al eerder mee gekomen is. Ik kijk zelf vaak zat pownews, gewoon omdat het grappig is. Inhoudelijk is het 9 van de 10 keer toch niet zoveel, dat weet ik dondersgoed. Maar, ik moet eerlijk zeggen, dit vind ik misschien wel de sterkste actie van Pownews tot nu toe. Ook al gaat het hier om een grap.. ze laten wel zien hoe makkelijk men valt voor een zak geld.
Dit is niet alleen het geval bij de overname van een club, maar dit soort zaken spelen dus ook bij matchfixing.!
Iedereen maar roepen dat dit in Nederland niet voorkomt... Open Your Eyes!!
Het was misschien niet direct de bedoeling van Pownews om matchfixing weer op de kaart te zetten, maar ik denk hier toch gelijk aan als ik dit filmpje zie. Dit is dus ook eigenlijk de kern van mijn reactie. Matchfixing, omkoping en dat soort waardeloze praktijken spelen hier ook gewoon!
Ik hoop dat meer mensen dit na dit filmpje kunnen inzien.

Pownews, strakke actie!

ohja, by the way.. DB kan mij niet wijsmaken dat ze twee vrijwilligers hebben die zo bizar veel op Guido van de Kamp en Willem Heeren lijken. Een goed georganiseerde club met een eigen visie en toekomstperspectief zou hier inderdaad zeker niet voor vallen, want die zouden wel meer research doen. Maar een zak met geld maakt deze kleine clubs met ambitie gewoon compleet blind. Ze zien alleen maar geld, en dat heeft Pownews vanavond bewezen!

10 december 2013 om 11:46

En jij denkt dat ze bij Den Bosch op hun achterhoofd gevallen zijn? Welke investeerder heeft meteen in het eerste gesprek aangegeven wat ze precies, tot in detail, willen gaan veranderen? Inderdaad, ik kan je op een papiertje meegegeven dat dat er geen een is.

Kijk maar rond, allemaal komen ze pas met dergelijke veranderingen (clubnaam, logo, clubkleuren etc) wanneer de club al in handen is van de investeerder. Dan kan namelijk, in principe, niemand diegene tegenhouden.

Het is toch gewoon heel normaal dat Den Bosch op een gesprek komt, waarvoor het wordt uitgenodigd met de hoop op een investeerder? Ze hadden tijdens dat gesprek al door dat het nep was, want bij de voorstel om Petrovic trainer te maken moesten de twee heren van Den Bosch al gniffelen en smalend vertelde die Van de Kamp dat de gehele selectie veranderd moest worden.

En dat jij investeerders in verband brengt met matchfixing gaat me al helemaal mijn pet te boven. Volgens mij heb jij dat boek over matchfixing van die twee VI-redacteuren niet gelezen, want matchfixing is niet zomaar even een zak geld op tafel en klaar. Daar komen heel wat achterbakse maniertjes bij kijken om een speler klem te krijgen.

Trouwens, weet je wie de voorzitter van Den Bosch is? Dat is een jongeman die op zijn vijftiende al ondernemer was. Die hou je echt niet zomaar voor de gek...

AUB hoor...

10 december 2013 om 13:16

Hooh, ik betaal ook voor die katholiek rommel op tv. Opbokken met die hele npo of gewoon iedere oproep in zn waarde laten.

11 december 2013 om 02:21

Als een bepaalde omroep mensen in hun waarde zou laten, zou je argument zeer steekhoudend zijn.

Dan staan je toch mooi voor lul FC Den Bosch ...

Toch leuk om ze mee te laten doen maar als ze er echt in waren getrapt was het wel heel amateuristisch geweest. Herinner me dat dit laatst bij een redelijk grote club gebeurde met een of andere gozer die zich voordeet als Sjeik. Altijd leuk om te lezen

Oh en dan lekker een vrijwilliger voor l*l zetten. Goed bezig Den Bosch. Zonder die vrijwilligers is geen enkele club iets in Nederland. Zet dan het voltallige bestuur er neer. Kan heel Nederland daar om lachen.

9 december 2013 om 23:51

Ze bedoelen waarschijnlijk iemand die vrijwillig mee wilde spelen. Maar denk dat dit gewoon een zwak smoesje van ze is om hun huid te redden.

9 december 2013 om 23:57

Zou idd logischer zijn. Zo had ik het nog niet bekeken, maar DB moet hier toch slimmer in zijn. Je bent nota bene een BVO. Daar horen louter specialisten te werken. Dan laat je lekker de zaak rusten.

10 december 2013 om 00:02

Als je die mailtjes bekijkt... zou je haast denken dat ze het niet bewust meespeelde.

10 december 2013 om 00:05

Die wilden gewoon de hele club verkopen haha.

10 december 2013 om 01:48

Specialisten kun je, voornamelijk door de geringe budgetten, wel vergeten bij clubs die al jaren vertoeven in de Jupiler League. Zo nu en dan komt er een geniale iemand langs, maar na een aantal jaartjes zit die weer bij een Eredivisie club.

10 december 2013 om 09:10

Oké, laten het dan mensen zijn die capabel genoeg zijn om een club te leiden en niet direct om zeep helpen bij de meest debiele eisen.

9 december 2013 om 23:52

Je gelooft het toch niet dat ze het niet door hadden?
Ik heb die filmpje gezien, die gasten van Den Bosch zagen alleen maar Dollar tekens voor hun ogen.

9 december 2013 om 23:55

Heb idd het filmpje niet gezien. Moet het nog terugkijken. Ze moeten ook wel redelijk debiel zijn wil je dit geloven. Maar laat het dan rusten zoals Cambuur en WII.

10 december 2013 om 02:17

Op basis van die eisen kun je al weten dat het gewoon nep is. Geen enkele sjeik zou die eisen meteen op tafel leggen in een eerste gesprek. Dat gaat gaandeweg in de communicatie en vaak zelfs achteraf, wanneer de club al in handen is van zo een sjeik.

De mensen die serieus denken dat dit voor Den Bosch echt was, moeten zichzelf eens achter de oren krabben. Maarten de Gruyter, die al sinds zijn vijftiende ondernemer is, fop je echt niet zomaar hoor.

10 december 2013 om 02:35

Ok laten we ervan uitgaan dat ze wisten dat het nep was.
Dan ga je als profesioneel BVO toch niet aan zo een grap mee doen om jezelf voor lul te zetten voor heel Nederland.

Dan bedank je daar toch voor, want je moet aan je imago denken.

Nee, eerst jezelf branden en achteraf zeggen dat je het doorhad.
Wie hou je voor de gek?

10 december 2013 om 08:46

Ik dacht na het filmpje gezien te hebben ook dat het nep was, maar waarom zou je als club zoveel moeite doen voor een 'grap' waarmee je jezelf voor lul zet? Al die mailtjes, daar zit toch wel een paar uur werk in denk ik... Zeker als je die gasten zo Engels hoorde praten.

10 december 2013 om 01:50

Hoezo een vrijwilliger? Er is toch vast wel iemand die op basis van deze beelden kan beoordelen of het vrijwilligers waren of daadwerkelijk Guido van de Kamp en Willem Heeren?

We zullen eerst de komende berichtgevingen van lokale media moeten afwachten voordat we hier genuanceerder over kunnen oordelen. Ook al valt van deze beelden moeilijk te zien dat het Den Bosch niet serieus is

Mocht deze verklaring van FC den Bosch dus niet kloppen, dan staat het bestuurd toch voor een groot probleem...

10 december 2013 om 07:22

Waarom zouden door twee namen die jij noemt niet de twee zijn die vrijwillig naar dat gesprek zijn gegaan?

10 december 2013 om 08:48

Een vrijwilliger, omdat ik de beelden nog niet gezien had en afging op de tekst. Heb de beelden gezien en weet ik dat het niet om vrijwilligers ging, maar om bestuursleden. Slordig van VZ.

Was toch jammer dat ik dat niet heb gezien, op 5 minuten wonen van de Vliert af. Overigens denk ik ook niet dat ze het serieus namen, en zo wel, dan waren ze niet scherp. Ik zie het al voor me, fiets ik naar mijn werk hangt er ineens 'the Dragons'. Houdt het maar lekker bij FC Den Bosch, ziet er toch wat verwarmder uit.

Nou....die hadden het echt niet door.

Is het zo moeilijk om een reactie te geven van we hielden onze opties open, tuurlijk je staat voor lul. Als je het door hebt ga je niet meespelen man, lijkt medat ze wel wat beters te doen hebben daar

Van de Kamp en Heeren meteen ontslaan en Fred zelf mag zich eigen ook wel eens laten nakijken.
Aan een clubnaam en kleuren kom je niet en zomaar toezeggen dat spelers en trainer wegkunnen is ook belachelijk.

Wat staan we toch weer ongelofelijk voor lul.

9 december 2013 om 23:59

@ Cievo

Lijkt me temeer een teken dat ze bij FC Den Bosch wisten dat het op een geintje ging. Mensen als Fred vd Hoorn snappen als geen ander dat je niet aan zaken als clubkleuren komt.

10 december 2013 om 00:10

Je moet voor de grap die mailwisseling eens lezen. Daar blijkt dat het weldegelijk serieus is. Fred vraagt zelfs of ie met die sjeik meemag in zn privéjet naar Dubai.

Daarnaast gaat het op commercieel gebied dramatisch bij Den Bosch. De algemeen directeur Bijvelds is laatst ontslagen omdat hij te weinig sponsors binnenbracht en er bezuinigd moest worden. Nu heeft Fred die taak overgenomen, in combinatie met het technische gedeelte. Als ze echt wisten dat het een grap was dan vraag ik me af waarom Van de Kamp serieus naar Schiphol gaat om een meeting met ze bij te wonen, hij zal vast wel iets beters te doen hebben onder werktijd.

Nou ik heb het net gezien op Pownews en het waren gewoon enorme domme gasten die van FC Den Bosch en ze staan nu hard voor lul.

9 december 2013 om 23:55

Fc dragons zou daar nooit intrappen

Fredje hou maar op.. je tijd is geweest! Je zet jezelf en de club zwaar voor lul! Al enkele maanden zijn er onder ons (de supporters) twijfels of het wel goed is voor de FC dat jij er nog werkt. Na vandaag weten we het allemaal 100 procent zeker. Het is tijd om weg te gaan Fred! En je bent er wel ingetrapt dat weten we allemaal, je wou zelfs een date met de sjeik in zn privé jet! Als het echt meegespeeld is dan was er niet negatief gesproken over de spelers en trainer. En dat homo's niet welkom zijn en vrouwen apart moeten is geen grap, dat is gewoon in en in triest.. Guido van de Kamp en Fred van der Hoorn schaam je kapot!

10 december 2013 om 00:12

Wat een reactie zeg. En alles is te zien dat ze dit meespelen. Alle betrokken partijen zullen gewoon zijn ingelicht. Nog een tip, ga achter je club staan. Als je van organisatie blijft wisselen, dan blijf je achter de feiten aanlopen

10 december 2013 om 00:26

Ik zal mijn club altijd blijven steunen echter moeten er gewoon dingen veranderen! Of het nu meegespeeld is of niet, dit soort dingen zetten de club in een heel negatief daglicht, wat we sowieso al niet kunnen gebruiken na eerdere incidenten afgelopen 2 jaar. De meeste supporters zijn allang het vertrouwen in van der Hoorn kwijt. En met dit soort dingen word het er echt niet beter op.. en de organisatie is sowieso na 11 jaar van der Hoorn aan iets nieuws toe, de resultaten worden ook met het jaar slechter en steeds meer sponsers haken af, wat ik trouwens volkomen begrijp na het zien van de mails van van der Hoorn. Totaal niet serieus te nemen, de gemiddelde vmbo basis leerling kan nog een fatsoenlijkere brief schrijven.

Haha bizar. Die voorstellen zijn ook ongeloofwaardig. Maar toch denk ik dat ze stiekem getwijfeld hebben...

Pownews: Nieuws maken ipv verslaan.

Stelletje sociaal incapabele idioten die zendtijd krijgen van mijn belastingcenten.

10 december 2013 om 00:02

Het is juist goed dat ze dit doen. Zo filter je meteen de verraders.

10 december 2013 om 00:05

Tis toch belachelijk dat zulke gekken geld krijgen om je reinste sensatie TV te maken. Het is een door de Telegraaf ingegeven, rechts zooitje. Die onder de mantel der humor racisme en discriminatie etaleert op nationale televisie.

10 december 2013 om 00:08

Wat is hier racistisch aan dan?

10 december 2013 om 00:12

Hier aan niks. Maar volg Pownews en de racistische steken onder water vliegen je om de oren.

10 december 2013 om 00:17

Een ander geluid dan alle allochtonen knuffelen wordt vaak meteen gezien als racistisch. Ik ben zelf ook geen geboren Nler en vindt er niks racistisch aan. Jezelf slachtoffer voelen van racisme is een teken van zwakte. Get over it.

10 december 2013 om 00:34

Jij komt vast ver in het leven.

10 december 2013 om 01:00

Waren je argumenten op?

10 december 2013 om 08:57

Json, je komt zelf ook wat verder als je vooral NIET kijkt naar datgene waar je je aan erger. Waarom doe je uberhaupt iets wat je niet leuk vindt?

10 december 2013 om 10:24

Ja daar is hij weer: De racisme kaart.. Dat zijn de ergsten en hebben het niet door dat ze het voor de rest verpesten. En trouwens: Wat rechtse televisie na jaren linkse indoctrine is niets mis mee. Doe je al huilie huili?

10 december 2013 om 07:29

Nee zendtijd geven om een 'everybody loves joey' versie voor boeren te maken daar worden we blij van.

En tegenwoordig is het noemen van sommige problemen in de samenleving al racistisch

Ze zeggen dat ze het niet serieus nemen, maar vervolgens rijden ze wel naar Schiphol voor een 'nep' afspraak. Ik heb de video gezien en ze zijn er keihard ingetrapt. Al zou je het niet serieus nemen, zulke dingen zoals wat die vent zei kan gewoon niet. Je trainer afvallen en zeggen dat er misschien 1 speler is die van waarde kan zijn voor Den Bosch. En dan heb ik het nog niet eens over mannen en vrouwen gescheiden en geen homo's in het team. Dit is echt een schande voor de club. Ongeacht of ze het doorhadden of niet!

Zie meteen het probleem van het Westen. Bukken voor de arabieren ten koste van je moraal, traditie en eer. En dit is een klein voetbalclubje, laat staan hoe dit gaat op politiek niveau etc...

Ik geloof ze wel daar in Den Bosch, Als je zo'n mail krijgt ga je als eerst Googlen en op Google is geen Al Massir investment group te vinden. Heel simple die bestaat gewoon niet. Vervolgens kan ik mij voorstellen dat ze bij Den Bosch gewoon het spelletje mee hebben gespeeld. Wie staat er nu voor lul, dat is toch die nepsjeik en Pownews!! Als je goed kijkt zie je dat de bestuursleden van Den Bosch er gewoon bij zitten te lachen.

10 december 2013 om 00:03

Als ze het doorhadden dan hadden ze iets terug gedaan om te laten zien dat ze superieur zijn en de hele situatie onder controle hadden. Waaruit blijkt dat volgens jou?

10 december 2013 om 00:05

Google? door die kassa gerinkel waren ze helemaal van de kaart.

Gevalletje Sven Goran Eriksson.

Bizar hoor haha.
Heb het ook gezien en als ze er echt niet intrapten zijn het topacteurs!
100 duidelijk dat ze serieus waren!

Heb het artikel gelezen. Trainer en spelers moeten gewoon het contract eigenlijk inleveren. Die club kan je nu niet meer serieus nemen. Of het bestuur moet weg. De antwoorden die ze gaven waren oprecht en doordacht. Dus kom nou nirt aan zetten met de smoes. We hadden het door.

10 december 2013 om 07:32

Nou oprecht misschien wel maar doordacht niet. De antwoorden waren namelijk waardeloos.

Wel erg dit, de trainer kan zo weg, de spelers mogen allemaal weg. Het logo en de clubnaam mogen wijken, Geen homo's, alcohol en vrouwen apart. Dat je er nog in mee durft te gaan als club zijnde. Overigens zullen de linksbuiten en de spits van Cambuur ook wel blij zijn.

10 december 2013 om 00:18

Ja wie zijn dat? Die moeten zich ook zuur voelen inderdaad zeg. Dacht ik ook meteen

10 december 2013 om 00:47

Wat is er precies gezegd mbt tot cambuur? Spits hemmen en linksbuiten brands of feldballe lijkt me. Kan het filmpje niet kijken atm, is cambuur er een beetje goed uitgekomen of zijn er domme dingen gezegd? Alvast bedankt

10 december 2013 om 01:50

Dat ze op die plekken wel vervanging nodig hadden. Voor de rest niets doms

Ons bestuur had het op gegeven moment vast wel door, maar dan nog is dit een zeer domme actie. Eerder dit seizoen verweten ze ons de ludieke actie 'utrecht Dood', want die actie was dom en ondoordacht en bracht de club imagoschade toe. Als dit inderdaad is gespeeld zoals het bestuur zegt, dan is dit toch net zon domme grap als van ons supporters eerder dit jaar, ook deze grap heeft op geen enkele manier een positieve bijdrage aan fcdb en brengt juist ook imagoschade toe. Een onbegrijpelijke actie van het bestuur dus, tegenstrijdig met wat zij zelf ons verweten. Daarom oprotten met iedereen van het bestuur die hieraan heeft mee gewerkt, het is te schandalig voor woorden

Als Den Bosch het serieus nam, dan zouden toch niet de commercieel medewerker en veiligheidscoördinator de onderhandelingen uitvoeren. Of ligt dat nou aan mij?

10 december 2013 om 00:19

Zou kunnen dat Fred van de Hoorn gewoon simpelweg niet zo goed Engels spreekt, althans zijn Engels in de mails is niet al te best. Het kan ook zijn dat ze bij een orienterend gesprek nog niet gelijk een hele delegatie wilden inzetten, omdat ze misschien toch sceptisch waren

10 december 2013 om 00:27

Als ze het wisten dan gaan ze toch niet meewerken aan een grap die hun imago schaadt?
Het zal inmiddels al op internet staan, dus sta je wereldwijd voor lul.

Cambuur mag trouwens wél trots zijn op haar bestuurders. Voelen zich niet groter dan de club. Zijn bereid te praten met eventuele kopers, maar stellen wel hele duidelijke eisen. Blijf van de naam af, raak het logo niet aan. Dat ze vinden dat de spits te weinig scoort, tja dat vind ik niet zo schokkend. Denk dat Eric Gudde ook weleens vindt dat Immers teveel kansen mist.

Holy moly wat staat Den bosch voor aap zeg,eigenlijk zeer gênant .

Noem dat maar 'wat uit te leggen hebben'. De eerste beste 'sjeik' staat op de stoep en je doet toezeggingen waarvan je als supporter niet aan moet denken dat het ooit gebeurt. Zelfs een gescheiden ingang voor mannen en vrouwen passeerde de revue. FC Dragons, clubkleuren veranderen, hier gaan ze nog een zware dobber aan hebben om dit recht te praten. Je kunt zeggen wat je wil van onze vrienden van Pownews, maar ze komen wel op de gekste ideeën en voeren ze nog uit ook.

Haha FC Den Bosch had helemaal niks door hoor! Op de site van pownews staat het mailcontact in een pdfje vastgelegd. Hierin is heel duidelijk te lezen dat Den Bosch er volledig intrapt! Ze zetten zichzelf wel mooi voor lul.
Ze stemmen in met verandering van clubkleuren, verbieden van alcohol consumptie, wisselen van trainer, mannen en vrouwen gescheiden ingangen, nieuwe spelers, accepteren van zwart geld, het feit dat er geen homo's bij FC Den Bosch spelen en een naamswijziging.

hahaha nou dan Den Bosch dragons united, welkom in de jupiler league hahaha!

Ik heb het verder op tv allemaal niet meegekregen, maar de email die te zien is als je op de link klikt vind ik nog niet eens zo heel raar. Zulke clubs zouden natuurlijk graag een goede investeerder willen, maar in deze email wordt overduidelijk sceptisch gereageerd. Hij geeft aan onderzoek te hebben gedaan en de sjeiks nergens te hebben kunnen vinden en hij wil meer informatie voordat er onderhandeld kan gaan worden. Dat is toch niet zo gek?

Dat alle spelers vervangen zouden mogen worden en dergelijke is natuurlijk te gek voor woorden, maar ik vraag me wel af of de mensen die deze toezeggingen deden daar wel iets over te zeggen hebben.

10 december 2013 om 01:13

Ja maar dat is de laatste mail om alles op papier te krijgen, die mails ervoor zijn van voor en na de afspraak, waarna er dus al is gesproken met de sjeik en diens verzoeken.

10 december 2013 om 01:47

Die mensen waar mee gesproken is waren een commercieel medewerker en een veiligheids coordinator.
Ken je feiten..

10 december 2013 om 05:56

Op een of andere manier had ik niet door dat er meer emails onder stonden, ik las alleen de laatste die nog wel fair leek te zijn. Maar nu zag ik de andere emails en het is inderdaad om je diep voor te schamen als Den Bosch zijnde...

Kan er niks anders van maken dan dat ik me diep diep schaam voor de club waar ik al meer dan 30 jaar supporter van ben..
Het is zelfs zo erg dat ik zwaar het vermoeden heb dat het de 31 jaar niet gaat halen.
Zoals ik me op dit moment voel ben ik helemaal klaar met FC Den Bosch

10 december 2013 om 02:34

Oetel zeg eerlijk Fredje moet gewoon weg he?

Idd oetel, ik schaam me ook voor onze club op deze manier. Geen supportersactie kan qua domheid op tegen deze ondoordachte naïeve actie van het bestuur. Ze dienen nu kritisch op zichzelf te zijn ook en wij als supporters verdienen toch op z'n minst een uitleg morgen. Daarnaast is het onacceptabel als ze deze commercieel medewerker nog binnen de club houden, zulke uitspraken over homo's zijn naar niemand te verkopen, niet naar supporters, niet naar sponsors en ook niet naar de buitenwereld, ongeacht of hij dit serieus of als grap bedoelde!

Jaja ze hadden het door. Fredje moet gewoon oprotten.

http://www.powned.tv/images/other/nieuwpdffcdb.pdf

10 december 2013 om 10:20

helemaal met je eens. Fred is een jongen van de club maar hier heeft hij zijn hand overspeelt.

het is wel grappig dat mensen hierop sirieus gaanreageren, want ze hebben geen idee dat fcdb laats nog samen is gehaan met rkc dis daar zouden ze helemaal geen behoeften aan hebben.

al was het bij cambuur ook niet echt top, de technisch directeur volgens mij zei dat de linksvoor en spits te weinig scorend vermogen hebben volgens mij.. lekker dan als je spits bent daar niet echt veel vertrouwen.

Als iemand zegt ''ja dat hadden we/ik al door'' geloof je ze niet meteen natuurlijk. Maar hier heb ik toch echt wel het idee dat Den Bosch het meespeelde al lijkt het me dan wel ahndig dat je dit vooraf ergens op camara vastlegt om deze discussie te verkomen

Dit is toch makkelijk te checken? Den Bosch beweert dat ze een vrijwilliger hebben gestuurd, dan kun je toch checken of diegene daadwerkelijk geen bestuurslid was?

10 december 2013 om 09:02

Hier kan je zien wat de functies van de personen zijn die bij dat gesprek waren:
http://www.fcdenbosch.nl/club/337/organisatie/

Guido van de Kamp - Commercieel medewerker
Willem Heeren - Veiligheidscoördinator

Volgensmij stuur je als je serieus bent niet een commercieel medewerker en veiligheidscoördinator naar een gesprek als dit.

10 december 2013 om 09:17

Als je echt serieus bent stuur je directieleden. Deze twee hebben nietst te vertellen over een overname.

10 december 2013 om 10:19

Ik kan je vertellen dat er heel serieus mee om is gegaan. Echter had Fred al een afspraak zijn met Maarten (die andere kerel die de club verkocht) zij waren toen in Turijn wedstrijdje van Juventus bekijken.
Maar Fred had de algemene leiding van de club toen overgedragen aan Guido en Willem. Zij waren die dagen verantwoordelijk voor het gehele beleid.

Toen ik dat filmpje had gezien dacht ik dat het nep was, even de trainer eruit gooien, spelers bij het oud vuil, zwart geld is geen probleem.... Maar om nou zoveel emails toch vrij serieus te gaan beantwoorden alleen om mee te spelen? Nee....den Bosch is er echt ingetrapt.

De club staat 14de in de 2de divisie van Nederland.. Ze doen alles voor een paar centen

Cambuur bestuur ook lekker bezig.
Zeggen dat Michiel Hemmen niet goed genoeg is om te scoren.
Is toevallig wel de meest effectieve spits van Nederland! 46% tegenover 40% en 45% van Finbogasson en Pelle!

Leuk maar schandalig natuurlijk. Dit gebeurd er nou als je mensen met minimaal een Havo diploma de algemene leiding van een club geeft. Fred van der Hoorn is een beste kerel heeft veel voor de club betekend maar hier heeft hij zijn eigen graf gegraven. Een dag na het gerucht heb ik vandaag de mailings wisseling gelezen en dan kan tot geen andere conclusie komen dat van der Hoorn geen andere keuze meer heeft en zijn koffers te pakken.
Tevens wil ik niet zeggen dat iedereen met een Havo diploma ongeschikt is voor het leiden van een voetbal club maar come on.. Ik spreek vaak met oud voetballers en ik kan je vertellen dat ze sociaal en communicatief erg zwak zijn. Fredje heeft altijd gevoetbald en moet nu alle commerciële en algemene beslissingen nemen bij een voetbalclub waar miljoenen in omgaan.
Ja dan kan je verwachten dat hij zo in de maling word genomen. Meneer de voorzitter van RVC kan ook lekker stoppen heeft toch de gedachten dat hij het voetbal heeft uitgevonden maar de manier waarop hij de club verkoopt schandalig wat een *%^&($ schandalig.
Fred kan lekker naar ADO en Maarten kan zich weer meer gaan inzetten voor mensen met Diabetes (hij is voorzitter voor een stichting tegen Diabetes)
Fc Den bosch kan makkelijk mee financieel gezien maar dan moet het roer om en moet er commercieel een andere slag worden gevaren. Clubs moeten creatiever worden en dat is bij Fcdb ergens verkeerd gegaan.

Haha, geweldige grap. Den Bosch verkwanselt de hele clubcultuur van de laatste 50 jaar. Voor een paar lullige euro's.

"nieuwe naam? Kan. Nieuwe kleur? Geen probleem. Gescheiden ingangen voor mannen en vrouwen? Idee. Geen alcohol? Valt over te praten. Homo's? Nee joh, bah."

Staan er weer lekker op daar. Benieuwd wat Toshiba er van vindt.

Denken jullie serieus dat zulke onderhandelingen 3 (!) minuten duren? Denk ff na. En die spelersgroep heeft ook al een foto geplaatst waar ze lachen. Ze konden toch gewoon meedoen.

10 december 2013 om 16:11

Je hebt toch wel in de gaten dat het langer dan 3 minuten geduurd heeft? Geloof me spelersgroep voelt zich zwaar genaaid en Fredje heeft heel leuk lopen mailen met Powned, dus trek je conclusie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren