Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik had meer begrip van het bestuur verwacht, dit doet heel veel pijn’

Laatste update:

Ruud Kaiser kreeg dinsdag te horen dat hij zijn bureau bij FC Den Bosch moest leegmaken: de coach was met onmiddellijke ingang ontslagen. Dat gebeurde op een vreemd moment. Op 23 januari kreeg FC Den Bosch weliswaar een pak slaag van FC Volendam (0-5), maar daarna bleef het stil en werkte Kaiser toe naar de wedstrijd tegen Jong Ajax. Dat duel werd afgelast en vervolgens kreeg Kaiser zijn ontslag.

/

De oefenmeester begrijpt er ‘helemaal niets’ van, zo zegt hij tegen Voetbal International. “Als het bestuur dan ingrijpt, verwacht je dat eerder vlak na zo’n wedstrijd”, doelt Kaiser op de zeperd tegen FC Volendam. FC Den Bosch ging in het ‘overgangsjaar’ voor plek acht of negen, maar staat momenteel niet hoger dan dertiende.

“Ik wilde dat graag rechtzetten”, aldus Kaiser. “Ik had van het bestuur meer begrip voor de situatie verwacht. Dit doet heel veel pijn.” Tot slot wijst Kaiser op de beperkingen bij de club: hij had de beschikkingen over negentien spelers, onder wie drie keepers. Onlangs ging FC Den Bosch met veertien spelers op pad richting Telstar.

Het is terecht dat Ruud Kaiser ontslagen is

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Meneer heeft in heel het interview nergens kritiek op zichzelf. Misschien eerst eens naar jezelf kijken.

Hoe serieus kun je jezelf als club nemen als je iemand laat werken met een selectie van maar 16 veldspelers? En vervolgens de trainer er uit knikkeren... Het valt mij sowieso op dat in Den Bosch al flink wat jaren mismanagement wordt gepleegd.

De beste man heeft groot gelijk. Met een afgeroomde selectie die ook nog te maken heeft met blessures doet hij het gewoon goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren