Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Den Bosch strikt voormalig kickbokser als nieuwe hoofdtrainer

Laatste update:

FC Den Bosch gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De eerstedivisionist staat op een teleurstellende dertiende plaats in de Jupiler League en verloor onlangs nog met 0-5 van FC Volendam. De clubleiding heeft besloten om in te grijpen en Ruud Kaiser te vervangen.

/

Kaiser is per direct op non-actief gesteld: de clubleiding van Den Bosch heeft deze beslissing genomen op basis van gesprekken die de afgelopen week werden gevoerd met verschillende stakeholders binnen de club, zo melden de Brabanders via de officiële kanalen. Kaiser stond sinds de zomer van 2013 voor de groep bij Den Bosch en assistent-trainers Jan van Grinsven en Erik van der Ven zullen zijn taken voorlopig, als interim-duo, overnemen.

"Het voortijdig afscheid nemen van een trainer is altijd een moeilijke beslissing en voelt voor alle partijen als een verlies", zegt manager voetbalzaken Fred van der Hoorn. "We hebben Ruud als mens hoog zitten, maar moeten als voetbalorganisatie naar de toekomst kijken en het belang van de club voorop stellen. We zijn erg teleurgesteld over de sportieve resultaten tot dusverre dit seizoen. Dat gevoel zal bij Ruud overigens niet anders zijn. Omdat bij ons als clubleiding het vertrouwen ontbreekt dat de gewenste ommekeer op korte termijn zal gaan plaatsvinden, zijn we tot deze beslissing gekomen."

Update 5 februari 10.15 uur - FC Den Bosch strikt voormalig kickbokser als nieuwe hoofdtrainer
René van Eck wordt de opvolger van Ruud Kaiser bij FC Den Bosch. De oefenmeester krijgt een contract voor een halfjaar bij de eerstedivisionist, die aan het einde van het seizoen een optie heeft voor een extra dienstjaar. Van Eck is oud-speler van Den Bosch; hij speelde tussen 1986 en 1990 voor de Brabanders en vertrok vervolgens naar het buitenland. De nieuwe coach van Den Bosch had in 2008 nog ambities in het kickboksen en trainde toen met K1-vechter Xhavit Bajrami.

"Ik kijk er naar uit om weer bij FC Den Bosch op het veld te mogen staan en om met Jan van Grinsven, Erik van der Ven en de selectie aan de slag te gaan", zegt Van Eck op de website van Den Bosch. "We hebben een kwalitatief goede spelersgroep en zullen er gezamenlijk alles aan gaan doen om het beoogde doel van deelname aan de Jupiler Play-Offs te realiseren."

Het is terecht dat Ruud Kaiser plaats moet maken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nadat men jarenlang met een lege portemonee ieder jaar een zeer solide team kon neerzetten zit het de laatste jaren gewoon tegen. Er is geen geld zoals bij veel clubs in de Jupiler League maar Den Bosch neemt geen genoegen met een plek in de grauwe middenmoot.

Nu hebben ze Maatsen gehaald, dat vind ik wel een goeie speler maar Quekel is vertrokken, nu heb je dus helemaal geen scorendvermogen meer in dat team lopen. Nu moet Mols het dus gaan doen maar die heeft eigenlijk bewezen gewoon een vleugelspeler te zijn en geen afmaker.

Moet dan Maatsen in de spits gaan spelen, heeft dat zelden gedaan en is ook geen doelpuntenmachine natuurlijk. Je kan wel lekker op de counter spelen met die snelle jongens maar als je niemand hebt die ze afmaakt houd het toch wel op.

3 februari 2015 om 14:54

Quekel was een echte onruststoker en verziekte de sfeer binnen de groep, en viel dit seizoen ook erg tegen. Ik verwacht dat Mols en Thomassen zullen gaan strijden voor de plek in de spits.

3 februari 2015 om 15:55

Wat vind je van Van der Sande? Die kan daar toch ook spelen?

3 februari 2015 om 23:47

Kan er nog geen oordeel over geven, is nog erg jong en onervaren , en kunt van zo'n jongen niet verwachten dat hij het nu meteen gaat maken.

5 februari 2015 om 11:55

Wat is er trouwens gebeurt met het grote talent kilic? Leek een grote te worden, of hebben zn blessures alles verpest?

5 februari 2015 om 12:02

NA zijn blessure is hij nooit meer de oude geworden. In zijn eerst seizoenen zag je echt dat hij talent had, maar die blessures hebben hem niet goed gedaan, hij speelde vorig seizoen niet zo veel meer, en is in de zomer vertrokken naar volgens mij een turkse club.

Jammer dat Fred vd Hoorn zelf niet een keer opstapt, na 12 jaar is het tijd voor een frisse wind en met hem aan het roer wordt het er niet meer beter op.

5 februari 2015 om 12:05

Ik heb veel respect voor Fred, maar het is idd tijd voor een nieuwe technisch directeur. we gaan steeds maar achteruit ipv vooruit, en de meeste aankopen blijken uiteindelijk geen versterking te zijn.

Den bosch wordt en middenmoot club in de jupiler leaug

Jaaaa! René van Eck, mijn held! De coach die ooit een baan misliep vanwege zijn lange haar en baard. Hopelijk doet hij niets aan zijn verschijning, deze man is over de grens al een enorm cult-figuur, dat moet hij hier ook worden.

dat gaat ze echt niet meer lukken die play-offs..of ze moeten met geluk een periode pakken net als sparta afgelopen seizoen..

Welkom terug René!
Play Offs gaat idd niet meer lukken dit seizoen.
Ach ,kan onder van Eck nooit slechter gaan dan op het moment al het geval was (vooral verdedigend).

Hopelijk kan Rene ervoor zorgen dat de spelers wat harder gaan werken, en er meer vechtersmentaliteit bij de spelers komen. Dit seizoen is het bijzonder slecht. Seizoen is in principe verloren, maar de top 9 speelt play-offs dus met een goede reeks, kunnen we misschien in de buurt komen. Vrijdag tegen RKC die het nog slechter doen dan ons. Ik ben benieuwd wat we vrijdag te zien krijgen.

Waarom word hier melding gemaakt van oud kickbokser , dit riekt naar riool journalistiek . Geef gewoon door dat hij zijn sporen verdiend heeft bij FC Neurenberg ( jeugd trainer ) Trainer bij Almannia Aachen-Carl Zeiss Jena - FC Wahlen - FC Thun - en Luzern in Zwitserland , dit komt bij de lezers wel positiever over dan de sensatie kop , FC Den Bosch strikt voormalig Kick Boks Trainer als hoofdtrainer !!!!!
Juist nu we een honderdtal ( zich supporter noemende ) voor jaren uit het stadion geweerd worden , komt deze krantenkop voor ons niet zo gunstig uit , we zijn op de goede weg en zullen dit traject dan ook positief afsluiten !!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren