Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Basel geeft waarschuwing af aan PSV in generale repetitie

Laatste update:

FC Basel heeft een uitstekende generale repetitie achter de rug voor de eerste ontmoeting met PSV in de tweede voorronde van de Champions League. De werkgever van onder meer Ricky van Wolfswinkel won vrijdagavond op de openingsspeeldag van het nieuwe Zwitsese seizoen met ruime cijfers van FC Sion: 1-4.

FC Basel kan zodoende met vertrouwen toeleven naar de ontmoeting van aanstaande dinsdag in Eindhoven tegen PSV. Het verschil werd in de tweede helft gemaakt door het elftal van trainer Marcel Koller. Albian Ajeti, die Van Wolfswinkel op de bank hield, bracht FC Basel halverwege de eerste helft op voorsprong in Sion, maar via Patrick Luan Dos Santos wist de thuisploeg de stand nog voor rust gelijk te trekken.

Na de onderbreking draaide FC Basel de duimschroeven echter aan, hetgeen uiteindelijk resulteerde in een riante overwinning. Luca Zuffi, een eigen doelpunt van FC Sion en Valon Behrami bepaalden de eindstand. Van Wolfswinkel speelde de laatste zes minuten van de officiële speeltijd mee als invaller. Aanstaande dinsdag staat in het Philips Stadion de eerste ontmoeting tussen PSV en FC Basel op het programma; een week later volgt de return in Zwitserland.

Denk jij dat PSV over twee duels FC Basel zal verslaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat een lastige pot worden, PSV moet toch echt veel scherper zijn dan tegen Wolfsburg afgelopen woensdag. Anders zal het een lastige pot worden.

19 juli 2019 om 22:23

moeizame pot worden*

Nou succes PSV. Ik zie dit PSV stranden tegen Basel. Zit ook geen lijn momenteel in het spel van PSV. Van Bommel zal wel met Rosario en Hendrick opdraven en Lammers op 10.

19 juli 2019 om 22:55

En toch lijkt het systeem van V. Bommel in Europa aardig te werken. Ben benieuwd hoe ze het oppakken zonder kapstok Luuk de Jong... ik verwacht juist winst voor PSV. Hoeft niet grandioos, 1 doelpuntje verschil is voldoende. Come on PSV!

20 juli 2019 om 00:57

Lijkt aardig te werken? In welke alternatieve dimensie?

21 juli 2019 om 21:21

1 doelpunt verschil hoeft in een tweeluik niet voldoende te zijn...

19 juli 2019 om 23:08

Dit wordt helemaal niks. Tegen dit Sion hadden we het ongelooflijk lastig. We hebben echt een heel slecht middenveld. Erger me kapot. Normaal ben ik nooit zo negatief bij de start van het seizoen, maar dit kan gewoon echt niet meer.

20 juli 2019 om 16:00

Sluit me erbij aan, dit gaat een zwaar seizoen worden met een vroege uitschakeling in de CL + überhaupt Europees voetbal... maar laat me graag verrassen.

Middenveld en verdediging is nog lang niet op orde, hou me hart vast.

Ik heb er desondanks alle vertrouwen in dat PSV na twee wedstrijden de beste zal zijn. Een oefenwedstrijd zegt niet veel. PSV heeft alleen op 1 positie van de CV een probleem maar in de aanval is iedereen gebleven. Op De Jong na dus.

19 juli 2019 om 22:22

Die de meeste goals erin legde in vergelijking tot Lozano en Bergwijn de tweede seizoenshelft. Hoop wel dat ze weer in vorm zijn.

19 juli 2019 om 22:40

Heb je afgelopen dinsdag niet gekeken? Psv was zo verschrikkelijk slecht. Na 20 minuten hadden ze gewoon al 3-0 achter kunnen staan. In dit psv heb ik helemaal geen vertrouwen. De achterhoede gaat ieder jaar achteruit, wordt slechter en slechter. Viergever en Schwaab zijn voor de Nederlandse competitie nog wel aardig, maar internationaal veel te zwak. Nu is Schwaab weg, na ook een heel matig jaar. En staat Luckassen op zijn plaats. Een speler die twee jaar lang niet goed genoeg is bevonden. Terwijl er voorin genoeg kwaliteit aanwezig is gaan we toch eerst Bruma halen voordat we gaan investeren in een verdediger. Na heel veel gesteggel komt dan eindelijk toni lato als linksback. In de halve wedstrijd die hij speelde heeft hij ongeveer alles verkeerd gedaan wat maar mogelijk was. Nu is hij er pas en nog lang niet fit (net een week in training), maar toch. Daarnaast halen ze een Fransman van Ol. Nice en nu is er interesse in een 23 jarige CV van Stuttgart. Een ploeg die met hem is gedegradeerd. Je hoopt dat hij beter is dan Schwaab, maar zou het daadwerkelijk? Topploegen proberen ieder jaar wat beter te worden. Bij psv krijg ik het gevoel dat het per jaar wat minder wordt. Een team moet je achterin beginnen te bouwen. Maar psv bouwt eerst het dak, en maakt zich pas later zorgen of de fundering het wel kan houden. De selectie is zo onevenwichtig dat de hele zooi in elkaar gaat storten dit seizoen ben ik bang.

19 juli 2019 om 22:52

@atleticofc, ik heb de wedstrijd niet helemaal gezien. Dat klopt. Heb af en toe weggezapt. Als Ajax-supporter kijk ik alleen die wedstrijden volledig, althans, als het om oefenwedstrijden gaat. In de Eredivisie kijk ik wel degelijk naar wedstrijden van Feyenoord en PSV. Maar echt, oefenwedstrijden zeggen niet veel. Vorig seizoen heeft Ajax verschillende oefenwedstrijden verloren voorafgaand aan de competitie. En kijk hoe ze het jaar zijn geëindigd! Ik heb echt nog alle vertrouwen in PSV. Misschien is hoop de moeder van mijn vertrouwen omdat ik graag zie dat alle Nederlandse clubs doorgaan, maar het vertrouwen is er wel. Zo goed was Basel vorig seizoen ook niet.

19 juli 2019 om 23:20

Wat Viergever betreft: hij heeft Ajax gered toen ze tegen Schalke speelden. Wie weet doet hij hetzelfde voor PSV. Schrijf hem dus nog niet af.

20 juli 2019 om 00:27

Na het eerste half uur heeft Wolfsburg amper meer grote kansen weten te creeëren.
En had psv de grootste kansen... Voor hetzelfde geld valt het tegen Basel de andere kant op en scoort psv er plots 3 in het eerste half uur.
Daarnaast kraak je een speler af omdat hij met stuttgart is gedegradeerd? Is hij daarom direct een slechte speler? Pavard is afgelopen seizoen tevens met stuttgard gedegradeerd en uiteindelijk toch voor 35 miljoen naar Bayern vertrokken. En tuurlijk zijn Pavard en Baumgartl niet dezelfde speler, alleen de rede die je kiest om hem nu al af te schrijven, is er een die op niks gebaseerd is.

Denk wel dat PSV het gaat redden, maar dit zal “net aan” zijn. Echter telt dat ook gewoon natuurlijk. Als er maar meer voetbal en creativiteit in zit dan afgelopen woensdag iig..
We gaan het zien, zijn wel de eerste punten voor de Coëfficiëntenlijst ook..
Succes PSV!

Waarschijnlijk zijn ze dus verder in Zwitserland. Die spelen al officiele wedstrijden. Het grootste probleem voor de Nederlandse clubs is dat de competities van de tegenstanders al begonnen zijn waardoor de clubs al verder ingespeeld zijn dan de Nederlandse.

20 juli 2019 om 16:01

+ we hebben geen nieuwe verdediging, over het inspelen nog niet te spreken als die er wel zijn.

FC Sion .....is dat een goede ploeg in dit stadium van het seizoen. Leuk dat Basel gewonnen heeft , maar wat zegt het precies over de wedstrijden tegen Psv? Ze zullen wel wat vertrouwen hebben na zo'n overwinning , maar dat is het dan ....

19 juli 2019 om 22:31

Valt mee, eindigen meestal klassering 5 tot 10, van de 10 teams, dus denk niet dat je die ploeg heel serieus kan nemen.. Maarja zie Trencin en Kayrst vorig jaar tegen Feyenoord en AZ..

19 juli 2019 om 22:50

Misschien moeten wij ons eerst gewoon op richten dit soort wedstrijden gewoon te winnen, in plaats van allerlei clubs maar niet serieus te nemen. Nee, Sion is geen wereldploeg maar hebben wel gewoon spelers als Alex Song (voormalig Barca en Arsenal), Behrami (tig interlands voor Zwitserland), Kasami (met Serie A en PL ervaring), Mitruyiskin (voormalig toptalent), Adryan (voormalig toptalent), Toma (een van de grootste talenten van Zwitserland). Ik denk dat je Sion ongeveer moet inschalen op het niveau van Heerenveen/groningen. Dat zijn ploegen waar PSV het uit ook niet altijd makkelijk tegen heeft.

Wat ben ik blij als de wedstrijden achter de rug zijn. Volgens velen verliest PSV met 2x 4-0. Zoveel negativiteit. Ik denk dat PSV zijn selectie sowieso bijna rond heeft en een redelijk tot sterke basiself heeft staan. Hopelijk winnen ze en raken de spelers snel ingespeeld op elkaar. Zodat we de concurrentie kunnen aangaan met Ajax.

Een feit is wel, dat wanneer ze basel niet kunnen verslaan, het toch geen leuk cl word. Ik heb geen zin in weer een laatste plek in de poule. dan maar knallen in de europa league. Scheelt misschien wat centjes, maar kijkplezier is ook wat waard.

We hoeven niet ineens te doen alsof FC Basel een wonderploeg is omdat ze met 1-4 winnen bij FC Sion. Dat team en de Zwitserse competitie zijn nou ook weer geen Europese top.
Het is al mooi dat PSV zeer waarschijnlijk (nog) beschikt over Bergwijn en Lozano.
Een beetje optimisme lijkt mij toch wel op zijn plaats.

20 juli 2019 om 09:38

Ik heb even de uitslagen van zowel basel als Sion zitten bekijken. En we kunnen nooit concluderen of dat goede voorspellers zijn voor het onderlinge treffen tussen psv en basel. Maar afgaande op wat ik daar zie en wat ik van psv heb gezien en gehoord, dan gaat psv dit niet redden. Zou ik er niet van staan te kijken wanneer basel gênant veel sterker blijkt te zijn.

Ik ga na de afgelopen weken van het ergste uit, dan kan het alleen al meevallen. Het elftal schuurt aan alle kanten, er zit weinig vernuft in en we missen een echte hufter in het veld die de boel op kan poken...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren