Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Falcao belooft niets: ‘Ik kan niet zeggen dat ik bij Atlético Madrid blijf’

Laatste update:

Radamel Falcao scoorde vorig seizoen aan de lopende band bij Atlético Madrid en ook in de huidige jaargang is de Colombiaanse spits, die in 2011 overkwam van FC Porto, weer uiterst trefzeker. Diverse Europese topclubs zijn in hem geïnteresseerd, maar wat Falcao doet is nog niet zeker.

/

“Ik weet nog niet wat ik morgen ga doen, laat staan dat ik weet wat ik komende zomer ga doen”, vertelt de 26-jarige Colombiaan aan Punto Pelota. “Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin, maar ik kan niet zeggen dat ik bij Atlético blijf.” Falcao werd onlangs enigszins in verlegenheid gebracht door zijn vader, die verklapte dat de spits als kleine jongen de wens had om ooit voor Real Madrid te spelen.

“Mijn vader krijgt geen toestemming meer om te praten”, lachte Falcao. “Ouders kunnen af en toe zomaar hun mening geven. Maar ik denk er nu anders over dan destijds, omdat ik volwassen ben geworden en anders denk over een heleboel zaken. Ik woon al een tijd niet meer bij mijn vader, dus hij is niet meer precies op de hoogte van wat ik wil.”

Een vertrek naar Real lijkt voorlopig echter niet aan de orde voor de spits. “Er zijn eerst nog dingen die ik wil bereiken met Atlético. Ik ben nu sowieso niet bezig met een transfer. Ik wil dit seizoen voetballen en hoop dat alles goed gaat. Maar de club is afhankelijk van de economische situatie, en of we de Champions League halen is belangrijk. Vaak is een speler de laatste die het weet als hij weggaat.”

Denk je dat Radamel Falcao nog lang bij Atlético Madrid blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch, Falcao gaat natuurlijk zo snel mogelijk naar een Europese toclub. Denk dat hij naar Real of Chelsea zal gaan.

30 oktober 2012 om 10:25

Een transfer naar Real ligt niet bepaald voor de hand. Misschien in de toekomst, maar hij zal ongetwijfeld richting een andere clubs getransfereerd worden.

30 oktober 2012 om 10:50

Idd, miss in de toekomst, maar zijn eerste volgende transfer zal denk ik ook geen Real Madrid zijn. Ik denk dat die in een team als Chelsea heel goed uit de voeten zou komen! Naar mijn gevoel en idee past Falcao het beste in de Engelse competitie. Alleen zou dat denk ik definitief de ondergang van de heer Torres zijn. Want zowel Falcao als Torres zijn echte spitsen, die in het centrum spelen en niet echt uit de voeten kunnen op de flanken.
Maar misschien dat El Nino en Falcao samen in de punt kunnen spelen.

Zo iets?

Cech
Ivanovic
Terry
Luiz
A.Cole
Ramires
Mata
Lampard
Hazard
El Nino
Falcao
30 oktober 2012 om 11:06

Lampard kan geen basis meer spelen en Ramires hoort centraal op het middenveld te spelen en Terry is allang niet meer wat hij was. Dit zou beter zijn met Oscar, Hazard en Mata die rouleren.

Cech
Ivanovi
Cahill
David Luiz
Bertrand
Mikel
Ramires
Oscar
Mata
Hazard
Falcao
30 oktober 2012 om 11:50

Ik zag het anders: in januari Torres terug naar Atletico , samen met een zakje geld van zo'n 30 miljoen, en Falcao enkele reis naar Stamford Bridge

30 oktober 2012 om 11:58

@blueyboy

Dat zou geweldig zijn, ik zie ook Sturridge graag vaker spelen die man heeft veel potentie maar hij speelt erg weinig.

30 oktober 2012 om 12:24

Wat heeft Sturridge hiermee te maken?
Gewogen en te licht bevonden !

30 oktober 2012 om 12:30

Sturridge is ook een spits en aangezien alleen Falcao niet genoeg is voor een club als Chelsea hebben ze nog een spits nodig.

30 oktober 2012 om 13:13

Lijkt me een prima deal! Falcao kan bij jullie de CL winnen en wij krijgen onze aanvoerder, kind van de club en waardig vervanger er voor terug! Van dat extra geld kunnen we mooi Diego en een diepgaande vleugelspeler halen. Dan gaan we er allemaal op vooruit!

Edit: Lijkt me fantastisch om Torres weer in ons schitterende shirt te zien! Kan sowieso nog wel drie/vier jaar mee, daarna assistent-trainer worden en hopelijk doorontwikkelen tot hoofdtrainer. Met Simeone als td

30 oktober 2012 om 13:25

@atl_madrid

Klinkt goed eigenlijk, hoop dat Diego weer terug gaat naar Atletico hij vormde tog een goede duo met Arda. Misschien kan Atletico Cuenca halen als vleugelspeler? Hij krijgt geen vertrouwen van Tito..

30 oktober 2012 om 13:44

Dat Ramires in plaats van Lampard speelt snap ik helemaal niks van. Die Ramires is echt een drama voetballer, terwijl ik Lampard altijd verschikkelijk goed heb gevonden! Ramires lijdt onzettend veel balverlies en is vaak ook nog eens zeer onzuiver in zijn passing. Lampard, die notabene jaren lang Chelsea op handen heeft gedragen wordt nou gewoon op de bank gezet!

30 oktober 2012 om 14:09

@ramos:

Diego was inderdaad lekker bezig vorig jaar, is natuurlijk een uitstekende speler. Cuenca is inderdaad wel een goeie! Had ik zelf nog niet aan gedacht We zullen wel zien wat het wordt... Overigens heeft Falcao, op ik meen de Spaanse TV, verteld dat hij voorlopig (dit seizoen dus) niet weg wil. Als we CL halen gaat Atlético er zelfs alles aan doen om hem te behouden. Halen we geen CL, dan vertrekt hij natuurlijk op zeker.

Overigens mag wel even genoteerd worden dat heel Atlético en niet alleen Falcao lekker draait. Courtois staat geweldig te keepen, Godin en Miranda vormen een geweldig blok en Filipe laat zien momenteel de beste linksachter ter wereld te zijn. In ieder geval één van de beste.

30 oktober 2012 om 17:22

@ smatske

Gelukkig ben je in de minderheid. Ramires en Mikel zijn de reden waarom Chelsea het goed doet. Dat weet iedereen wel.

als hij naar RM gaat wordt zijn leven zuur gemaakt door de AM aanhang..
Believe that..

30 oktober 2012 om 09:54

figo is na barca ook naar real gegaan

30 oktober 2012 om 10:42

Figo die word nog steeds gezien als 1 van de grootste verraders. Bah ik heb echt een hekel aan Figo door die transfer maar ook door die 2 wedstrijden Portugal - Nederland. Zo onsportief. Boulahrouz een rode kaart aansmeren voor een elleboog in het gezicht terwijl die hand daar geeneens in de buurt was.

Ik weet nog wel de 1ste clasico in Camp Nou toen Figo met Madrid kwam kreeg van alles naar zich toe gegooid zelfs een varkenshoofd geloof ik.

30 oktober 2012 om 11:05

Een varkenshoofd? :D Zijn daar beelden van?

30 oktober 2012 om 11:06

Ik vind het een schitterend idee dat iemand van te voren thuis heeft bedacht om een varkenshoofd mee te nemen naar het stadion.

30 oktober 2012 om 11:14

Denk dat er nog wel beelden van zijn. Was de clasico van 2002 in camp nou. Ging geloof ik ook nog een opblaaspop rond met Figo's naam erop. Wedstrijd nog een tijdje gestaakt geloof ik veel politie bij dat vak. Cocu was destijds nog aanvoerder Xavi en Puyol speelden ook al mee. Madrid en met name Figo werden toen behoorlijk bejegend. Madrid spelers zijn zelfs nog een tijdje in de dug-out gaan zitten.

30 oktober 2012 om 11:23

Dat klopt..

Kijk anders even hoe leuk Figo het had toen hij met Real naar Barcelona moest.. Op youtube vast wel filmpjes te vinden..
Mensen namen van alles mee om naar hem toe te gooien en zelfs een varkenkop werd naar naar hem toegegooid.. Hij werd overal belaagd en dan is er nog 1 belangrijk verschil.
Als Falcao naar Madrid gaat woont hij dus nog steeds in dezelfde stad, en zullen Athletico aanhangers he, dagelijks kunnen belagen ipv 1 of 2 keer per jaar.

30 oktober 2012 om 13:42

Bij Figo lach het een stuk gevoeliger. Real en Barca zijn aarstvijanden van elkaar en nog belangrijker; gedaagde tegenstanders van elkaar. Plus Figo kon ook financieel vooruitgang boeken bij Barca, maar dat liet hij voor wat het was. Daarbovenop strijden deze clubs jaarlijks voor het kampioenschap, dus zal zo een transfer verkeerd in de keelgat vallen, zo van; dus bij ons kon je op sportief vlak geen stappen maken?

(Ik vind zulke gebeurtenissen het voetbal sieren, want later kan je zo iets doorvertellen als de volgende generaties zulke dingen meemaken d.m.v. documentaires.)

Maar bij Atletico en Falcao ligt dit anders. Atletico is een subtopper en elke Atleti weet dat Falcao onhoudbaar is (zowel financieel als sportief). Daarnaast is Falcao ook niet een jongen van de club (zoals Torres). Ik denk dat de supporters dit veel sneller en eenvoudiger kunnen verteren dan Figo.

En die varkenshoofd klopt inderdaad.

30 oktober 2012 om 09:56

Daar heb je gelijk in. Maar ik denk dat Falcao een speler is die dat wel in zijn hoofd houdt, maar dat indien hij echt een aanbieding krijgt van Real deze gedachte zich hier niet van weerhoudt. Falcao is geen kind van de club en speelt nu pas zijn tweede seizoen.

30 oktober 2012 om 10:33

Ben het op zich wel met je eens en Falcao wil ook wel naar Real, het is namelijk geen kind van de club. Denk hierbij aan Torres.. Echter het geval is dat Real hem niet kan betalen. Als Chelsea komt vraag Atletico 50 miljoen en als Real komt zullen dat er 80 zijn. Het heeft dus niet zo zeer met de speler te maken, maar met het bestuur..

30 oktober 2012 om 10:36

En Real en Atlético hebben een soort van overeenkomst, zodat ze geen spelers rechtstreeks van elkaar overnemen.

30 oktober 2012 om 10:45

Als welke club dan ook voldoet aan de clausule, dan heeft het bestuur er helemaal niets meer over te zeggen.

30 oktober 2012 om 10:45

Dat zou inderdaad kunnen kloppen. Alleen denk ik dat Real sowieso Benzema of Higuain moet verkopen om Falcao uberhaupt te kunnen kopen. Misschien dat één van deze spelers zo veel oplevert dat het Real dan wel lukt hem te kopen.

30 oktober 2012 om 11:26

Real is financieel kerngezond.. Als ze Falcao voor 80 miljoen kunnen losweken bij Athletico, krijgen ze zonder blikken of blozen een lening van de bank.. Omdat de bank toch zeker weet dat ze terugbetalen..
Bovendien verdienen ze die 80 miljoen met gemak terug, aangezien de shirtverkoop even een flinke boost zal krijgen.
Benzema of Higuain verkopen is alleen nodig om enige balans te houden in je team, anders zitten ze wel erg vaak op de bank..

Lekker hoor, die blijft de rest van het seizoen wel bij Atléti, daar ben ik al heel blij om! Hij helpt ons naar de CL en als hij dan wil vertrekken, laat hij iets moois achter en kunnen wij een waardige vervanger halen!

Het zou me ook niet verbazen als hij volgend jaar nog voor ons speelt. Hij is meer dan tevreden bij Atlético, is de grote held en de absolute baas. Ik hoop dat dat meetelt voor hem.

Maar goed, in de winter zal hij iig niet vertrekken. Tenzij er een enorm bod komt; 70 miljoen ofzo.

30 oktober 2012 om 10:14

Bij 50 is die weg hoor , overigens is dat hij ook elke cent waard in de transfermarkt van vandaag. Ik heb zo een voorgevoel dat het chelsea wordt . Maar als arsenal een keertje gek doet dan hij daar weer voorkeur voor ik hoop het zo.

30 oktober 2012 om 13:53

Gunnerbegr8

Hij is voor 40 miljoen overgekomen, dus Atletico zal het onderste uit de kan halen. Ze zullen in eerste instantie 70 mil vragen, zodat je hem voor een bedrag tussen de 60 en 65 mil kan verkopen.

Daarnaast zal Atletico deels door Falcao deelnemen aan de volgende CL (als ik deze prestatielijn onder ogen zie), dus dat is ook geld. Dan nog niet over de Uefa Cup-winst gesproken.

Dus of je het nou koffiedik of dun bekijkt; Falcao was een op- en top keuze van Atletico, ondanks zijn - voor Atletico-begrippen - hoge transfersom!

falcao is een geval sanchezzzzz! een geweldige speler met ongekende kwaliteit, maar zie het verschil van alexis van udinese en alexis van barca, wereld van verschil. dus ik denk niet dat ie naar barca komt maar ik zie em zeker wel naar manu gaan.

30 oktober 2012 om 10:12

Dat je die vergelijking durft te maken ,sanchez was een opgehypde blinde kip met een schaar. Falcoa scoort al jaren wonderschone doelpunten voor porto en nu nog meer voor atletico. Vind het raar dat niemand anders dan atletico toen toehapte.

30 oktober 2012 om 10:30

Je hebt helemaal gelijk, die lapulgaa hoor hier en daar paar nieuwtjes en probeert aan de hand daarvan interessant te doen op vz ..

30 oktober 2012 om 11:35

Sanchez is een wereldspeler, maar bij Barcelona sta je als buitenspeler op de achterlijn. Ja, wat moet je dan?
Sanchez kan twee man bezig houden als het moet én een goeie voorzet afleveren.

30 oktober 2012 om 10:28

@lapulgaa
Ik denk dat manu zo'n beetje de laatste europese topclub is waar hij heen zal gaan.
Met rvp, rooney, hernandes en welbeck zitten ze daar wel goed met de spitsen.

30 oktober 2012 om 13:57

Sanchez is ook een prima voetballer, maar bij Barcelona moet je je onderschikken ten opzichte van het team, dus met andere woorden; Messi, Xavi en Iniesta.

Bij Udinese was hij de man met Antonio di Natale en dan is het ook een stuk vrijer voetballen. Wel moet ik zeggen dat Barcelona teveel geld heeft gespendeerd aan deze jongen, 40 mil?

Zie hem graag bij Real Madrid of Chelsea

Ik denk echt dat het chelsea wordt, atletico laat niet zo snel spelers naar real gaan, het is jammer dat ze zoveel schulden hebben anders konden ze zich versterken en met de andere 2 meedoen.

Falcao doet het onwijs goed bij de Madrilenen, hij verdiend het ook om bij een absolute topclub te spelen. Ik zie hem wel in Engeland terecht komen, al denk ik dat Juve ook wel bij hem zou passen. Ik ben benieuwd waar hij gaat belanden.

Het lijkt me niet meer dan logisch dat hij een vertrek niet uitsluit, hij kan naar de absolute top en dat wilt iedereen toch bereiken als profvoetballer. Atletico Madrid weet zelf ook maar al te goed dat ze goud in hun handen hebben en dat ze hiermee financieel ook een slag kunnen slaan. Stel dat ze hem aan het einde van het seizoen verkopen, dan kunnen ze hiermee alsnog een Llorente & Diego halen waardoor ze eigenlijk niet bepaald verzwakken.

Nu de teams die hem kunnen betalen zullen wel beperkt zijn. Chelsea kan dat en kan hem gebruiken, City kan dat maar die hebben al genoeg aanvallers, Real kan dat maar hun relatie met Atletico is niet bepaald fantastisch. Dan heb je nog bv PSG maar daar zie ik hem niet heengaan, en bij Barca speelt Messi in de spits. Veel opties heeft hij had, ik gehoopt dat Juve een paar jaar geleden gewoon die 4-5 miljoen had betaalt, helaas is dat niet gebeurt.

30 oktober 2012 om 12:28

Waarom waagt Juventus trouwens geen poging? Hebben ze daar de geld voor? Anders kunnen ze tog andere spelers in de deal betrekken.. Matri, Quagliarella ofz.

30 oktober 2012 om 14:01

Als er geld op tafel komt, dan kan alles en misschien zal Falcao een verbindingslijn zijn tussen Real en Atletico. Maar eerlijk gezegd, zie ik hem niet optimaal renderen bij Real. Het moet of Chelsea of jouw cluppie worden.

Chelsea: heeft een killer in de spts nodig, want met Torres kan je meer missen dan raken.

Juventus: Bendter is wederom een drastisch slechte spits en veel efficiente spelers heeft Juventus niet. Het moet veelal van de buitenspelers of middenvelders komen.

Dit is 100% logisch.. Atletico Madrid kan Falcao natuurlijk niet houden dat is onmogelijk.. Hij is op dit moment samen met Ibrahimovic de beste spits ter wereld ( mijn ogen ) en ik zou het geweldig vinden als hij naar Real Madrid kwam.. Maar er zijn 2 dingens.. Hij speelt bij een rivaal en hij heeft concurrentie bij Real Madrid. Dus moet hij gewoon naar Chelsea.. Dat is het beste voor hem.

Als hij toch naar Real Madrid verkrast zie ik Higuain of Benzema weggaan.. ik denk dat dan Higuain weggaat, en Mourinho met 2 spitsen speelt? Maar zover zijn we nog niet!

Casillas
S.Ramos
Varane
Pepe
Marcelo
Alons/Modric
Di Maria
Kaka/Ozil
C.Ronaldo
Falcao
Benzema

Niemand dia aan Arsenal denkt? De enige topclub die echt een spits nodig heeft.

30 oktober 2012 om 11:53

Nee idd, niemand die aan Arsenal denkt.
Waarom ook?

30 oktober 2012 om 12:00

@tjoektjoek en hieronder Zidanefan

Je weet zelf ook wel dat Arsenal zo'n bedrag niet neer gaat leggen voor hem... Jammer genoeg.

30 oktober 2012 om 12:08

Als je aan Arsenal denkt, denk je toch niet meteen aan een nieuwe record aankoop nee.
Hij zou er wel passen inderdaad, maar zoveel geld legt Arsenal niet op tafel. Chelsea lijkt me de grootste kandidaat in Engeland..

30 oktober 2012 om 14:03

Wil je de bestuurders van Arsenal een hartaanval bezorgen?

Zulke dingen mogen Gunners amper in hun droom zien. Tevens is dat 'filosofiemoord'.

Hij zou perfect bij Arsenal passen.
Maar hij spreekt geen Frans dus helaas gaat het niet gebeuren denk ik.

Ik hoorde vanmorgen op de radio dat Atletico Madrid interesse had in Huntelaar. Klopt dat?

30 oktober 2012 om 12:54

Ja half Europa heeft interesse in die jongen. Zou dus prima kunnen.

30 oktober 2012 om 14:03

Ja, wat ik bedoelde concrete interesse.

falcao gaat de goede bal winnen hij is zo belangrijk voor atletico echt ongeloofelijk
ik zie hem graag in engeland omdat het spaanse voetbal mij toch minder trekt

Wat zou ik hem graag in Engeland zien voetballen. Maar de echte topclubs in Engeland die om de prijzen mee doen zijn voorin al ruimschoots voorzien.
Athletico is bovendien echt geen verkeerde club voor hem en hij moet daar alleen weg gaan als Barca, Real of een andere grootmacht langskomt die hem echt wil halen als basisspeler. En dan zit er in beide gevallen voorlopig niet in ben ik bang.

Wat een geweldenaar is dit. Heb hem eens live mogen aanschouwen tegen Spartak Moskou toen die nog bij Porto speelde. Maakte toen een hattrick en was echt de geweldenaar van dat team. Sindsdien is hij alleen maar beter geworden. Echt een fenomenale spits. Ik hoop dat hij goed nadenkt over zijn vervolgstap. Ik zou hem wel bij Bayern Munchen willen zien. Dat is een team dat wel zijn type voetbal speelt.

Dit is wel heel erg slecht vertaald

Ik hoop dat die naar een topclub gaat en niet zoals Hulk naar Rusland voor het geld. Dat zou echt zonde zijn. Falcao is momenteel gewoon de beste spits.

Zou wel mooi zijn als hij naar Chelsea zou gaan. Eindelijk begint de PL dan weer een serieuze concurrent te worden voor de primera division. De laatste 2/3 jaar heeft het accent imo. veel te veel in spanje gelegen.

30 oktober 2012 om 14:31

Ik zie liever Duitse clubs ver komen. Die presteren tenminste met gezonde clubs, jeugdopleidingen en spelen ook aardig technisch voetbal tegenwoordig. Als de luchtbel die Engeland en Spanje heet een keer klapt dan is Duitsland verreweg de belangrijkste competitie die overblijft. Enige competitie waar men niet teert op andermans zakken en goed beleid voert.

Falcao & Ronaldo in een team zou destructie zijn!

De deuren bij real madrid staan wagenwijd open voor jou! Zou wat zijn als Falcao naar real zou komen, dan heb je echt een monsterteam. Alhoewel dat wel zou betekenen dat Benzema of higuain moeten vertrekken.

ik heb zo een vermoeden dat als atletico zich direct weet de plaatsen voor de volgende champions league dat hij nog een jaartje langer blijft hangen bij atletico

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren