Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fabrizio Romano waarschuwt PSV: ‘Serieuze belangstelling voor Lozano’

Laatste update:

LA Galaxy is serieus in de markt om Hirving Lozano in 2024 over te nemen van PSV, zo meldt Fabrizio Romano. De club uit de Major League Soccer wilde de 28-jarige vleugelspits van PSV in de zomer al overnemen van Napoli, maar de Mexicaan koos toen voor een terugkeer in Eindhoven.

"LA Galaxy wil Lozano nog altijd dolgraag vastleggen", meldt Romano exclusief op X. "Afgelopen zomer gaf hij de voorkeur aan PSV, maar de optie om naar de MLS te verkassen blijft open voor Lozano."

PSV betaalde vijftien miljoen euro aan Napoli voor de 66-voudig international, die tot liefst medio 2028 werd vastgelegd.

De Eindhovenaren kunnen dan ook een forse transfersom eisen, tenzij er een gelimiteerde afkoopsom in het contract van Lozano is opgenomen. Daarover is publiekelijk niets bekend.

Lozano is uitstekend begonnen aan zijn tweede periode bij PSV. De aanvaller speelde dit seizoen al twaalf keer voor de Eindhovenaren en was daarin goed voor vijf goals en twee assists. Zijn hoogtepunt dit voetbaljaar was zijn hattrick tegen Ajax (5-2 winst).

Bij LA Galaxy gaat Javier Hernández, een andere Mexicaanse grootheid in het voetbal, juist vertrekken. Chicharito heeft zijn laatste wedstrijd voor de Amerikaanse club al gespeeld en trekt aan het eind van het kalenderjaar definitief de deur achter zich dicht in Los Angeles. Hernández speelde vier jaar voor LA Galaxy.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je hem met winst kan verkopen; gelijk doen.Haalt het bedrag anders nooit meer uit. Als Lang en Bakayoko fit zijn is Lozano duidelijk de minste van de 3. Moet je wel de scouting op orde hebben en er iets CL-waardigs voor terug kunnen kopen.

20 november 2023 om 16:55

Dat vind ik dus niet, qua goals en assists is Lozano juiste de sterkste. Wellicht wat minder technisch maar ik heb het liefst een buitenspeler met veel doelpunten.

20 november 2023 om 16:58

Persoonlijk ga ik voor Lang, Lozano en dan Bakayoko. Bakayoko lijkt aankomende zomer onhoudbaar dus waarom zou je Lozano verkopen met nog een contract voor 4.5 jaar?! Of ze willen 50 mil betalen voor een 28 jarige.. Dit seizoen is voor PSV te belangrijk om zo’n belangrijke speler te laten vertrekken. En als Lozano het daar interessanter vond had hij afgelopen zomer daar al heen gegaan.

20 november 2023 om 17:02

Helemaal eens met de mannen hierboven. Lang is, ondanks dat hij erg goed is, de minste in mijn ogen. Teveel dreiging zonder rendement. Lozano is net als in zn eerste periode onberekenbaar met onwijs hoog rendement. Daar staat dan wel tegenover dat ie zich voetballend totaal aan het spel onttrekt. Bakayoko is gewoon groot talent en potentieel de beste..

20 november 2023 om 17:41

Bakayoko heeft het minste rendement en die kun je binnen 1 a 2 jaar verkopen. Lang gaat zijn goals wel maken. Lozano moet je alleen verkopen bij mega bedragen natuurlijk. Het zou voor psv wel fijn zijn om eens wat langer zijn goede spelers te behouden ipv elk jaar uitverkoop te houden.

20 november 2023 om 20:18

Voor het geld hoeft PSV het sowieso niet te doen. Die krijgen dit jaar al 80 miljoen om zich te kwalificeren voor de groepsfase.

20 november 2023 om 16:59

Zeiden jullie dat ook over Tadic, na 3 maanden? Wat kan mij die winst schelen. Winst maken ze maar op talenten zoals bakayoko. Lozano komt met een bak ervaring en kwaliteit en ligr 5 jaar vast. Tenzij er meer betaald wordt dan waarvoor hij de eerste keer is weggegaan, lekker aan zijn contract houden. Zeker niet a een half jaar of jaar alweer laten gaan.

20 november 2023 om 17:06

Ik weet niet wie je bedoelt met ‘jullie’ maar ik spreek niet namens de Ajax supporters ofzo hoor? Maar ik denk niet dat ik dit zei over Tadic. Vooral omdat Tadic al heel snel liet zien dat hij de rest van het team sterker maakte. Bij Lozano lijkt het tot nog toe alsof hij vooral voor Lozano speelt. Maar als jij het idee hebt dat Lozano een vergelijkbare impact maakt op PSV als Tadic maakte op Ajax, moet je hem zeker niet weg doen.

20 november 2023 om 17:00

Nee dat gaat voorlopig echt niet gebeuren hij is amper binnen en dan beginnen de usa clubs al aan hem te trekken. voorlopig zonder resultaat hoop ik. als bakayoko of tilman til' geblesseerd zijn hebben ze altijd een goede stand in. Lekker nog ffff blijven. en dan daarna de volle prijs vragen wat hij dan nog waard is .

20 november 2023 om 17:00

"als Lang en Bakayoko fit zijn is Lozano duidelijk de minste van de 3."

Ik vind momenteel Bakayoko duidelijk de minste van de drie. Maar goed, die kan natuurlijk nog groeien.

20 november 2023 om 17:07

Laatst gezien dat Bakayoko van deze 3 met afstand de beste statistieken heeft.

20 november 2023 om 17:15

Benieuwd wat voor statistieken dat zijn dan. Lozano staat op 5 goals en 2 assists in 8 wedstrijden (en zeker weten een mooi aantal pre-assists), Bakayoko op 2 goals en 6 assists in 12 wedstrijden.

En ik zit bij PSV bij elke thuiswedstrijd een paar meter van de zijlijn, ik zie die jongens regelmatig van heel dichtbij. En ik vind Lang en Lozano echt nog een klasse beter dan Bakayoko. Maar zoals ik al zei: Bakayoko heeft wel potentie, die gaat heus nog beter worden. Maar op dit moment vind ik hem echt nog niet beter dan Lang en Lozano.

20 november 2023 om 18:49

het ging ook om kansen creëren.

20 november 2023 om 17:05

Waarom zou je hem verkopen als je winst kunt maken ? Je hebt gewoon meerdere goede spelers nodig. Zeker in de wetenschap dat er vanaf volgend jaar nog veel meer geld op te halen valt in de CL moet je selectie goed op orde zijn en moet je in de ED presteren. Dan kun je beter een kleine boekwinst laten lopen en voor het grote CL geld gaan. Met goede spelers maak je geldt. Waarbij je je af kunt vragen hoe goed hij is. Het blijft een beperkte alles of niets voetballer, maar wel bij PSV met goede statistieken. Bij veel ploegen wordt er wel eens gezegd dat ze te weinig spelers hebben die diepgaan zonder bal. Lozano is een speler die dit juist wel heeft en hierdoor ook voor anderen ruimte creëert.

20 november 2023 om 17:07

Lozano is een geweldenaar. Wordt schromelijk onderschat door fans van andere clubs. Komende zomer zal Baka gaan, dan hebben we met Lang en Lozano alsnog sterke vleugels.

20 november 2023 om 18:39

Moeten Lang en Bakayoko wel fit zijn en dat is bij lange na niet altijd zo. Dan kan je beter nog een hele sterke jongen daarachter hebben die op beide flanken uit de voeten kan.

Tja, langdurig contract en heeft bewust voor Eindhoven gekozen. Betwijfel of hij het überhaupt zou willen op korte termijn, en anders mogen ze flink betalen

20 november 2023 om 16:56

Inderdaad. Normaal gesproken zou ik denken LA, redelijk dicht bij Mexico, betalen waarschijnlijk beter dan PSV. Maar als ze deze zomer ook al interesse hadden en Lozano heeft doelbewust voor PSV gekozen met een lang contract betwijfel ik of de situatie aankomende zomer ineens anders zijn.

20 november 2023 om 17:08

Lozano blijft voorlopig nog bij ons. Zie niet gebeuren dat hij zo snel alweer vertrekt.

20 november 2023 om 17:12

Zowel Brands als Stewart hebben bij de komst van Lozano aangegeven dat PSV een bewuste keuze is “op zijn weg terug” naar Mexico. Gezien zijn leeftijd en nationaliteit kan je dus verwachten dat de MLS in de toekomst zeker tot een van de opties behoort. Helaas ging de media hier weer eens volkomen aan voorbij toen ze in koor riepen dat het een risicovolle transfer zou zijn, gezien zijn restwaarde.

Ik vraag me alleen af of komende zomer misschien niet een jaar te vroeg is. Maar als er geen gekke dingen gebeuren, gaat PSV hier wel een groot gedeelte van de investering terugverdienen. Helpt hij ons ook nog eens aan de titel en/of CL dan tel uit je winst.

Als hij iedere wedstrijd op de bank moet zitten, zie ik het best gebeuren.

Ik zie niet in waarom dit een waarschuwing zou zijn.
PSV kan gewoon flink cashen. Wie weet kunnen ze dan twee Lozano’s van dat geld halen. 😏

Hij belt zelf naar Eindhoven of hij alsjeblieft terug mag komen. Wordt weer op handen gedragen en speelt basis (oke, Lang is geblesseerd maar daarvoor hield hij Bakayoko uit de basis). LA Galaxy is volstrekt kansloos om hem in 2024 over te nemen.

20 november 2023 om 17:39

Met geld ben je nooit kansloos, ook dichter bij huis en een beter salaris. Jaar knallen en dan weg zou ik best kunnen begrijpen

20 november 2023 om 18:09

Zeker, met geld kan alles. Maar het zou me enorm verbazen. Blijkbaar had hij afgelopen zomer al kunnen kiezen voor LA Galaxy. Toen heeft hij bewust voor PSV gekozen. Dan zie ik hem na 1,5 of 2 seizoenen niet ineens vertrekken. Volgende stap in zijn carrière lijkt me Mexico, terug naar huis.

20 november 2023 om 19:29

Volgend jaar nog een jaar Champions League en dan daarna naar de USA.
Dat zal het plan wel zijn. Hopelijk komt het uit.

Zou best dat LA Galaxy nog steeds in hem geintereseeerd is. Of hij er heen wil is een tweede. Lijkt mij overigens van niet. Hij heeft bewust voor een terugkeer bij PSV gekozen omdat hij en zijn familie zich thuisvoelen in Eindhoven. Hij had volgens mij wel genoeg andere opties. Dan lijkt mij niet dat je dan na een jaartje alweer wil vertrekken.

PSV kennende zal er wel weer een constructie zijn waardoor Lozano onder bepaalde omstandigheden voor een appel en een ei weg mag.

zie lozano nu de stap nog niet maken, maar in de toekomst zeker wel, LA word niet voor niks de hoofdstad van Mexico genoemd,

Mooi voor PSV dat Lozano die qua leeftijd op de piek van zijn kunnen zit voor PSV heeft gekozen. Maar als hij zo blijft spelen is hij denk ik ook snel weer weg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren