Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Faber kraakt selectie: ‘Dan ga ik liever verder met jeugdspelers’

Laatste update:

FC Groningen leed vrijdagavond voor eigen publiek een nederlaag tegen Willem II. De Tilburgers waren door een doelpunt van Fran Sol met 0-1 te sterk voor De Trots van het Noorden en Ernest Faber was na afloop kritisch op zijn spelers.

De trainer was niet te spreken over de instelling die een aantal voetballers aan de dag legde, zo vertelde hij op de persconferentie: “Ik ga liever verder met jeugdspelers die vechten, willen werken voor elkaar, die passie tonen. Spelers die wél de juiste houding hebben.” Faber bracht bij het begin van de tweede helft Amir Absalem en Ludovit Reis binnen de lijnen en die invallers lieten een goede indruk achter.

Het duo kon een nederlaag voor de huidige nummer dertien van de Eredivisie echter ook niet voorkomen. “'De teleurstelling is heel groot, en dat is onnodig”, zo wordt Faber geciteerd door RTV Noord. “Je spreekt dingen met elkaar af en laat dan maar zien dat je het met tien man kunt. Helaas was het te weinig.” FC Groningen speelde drie kwart van de wedstrijd met een man minder door een rode kaart voor Ajdin Hrustic.

Is Ernest Faber (nog) de juiste man voor FC Groningen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mentaliteit boven kwaliteit.

Misschien dan meteen ook maar een jeugdtrainer doorschuiven naar het 1e elftal. Faber bakt er ook niets van...

Begin van het einde als je je zo over je selectie uitlaat.

Dat duurt niet heel lang meer met Faber ...

21 oktober 2017 om 01:10

Maar hij heeft wel gelijk. Ze lopen erbij als of het een of andere kuuroord is.

21 oktober 2017 om 01:26

Nee helemaal niet. Veel te veel aai over de bol mentaliteit de laatste tijd.! Aanpakken die verwende snotaapjes. Prima teksten en volkomen terecht. Laat de ballen maar in het hok de aankomende week

Standaard teksten van onze trainer. Aan een gebrek aan kwaliteit kan een trainer niks doen, maar een gebrek aan instelling is toch echt iets waar een trainer zich verantwoordelijk voor zou moeten voelen.

Dat klinkt inderdaad als een trainer die op zijn laatste benen loopt. Ik geloof dat de chemie tussen trainer en spelers (uitzonderingen daargelaten) na een jaar of twee is uitgewerkt. Dan is er maar 1 oplossing. De trainer vervangen.

Jammer, het lijkt me zo'n sympathieke man. Maar het clubbelang gaat voor. Ingrijpen Ron!

21 oktober 2017 om 08:47

Faber sympathiek? Dat heeft ie dan goed voor elkaar als ie zo overkomt. Hij is namelijk zo arrogant als dat ie lelijk is. Het bedrijf waar ik werk is sponsor van de FC en meneer verwachte allemaal gratis spullen van ons omdat hij mee had gewerkt aan een promo van 10 minuten. Toen wij daar niet mee akkoord gingen kregen we de wind van voren, omdat we ‘niet wisten wie we tegenover ons hadden’. Ontzettende kwal die Faber.

21 oktober 2017 om 09:36

Oh, zo zie je maar weer. Een mens kan zich blijkbaar vergissen. Kan het ook zijn dat culturele verschillen maken dat hij niet gepruimd wordt?

Nou, als deze jeugdspelers van het zelfde kaliber zijn als Bacuna hoeven we daar ook geen al te grote verwachtingen van te hebben. Verder vind ik het heel opmerkelijk dat een coach dit soort uitspraken doet over een selectie waar hij dagelijks meewerkt en er blijkbaar nu pas achter komt dat er iets heel erg mis is. Dit is beslist niet de eerste wedstrijd onder Faber waaruit blijkt dat hij zijn elftal niet kan motiveren. Fijn dat hij zelf de oplossing al aandraagt; Faber jeugdtrainer maken en een nieuwe hoofdtrainer aanstellen en wel zo spoedig mogelijk.

Misschien moet die Faber een keer aan de discipline werken. Dit is al de zoveelste rode kaart onder zijn leiding. Onder zijn leiding is het een los geslagen bende. Hij is ontzettend arrogant en doet me denken aan het Groningen onder Robert Maaskant. Ook deze Faber is een zogenaamde kroonprins onder de trainers. Hij heeft het geluk dat Groningen geen geld heeft om hem er uit te gooien anders was hij voor de kerst al ontslagen.

Groningen moet uitkijken dat ze niet tegen degradatie moeten vechten want onder deze trainer betekent vechten rode kaarten I.p.v. inzet en passie om de bal.

Toen Faber werd aangesteld door Groningen wensten Nec fans ons veel succes toe en idd het klopte wel. Maar ligt natuurlijk niet alleen aan Faber,deze week maar paar extra duurloopjes.

Dit is toch wel einde Faber bij Groningen lijkt mij.
Een trainer/coach is er juist ook om een selectie scherp en fris te houden en dat mislukt hier volledig naar eigen zeggen.

Een goede indruk achtergelaten? Waarom hebben ze dan een 5,3 van de Voetbalzonestemmers? Iemand heeft geen verstand van voetbal, de journalist die dit opschrijft, of de Voetbalzonestemmers?

Deze man heeft totaal geen uitstraling. Hij staat daar maar een beetje met de handjes in de zak. Als het even niet loopt dan moet je als trainer juist de boel opzwepen dat er in ieder geval gestreden wordt. Gisteren was het weer waardeloos om te zien, en dat kun je de trainer zeker aanrekenen.
Met de 2 jeugdspelers werd het 2de helft nog wel leuker om te kijken. Dus die 2 tegen Roda erin zetten. Zet aub die Mahi op de tribune en komende weken niet opstellen, want die loopt over het veld alsof hij denkt ben te goed voor dit niveau. Het is een lachertje met zijn trekjes en dat gezeur tegen de scheids.

Ik word een beetje moe van het "vechtlust" verhaal van veel Groningers. Beperkte spelers moeten maar spelen omdat ze wel inzet tonen. Met alleen vechtlust beland je in het rechterrijtje, kwaliteit is wat je nodig hebt. Spelers ala Mahi en Idrissi ogen soms laks en spelen af en toe waardeloos, maar dit zijn wel de jongens die het verschil maken en je punten bezorgen. Van Nieff, Jenssen en Te Wierik leuk hoor dat ze "vechtlust" brengen maar kwaliteit is wat je nodig hebt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren