Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Excelsior en FC Utrecht imponeren op paar minuten na totaal niet

Laatste update:

Het duel tussen concurrenten Excelsior en FC Utrecht heeft zaterdagavond geen winnaar opgeleverd. Na negentig weinig enerverende minuten stond er een 1-1 stand op het bord. Jens Toornstra opende de score namens de uitploeg, alvorens Siebe Horemans de stand gelijk trok na een fijne assist van Couhaib Driouech.

Marinus Dijkhuizen had één wijziging in zijn opstelling in petto. Lazaros Lamprou werd op de rechterflank vervangen door Derensili Sanches Fernandes. De andere tien namen verschenen ook in het thuisduel met sc Heerenveen (3-0) aan de aftrap.

Utrecht-trainer Ron Jans zag geen reden om zijn opstelling te wijzigen na het gelijkspel tegen koploper PSV (1-1) in de vorige speelronde en stuurde dezelfde elf spelers de wei in. Dat betekende onder meer dat de deze winter aangetrokken Sam Lammers wederom als spits startte.

De beginfase van het duel kende weinig spektakel. De eerste echte kans volgde pas toen er al bijna een halfuur verstreken was: het lukte Oscar Fraulo echter niet om Excelsior-keeper Stijn van Gassel te passeren.

Ook Lammers werd enigszins gevaarlijk, maar de gehuurde aanvalsleider kopte over het Rotterdamse doel. De ruststand was daardoor gelijk aan de stand bij het eerste fluitsignaal.

Waar het eerste bedrijf weinig hoogtepunten kende, werd het in het begin van de tweede helft uiteindelijk interessanter. Na ruim een uur spelen opende Toornstra de score namens Utrecht. De middenvelder haalde vanaf de rand van de zestien uit en zag de bal lekker binnenvallen: 0-1.

De voorsprong was van korte duur, daar Horemans twee minuten later al de gelijkmaker op het bord zette. Na een snelle rush van Driouech kon de verdediger afwerken: 1-1.

Utrecht was in de eerste helft iets sterker, Excelsior was de betere partij in het tweede bedrijf en dus was de 1-1 eindstand voor beide ploegen goed te billijken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tis allemaal niet veel he?!, kan die Lammers überhaupt nog scoren of is dat talent in Schotland gebleven?

27 januari 2024 om 22:57

Je ziet wel dat hij in ieder geval technischer is dan Lidberg. Laten we hopen dat Lammers er gewoon nog ff in moet komen en snel begint met scoren. De 1-1 vorige week had Lammers een groot aandeel in

27 januari 2024 om 23:16

Het is ook niet alsof hij zoveel bruikbare ballen in de 16 krijgt... Het is gewoon zo beperkt voorin, ze kunnen amper een goede voorzet geven, of durven de bal niet te geven.

Lammers is een prima spits volgens mij, maar als je niet in stelling wordt gebracht,

27 januari 2024 om 23:26

Je mag toch ook verwachten dat meneer zelf een keer iets verzint?
Dat "inkomen" doet ie maar op de training toch?
Hij doet voorlopig steeds een stap terug qua club. Moet echt meer brengen. Go Sam.

Saaie pot zeg. In mijn beleving wel de betere vandaag. Echter komen we maar niet tot echte grote kansen..

Enige positieve is wel dat we nu al 11 wedstrijden in de eredivisie op rij ongeslagen zijn. Nu nog de gelijkspelletjes omzetten in winst

Hoe die bal op die dubbele paal er niet in ging is mij een raadsel

Ik had nog stiekem de hoop dat Toornstra nog de overstap naar ADO zou maken de komende dagen ondanks zijn statement. Maar als ik die dat hij vandaag in de basis stond en ook nog eens scoort begin ik wel mijn hoop te verliezen!

Wat een slechte eerste helft van Excelsior, en net zoals de titel een spannend half uur, en gelukkig nog een punt meegenomen. Nu hopen op een goed resultaat tegen Almere!

Utrecht zon 80% van de wedstrijd de betere partij. Wij hebben zo rond het einde de kans gehad op een onterechte overwinning mr het ze op dat moment niet mee. Uiteindelijk kan ik met een puntje wel leven

Dit is wel typisch, je helemaal opladen tegen PSV (wat te begrijpen is hoor) en dan niet weten te winnen van Excelsior. Draag de FC een enorm warm hart toe, maar ze moeten nu wel echt doorpakken, anders blijven ze onderaan bungelen.

Utrecht kan het elk jaar ook alleen maar tegen PSV. Die andere partijen doen hen er niet toe.

28 januari 2024 om 09:33

Nee alleen Ajax.
Seizoen is ook al geslaagd!

28 januari 2024 om 12:35

Sterkte dan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren