Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-trainer van Bologna Sinisa Mihajlovic op 53-jarige leeftijd overleden

Laatste update:

Sinisa Mihajlovic is vrijdag overleden. De Servische trainer, die in Italië actief was bij onder meer Bologna, Torino, AC Milan en Internazionale, leed sinds 2019 aan leukemie. Ondanks die ziekte bleef hij nog ruim drie jaar aan als trainer bij Bologna. Afgelopen september werd hij daar ontslagen. Mihajlovic is 53 jaar geworden.

Gedurende de voorbereiding op dit seizoen moest Mihajlovic meerdere behandelingen ondergaan, waardoor hij onder meer de vriendschappelijke wedstrijden tegen AZ (1-0 verlies) en FC Twente (4-1 nederlaag) miste. Aan het einde van de voorbereiding kon hij weer aansluiten bij de selectie.

Mihajlovic werd afgelopen september ontslagen bij Bologna nadat er in de eerste vijf competitiewedstrijden drie keer werd gelijkgespeeld en twee keer werd verloren. Dat was een moeilijke beslissing voor Joey Saputo, zo zei de voorzitter van de Italiaanse club destijds. “Ondanks zijn verblijven in het ziekenhuis stond hij altijd in nauw contact met de selectie. Hij deed altijd zijn best om in contact te blijven met zijn jongens en collega’s.”

“Hoewel hij nu niet meer onze trainer is, staan alle mensen binnen de club voor altijd achter hem”, aldus Saputo in september. Als speler was Mihajlovic goed voor 63 interlands voor Joegoslavië en was hij onder meer actief op het WK in 1998 en op het EK in 2000. De Serviër speelde daarnaast ruim tweehonderd wedstrijden voor Lazio. Ook was Mihajlovic jarenlang actief bij Sampdoria, AS Roma en Internazionale. Zijn grootste succes als speler kende hij in het seizoen 1990/91 bij Rode Ster Belgrado, toen hij de Europa Cup 1 won.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een geweldige voetballer was dat met een fantastisch linkerbeen. Rust in vrede!! Wat gaat de tijd snel zeg.

16 december 2022 om 16:45

Je plaatje doet me trouwens denken; stond Bergkamp niet vol met zijn noppen op zijn lichaam op het WK 98 in de wedstrijd tegen Joegoslavië?

16 december 2022 om 17:22

Was hij trouwens ook niet de speler die nazi is/was? Donkere spelers uitgescholden en hitler groet? of verwar ik hem met Di Canio?

16 december 2022 om 17:34

Die groet was inderdaad van Di Canio.

16 december 2022 om 17:43

@mrkrillin

Had je misschien eerst moeten googlen, voordat je het schreef.

16 december 2022 om 19:42

Di Canio deed echter geen nazi groet, maar een Romeinse groet. Die bestond al voordat de Nazis bestonden.

16 december 2022 om 20:02

Ja, Mussolini wist daar alles van. ‘Romeinse’groet… yeah right!Buffon heeft dat in het begin van zijn carrière ook een paar keer gedaan, met nummer 88 op zijn rug… dat kan je op zijn minst discutabel noemen.

17 december 2022 om 06:36

Anderzijds. Welke Romeinse bronnen spreken over die groet?

16 december 2022 om 17:56

Tijd gaat hard, maar 53 is geen leeftijd om te overlijden dat is te vroeg.. heel erg

Een Icoon van het Italiaans voetbal en het Servisch/joegoslavisch voetbal. Prachtige linkervoet had hij en beenhard ook nog eens.

RIP Sinisa!

Damn. Was van jongs af aan 1 van m'n meest favoriete spelers. Onderdeel van de gouden Joegoslavische generatie met Mijatovic, Suker, Boban, Prosinecki, Brnovic en nog vele anderen. Was een echte vechter als speler, als trainer en als persoon die aan de verschrikkelijke ziekte lijdt. Ik had dit echt niet aan zien komen.

16 december 2022 om 20:44

Ja precies. Ik schrik er ook van. RIP

Zelden iemand gezien met zo'n verwoestende vrije trap en vaak trefzeker. Heb dan ook vaak genoten van zijn geweldige trap techniek. Rust zacht held.

Rust zacht! Was een geweldige voetballer en een goed mens. Veel te jong gegaan! R.i.p

gadverdamme dit is wel even schrikken, ondanks dat zn ziekte bekend was iedereen. vreselijk. was een fantastische voetballer, met een geweldige trap

Echt een geweldige voetballer met pracht techniek en een van de beste vrijetrappen nemers allertijden.
53 is veels te jong. Een icoon in Italie, Oost Europa. Denk dat veel van de jongeren hier hem niet echt zullen kennen, maar goh wat was deze man een heerlijke voetballer.

Wat een afschuwelijk nieuws is dit. Er waren weinig mensen die een betere vrije trap in hun linkerbeen hadden dan deze man. Snoeihard en ook nog eens loepzuiver.

Ook kon deze man een ontzettende klootzak zijn in het veld. Hij zocht echt het randje op en ging daar ook wel overheen.

Rust in Vrede

Gecondoleerd. Wat een vreselijke ziekte is het

16 december 2022 om 18:28



Mooi om te zien dat iedereen respectvol reageert. Geen land- en clubvoorkeuren, zoals het hoort.

RIP SinisaGeweldige speler met een heerlijke vrije trapVond hem vooral in zijn Lazio jaren geweldig

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren