Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-PSV’er moet duurste aankoop ooit van Wolverhampton Wanderers worden

Laatste update:

Oleksandr Zinchenko vervolgt zijn loopbaan zeer waarschijnlijk bij Wolverhampton Wanderers, zo schrijven diverse Engelse media vrijdag. De promovendus heeft naar verluidt liefst achttien miljoen euro voor de middenvelder annex linksback van Manchester City over en dat zou een record in de clubgeschiedenis van the Wolves betekenen.

Zinchenko, 21 jaar, maakte medio 2016 voor ongeveer twee miljoen euro de overstap van FC Ufa naar Manchester City, dat het Oekraïense talent meteen een seizoen uitleende aan PSV. Hij kwam destijds tot zeventien optredens voor de Eindhovense club en keerde vorig jaar zomer terug naar Engeland, hopend op een serieuze kans in de hoofdmacht.

Zinchenko maakte in oktober 2017 zijn debuut voor Manchester City, in de EFL Cup, en mocht twee maanden later zijn eerste minuten in de Premier League spelen. De middenvelder kwam afgelopen seizoen tot veertien optredens voor the Citizens en deed dit hoofdzakelijk als linksback, daar Fabian Delph en Benjamin Mendy met blessureleed kampten.

Wolverhampton Wanderers betaalde vorig jaar zomer 17,5 miljoen euro aan FC Porto voor de komst van Rubén Neves. Manager Nuno Espirito Santo zou niet alleen Zinchenko maar ook centrumverdediger Tosin Adarabioyo van Manchester City willen overnemen, al dan niet op huurbasis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze gozer maakte toch niet zo'n bijzondere indruk in de Eredivisie en nu gaat die voor 18 mln weg. Ergens doen we toch iets misschien niet helemaal goed; er lopen blijkbaar genoeg talentjes rond en soms zelfs spelers die in NL voetballen waarvan de topclubs niet herkennen en erkennen dat ze goed zijn maar 1 a 2 jaar later wel voor dikke bedragen weggaan. Zonde is dat.

6 juli 2018 om 08:57

Bij PSV kwam die voornamelijk voor de RV of LV positie, Guardiola heeft hem omgetoverd naar links back.
PSV had toen genoeg buitenspelers en hij viel toen een paar keer goed in maar hij kon het niet constant laten zien.
Bij City heeft die een paar keer in de basis gestaan en heeft dat een aantal keer uitstekend gedaan op gegeven moment werd hij voor Danilo gekozen op de links back positie.
Dan is de transfersom nog aan de hoge kant, maar hij is totaal veranderd in 1 jaar.

6 juli 2018 om 09:20

Hij is alleen helemaal geen goede linksback. Hij mist absoluut de felheid,verdedigend is hij ook niet sterk genoeg, hij is ook niet super snel en het is volgens mij ook niet echt een speler die blijft opstomen. Dat hij het bij City goed deed als linksback wil weinig zeggen omdat City in de meeste wedstrijden tussen de 70-80% balbezit heeft, waardoor in zo’n team een middenvelder prima als linksback kan renderen. Dit is echt een typische aanvallende middenvelder met veel talent en als hij geen huurspeler was geweest had hij meer kansen gehad bij PSV. Toch vind ik 18 miljoen voor hem een veel te hoog bedrag.

6 juli 2018 om 10:40

Willen ze Sinkgraven niet hebben dan bij Wolverhampton? Voor 15 mln, krijgen ze nog korting

6 juli 2018 om 08:59

Bij PSV zag je wel dat hij talent had, maar ik geloof dat PSV er op een gegeven moment wat minder energie in stak omdat het een huurspeler was. Talent had hij wel, maar hij maakte ook nog wat foutjes.
Wat ik erger vind is dat een club als City eerst PSV aftroeft met een bod van pakweg 8 miljoen, hem daarna wat verhuurt en vervolgens weer voor 18 miljoen verkoopt. Dat is gewoon pure handel. En zo hebben de topclubs in Engeland nog tig spelers onder contract staan.

6 juli 2018 om 09:03

Chelsea en City bedoel je. Bij de andere Engelse clubs valt dat reuze mee.

6 juli 2018 om 09:32

Welk bod van 8 miljoen?

6 juli 2018 om 11:24

Hier staat 2 mil maar ik dacht ook dat het een stuk meer was. Dacht dat PSV hem zelf te duur vond toen

6 juli 2018 om 09:51

Volgens mij is dat het verdienmodel van City. De topspelers gaan ze doorgaans niet verkopen. Dus je koopt een aantal talenten, laat ze een aantal keren opdraven in het eerste in wedstrijden waarin je het risico niet al te groot acht, de speler wordt een paar miljoen meer waard -- kassa. Volgens mij is die Zinchenko echt niet zo bijzonder en had hij ook niets uitzonderlijks te bieden aan Psv.

Jongen die wel iets in zijn mars heeft en nu kan hij wedstrijden gaan spelen en Man City verdient zijn aankoopwaarde 9x terug.

Wolverhampton Wanderers begint nu wel echt een leuk team te krijgen. Ze hebben met Patricio een ervaren keeper gehaald en daarvoor staat nu een legertje met goed voetballende talenten. Ben benieuwd waar ze gaan eindigen komend seizoen. Kan alle kanten op met zoveel jonge speler.

6 juli 2018 om 12:10

Inderdaad, ik weet wel zeker dat de Wolves zullen handhaven, verwacht eerder dat ze rond de 10e plaats zullen eindigen dan de 20e. Vooral met Neves hebben ze echt een topper.

6 juli 2018 om 12:43

Ze hebben een geweldig elftal maar het is net als ajax in europa. Ze kunnen zomaar de finale halen maar voor hetzelfde geld liggen ze er in de eerste ronde uit. Zo'n jong team daar is gewoon geen pijl op te trekken. Mijn verwachting ligt een beetje tussen 6e en 16e in. Ligt er puur een beetje aan of het meezit in het begin van het seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren