Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-PSV’er Lamey komend jaar mogelijk te bewonderen in Premier League

Laatste update:

Michael Lamey krijgt de kans om een contract af te dwingen bij West Ham United. De 32-jarige verdediger is op proef bij de ploeg van trainer Sam Allardyce en heeft al meegespeeld in de oefenwedstrijd tegen Rot-Weis Erfurt (3-0 winst). Lamey kan transfervrij overstappen naar West Ham.

/

De Nederlander kwam afgelopen seizoen in Polen uit voor Wisla Kraków, waar zijn contract afliep. Voetbal International laat vrijdag weten dat Lamey nu kans maakt op vervolg van zijn carrière bij de nummer drie van de Championship van het afgelopen seizoen, die via de play-offs promoveerde naar de Premier League.

Waarschijnlijk mag de rechtsback vrijdag ook tijdens het vriendschappelijke duel met Dynamo Dresden zijn opwachting maken. Lamey doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar debuteerde als profvoetballer voor RKC Waalwijk. Na twee seizoenen volgde een transfer naar PSV, dat de verdediger uitleende aan AZ en FC Utrecht. Nadien kwam Lamey uit voor MSV Duisburg, Arminia Bielefeld, Leicester City en Wisla.

Denk je dat Michael Lamey een contract krijgt bij West Ham United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gek genoeg zou hij op dit moment ook voor PSV gewoon een aanwinst zijn. Beter dan Manolev en een goede prof. En volgens mij ook gewoon een fijne kerel om in je elftal te hebben. Helaas was hij in zijn periode bij PSV niet zo geliefd vanwege wat minder goede optredes.

Ik gun hem in ieder geval nog een paar mooie jaren premier leaugue.

27 juli 2012 om 11:37

Het is een prima prof om erbij te hebben, maar om nu gelijk te zeggen dat hij beter is dan Manolev vind ik wel erg ver vooruit lopen. Ik verwacht ook niet dat hij voor de basis gehaald zal worden bij West Ham. Ze hebben o.a. Demel ook rond lopen die daar kan spelen en Tomkins.

27 juli 2012 om 12:43

Klopt wat je zegt...ze praten allemaal r vd gijp na die er een hype van gemaakt heeft.
Denk voor bijna elke vleugel aanvaller die tegen manolev speelt dat hij een lastige wedstrijd krijgt.
Die gast is niet moe te krijgen.

27 juli 2012 om 13:41

Dat is ook zijn grootste nadeel dat hij niet moe te krijgen is.. daardoor gaat hij steeds mee naar voren waar hij gewoon heel beperkt is en hij mij als neutrale kijker eerder vermoeid met slechte ballen en voorzetten.
Al moet ik wel bekennen dat het afgelopen half jaar wel een stuk beter oogde!

27 juli 2012 om 19:23

Komt ook niet ten goede van de vleugel spelers...steeds zn dolle die voorbij komt geraast

27 juli 2012 om 16:45

Een Nederlandse ervaren transfervrije rechtsback, mocht het bij West Ham niet lukken mag je wat mij betreft een week op proef komen bij NAC :D

Lijkt mij zeker niet minder dan De Roover of Bouma...

Toch al een leuke carriere gehad; NL, DU, EN en PL.. Hoop dat 't 'm lukt, zou 'm gegund zijn om PL te spelen!

27 juli 2012 om 11:40

Inderdaad, heeft in grote competities in Europa gespeeld terwijl ik toch nie echt kan zeggen dat ik hem nou z'n fantastische voetballer vind.

27 juli 2012 om 14:34

@s284218

Mag ook wel, het is niet voor niks een geboren Amsterdammer en jeugd exponent van Ajax.

Eredivisie mag Ajax heel dankbaar, we hebben heel wat spelers voortgebracht.

Ben ik de enigste die deze jongen een beetje vergeten was?

On: natuurlijk mooi voor die jongen dat die op zijn 32e nog in de misschien wel mooiste competitie ter wereld komt te spelen.

27 juli 2012 om 11:37

Nee hoor, ik was hem ook vergeten.

Wel een verrassing. Ben benieuwd of het hem lukt. Zou natuurlijk een geweldige stap zijn voor zo'n modale speler.

27 juli 2012 om 11:39

Het is zeker mooi dat hij nu nog die stap maakt als West Ham hem een contract bied. Toch vind ik het raar dat geen enkele Eredivisieclub interesse heeft getoond in de beste man! Had zeker niet misstaan bij diverse clubs als back of reserve back.

nou dat denk ik ook ! Na een werkelijk imposante bij diverse buitenlandse topclus is hij nu op 32-jarige leeftijd natuurlijk gewoon een geweldige speler geworden die een enorme aanwinst zou zijn voor PSV , ik zie in hem de nieuwe Jan Krompamp die ook zo geweldig was na buitenlandse avonturen: hal,en die gast en samen met Bouma achterin heb je leeftijd en vooral veel snelheid !@

27 juli 2012 om 11:43

Huh ben je serieus?
Ten eerste: zo best was meneer Kromkamp nou ook nie toen die terug kwam.
Ten tweede: Lamey is geen geweldige speler geworden.
Ten derde: Bouma kan er helemaal niks van en is alles behalve snel.

27 juli 2012 om 12:53

haha dat je sowieso t idee had dat ik serieus was , pffff zal wel aan de zon liggen Prince haha natuurlijk ben ik niet serieus maar de eerste reactie van hoppa kon ik ook niet serieus nemen dus vandaar mijn reactie , maar dat dan een ander iemand er nog op in gaat zeg : hahahahahahaha

27 juli 2012 om 11:45

Wat doet Kromkamp tegenwoordig eigenlijk? ja schandalig eigenlijk dat die jongen Bij Liverpool en Valencia heeft gespeeld zeg!

27 juli 2012 om 11:52

Ja inderdaad daarom snap ik ook niet helemaal waarom ik 2 duimpjes omlaag krijg?

27 juli 2012 om 11:54

Omdat de reactie van Pecho cynisch was denk ik.

27 juli 2012 om 12:13

Na PSV is hij naar go ahead gegaan dacht ik...

27 juli 2012 om 15:16

Hij was wel een geweldenaar bij AZ toen.
Zo raar is het niet dat hij toen een grote transfer had gemaakt aangezien AZ toen ook geweldig speelde in het europa Leageu/uefa cup toernooi.
Daarna is hij heel erg afgezakt, en volgens mij had hij ook nog eens een ernstige blessure gekregen, jammer voor die jongen, wel een symphatiek persoon.

Haha, hij heeft toch een hele mooie carriere gehad voor een matige voetballer als hij. En de PL zou de kroon zijn!

Het is toch een linksbackbr

Die jongen heeft wat clubs versleten intussen. Geen hoogvlieger maar hij heeft er toch en aardige carrière opzitten. Als je dan op je 32-ste nog bij West Ham kunt tekenen dan heb je het niet verkeerd gedaan.

Dan heb je als West Ham United een van de beste jeugdopleidingen van Engeland en dan ga je spelers als Lamey op proef nemen. Je hebt Jordan Spence er nog rondlopen uit je eigen jeugd. Die is beter dan Lamey.

Mooie club voor Lamey om voor te spelen, misschien kunnen we dan meer van hem zien want ben hem uit de oog verloren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren