Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Lamey zegt 'sorry' en keert terug op training RKC Waalwijk

Laatste update:
/

RKC Waalwijk heeft volgens Omroep Brabant een schorsing opgelegd aan Michael Lamey. De 33-jarige verdediger, die dit seizoen zesmaal in actie kwam voor de club, zou woensdag op de training één van zijn medespelers te lijf zijn gegaan. Lamey is nu tot maandag disciplinair geschorst, meldt de radio- en tv-zender.

De uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade van zaterdagavond gaat zodoende aan Lamey voorbij. Wat er precies is voorgevallen tijdens de oefensessie is niet duidelijk, maar na een vechtpartij werd Lamey van de training gestuurd. Hij heeft nu enkele dagen de tijd om zijn zonden te overdenken en kan na het weekend weer aansluiten.

Lamey begon dertien jaar geleden zijn profloopbaan ook in Waalwijk. Hij stond vervolgens onder contract bij PSV en werd door die club verhuurd aan AZ en FC Utrecht. Hij ging medio 2007 naar het buitenland en kwam uit voor MSV Duisburg, Arminia Bielefeld, Leicester City en Wisla Kraków.

Update 29 april 13.42 uur - Lamey zegt 'sorry' en keert terug op training RKC Waalwijk
Michael Lamey heeft volgens het Brabants Dagblad weer meegetraind bij RKC Waalwijk. De 33-jarige verdediger, die dit seizoen zesmaal in actie kwam voor de club, ging woensdag op de training Robert Braber te lijf. Hij zou tegen zijn teamgenoot zijn opgebotst en daarna ruzie met hem hebben gemaakt. Maandag bood Lamey voor de training zijn excuses aan Braber en de rest van de selectie aan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.
Noot: Is een nieuw topic over dit onderwerp.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren