Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'We kregen straftraining omdat onze begroting drie keer zo hoog was'

Laatste update:

RKC Waalwijk speelt zondag uit tegen AZ en dit wordt een speciale wedstrijd voor Michael Lamey. De verdediger is bezig aan zijn tweede periode bij RKC, maar heeft ook een verleden bij AZ, dat de Amsterdammer in het seizoen 2002/03 huurde van PSV. Lamey bewaart goede herinneringen aan zijn tijd in Alkmaar, waar hij samenspeelde met jongens als Barry van Galen en Kenneth Perez.

Co Adriaanse was bij AZ zijn trainer. "Ik kan me nog herinneren dat we verloren van een laagvlieger", blikt Lamey terug op de website van AZ. "Wie dat was weet ik niet meer, maar de volgende dag kregen we direct straftraining omdat AZ een begroting had die drie keer zo hoog was. Dat is me wel bijgebleven."

In 2005 toonde AZ opnieuw interesse in Lamey, maar PSV wilde de verdediger destijds niet laten gaan. Lamey kreeg de belofte dat hij meer zou gaan spelen, maar dat bleef bij oefenwedstrijden. "Toen de competitie begon, zat ik weer op de bank. Ik baalde er stevig van dat die overgang toen niet is doorgegaan", zegt de mandekker.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was het niet Co Adriaanse die zijn hele selectie eens als straf paaseieren liet zoeken terwijl hij er helemaal geen verstopt had?

1 maart 2014 om 13:51

Co is dan ook een vervelende dictator, ik weet nog dat hij bij willem 2 vroeger nadat ze een keer verloren de autosleutels afpakten van iedereen en ze maar terug konden lopen vanaf een uitwedstrijd.
Gaat helemaal nergens over, hij is een beetje de Nederlandse Magath, een type wat houdt van een angstcultuur en denkt dat overdreven zwaar straffen ipv belonen een goede motivatie is.

Moet je voorstellen dat je als volwassen man paaseieren moet gaan zoeken omdat je een keer niet presteerde, dan ligt zo'n man gestrekt en zoek je een andere baan, eerloos gedoe anders.

1 maart 2014 om 13:55

Hahaha ja, behoorlijk kinderachtig, maar hij kon ermee wegkomen. 2e plek voor Willem 2 en kampioen?? met AZ (of was dat een andere trainer).

1 maart 2014 om 13:59

Van Gaal is kampioen met AZ geworden, maar Adriaanse heeft het ook heel goed met AZ gedaan. Zelf in de laatste minuut een finale europa league misgelopen. En die speelde toen echt geweldig voetbal en in Europa de grootste ploegen van de mat.

1 maart 2014 om 13:52

Ja haha, hij heeft wel meer geweldige straffen uitgedeeld. Willem moest geloof ik naar een nederlaag 30 kilometer naar huis lopen.

1 maart 2014 om 18:28

idd, en het was maar een oefenwedstrijd.

ik beoordeel een trainer op resultaten en voetbal wat hij zijn team laat spelen en dan is Adriaanse een toptrainer.

Als wij als supporters onze club zien verliezen zonder dat ze inzet hebben getoond roepen we ook moord en brand en dat het zakkenvullers zijn, als een trainer ze dan laat lopen of eieren zoeken dan is het ook weer niet goed

Volgens mij hebben wij altijd wat te zeiken....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren