Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lamey baalt van 'oneerlijke behandeling' na vechtpartij op training

Laatste update:
/

Michael Lamey is verbolgen over de manier waarop RKC Waalwijk de vechtpartij tussen hem en Robert Braber heeft beoordeeld. De verdediger werd voor een aantal dagen geschorst, terwijl zijn ploeggenoot niet werd aangepakt. Enkel omdat spits Mart Lieder zich met het voorval bemoeide, viel de strafmaat niet nog hoger uit.

Lieder stapte na de training namelijk naar het bestuur om de zaken in perspectief te plaatsen. Eerder dit seizoen kregen Lamey en Braber het namelijk ook al met elkaar aan de stok en destijds zou laatstgenoemde een klap hebben uitgedeeld. Lamey reageerde daar toen niet op, maar kon zich woensdag niet meer bedwingen en haalde nu zelf uit naar de aanvallende middenvelder.

“Ik pakte een bal van Braber af. Die begon enorm te schelden. Hij bleef achter me aanlopen en ging op een gegeven moment zijn hoofd tegen mijn hoofd aan staan. Ik kreeg een duw in mijn gezicht. Daarop heb ik hem een klap gegeven”, legt Lamey uit in het Brabants Dagblad.

Volgens de routinier heeft RKC niet juist gehandeld en had de zaak beter binnenskamers moeten blijven. “Ik weet nog niet goed wat ik hier mee aan moet. Ik speel voor het minimum loon bij RKC omdat ik de club graag wil helpen. Daar heb ik een goedbetalende club in het buitenland voor laten schieten”, aldus Lamey.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bah Bah.
Ik ken alleen Lamey goed en Braber van zien.
Lamey is echt geen ruziezoeker maar die Braber lijkt me een vreselijk mannetje.

Hoop dat die klap lekker hard was.

25 april 2013 om 16:39

Braber komt op mij ook altijd over als een naar mannetje, zo´n uitstraling heeft hij ook gewoon.

25 april 2013 om 16:44

Dus omdat je Lamey kent is dit terecht voor Braber? Zoals je zegt: je kent hem niet. Elk verhaal heeft twee kanten, ben benieuwd naar Braber zijn verhaal!

25 april 2013 om 19:26

Nee maar dan alsnog. Als er ruzie is geweest moet je niet één kant benadelen maar beide straffen. Als het jou zo overkomen zou je er toch ook wat van zeggen? Ik zou het in ieder geval niet eerlijk vinden.

Vechten hoort niet Lamey! Slaan helemaal niet. Niet zielig gaan doen voor slechts een aantal dagen schorsing! Wel vervelend dat zulke dingen nooit binnenskamers kunnen worden gehouden.

25 april 2013 om 20:40

Nee als een malloot achter je teamgenoot aanrennen en ruzie zoeken wel -.-

25 april 2013 om 21:29

Zeg ik dat dat wel normaal is? Stuk gaat alleen over de schorsing van Lamey. Dus heb ik het alleen over Lamey......... Ik zeg verder ook niet dat ik niet hetzelfde had gedaan, alleen moet je dan wel voor de gevolgen instaan. Lezen!

Dat slungel Braber nou zo een Badass zou zijn.....

Je hoort allebei je handen niet te gebruiken, maar als het verhaal van Lamey klopt snap ik het ook wel. Als Braber hem al en keer eerder na een onenigheid een klap heeft verkocht ga je er niet weer op zitten te wachten en ben je hem voor.
Tenslotte is Braber hem achterna gegaan en heeft hij zijn hoofd tegen die van Lamey gedrukt en vervolgens een duw in het gezicht gegeven van Lamey (als we deze moeten geloven).

Mocht dit verhaal werkelijk tot in elk detail waar zijn, dan vind ik het schandalig van RKC om Lamey wel aan te pakken en Braber niet. Maar goed Braber zal wel belangrijker zijn voor de komende wedstrijden.. Overigens is de schorsing voor Lamey wel terecht in mijn ogen, het enige oneerlijke is dat Braber buiten schot blijft.

Dat met de hoofden tegen elkaar aanstaan heb ik nooit begrepen, zo primitief. Net een stel bokken.
Kinderachtig gedrag.

25 april 2013 om 17:06

Heb ik ook nooit begrepen, daar is ons schedel dus ook helemaal niet voor gemaakt. Meeste mensen proberen hun hoofd juist te beschermen omdat je hersens vaak vrij belangrijk zijn in het dagelijks leven..

Als zijn verhaal klopt snap ik zeker dat hij uithaalde, 1 keer geslagen worden en niks terug doen lukt nog. Een 2de keer sla je inderdaad terug.

Ik vind dat Lamay hier goede zaken heeft gedaan. Hij was al een keer in het gezicht geslagen en nu helemaal uitgescholden & weggeduwd.

Wat ik van iemand heb gehoord die regelmatig de trainingen bezoekt, valt het allemaal wel mee.
Lamey moet niet zielig gaan doen met zijn salaris, toen rkc hem binnen haalden was die geblesseerd had geen club en kan voor een prikkie weg als er een andere club voor hem komt.

Walgelijk zeg, Braber word niet gestraft omdat hij een basisspeler is.

Waar er 2 vechten hebben er over het algemeen 2 schuld. RKC had er dan ook verstandig aan gedaan beide spelers te schorsen om in ieder geval niet de schijn op te wekken voor de buitenwacht dat er spelers worden voorgetrokken. Dat is helaas nu wel een beetje het geval.

Minimumloon ? Dat is ook niet veel..

Lezen mensen lamey was niet eerder door braber gelagen, in het seizoen is er eerder een incident geweest tussen braber en lieder zoals er altijd wel eens wat voor valt

25 april 2013 om 18:11

Lezen mrcarlos.

Eerder dit seizoen kregen Lamey en Braber het namelijk ook al met elkaar aan de stok en destijds zou laatstgenoemde een klap hebben uitgedeeld

25 april 2013 om 18:11

Volgens mij lees jij niet goed, ik zie toch letterlijk staan dat tussen de 2 er al eerder een klap was uitgedeeld door Braber.

25 april 2013 om 18:53

Nee Carlos heeft gelijk. Het bericht klopt niet wat dit aangaat. Paar maanden terug heeft Braber de spits Lieder in mekaar geslagen op de training. Zonder c8nsequenties.
Dat is binnenskamers gehouden. Braber wordt dr Koeman als te belangrik geschouwd met al die blessures op middenveld steeds...

Volgens mij moet je zelf gaan lezen. Er staat duidelijk dat eerder in het seizoen er ook een akefietje was met Braber en Lamey en dat Braber toen een klap zou hebben uitgedeeld. Eerst zelf maar goed lezen voor dat je andere mensen begint te corrigeren.

Een club zonder bestuur, een TD die vorige week weggekocht is door Vitesse en een trainer die niet echt stabiel overkomt. Ziedaar, het graf graven voor jezelf door die tare schorsingen. Laat de schuldigen corvee verrichten, kids trainen oid maar Nooit je eigen club benadelen, jezus wat dom.

duidelijk weer een kabel!!

Maar serieus, als ik het verhaal zo mag geloven. Waarom is die Braber dan niet geschorst? zeker een te belangrijke speler binnen de basis.

Vind het uitdagen net zo slecht als het slaan van iemand...

@ def40,br Op vz staat het foutief geschreven, excuus. Lamey en braber hebben niet eerder een aanvaring gehad dit ging destijds tussen braber en lieder.

Bron: geleleger.nlbr Brabantsdagblad.nlbr En toeschouwers

Ik ben altijd voorstander van gerechtigheid en naar mijn mening moeten altijd beide partijen gestraft worden in een vechtpartij. Als Lamey gelijk heeft dan kan ik niets anders dan op de conclusie komen dat dit te maken heeft met zijn huidskleur, en dat is nou heel jammer gezien we in 2013 leven en al de heisa de laatste tijd rond racisme.

@dewy Houd alsjeblieft op zeg, dit is gewoon omdat Braber een basisspeler is, altijd dat gezeik om de huidskleur, wat maakt het nou uit welke kleur je hebt..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren