Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lamey keert dankzij bosloop vijf jaar na vertrek bij PSV terug in Eredivisie

Laatste update:

Michael Lamey heeft zich volgens het Brabants Dagblad officieel verbonden aan RKC Waalwijk. De verdediger kwam in de zomer, toen hij voor zichzelf trainde en zoekende was naar een nieuwe werkgever, bij een bosloop RKC-trainer Erwin Koeman tegen. Koeman nodigde hem uit mee te trainen in Waalwijk en daar ging hij later op in. Nu hebben beide partijen de handen ineengeslagen.

/

Toch is de gang van zaken niet alledaags. Lamey heeft, ondanks zijn 32 jaar, een contract gekregen voor bijna drie jaar: twee jaar en zeven maanden om precies te zijn. De Waalwijkers hebben hem dus in principe tot zijn 35e in huis gehaald. Er is echter een ‘maar’: mocht er nog een Engelse of Duitse partij komen die Lamey wil aantrekken, dan kan hij onder zijn contract met RKC uit.

“Lamey krijgt bij RKC zijn podium. Daarom is hij bereid onder de condities van RKC te spelen. Eigenlijk was er geen ruimte op de begroting. Het gaat niet om zo'n grote investering. Met tal van contracten van verdedigers die aflopen en de blessure en het Afrikaanse avontuur van Guy Ramos was het wel verantwoord om dit te doen”, legt hoofscout Janus van Gelder zaterdag uit in de krant. Lamey vertrok in 2007 bij PSV en speelde nadien voor MSV Duisburg, Arminia Bielefeld, Leicester City en Wisla Kraków. In 2000 startte hij zijn loopbaan al bij RKC.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft vorig seizoen nog Europa League gespeeld en heeft gewoon 16 wedstrijden in de competitie gespeeld. Lijkt me een goede aanwinst voor Rkc, altijd noodzakelijk om genoeg fitte verdedigers te hebben.

20 oktober 2012 om 10:18

@cookinho

Heb hem vorig jaar zien spelen tegen Twente, en dat was echt een verschrikking. Hij was ongeveer de slechtste man van het veld. Volgens mij speelde hij ook als back destijds. Ik vraag me af of hij werkelijk wat toevoegd bij Rkc.

Toen ik de titel las dacht ik: Dat moet een aardig bosloopje geweest zijn!
Wel goed dat zo'n jongen veel wilt inleveren om nog op een redelijk niveau te voetballen, en netjes van Rkc dat zij hem nog de kans gunnen als er een buitenlands avontuur lonkt.

Of hij wat toevoegt is de vraag, vond hem bij Psv ook nooit meer dan een 12e man.

20 oktober 2012 om 11:57

De gebroeders Koeman komen wel vaak op een speciale manier aan een speler (denk aan Pelle).

Hij heeft zich vast wekenlang, dag in dag uit, verstopt achter een boom tot hij "toevallig" Koeman tegen kwam...:-) Leuk voor deze jongen, wel een lang contract. Wellicht opties in het contract om in deze periode ook nog jeugdtrainert te worden o.i.d....?

voor RKC een goeie speler. denk alleen dat hij mede door zijn leeftijd later niet meer veel zal toevoegen.. voor nu een goeie zet van erwin.

Slechte zet van Rkc, ze kunnen gewoon weer meedoen in het linkerrijtje en als je bedenkt dat Lamey waarschijnlijk de grootverdiener van de selectie is heb je gewoon geld verpest. Een over het paard getilde speler die op zijn retour is. Kan er compleet niks van en is misschien goed genoeg voor Almere City, maar daar houdt het wel op

20 oktober 2012 om 14:47

Zo veel zal hij niet verdienen, Lamey zal ook wel weten dat wanneer hij half oktober nog geen club mog geen club heeft, het niet realistisch is om een hoog salaris te eisen. Hij mag zeer blij zijn dat hij nog in de eredivisie aan de bak kan.

Hij was bij PSV nooit van vaste waarde. Mocht zo nu en dan spelen. Dus ik vind niet dat die titels aan Lamey te danken zijn.

Ik ben wel benieuwd hoe hij het gaat doen bij Rkc en wens hem succes! Lijkt me op zich wel een redelijke versterking met de nodige ervaring.

20 oktober 2012 om 11:56

Ben benieuwd naar deze jongen, puur kijkend naar zijn CV zal het een aanwinst zijn voor Rkc, maar had zelf al nooit een hoge pet op van hem en hij is nu al 33... Tijd zal het leren!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren