Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Ajacied hoopt op Oranje: ‘Feyenoord speelt niet eens Champions League’

Laatste update:

Het Nederlands elftal speelt woensdag tegen België, wat een bijzondere wedstrijd had kunnen zijn voor Ruud Vormer, Stefano Denswil en Ricardo van Rhijn. Het drietal maakt een goede indruk bij Club Brugge, maar is niet opgenomen in de selectie van Danny Blind. Denswil hoopt dat hij binnenkort wel een uitnodiging mag ontvangen.

/

"Af en toe zie ik mijn naam toch verschijnen in de krant, dus ik wil niet zeggen dat ik vergeten ben in Nederland. Dat ze aan mij denken, is al iets", vertelt Denswil in gesprek met Extra Time. "Maar een selectie is nog iets mooier. Hopelijk komt het er binnenkort wel van. Ik speel mijn wedstrijden bij Club en het belangrijkste is dat ik fit blijf. Maar als je dan een oproep krijgt voor het Nederlands elftal, is dat mooi meegenomen."

Het feit dat Club bezig is aan een wisselvallig seizoen, is volgens Denswil geen reden om spelers van de ploeg te negeren. "Natuurlijk had ik op meer gehoopt, maar Feyenoord speelt niet eens Champions League", doelt de ex-Ajacied op enkele Feyenoorders bij Oranje. Blind laat dinsdag aan Voetbal International weten Vormer een 'interessante speler' te vinden. "Van Rhijn heeft heel lang niet gespeeld. Nu heeft hij inmiddels een vaste plek, net als Denswil. Maar ik vind andere opties voor die posities op dit moment interessanter."

Verdient Stefano Denswil een oproep?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

als champions league spelen de graadmeter gaat worden voor het Nederlands elftal dan kunnen we niet eens 23 spelers oproepen

daarnaast is puur het feit dat je dat speelt niet per se een bewijs dat je beter bent dan een andere club of speler (liverpool speelt ook geen CL, nog EL, maar zou in zowel Belgie als Nederland met 2 vingers in de neus kampioen worden )

8 november 2016 om 20:14

De premier league is ook een heel ander niveau dan de Nederlandse of Belgische competitie. Denswil heeft gewoon een punt, als je bij Club een van de betere bent dan moet je sowieso een optie zijn in het huidige Nederlands elftal, vooral als bankspelers van Feijenoord ook in de selectie zitten.

8 november 2016 om 20:23

Maar is hij 1 van de betere? Ik zag hem toch flink stuntelen elke keer in de samenvattingen van de CL.

8 november 2016 om 20:44

Schijnt ook dat Milan Bazoer wilt hebben, terwijl zijn vraagprijs rond de 15-20 miljoen euro ligt. Doet hij het dan ook goed?

8 november 2016 om 20:45

Monaco wilde ook Sven V Beek halen. Met name wilde...

8 november 2016 om 20:53

Monaco bood in de zomer nog 8 miljoen en dat werd afgewezen, dat bied je niet voor een sukkel.

9 november 2016 om 14:10

Feyenoord is beter dan Club Brugge daar ben ik van overtuigd. Dus ik vind zo een opmerking van meneer Denswil raar zeker als je ziet hoe Feyenoord het dit seizoen doet op afgelopen zondag na dan.

8 november 2016 om 20:18

Cillessen, Boetius, Robben, Dorus de Vries, Denswil, Van Rhijn, Vormer, Zeegelaar, Douglas (ook mogelijk), Castaignos, Dost, Vorm, Janssen, Misidjan en Lukoki zijn de Nederlanders die buiten de PSV-spelers om in de CL spelen. 15, dat kun je aanvullen met Zoet, Pasveer, Brenet, Willems, Hendrix, De Jong (2x), Propper, Ramselaar, Narsingh, Bergwijn en Locadia en mogelijk nog een enkeling die ik vergeten ben.

8 november 2016 om 20:20

"als champions league spelen de graadmeter gaat worden voor het Nederlands elftal dan kunnen we niet eens 23 spelers oproepen"

Er zijn 30 Nederlandse spelers actief in de CL. Dus in dat opzicht heb je het mis. Of het van gewenste niveau is laat ik in het midden.

8 november 2016 om 20:46

Actief of ingeschreven?

8 november 2016 om 20:21

Precies het argument gaat natuurlijk nergens over. Maar het is wel triest dat al die matige voetballers zich ineens goed genoeg voelen voor Oranje. Zegt echt wat over het niveau van nu.

8 november 2016 om 20:24

Dit komt wat arrogant over maar voetbalzone verdraait de feiten weer een beetje om reacties uit te lokken. Niets nieuws onder de zon dus.

Het ging ongeveer als volgt: men zei dat hij eerst moet presteren in de Champions League en hij merkte gewoon op dat Feyenoord helemaal geen CL speelt (en Karsdorp en Kongolo zijn er wel bij).

8 november 2016 om 20:43

Bon Jovi heeft gelijk. Ik vond Denswil heel netjes in zijn interview van gisteren. Hij liet wel duidelijk opvallen graag een keer een uitnodiging te krijgen.

8 november 2016 om 21:17

Ja, dat steekt hij niet onder stoelen of banken. Maar goed, da's normaal he.

8 november 2016 om 20:25

Dat denk ik niet. In Nederland zullen 15 clubs een bus parkeren, dan heeft Liverpool veel moeite om door te komen. In Nederland zoekt men de zwalke punt van de tegenstander en in Engeland veel minder.

Nou Denswil hoe jij in de cl hebt zitten te verdedigen was ook niet best. Op basis van vorig seizoen had hij meer recht. Toen speelde hij ook echt goed. Miss niet zo moeilijk na zo'n dramatische eerste seizoenbij Club.

Selecteren doe je op kwaliteit niet op cl wedstrijden... wat een domme uitspraak

Er is een verschil tussen spelen in de CL en staande blijven in de CL. Bij Denswil is het tweede helaas niet het geval.


Brugge zit in de zwakste poule van de CL en verliezen elke keer. Ze hebben 0 punten. Juist doordat ze steeds verliezen in zo een matige poule is een reden om ze niet op te roepen.

Volgens mij hebben we wil meer spelers geselecteerd die geen cl spelen. Ajax, Everton, Southampton, Heereveen.

Vormer speelt CL maar kon niet mee bij Feyenoord dus zegt vrij weinig allemaal

Natuurlijk is het belangrijk en goed om cl-wedstrijden in de benen te hebben. Het niveau dat Brugge laat zien in deze wedstrijden gaat er denkik eerder voor zorgen dat Denswil en van Rhijn juist geen kans krijgen.. Een doelsaldo van -9 na 4 wedstrijden lijkt op een instabiele verdediging

Ik vind het als speler nooit zo chique om naar anderen te kijken. Ga nu gewoon uit van je eigen kracht en speel elke wedstrijd alsof het een champions league finale is. Als je goed genoeg bent, krijg je vanzelf je kans in Oranje.

Ajax speelt toch ook geen champions league ?

Denswil speelt ook geen Champions League. Tenminste ik zou dat geen spelen durven noemen als je 0 punten hebt en 10 doelpunten tegen na 4 wedstrijden.

9 november 2016 om 05:13

Linkercentrale verdedigers die in aanmerking komen boven Denswil zijn verkozen;
Van Dijk
Blind
Kongolo
Rekik
Denswil.
Kortom concurrentie genoeg.

Stefano Denswil? Leuke verdediger, maar in normale dagen geen Oranje matriaal. Alleen wat is normaal...? We zijn ondertussen wel heel gezakt met ons niveau dus waarom zou eigenlijk Denswil geen optie zijn? Zo veel beter zijn de uitgenodigde verdedigers ook niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren