Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Everton-keeper beleeft horroravond: overvallers met kapmessen slaan toe

Laatste update:

Robin Olsen en zijn gezin zijn afgelopen zaterdag het slachtoffer geworden van een gewapende overval. De 31-jarige doelman van Everton werd door een groep met machetes bewapende mannen overvallen in zijn eigen woning in Hale Barns, Cheshire. Olsen werd door de bende gesommeerd om het huis te doorlopen op zoek naar waardevolle spullen. De overvallers zijn er uiteindelijk vandoor gegaan met dure sieraden en een horloge. Niemand raakte gewond.

Olsen zat zaterdagavond op de bank met zijn vrouw, make-up artiest Mia Lindren, en hun zoon en dochter van vijf en twee jaar oud, toen het noodlot toesloeg. Een onbekend aantal inbrekers drong met bivakmutsen het huis van de sluitpost binnen en bedreigde de familie met machetes, grote kapmessen. Uit angst voor de gezondheid van zijn familie overhandigde de Zweeds international vervolgens enkele dure sieraden, waarna de overvallers de villa verlieten.

“Dit was niet alleen een inbraak, het was de ergste vorm van woninginbraak. Een bende gewapend met machetes die je vrouw en kinderen bedreigen”, liet een bron van de familie weten tegenover The Sun. “Robin was doodsbang. Hij maakte zich geen zorgen over de diefstal van materiële dingen. Het was met name bang voor de gezondheid van zijn gezin. Het heeft een enorme impact gehad op zijn familie. Ze zijn er diep door getraumatiseerd.” De familie zou de woning inmiddels hebben verlaten en Everton heeft voor extra beveliging gezorgd voor de doelman en zijn gezin. Volgens Engelse media bieden meerdere Premier League-clubs hun spelers extra beveiliging uit angst voor soortgelijke overvallen.

De overval volgde enkele weken nadat ook Everton-manager Carlo Ancelotti het slachtoffer werd van een woninginbraak. De trainer, die op het moment van de overval niet thuis was, werd een kluis afhandig gemaakt. Ancelotti’s dochter was op het moment van de overval wel thuis en wist de inbrekers te storen bij hun weg door de woning. De politie van Greater Manchester, waar de overvallen plaatsvonden, neemt de zaak hoog op en kijkt of er een verband is tussen beide plunderingen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Jezus wat erg zeg! Lijkt me vreselijk om zoiets mee te maken en natuurlijk ook vooral voor die arme kinderen. Voor zulke mensen zijn er geen woorden. Het is te hopen dat ze nog gepakt en keihard gestraft worden. Diep, diep triest en enorm schrikken. Zulke dingen draag je nog maanden al dan niet jaren mee. Bij ieder geluid wat je nu hoort ga je toch nadenken.

Arme kinderen... Ga lekker werken voor je centen. Wat loopt er toch een laag volk op deze aardbol rond.

Ik weet nog dat ik als kind behoorlijk van slag was na een woninginbraak. Kan je dan nagaan hoe het moet zijn om daadwerkelijk als kind getuige te moeten zijn van een roofoverval door mensen met machetes. Verschrikkelijk. Ik hoop echt dat dit soort gasten opgepakt worden en de komende 30 jaar mogen gaan brommen.

Stelen is natuurlijk nooit goed. Maar dit is vele malen erger. Iemand overvallen in zijn eigen huis , een plek waar je je bij uitstek veilig moet kunnen voelen, is zoals het artikel ook zegt ontzettend traumatiserend. Een litteken voor het leven misschien wel. Wat te denken van een 2 en 5 jarig kind. Vreselijk.

Wat een bizar verhaal en wat zullen die kinderen diep getraumatiseerd zijn.. Afschuwelijk zeg.

Ik vraag me ook oprecht af hoe iemand aan informatie over de woonplaats van een voetballer komt. Je zou zeggen dat clubs hun spelers goed beschermen. Misschien dat ik heel naïef ben, maar het lijkt me toch vrij lastig om te achterhalen waar voetballers daadwerkelijk wonen.

10 maart 2021 om 10:41

@viscaa, ach je kan altijd achter een voetballer aanrijden als hij na een training of een wedstrijd naar huis rijdt, dus zo heel moeilijk lijkt me dat nou ook weer niet.

Wel erg laag om zo iemand te beroven zeg, oke een inbraak is al erg, maar dit gaat nog wel een stapje verder.
sterkte voor die kids.

10 maart 2021 om 10:47

Dat is echt kinderlijk eenvoudig. Er komen zoveel mensen bij voetballers over de vloer, van schoonmakers tot klusjes mannen, van bezorgers tot monteurs. Allemaal weten ze vervolgens het adres.

10 maart 2021 om 11:20

@viscaa 10 seconden zoeken op google en je weet precies waar messi woont. Je snapt toch wel dat zoiets niet verborgen kan blijven. Voetballers moeten ook over straat, het hek uit, naar huis en mensen vinden het leuk om over voetballers te praten dus zo'n nieuwtje gaat snel.
Daarnaast nog eens de (roddel)pers. Dat hou je nooit geheim

Is dit niet gewoon een gevolg van de steeds maar groter groeiende kloof tussen superrijk en straatarm?

‘Ga zelf lekker werken’ wordt er dan geroepen. Maar niet iedereen heeft het geluk of de juiste omstandigheden gehad om een opleiding te volgen. Dan krijg je een groep mensen die de komende 40 jaar een uitzichtloze toekomst hebben die bestaat uit ongeschoold, saai, slecht betaald, zwaar en ongezond werk te doen. Uit hun perspectief snap ik dan wel dat ze het gaan halen waar er wat te rapen valt en het inkomensverschil oneerlijk vinden.

10 maart 2021 om 10:51

Het heeft allemaal niet zoveel met geluk te maken. Het heeft meer met ouders te maken die niet in hun kinderen investeren. En dan krijg je dus slecht opgeleide jongelui die dan de maatschappij verantwoordelijk willen houden voor het falen van hun ouders. Gewoon keihard aanpakken en superzwaar straffen. Gewapende woningovervallen wil je gewoon niet hebben.

10 maart 2021 om 11:24

@speedyafc ben het deels met je eens, maar voor sommige mensen houdt het echt op. Maar dat praat nooit een gewapende woningoverval goed.
Jat dan een brood bij de bakker op de markt als je kinderen honger hebben.

10 maart 2021 om 12:33

Of klopt aan bij een Voedselbank bijvoorbeeld. Snap niet waarom een hardwerkende bakker dan weer de dupe moet zijn in jouw ogen?

10 maart 2021 om 13:05

Het gaat niet enkel om een maaltijd te hebben maar om je complete levensverwachting. Het vooruitzicht geen vooruitzicht te hebben en voor altijd in armoede te moeten leven. Een Rokexje kan dan tijdelijk wat soelaas brengen.

Is dit niet gewoon een gevolg van de steeds maar groter groeiende kloof tussen superrijk en straatarm?

‘Ga zelf lekker werken’ wordt er dan geroepen. Maar niet iedereen heeft het geluk of de juiste omstandigheden gehad om een opleiding te volgen. Dan krijg je een groep mensen die de komende 40 jaar een uitzichtloze toekomst hebben die bestaat uit ongeschoold, saai, slecht betaald, zwaar en ongezond werk te doen. Uit hun perspectief snap ik dan wel dat ze het gaan halen waar er wat te rapen valt en het inkomensverschil oneerlijk vinden.

10 maart 2021 om 11:49

@Udovic
Kan je redenatie deels volgen maar de morele grens ligt bij criminaliteit en dan heb ik het niet over het stelen van een appel. Met een groep gewapende mannen een woningoverval doen op een gezin met kleine kinderen heeft niks te maken met een wanhoopsdaad vanwege een sociale achterstand maar heeft alles te maken met zware criminaliteit. Ik hoop maar dat ze de daders pakken en loodzware straffen geven.

10 maart 2021 om 19:33

Mee eens. Ik vind dat in Europa over het algemeen de straffen sowieso te laag zijn. Maak je de straffer zwaarder zullen ze wel 3 keer na denken voordat ze zoiets doen. Zou ze gelijk minimaal 10 jaar achter de tralies gooien. Zulke figuren is de maatschappij liever kwijt dan rijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren