Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Everton betaalt maximaal 34 miljoen euro voor Michael Keane

Laatste update:

Everton heeft zich versterkt met Michael Keane. De 24-jarige verdediger komt over van Burnley en kost the Toffees maximaal 34 miljoen euro. Nog nooit betaalde Everton zo’n hoog bedrag voor een speler. De Engels international heeft zijn handtekening gezet onder een vijfjarig contract.

“Michael was één van de spelers die we deze zomer graag naar Everton wilden halen”, aldus manager Ronald Koeman. “Ik ben blij dat hij nu van ons is. We wisten dat er concurrentie zou zijn van andere clubs, maar Michael gelooft in de ambitie van Everton en in datgene wat wij willen bewerkstelligen. Dit is het perfecte moment voor hem om naar ons te komen. Hij is pas 24 jaar oud, zijn beste jaren liggen voor hem.”

“De manager was een belangrijke factor in mijn keuze voor de club”, laat Keane weten op de clubwebsite van Everton. “Hij speelde op mijn positie toen hij nog een speler van wereldklasse was bij Barcelona en Oranje. De speelstijl die hij graag hanteert, ligt mij goed. Ik heb Everton vorig seizoen vaak bekeken en ik denk dat ik goed in het elftal pas. Ik denk dat dit een geweldige plek voor mij is om mezelf verder te ontwikkelen. Je speelt altijd graag voor een manager die in je gelooft. Ik wilde graag naar een plek waar ik gewild was door de staf, spelers en fans. Everton voelt als de perfecte match.”

Keane komt uit de jeugdopleiding van Manchester United en kwam tot vijf wedstrijden in het eerste elftal, maar brak nooit helemaal door. Hij liet zich vier keer verhuren, aan achtereenvolgens Leicester City, Derby County, Blackburn Rovers en Burnley. The Clarets namen hem in de winter van 2015 definitief over van Manchester United en sindsdien speelde Keane 108 wedstrijden voor de club. Het contract van de tweevoudig international van Engeland liep nog maar een jaar door. De verdediger stond ook in de belangstelling van Liverpool.

Keane doorliep maandagochtend met succes de medische keuring. Door zijn komst lopen de transferuitgaven van Everton deze zomer op tot meer dan honderd miljoen euro. Davy Klaassen kwam voor 27 miljoen euro over van Ajax, Jordan Pickford werd met een minimumbedrag van 28,6 miljoen euro de duurste Engelse keeper aller tijden en Henry Onyekuru kwam voor 7,7 miljoen euro over van Eupen. Hij wordt echter komend seizoen gestald bij kampioen Anderlecht. Inclusief de transfer van Sandro Ramírez komt Everton dus uit op een bedrag van boven de honderd miljoen.

Michael Keane is de beste verdediger van Engeland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klasse transfer! Keane heeft zich uitstekend ontwikkeld, en heeft de potentie om door te groeien! Goede zet van Everton!

Belachelijke prijzen voor homegrown spelers. Koeman trekt in ieder geval flink de portomenee deze zomer

3 juli 2017 om 21:01

Koeman trekt zijn portemonnee alleen open voor zijn eigen salaris te ontvangen .
Hoeveel er voor spelers betaald wordt heeft niks met koeman te maken. Hij geeft natuurlijk wel zijn wenslijst door.

34 Miljoen voor een gewilde PL verdediger is nog redelijk goedkoop

3 juli 2017 om 21:36

Niet als ie een jaar contract heeft, Ajax krijgt met moeite 4 miljoen voor Tete..

Everton is zeer actief op de transfermarkt. Het is nog kijken of Koeman hier een goed team van kan smeden.

3 juli 2017 om 20:56

Dat was hem ook beloofd toen hij vorig jaar begon. Begin vorig seizoen klaagde koeman al dat ze meer spelers moesten hebben. Dus dit is niet echt verrassend

Waar is Koeman mee bezig? Allemaal middelmatige spelers voor veel te hoge bedragen aantrekken. Als hij ooit wilt aansluiting wilt krijgen bij de top 6 zal het aankoopbeleid toch echt verbeterd moeten worden!

3 juli 2017 om 20:54

Middelmatig ? Voor Everton een top speler en voor diverse clubs daar boven ook !

3 juli 2017 om 20:58

Keane is inderdaad gewoon middelmaat. Wordt verschrikkelijk overschat. Die gaat flink door het ijs zakken komend seizoen. De rest van de aankopen zijn ook gewoon subtop materiaal. Hoger dan plek 6 ga je niet eindigen.

3 juli 2017 om 21:16

Ik ben het met je eens dat hij middelmaat is maar hij gaat niet door het ijs zakken hij is een stabiele verdediger ook niet meer dan dat 34 miljoen is wel wat aan de hoge kant maar beter dan 50 miljoen voor stones of sanchez

3 juli 2017 om 21:21

Ik ben altijd bang dat trainers dan dingen van zo'n dure speler gaan verwachten, die ze eigenlijk niet kunnen. Kijk naar Pep met Stones. Die ging ook allemaal dingen verwachten terwijl zo'n Stones daar in deze fase van zijn carriere niet aan toe is.

4 juli 2017 om 11:02

Onder City, United, Chelsea, Liverpool en Arsenal eindigen is ook helemaal geen schande.

3 juli 2017 om 22:42

Het is niet zo dat Everton de top 6 op de hielen zit en topspelers kan aantrekken. Hoewel ik de aankopen tot nu toe niet geweldig vind, zijn het wel prima spelers. Maar goed, scouten zoals bv Monaco zou nog beter zijn. Jonge talentvolle spelers binnen halen die geweldig blijken te zijn. Jammer genoeg is dat niet zo makkelijk.

4 juli 2017 om 08:54

Ben het eens met jou. Zie niet direct de meerwaarde van de transfers. Heeft precies spelers aangetrokken doe evengoed zijn dan de huidige selectie. Beter 2 spelers die meteen in de basis kunnen beginnen en het verschil kunnen maken dan 5 middelmatige transfers en dan ga ik niet eens beginnen over de bedragen.

Niet bijzonder veel gezien van Burnley, hype rondom deze speler heeft mij daar ook niet toe gezet. Dus..vandaar de vraag: is Keane daadwerkelijk zo goed of zijn deze hype en verkoopprijs voornamelijk tot stand gekomen vanwege home grown?

Everton pakt in ieder geval lekker door zeg poeh.

Zo'n Brits paspoort kost nu eenmaal extra. Uiteindelijk zal vast weer blijken dat het allemaal niks bijzonders is en dat hij niks kan als ie niet met kont rond de eigen 16 kan spelen. Die Stones blijkt bij nader inzien toch ook gewoon een huis, tuin en keuken verdediger te zijn. Keane is nog slechter en daar betaal je dan al 34 miljoen voor. Had je beter Moreno kunnen ophalen een week geleden bij Psv. Had je even 28 miljoen uitgespaard en had je geen mindere speler gehad.

Hele goede transfer van Everton en Koeman. Heeft zich erg goed ontwikkeld en kan nu samen met Williams het centrum gaan vormen. Koeman heeft nu een erg solide team staan met zowel veel ervaring als jeugdigere spelers. Stap voor stap groeien ze weer wat verder.

Had ik ook maar zo'n creditcard. Zonder gekheid, dit is toch te belachelijk voor woorden. Prachtig dat de clubs zich zo kunnen versterken, en vind het ook leuk voor Koeman, maar als transferbedragen zo exponentieel blijven groeien dan is er over tien jaar geen voetbal meer over.

3 juli 2017 om 21:04

Die laatste zin begrijp ik niet helemaal.

3 juli 2017 om 21:16

(engelse) Clubs hebben nu veel geld te besteden omdat ze ook veel inkomsten hebben, het is niet reëel dat deze inkomsten op deze manier kunnen/zullen blijven doorgroeien. Het is gewoon één grote bubbel.

3 juli 2017 om 22:46

Ik snap wel wat je bedoelt, maar dat van die bubbel moet eens ophouden. Er gaat gewoon steeds meer geld om in het voetbal, dus de bedragen worden logischerwijs hoger. Als er minder geld om gaat in het voetbal, gaan die bedragen ook weer omlaag. Het is niet zo dat clubs dan evengoed 100 mln uitgeven, aangezien dat gewoon niet meer gaat.

Overal, in zowat elke sector ter wereld gaat het zo. Het is geen bubbel, alleen moeten clubs opletten met wat ze uitgeven mocht de geldkraan dichtgaan. Daarnaast zijn het ook vooral vaste inkomsten die ze binnen krijgen en dat kunnen ze dus 'gewoon' uitgeven.

3 juli 2017 om 21:12

Rare uitspraak, clubs uit Engeland drijven de prijs op juist omdat er door de consument / sponsors zoveel betaald wordt voor de meest lucratieve liga ter wereld, beetje scheef om de "schuld" dan bij clubs te leggen die enkel uitgeven wat ze te besteden hebben. Snap dat Nederlanders dat apart vinden, maar probeer even wat dieper te kijken de volgende keer als iets je vreemd is

3 juli 2017 om 21:33

De bankiers op Wall Street mocht je vroeger ook niets kwalijk nemen. Blijf er vooral in geloven dat alles goed blijft gaan.

3 juli 2017 om 21:37

Haha - geld investeren gebaseerd op speculatie vs geld investeren wat je binnen krijgt via sponsoring en tv rechten die voor jaren vastliggen is inderdaad een prima vergelijkbaar voorbeeld :-) even by the way, wall Street is er gewoon nog, en de bankiers verdienen nog steeds miljoenen - dus die hebben alsnog relatief weinig te klagen..

Speelde vorig jaar nog in de Championship, wat een bedragen zeg. Net zo duur als Kongolo en Karsdorp samen.

3 juli 2017 om 21:03

Tja.. dat is Engeland. Feyenoord had iig voor Kongolo meer mogen vragen. Keane is denk ik hetzelfde niveau als Kongolo en hij kost 34 miljoen. De voetbalwereld is zo scheef als wat..

3 juli 2017 om 22:33

Met Keane heb je iemand waarvan je weet dat hij all minuten in de PL heeft gespeeld. Kongolo doet het goed in de ED, maar dat is geen garantie dat hij dat ook gaat doen in Engeland.

Bedoelen ze met de poll dat hij de beste verdediger is van Engelse nationale afkomst of dat hij beste verdediger is van de PL. Want beste van PL is hij niet. Hij is wel de beste van Engelse nationale team.

3 juli 2017 om 21:05

Gary Cahill en Stones zijn denk ik beter hoor. Ook Dier zie ik ook een hoger niveau halen dan Keane.

Voor dat geld, had je Kongolo en Karsdorp gehad, was toch een betere deal geweest, denk ik dan.

3 juli 2017 om 21:06

Karsdorp gaat Coleman bij vlagen nooit uit de basis spelen. Coleman is 10 klasse beter.

3 juli 2017 om 21:15

Ben ik met je eens, maar Coleman is 28 en kan nog wel eens opgepikt worden door een top 4 team. Daarnaast denk ik dat Kongolo echt niet onder doet voor Keane ( wie ik als United supporter toch echt goed gevolgd heb) en die is ook nog een jaar jonger.

3 juli 2017 om 21:19

Denk dat koeman wel op de hoogte is van wat er beschikbaar is - ze moeten iemand hebben met PL ervaring en met potentie tot groei, Kongolo en Karsdorp hebben potentie, maar zullen wellicht langer nodig hebben om aan de BPL te wennen - en geduld / tijd is prima, maar niet als je iemand zoekt die er meteen hoort te staan, bovendien; als Keane zich door ontwikkelt kan hij voor 40/50 de stap naar de top maken binnen Engeland, aangezien ze liever de portemonnee trekken voor een Engelse speler dan niet.

3 juli 2017 om 21:27

Everton vraagt 56 miljoen voor Ross Barkley en ze vragen 120 miljoen voor Lukaku. Dan zullen ze niet "maar" 40 miljoen vragen voor Keane straks...

3 juli 2017 om 21:41

Exact m'n punt :-)

Vraagje, worden de Engelse spelers straks na Brexit behandelt als spelers van buiten de EU? En moeten ze straks in Europees verband weer hun selectie aanpassen zoals dat was voor het Bosman arrest. Hoe dan ook , dit hele homegrown verhaal waarbij een Engelsman in de regel een godsvermogen kost in de PL is een luchtbel. Vooral al die spelers tussen de 20 en 50 miljoen ,die brengen dat nooit op als ze worden gekocht door een club buiten Engeland. Ondertussen verzwakken ze , PL clubs,elkaar omdat ze teveel geld betalen voor middelmatige spelers waardoor er weinig overblijft voor niet engelse spelers. De kunstmatige opgeklopte salarissen voor deze middelmatige engelse spelers drijven ook de salarissen op van de echte toppers. Het gaat een keer instorten want SKY of een ander gaat een keer HO zeggen en dan stort het in als een kaartenhuis met hoge salarissen en lage inkomsten.

3 juli 2017 om 22:49

En waarom gaat Sky ineens HO zeggen? Die krijgen bakken en bakken met geld binnen. Denk er eens logisch over na, want er wordt me toch teveel nagepraat zonder dat mensen er verstand van hebben.

4 juli 2017 om 00:12

Weet je wat een luchtbel is? Vast wel, en wanneer mensen of bedrijven er middenin zitten beseffen ze zich dat nooit want niemand wil de pret bederven door te zeggen dat het eind eraan komt. En met HO bedoel ik niet dat de geldstroom acuut stopt maar als SKY de pakketten duurder maakt dan vallen er vanzelf mensen af die dat niet kunnen betalen. Tel daarbij op dat het straks over 2 jaar na Brexit moeilijker en duurder wordt om buitenlandse toppers te halen . Dan is het toch logisch dat er minder geld beschikbaar komt vanuit SKY voor de PL. De PL clubs verkopen nu Opel Kadetjes (keane ,stones etc..) voor de prijs van een Bentley. Maar de leden van SKY gaan het niet pikken om een premium prijs te betalen voor een matige competitie. Dat geld brengen ze dan wellicht liever naar de concurrent . En vergeet ook niet dat de PL goed verkocht is over de gehele wereld dus wanneer het instort dan kan het hard gaan. De PL is een kaartenhuis gebouwd op een plas benzine als je het mij vraagt. Maar goed, dat is mijn mening en ik ga niet verkondigen als een Nostradamus dat dit absoluut gaat gebeuren maar wel iets in die richting. Kijk bv maar hoe de PL ervoor stond voor het Bosman arrest en besef dat ze nu met Brexit bijna weer teruggaan naar die situatie.

4 juli 2017 om 17:40

Als Sky de pakketten duurder gaat maken kun je dat krijgen idd, maar dat gaat echt niet gebeuren. Als we al van zoiets uitgaan, dat het kan gebeuren, blijven we bezig.

De Brexit kan veel veranderen denk ik, maar ik weet echt niet hoe en wat er precies kan gaan gebeuren. Misschien krijgt de Pl een enorme klap, misschien valt het ook wel mee. Moet zeggen dat ik me ook vrij weinig heb verdiept in de eventuele gevolgen van de Brexit voor het Engelse voetbal. Jouw situatie zou best kunnen gebeuren denk ik, maar dat geldt voor veel situaties. Hoop dat het meevalt.

4 juli 2017 om 00:47

De betere Britse spelers zullen hier weinig van merken maar als je bijvoorbeeld op de Glenn Hoddle Academy zit in Zuid West Spanje dan heb je wel een probleem en Glenn Hoddle ook. Ik weet niet of er nog meer van die Academies zijn maar deze zit in de woonplaats van enkele familieleden, jerez de la frontera je weet wel de stad die eendagsvlieg Xerez huisvestte. Allemaal Britten die in luxe villas wonen en ze kosten per persoon 50.000 euro per jaar. Opgehoest door Hoddle en de inkomsten zijn uitgaande transfers en verhuringen. Dat is jammer voor de spelers die zo proberen terug te komen als prof . Het wordt dus moeilijker voor de Britten om aan de bak te komen.
De regel van de homegrown zal ook veel gezeik gaan opleveren wanneer die Britten dus al gaan scouten wanneer de spelertjes nog in de zandbak spelen.

Tja, Koeman zeurde lopende het seizoen om aankopen en nu krijgt hij ze om zijn oren. Met wat er nu staat bij Everton kan je echt wel voor plek 4 tot 6 strijden denk ik. Alleen al deze aankopen vallen een beetje in het niet, wanneer Lukaku vertrekt.je kan er op wachten tot het gebeurt, dus er moet nog een spits komen. Ik zou Bony halen van City, wanneer hij een keer strijdlust gaat geven, dan is het een potentiele topspits.

3 juli 2017 om 22:50

Plek 4 tot 6? Kwalitatief nog aardig wat zwakker dan de grote 6.

3 juli 2017 om 23:24

Tja, met iets meer mazzel had Everton afgelopen seizoen ook 4e kunnen staan.

4 juli 2017 om 00:02

Volg jij de Premier League eigenlijk wel? Everton is 7e geworden met 15 punten achter de nummer 4. Met iets meer mazzel.. Haha komop zeg.

4 juli 2017 om 17:36

Klopt, maar om dan te zeggen dat Everton met iets meer mazzel 4e kan worden? Dat geldt voor elke club. Dit is ook andersom natuurlijk, met iets meer pech eindigen ze 10e..

Ik denk dat everton voor een verrassing kan zorgen het ligt eraan wie ze halen als vervanger voor lukaku en of er nog wat bij komt de naam van bellarabi van Leverkusen wordt genoemd zou een goeie aankoop zijn want de buitenspelers zijn ook niet superr maar ik vind de aankopen niet slecht het zijn bijna allemaal de beste spelers van het team waar hun speelde vorig jaar.

Wil ook zeggen dat United 8.5 mil krijgt

Dit is dus niet de duurste speler van Everton allertijden.

VZ rekent de ponden namelijk altijd terug naar euros!

Lukaku werd gekocht voor 28 of 29 miljoen. Destijds was dat ruim 35 miljoen. Door de Brexit is de pond minder waard. En dus is deze £30 miljoen "maar" €34 miljoen. 2 jaar terug was dit bijna €40 miljoen.

Laatst ook al bij de duurste transfers van Liverpool. Benteke en Carroll waren £35 miljoen. Dit was €47 miljoen.
Echter is volgens de Engelsen Salah de duurste aankoop die was namelijk £39 miljoen. Alleen dat is hedendaags nog geen €45 miljoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren