Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ervaringsdeskundige’ Onana: ‘Ik hoop dat Barcelona ze allebei aantrekt’

Laatste update:

André Onana is niet de enige voetballer van Ajax die interesse van Barcelona geniet. Ploeggenoten als Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong worden al maandenlang met de Spaanse topclub in verband gebracht. Onana stond zelf tussen 2010 en 2015 bij Barcelona onder contract en hoopt dat de Oranje-internationals ooit voor de Catalanen spelen.

“Ik hoop dat Barcelona ze allebei aantrekt”, vertelt Onana vrijdag in een uitgebreid interview met de Spaanse sportkrant Marca. “Ik heb met beiden gesproken en heb ze verteld dat ze weg zullen zijn van de stad en het klimaat. Dat zijn belangrijke aspecten voor ze. Naar een grote club gaan is niet eenvoudig voor jonge toppers, maar Barcelona heeft altijd begrepen hoe je met zulke voetballers moet omgaan.”

“Het zijn twee spectaculaire voetballers. Ik hoef ze niet te beschrijven als voetballer. Iedereen ter wereld kent ze”, benadrukt de Kameroener. “Als alle topclubs interesse hebben, heeft dat een reden. Het enige wat ik kan toevoegen, is dat het goede jongens zijn en ze hongerig zijn. Ze zullen ongetwijfeld de wereld veroveren.”

Onana, 22 jaar, wordt in Barcelona gezien als de mogelijke opvolger van Jasper Cillessen, die mogelijk volgend jaar zomer opnieuw op een transfer uit is. Het contract van de Kameroener loopt medio 2021 ten einde. Dat geldt eveneens voor de verbintenis van De Ligt, terwijl De Jong een seizoen langer op de Amsterdamse loonlijst staat.

Wie doet er goed aan om op korte termijn niet naar Barcelona te gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En dan wil die zelf volgen natuurlijk. Barcelona dat voor meer dan 150miljoen 3 spelers komt halen bij Ajax. Prima deal, zeker als de grote talenten gestimuleerd worden om op hun 17-21e naar Ajax te komen om vlieguren te maken

23 november 2018 om 11:47

150 mil voor 3 spelers beetje weinig denk je niet

23 november 2018 om 13:07

Bedoel je specifiek deze 3 of 3 willekeurige spelers?

Ik vind het wel een reeele schatting: 2x 65mln 1x 20mln. Het kan misschien wel meer worden, maar het is niet superprudent

Ben benieuwd of de Ligt en de Jong gelijk naar Barcelona gaan. Het pad der geleidelijkheid vind ik persoonlijk slimmer. Natuurlijk kunnen ze naar een topclub. Vind de Ligt namelijk goed bij Liverpool passen echter loopt daar Gomez rond die dit seizoen nog beter presteert dan de Ligt. Dus wellicht City of Bayern? En van de Jong ben ik nog niet helemaal overtuigd eigenlijk.

23 november 2018 om 09:49

Mee eens! Ik zie de Jong nog graag een jaartje in Amsterdam ballen om "te groeien". Je zag tegen die Mannschaft de kwetsbaarheid in zijn spel. Maar goed, de kans bestaat dat hij toch voor een flinke smak geld naar een topclub vertrekt, omdat die niet willen wachten totdat er een kaper op de kust komt.

23 november 2018 om 11:10

Dat soort gasten moeten juist een stap hogerop maken om door te blijven ontwikkelen, wat gaat hij hier nou leren? In de Spaanse of Engelse competitie wordt er veel meer van hun gevraagd, leren ze sneller denken en handelen waardoor ze weer stappen maken.

23 november 2018 om 11:37

De Jong speelt eigenlijk pas vanaf dit seizoen in Ajax 1. Dat heeft natuurlijk met blessures te maken. Ik snap wel wat je zegt en ben het er in zekere zin mee eens, maar ik denk dat Barca of City te hoog gegrepen is op dit moment. Want dat zijn de clubs die geïnteresseerd zijn. Het probleem bij die clubs is dat zij een speler wensen die er al staat en niet een speler die moet groeien c.q. stappen maken.

Ik vind het raar dat een keeper zegt dat hij hoopt dat 2 teamgenoten weggekocht worden.

23 november 2018 om 11:07

Ze zijn niet te houden, kan me niet voorstelen dat zij nog een jaar blijven bij Ajax.

23 november 2018 om 11:44

Weggekocht worden door niet zomaar een club hè. Hij gunt ze een mooie stap in carrière. Dat vind ik juist mooi om te horen.

Als je naar Barcelona kan gaan, ga dan! De stad, het leven, het weer, de club. Dan ga je , met alle respect, toch niet in Manchester zitten.

23 november 2018 om 13:54

Nee dat lijkt mij ook, de kwaliteit van het leven is in Barcelona stukken beter dan in Manchester. Of je dan 5 mln of 6 miljoen per jaar pakt, binnen ben je toch wel over een paar jaar. Heb weleens gelezen dat Aguero alleen maar binnen zit en beetje Fifa speelt omdat het leven daar verder niet veel te bieden heeft, dan word je toch gek??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren