Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bram van Polen verschijnt op foto en vervolgt carrière bij nieuwe club

Laatste update:

Bram van Polen gaat zijn carrière vervolgen bij VVOG Harderwijk, zo lijkt de club maandagavond bekend te maken via X. De verdediger maakte onlangs bekend een einde te maken aan zijn profloopbaan en neemt na zeventien seizoenen afscheid bij PEC Zwolle.

VVOG deelt op social media een foto van het achterhoofd van Van Polen in het groen-witte clubshirt, en plaatst als beschrijving een goat-emoji. De club speelt zijn competitiewedstrijden in de Vierde Divisie, het vijfde niveau in Nederland.

Eind april maakte Van Polen via een videoboodschap duidelijk dat hij zijn kicksen aan de wilgen zou gaan hangen. Het vertrek van Van Polen betekent het einde van een tijdperk in Zwolle. In de laatste wedstrijd van het seizoen speelt PEC Zwolle nog tegen FC Twente.

De rechtspoot, die al 508 wedstrijden speelde in dienst van de Blauwvingers, is momenteel nog de langst dienende speler in de Eredivisie. Hij was sinds 2007 lid van de hoofdmacht van PEC. De Nijkerker groeide in Zwolle uit tot een ware clublegende.

Van Polen kondigde zijn afscheid aan middels een gelikte video. Op de clubwebsite van PEC gaf hij tekst en uitleg bij zijn besluit om te stoppen met voetbal. “Al achttien jaar rijd ik van Harderwijk naar Zwolle, naar mijn tweede thuis.”

“Achttien jaar waarin ik echt alles heb gegeven. Aan die achttien jaar als voetballer komt nu een einde. Ik ga nog een paar wedstrijden alles geven en dan zit het erop. Ik stop als voetballer van PEC Zwolle.”

“Het besef komt steeds meer”, zei Van Polen verder. “Nooit meer voetballen in een vol stadion. Ik denk oprecht dat ik dat het meest ga missen. Ik heb genoten van iedere keer dat ik op het veld mocht staan. En tuurlijk hebben we onze ups en downs gehad, maar het was iedere keer weer een voorrecht om dit prachtige shirt aan te mogen trekken en te voetballen voor onze club”, aldus Van Polen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Daar vroeger wel eens moeten spelen, hoofdveld in een soort kuil. Vond ik destijds heel mooi iig 😁

13 mei 2024 om 21:54

Inderdaad een leuk complex maar dat van DVS '33 is ook mooi. Eigenlijk hebben alle clubs daar in de omgeving een redelijk tot mooie accomodatie.

13 mei 2024 om 22:25

Ja sowieso vaak in de kleinere gemeenten. Relatief mooie/grote accomodaties en best veel publiek

13 mei 2024 om 23:58

Voor mij blijven sportcomplexen in de bossen het mooist!

13 mei 2024 om 22:51

Dramatisch kunstgrasveld alleen. Zo één van 20 jaar oud

13 mei 2024 om 23:49

Toen ik daar was hadden ze nog echt gras, maar heb het ook over 2002-2003 ofzo
Ongeveer 2/3 jaar later zag je overal kunstgras komen.

13 mei 2024 om 23:35

Waar heb je gespeeld Salerno1919? Heb zelf ook op redelijk amateurniveau gebald.

13 mei 2024 om 23:48

Oorsprong Dos Utrecht, lang bij bvo en toen Huizen.
En jij?

Mooie manier om nog even door te voetballen, had echter zelf verwacht dat hij dan voor Sparta Nijkerk zou gaan spelen ipv Vvog. Maar misschien staat daar teveel druk op (maken met de huidige stand in de derde divisie nog kans om via een playoff naar de Tweede divisie te promoveren).

14 mei 2024 om 07:05

Altijd wel een vvog man geweest, dit was in mijn ogen de enige keuze die hij ging maken.

14 mei 2024 om 08:46

Ja, hij heeft eerder al bij VVOG gespeeld. In het eerste zelfs, voordat hij naar Vitesse ging. Daarna altijd wel blijven hangen en wel eens op jeugdtoernooitjes van VVOG bekers lopen uitreiken.

14 mei 2024 om 11:21

Ah juust, dan snap ik het een stuk beter. Dan is het bovendien ook uitermate logisch om naar de stap naar VVOG te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren