Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eriksen roept op White Hart Lane zegereeks van Koeman een halt toe

Laatste update:

Het Southampton van manager Ronald Koeman heeft in de Premier League even pas op de plaats moeten maken. The Saints, die vier wedstrijden op rij hadden gewonnen en zo knap meestrijden in de top van de Engelse competitie, verloren zondag met 1-0 bij Tottenham Hotspur. Het enige doelpunt werd gemaakt door ex-Ajacied Christian Eriksen.

/

Eriksen was op White Hart Lane zeker niet de enige speler met een verleden in de Eredivisie. Tottenham Hotspur trad verder aan met Jan Vertonghen (ex-Ajax) en Nacer Chadli (ex-FC Twente), terwijl Southampton startte met Graziano Pelle (ex-Feyenoord), Toby Alderweireld (ex-Ajax) en Dusan Tadic (ex-FC Groningen en FC Twente). Het was dus Tottenham Hotspur dat op voorsprong kwam via Eriksen, maar de bezoekers deden daarvoor niet onder voor de thuisploeg.

De door Tottenham Hotspur begeerde Morgan Schneiderlin was verantwoordelijk voor het eerste gevaar van de wedstrijd, maar de middenvelder van Southampton tekende in kansrijke positie voor een slap rollertje in de richting van het doel van Hugo Lloris. Tottenham Hotspur werd vervolgens sterker en kreeg al kansen via Erik Lamela en Eriksen, alvorens laatstgenoemde alsnog de score opende. Dat deed hij op aangeven van Chadli. Omdat Lamela met een van de laatste acties voor rust de paal raakte, bleef het bij 1-0 na 45 minuten.

Tottenham Hotspur speelde in een bijzonder hoog tempo en maakte veel meer indruk dan in de vier vorige competitiewedstrijden, toen het team van de bekritiseerde trainer Mauricio Pochettino niet tot een zege kwam. The Spurs moesten wel toestaan hoe Victor Wanyama een dot van een kans kreeg. De middenvelder zag zijn inzet gekeerd worden door de uitstekend keepende Lloris. In de slotfase werd Southampton sterker en sterker, maar omdat Sadio Mané een gigantische kans miste liepen Koeman en co een punt mis.

Welke club eindigt dit seizoen hoger?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat de Spurs hebben gewonnen. Ik hoop dat de Spurs een mooie serie kunnen neerzetten als ze dat kunnen zie ik Tottenham serieus meestrijden voor plek 4. Ik verwacht dat de top 3 zal bestaan uit Chelsea, Man City en Man United. Tottenham, Liverpool en Arsenal zullen strijden voor plek 4 en ik hoop dat de ploeg van Eriksen uiteindelijk vierde wordt.

5 oktober 2014 om 17:07

Ik verwacht dat Utd zal strijden om top 4 en Arsenal 3e wordt.

5 oktober 2014 om 17:10

Verwacht of hoop je dat? Ik zie je altijd alleen maar United kraken..

5 oktober 2014 om 17:15

Utd speelt stroef op dit moment, hadden vandaag ook zomaar weer gelijk kunnen spelen. Sorry, maar het is nu even niet zo fijn voor Utd. Deal with it.

5 oktober 2014 om 17:58

En je moet je daarbij bedenken dat Arsenal al wat topploegen tegen heeft gehad en United de zwakkere uit de PL. Op vandaag na dan

5 oktober 2014 om 21:02

En Arsenal speelt gelukkig al weken lang iedereen van de mat met weergaloos voetbal.

5 oktober 2014 om 21:08

Nee, maar dat zeg ik toch ook niet?

6 oktober 2014 om 04:51

@new trafford
Arsenal heeft City, Chelsea en tottenham gehad.
Manu heeft relatief makkelijke tegenstanders gehad en daar hadden ze de grootste moeite mee plus het veldspel van Arsenal is beter.
Arsenal en Manu gaan strijden voor plek 3 met tottenham en Southampton omdat hun niveau redelijk dicht bij elkaar ligt.
Chelsea word dit jaar kampioen omdat ie City vaak uit niet wint, maar thuis zelfs vaak de grote clubs kapot maakt.

5 Eredivisie spelers tel ik in deze wedstrijd mooi toch.

5 oktober 2014 om 17:06

Heb jij maar 1 hand? Staat zelfs in de tekst dat het er 6 waren.

5 oktober 2014 om 17:10

Hebben er 7 meegedaan

5 oktober 2014 om 17:07

Eriksen, Vertonghen, Chadli, Dembélé, Pelle, Tadic en Alderweireld. 7 oud-Eredivisie spelers.

5 oktober 2014 om 17:09

Aldewereld deed ook mee dus 7

5 oktober 2014 om 17:11

7: eriksen chadli alderweireld verthongen dembele tadic Pellè

5 oktober 2014 om 18:11

Sorry jongens verkeerd gezien neem niet kwalijk

Eriksen geweldig aangepast in de premier league binnen een jaar

5 oktober 2014 om 22:55

Aangepast? Het hele punt is dat er geen aanpassingen nodig zijn en de top Eredivisie spelers direct sterkhouders worden in de overschatte PL.

Hoe deed Vertonghen het?

Jammer dat Spurs winnen, had het Koeman wel gegund.

5 oktober 2014 om 17:09

Had pelle in zijn zak samen met kaboul

5 oktober 2014 om 17:12

Vertonghen speelde heel goed. Hield samen met Kaboul Pelle helemaal uit de wedstrijd. Hij had ook nog een paar leuke ballen naar voren.

5 oktober 2014 om 17:27

Laat ik het zo zeggen deed Pelle mee? Vertonghen speelde ouderwets goed.

Hoe was Dembelé, ben echt een fan van hem. Spijtig voor de broertjes Koeman, maar ja, aan alles komt een einde.

5 oktober 2014 om 17:17

Viel gretig in voor eriksen zat er paar x goed tussen maar speelde te kort om echt mee te doen

Waar zijn al die pseudokenners hier die zeiden dat Eriksen niets zou worden in het buitenland? Veel Eredivisie materiaal op het veld vandaag, dus stellen dat de competitie te zwak is is ook al lulkoek. Alderweireld, Dembélé, Chadli, Vertonghen.. jammer dat er vandaag de dag geen Belgen meer rondlopen bij de top van de Eredivisie.

5 oktober 2014 om 22:56

Dan heb je het alsnog bij 6 anderen slecht beoordeeld.

Goede overwinning ik zie in iedergeval weer veel positieve momenten waar Poch op kan bouwen.

Uitstekende overwinning. Spurs hebben ontzettend veel energie in de wedstrijd gelegd en bij vlagen ook goed gespeeld. Chadli had net voor rust de 2-0 al kunnen / moeten maken.

Eriksen met een hele goede goal na een prachtige aanval.

Tadic ook volledig uit de wedstrijd gespeeld door Danny Rose.

5 oktober 2014 om 18:21

Ja geschopt ja

5 oktober 2014 om 18:52

Rose had een gele kaart moeten hebben, maar won zowel ervoor als erna vrijwel ieder duel. Speelde een prima pot, in tegenstelling tot Tadic, Pelle & co.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren