Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eriksen: 'Ik heb het idee dat ik het beste voetbal uit mijn loopbaan speel'

Laatste update:

Tottenham Hotspur won zaterdagmiddag met 3-1 van Fulham en met twee assists had Christian Eriksen weer een behoorlijk aandeel in dat succes. De middenvelder is de laatste weken uitstekend in vorm en is zelf ook erg tevreden over hoe het gaat. "Ik heb het idee dat ik momenteel het beste voetbal uit mijn loopbaan speel", zei Eriksen na de overwinning in de stadsderby.

/

De Deen maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar Tottenham en is een van de weinige aankopen die weet te overtuigen op White Hart Lane. Eriksen is niet alleen de 'assistkoning' van the Spurs; hij wist dit seizoen ook al zeven keer te scoren. Mede daardoor mag Tottenham blijven hopen op Europees voetbal voor het volgende seizoen.

Eriksen hoopt dat de fans geduld hebben: "We moeten als team groeien en daar is tijd voor nodig. Lastig is daarbij wel dat we niet weten wie er volgend jaar trainer is", zei de spelmaker, die het uitstekend kan vinden met Tim Sherwood. Hij staat echter onder druk. "De manager heeft me de tijd gegund om te verbeteren en daardoor kan ik nu op het veld laten zien wat ik kan. Ik ben blij dat ik steeds speel en hoop het nog beter te gaan doen", besloot Eriksen.

Christian Eriksen is de beste zomeraankoop van Tottenham Hotspur

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn voorzetten zijn echt perfect gewoon, echt 1 van de weinige bij Spurs die zijn niveau haalt of zelfs beter geworden is.

19 april 2014 om 20:57

Zeker, zijn vrije trappen van vanmiddag waren weer geweldig. Hij heeft nu 7 goals en 8 assists, dat is voor iemand van zijn leeftijd een hele goede prestatie. Mooi om te zien dat hij het waarmaakt, ik hoop dat hij deze ontwikkeling doorzet.

ook al is het voor spurs, is het altijd heerlijk om te zien wanneer een ajacied het uitstekend doet in een topcompetitie. Vooral bij eriksen, waarvan veel ajacieden hem zelfs op de bank wouden. Hij laat het hele team beter voetballen, wanneer spurs ook nog eens een betere manager haalt volgend seizoen zie ik hem echt shinen. Ik geloof echt dat eriksen binnen een paar jaar bij het niveau silva/ozil/mata zal aanhaken.

19 april 2014 om 21:13

Je ziet idd dat als sommige ajacieden de stap omhoog maken ineens met sprongen vooruit gaan ipv stil staan in ajax tijd... Moet zeggen dat ajax enorm goed scout alleen zie ik tijdens hun tijd bij Ajax weinig progressie... Lijkt me toch iets om je zorgen over te maken.

19 april 2014 om 21:17

dat is het nou juist, eriksen ontwikkelde zich uitstekend bij ajax. Maar het is geen speler die een ploeg draagt, maar een creatieve speler die dus afhangt van vooral de aanvallers voor hem.
Eriksen was vorige seizoen onze belangrijkste ajacied, maar dat wou men niet toegeven omdat hij simpelweg niet genoeg scoorde. Dit jaar begon hij geniaal. Ik durf te wedden dat wanneer eriksen nog een seizoen bleef, wat niet raar is wanneer hij 21 is, dat hij meteen naar een betere club kon

19 april 2014 om 21:19

Als je Eriksen bij Ajax niet hebt zien groeien heeft je bril of geen goede sterkte of er staan twee grote F'en of de glazen.

19 april 2014 om 21:33

Feyroferr dat komt Door t lage niveau in de eredivisie. Aan t begin van dit seizoen zag je dat eriksen t moeilijk had. Nu past ie zich aan en is hij weer belangrijk. In Nederland werd ie niet gedwongen om beter te worden. Dat is wat hij zelf vd week ook al zei.

Eriksen laat zich door niets en niemand gek maken. mentaal zit het echt wel goed met hem.
ik zie hem echt wel bij een Top club belanden als hij deze lijn door weet te trekken!

19 april 2014 om 23:37

Afca_rob,

Dit is al een mooie club, maar hij doet het momenteel uitstekend.

Zal als hij zo doorgaat wat je al zegt bij een nog beter team komen.

Ultieme bewijs dat er nog steeds goede voetballers vanuit de eredivisie stappen kunnen maken.

Ook Mertens en Strootman hebben hun sporen al verdiend bij hun nieuwe clubs.

Ben positief verrast door Eriksen, alles wat hij doet lijkt een gedachte achter te zitten. Je ziet hem zelden domme dingen doen. Bovendien is die ook een extra wapen met spelhervattingen en dat is echt heerlijk om zo iemand te hebben in je team.

Komt misschien doordat hij nu ook betere spelers om zich heen heef.

In Nederland viel ook zijn loopvermogen mij al op. Goed voor het Nederlands voetbal dat een speler die een transfer maakt naar een club in een betere competitie het niveau aankan. Nu hopen op een Nederlander die dat ook kan doen net als Strootman.

20 april 2014 om 01:29

Jullie hebben er 5 die op de nominatie staan en daar gaan er vast wel een of twee van slagen. Verder zie ik geen nederlander die die stap nu al kan maken

Hij laat zich echt zien, en is echt een publieksfavoriet aan het worden. Hopelijk kan hij het volgend seizoen in zijn geheel dit niveau tonen, aangezien dit zijn eerste seizoen is. Dan is hij eventueel klaar voor een niveau hoger. Hij zou bijvoorbeeld niet misstaan bij een club als Barca

Achter ieder succesvol man staat een sterke vrouw. Daarnaast heeft hij het voordeel dat hij een nieuweling is waardoor het verwachtingspatroon nog niet zo hoog licht, het heeft te maken met zijn creatieve inzicht en het maken van doelpunten en geven van assists. Hij kan in lengte van jaren nog meespelen in het wit van Tottenham, met zijn 22 jaar gloort een mooie toekomst.

19 april 2014 om 21:24

Off topic: Hoe heet zijn vriendin dan?

Dit is een jongen om absoluut van te genieten. Zijn aanname, drive, inzicht... Om je vingers bij af te likken!

Dit is een jongen waar je voor naar het stadion gaat! Hoop dat we nog lang van hem kunnen genieten!

Waar zijn de haters? Hij is een echt rastalent en een koopje voor Tottenham, Vertonghen haalden ze ook al tegen een spotprijs weg. Toch iets dat ze goed doen van transfers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren