Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag ziet eerste bod op ‘man van 65 miljoen euro’ afgewezen worden

Laatste update:

Manchester United heeft een openingsbod gedaan op Marc Cucurella, zo schrijven David Ornstein van The Athletic en Fabrizio Romano dinsdagmiddag. United is bereid om 2 miljoen pond, omgerekend zo’n 2,3 miljoen euro, te betalen om een jaar gebruik te mogen maken van zijn diensten. Chelsea is echter niet bereid om de Spaanse linksachter voor dat bedrag te laten gaan en heeft het eerste bod van tafel geveegd.

De club van manager Erik ten Hag is naarstig op zoek naar een nieuwe linkervleugelverdediger. Luke Shaw heeft een spierblessure en zal voor langere tijd uit de roulatie liggen. Ook Tyrell Malacia staat momenteel met een blessure aan de kant. Dat betekent dat Ten Hag niet over een echte linksachter kan beschikken. Diogo Dalot vulde deze positie in afgelopen zaterdag, toen er met 3-2 werd gewonnen van Nottingham Forest.

United heeft ondanks het afgewezen bod wel vertrouwen dat de deal alsnog rondkomt. Naar verwachting gaat de Engelse recordkampioen dinsdagavond nog een tweede bod indienen bij the Blues. Cucurella is de absolute topkandidaat bij United, dat eerder ook in verband werd gebracht met Marcos Alonso van FC Barcelona en Sergio Regúlion van Tottenham Hotspur.

Cucurella werd vorige zomer voor maar liefst 65 miljoen euro overgenomen van Brighton & Hove Albion. Op Stamford Bridge wist hij de verwachtingen niet waar te maken en hij staat inmiddels achter Ben Chilwell in de pikorde van manager Mauricio Pochettino. Eerder deze transferperiode liet Chelsea ook Lewis Hall voor 33 miljoen euro vertrekken naar Newcastle. De club raakt nu dus mogelijk een tweede linksback kwijt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja is ook wel een erg karig bod

29 augustus 2023 om 18:53

Ja United wil heel graag cadeautjes . Ben benieuwd waar dit eindigt doen net alsof er nog heel veel tijd is.

Moet niet gekker worden 65 miljoen op een hele matige verdediger bieden en dan nog afgewezen ook .. jeetje 😂😂

29 augustus 2023 om 18:22

Ze bieden geen 65 mil he....

Huursom van paar miljoen op de man van 65 mil

29 augustus 2023 om 18:23

United heeft geen 65 miljoen geboden op Cucurella; ze zoeken backup voor hun fullbackpositie en wilden Cucurella huren van Chelsea voor 2 miljoen euro. Het was Chelsea die vorig jaar zomer 65 miljoen euro betaalde voor Cucurella.

29 augustus 2023 om 18:24

Lees tekstje nou ff..Al zou je nu 30 miljoen vangen voor Cucurella moet je het nog doen. Na Lakoeke de tweede grootste miskoop van het decennium.

29 augustus 2023 om 18:30

In de zin van hoe hoog het bedrag is is Lukaku misschien de grootste flop, maar naar verhouding is de favoriete miskoop natuurlijk Fernando Torres. Maar geen zorgen hoor: Over twee jaar staat Torres niet eens in de top tien.

29 augustus 2023 om 18:40

Zo'n grote miskoop is Torres echt niet. In zijn beste seizoen 22 doelpunten gemaakt en is enorm belangrijk geweest in de Europa League winst in 2013.

29 augustus 2023 om 18:54

Wat Letmetalk zegt, Torres is voor zijn goal in Camp Nou al 50 miljoen waard voor mij. En anders wel de corner die hij puur op wilskracht verdient tegen Bayern waaruit Drogba kon scoren. Heerlijke goal in de Arena inderdaad ook tegen Benfica. Torres heeft genoeg grote momenten gehad om als een geslaagde speler gezien te worden, ook al is het nooit meer de Liverpool Torres geweest.

29 augustus 2023 om 18:59

Als jij die 50 mil betaald hebben we het nergens meer over.

29 augustus 2023 om 19:16

22 goals in 64 wedstrijden, Letmetalk. 50 miljoen pond was een ongekend bedrag in Januari 2011. In z'n eerste halfjaar scoorde hij 1 keer. In z'n beste seizoen, dat was die van de 22 goals, scoorde hij 8 keer in de Premier League. De man was een enorme flop. Ja, die momenten van de CL-winst en EL-winst waren natuurlijk schitterend, maar over de gehele strekking liep hij 1 op 5 en 1 op 6, 7 in de Premier League voor Chelsea.

29 augustus 2023 om 20:01

Om als geslaagde speler gezien te worden nog wel. Ik snap dat je in deze tijd als Chelsea supporter je standaarden wat verlaagt (ik weet immers hoe het voelt), maar Torres een geslaagde speler bij Chelsea noemen..

29 augustus 2023 om 20:57

Het ligt volledig aan je perspectief. Als je de Liverpool Torres bij Chelsea had verwacht dan is hij niet geslaagd nee. Maar wanneer je hem vergelijkt met andere spitsen als Lukaku, Batshuayi, Pato, Falcao, Ba, Schevchenko en Remy.. En vergelijkt welke impact Torres heeft gehad, dan kan hij prima geslaagd worden genoemd.

30 augustus 2023 om 00:49

Nu noem je wel een hele rits spitsen op die allemaal met sterk variërende verwachtingen zijn aangetrokken door Chelsea. Mijns inziens kun je qua omvang van de transfers alleen Shevchenko en Lukaku eerlijk vergelijken met Torres. En tsja, Lukaku scoorde in zijn terugkeerseizoen 8 goals in de Premier League- dat is ook het hoogste aantal dat Torres ooit heeft gehaald in een vol PL-seizoen voor Chelsea. Het is gewoon die associatie met uiterst glorieuze jaren waarom je er met die roze bril op terugkijkt. En dat is oké hoor! Ik heb niets persoonlijks tegen Torres ofzo, maar ik ben wel een bestaand persoon geweest in die tijd en daarom weet ik nog hoeveel hij teleurstelde destijds. Die goal tegen Barcelona daargelaten.

29 augustus 2023 om 18:41

Na de titel afgehaakt met lezen maar wel reageren 😂

29 augustus 2023 om 19:36

Moet niet gekker worden, de kop van een artikel lezen en daar dan op reageren. Lees voortaan eerst gewoon het bericht in kwestie voordat je reageert.

29 augustus 2023 om 19:47

En dan die lachende emoticons terwijl je het niet gelezen hebt. Wauw.

29 augustus 2023 om 19:59

Zo graag als eerste willen reageren dat je de tekst niet leest en dan toch…

29 augustus 2023 om 23:41

Lezen...

Wat is die club aan het doen . Die doen de komende jaren niet meer mee voor de titel

29 augustus 2023 om 18:51

Ik denk dat ze niet anders kunnen , zal bouwen worden met veel jongeren en eigen jeugd want echte toppers laten United op dit moment links liggen.

29 augustus 2023 om 19:26

Ze moeten sws ETH niet meer laten be moeien met transfers. Hij is in veel dingen erg goed, maar niet het aankopen van spelers

29 augustus 2023 om 20:58

Het probleem is dat de scouting en technisch directeur ook waardeloos zijn

Twee miljoen is echt een zeer lage huursom voor Cucurella, al helemaal als je bedenkt dat Chelsea weinig ruimte heeft op de backposities. Het verkopen van Hall was ook al zo onbegrijpelijk. Bij United zouden ze beter een andere speler kunnen halen overigens, het lijkt er sterk op dat Cucurella slechts functioneert in een heel specifieke variant van de 5-3-2 die Brighton speelde destijds.

29 augustus 2023 om 18:30

Mee eens, Getafe speelde ook een soort gelijke opstelling samen met een compacte 4-4-2. Cucurella lijkt niet gemaakt te zijn om als verdediger in een 4-3-3 te spelen.

29 augustus 2023 om 19:09

Cucurella is dan ook een winger die is omgetoverd tot wingback maar een fullback in 4-3- 3 is ie zeker niet nee. Heeft ie uberhaupt zelf zin om als stand-in te fungeren en dan banken als de geblesseerden terugkomen?!

29 augustus 2023 om 19:01

Ten Hag speelt in de opbouw met 3 verdedigers en Shaw schuift meestal door op de flank.
Of CB schuift door naar het middenveld om overtal te creëeren.

Gewoon Wijndal halen voor 15, die paar maanden dat Shaw weg is, heb je geen Cucurella van 60 miljoen nodig

29 augustus 2023 om 18:43

En de optie die je aangeeft is 13 miljoen duurder dan het idee dat United nu had..

29 augustus 2023 om 18:43

Ze willen hem huren. Staat in de tekst. Best handig om is te lezen.

Wees blij dat ze het geweigerd hebben. Zo’n matige speler. Enige dat die kan is omvallen en verongelijkt naar de scheidsrechter kijken.

29 augustus 2023 om 19:07

Dat trucje heeft ie geleerd van Bordelas bij Getafe. Verder wel redelijk aanvallend maar geen fullback.

Dat deze speler een transfer naar Chelsea te pakken had was bijzonder, maar dat er nog zoveel geld betaald is was gewoon lachwekkend. Dat United nu interesse heeft in een huurdeal is gewoonweg onbegrijpelijk.

Je kan veel zeggen over het beleid van Chelsea, maar het beleid van United is gewoon nog rampzaliger. ETH is een goede coach, heeft de orde in de kleedkamer hersteld, maar haal die man zo snel mogelijk van de transfers af. Wat een bagger haalt Man United toch allemaal. Antony voor 100mil, Hojlund voor 75mil, Mount die je als 8 gebruikt, Malacia, Weghorst, Onana, Eriksen, Evans... En nu nog waarschijnlijk voor op het middenveld Gravenberch/amrabat/hojberg en voor op de linksachter Cucurella/reguilon/alonso. Denk dat United de komende jaren Europa niet in wil.

30 augustus 2023 om 00:08

Ik vind het aankoop beleid van utd anders beter dan die van Chelsea.. Hoeveel heeft Chelsea de laatste 12 maanden uitgegeven en wat staat er nu eigenlijk voor elftal? Ik vind een Casemiro en martinez bijv geweldige aankopen. Evans is gratis en een prima back up, hojlund kan je nog niet beoordelen en ik zou hojberg een verademing vinden voor weinig geld tov Fred vorig jaar of Mctoninay

30 augustus 2023 om 09:24

roedii , Chelsea///
Daarbij komt nog dat Chelsea het ook nog maar moet laten zien dit seizoen. Is allemaal zo voorbarig dit.
United heeft met die rampzalige selectie wel nog een kleine prijs gewonnen en is 3e geworden.
Ik vind vooral dat Antony veel te weinig rendement heeft voor wat hij gekost heeft. Voor de rest valt het allemaal wel mee. Als we wat verder in het seizoen zijn, kunnen we een betere mening vormen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren