Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Erik ten Hag wil Brian Brobbey voor neus van Ajax wegkapen’

Laatste update:

De transfersoap rond Brian Brobbey krijgt mogelijk een uiterst verrassende wending. BILD meldt dat Erik ten Hag de twintigjarige spits van RB Leipzig naar Manchester United wil halen. Zoals bekend probeert Ajax al wekenlang om Brobbey definitief terug te krijgen van de Duitsers, maar vooralsnog lopen de onderhandelingen stuk op de vraagprijs. Leipzig verlangt volgens De Telegraaf 25 miljoen euro, terwijl Ajax tot 15 miljoen euro wil gaan. BILD stelt echter dat Leipzig 'minimaal 15 miljoen euro' vraagt.

Ten Hag heeft volgens de Duitse boulevardkrant al telefonisch contact gehad met Brobbey. De oefenmeester werkte bij Ajax zeer succesvol samen met de aanvaller, die vanaf januari op huurbasis in Amsterdam helemaal opleefde. Brobbey had bij Leipzig een half jaar nauwelijks minuten gemaakt, maar stond er terug in het shirt van Ajax vanaf de eerste minuut, en ving de afwezigheid van Sébastien Haller (vanwege Afrika Cup-verplichtingen) moeiteloos op.

De informatie van BILD over de vraagprijs van 'minimaal 15 miljoen euro' is opvallend, omdat De Telegraaf vorige week juist beweerde dat Ajax precies zover wil gaan. Voorlopig is de overgang van Brobbey, die dolgraag terug wil naar de Johan Cruijff ArenA, echter nog altijd niet beklonken. De Amsterdammers hebben dringend behoefte aan een nieuwe nummer 9, nu Haller voor minimaal 31 miljoen euro is verkocht aan Borussia Dortmund.

Brobbey meldde zich dinsdag met zichtbare tegenzin op het trainingsveld van RB Leipzig. De spits, die er geen geheim van maakt te willen terugkeren naar Ajax, is begonnen aan zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen. In een video van journalist Philipp Hinze van Sky Deutschland leek het erop dat Brobbey geen trek meer heeft in de trainingen bij Leipzig. Brobbey ligt tot medio 2025 vast in het oosten van Duitsland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 juli 2022 om 20:37

Dit zou wel een giller van jewelste zijn. Dan merk je pas echt hoe groot het gemis van Overmars wel niet is. Die had allang wat geregeld en nooit de hoofdprijs voor bergwijn betaald. Je merkt aan alles dat het verval van Ajax is ingezet.

7 juli 2022 om 20:45

Jij Hoopt graag dat het verval van Ajax is ingezet. Wel eerlijk blijven he 😉

7 juli 2022 om 20:48

haha schrijf ik dat ergens? wel eerlijk blijven he. Of een cursus begrijpend lezen volgen

7 juli 2022 om 20:50

Wat een onzin. Je moet ze gewoon even de kans geven om de draad weer op te pakken. Dat komt echt wel goed. Verder is 30-32,5 miljoen gewoon een prima prijs voor Bergwijn.

Voor Ajax begrippen is het natuurlijk veel geld, maar je kunt moeilijk zeggen dat hij het niet waard is. Gakpo zou veel meer kosten en toch is Bergwijn basisspeler in het Nederlands elftal.

7 juli 2022 om 20:51

City the best ik wens jou een hele fijne avond verder.

7 juli 2022 om 20:58

@PeerBerwers

Er is grof te veel betaald voor Bergwijn als de 30+ miljoen verhalen kloppen. Afgelopen jaar wilde Ajax niet tot 22 gaan maar nu is er op de paniekknop gedrukt. Er is geen plan. 30 miljoen voor een reservespeler van Spurs die 5 goede interlands heeft gehad. De goede wedstrijden bij Spurs van deze man zijn op een enkele hand te tellen. Die lachen zich dood dat ze hiermee wegkomen, een break-even voor een geflopte bankzitter.

30+ miljoen voor Bergwijn 'moeilijk om te zeggen dat hij het niet waard is' is een enorme cope. Mijn hemel.

7 juli 2022 om 21:05

Paniekknop? Het kan ook zo zijn dat Ajax al 50 miljoen heeft binnengeharkt deze transferwindow en dat het wellicht wel 100-170miljoen wordt he? Martinez en/of Antony verkopen en dat is binnen. Dan is een 30 miljoen gewoon een verstandige investering gezien Ajax het kapitaal op het veld moet hebben staan. Komt nog bij dat Bergwijn bij Ajax gewoon weer in waarde kan stijgen gezien zijn leeftijd en z'n speelkansen die hij bij Spurs niet kreeg. Hoe kunnen zij zich hemelsnaam daar doodlachen als ze geen winst op Bergwijn hebben gemaakt. Ik denk dat Ajax het laatste lacht en dat jullie hoop ijdel is. Er is nog geen minuut gespeeld maar kijk ze losgaan op de eigen aannames. Citythebest en Bongiorno, we gaan om jullie voorbarige troep lachen over een half jaartje. Want volgens mij wordt voor het gemak een eindtoernooi vergeten waar Bergwijn sowieso aanwezig zal zijn en wellicht een Brobbey ook wel.

7 juli 2022 om 21:28

Ja dit ben ik met je eens.
Echter de dure transfers van Ajax waren tot nu toe elke keer redelijk 'belachelijk' en pakten wel erg goed uit. Blind, Antony, Haller bijvoorbeeld.

7 juli 2022 om 21:30

Bergwijn die zwaar tekort komt voor de PL kost Ajax nu 30 miljoen. Dat is natuurlijk van de gekke.
Aan de andere kant slaat het nergens op om over Overmars te beginnen. Ja, hij is een meester in aankopen doen, maar daar heb je nu niks aan. Hij is er niet en de nieuwe mensen moeten ook het vertrouwen krijgen.

7 juli 2022 om 21:34

Dat je zoveel geld binnen harkt wil niet zeggen dat Bergwijn dus wel 30 miljoen waard is, want we hebben immers genoeg. Dat is precies het punt van kritiek en jij bevestigd dat punt exact!

Zoals ik het zie: Bergwijn werd voor dat geld gehaald in de verwachting dat er veel rek/potentie in zat en dat hij mee zou kunnen in de PL op termijn. Nu dat niet uit is gekomen en is gebleken dat hij voorlopig niet meekan als basisspeler zou je zeggen dat hij minder waard zou moeten zijn dan de originele aankoopprijs.

We gaan het zien, ik denk dat hij best succesvol zal zijn, maar ik geloof niet dat hij veel meer waard gaat worden dan die 30 miljoen. Sorry, maar dat geloof je zelf toch ook niet echt trouwens? Het is toch wel duidelijk dat Bergwijn qua huidige status en potentie geen absolute wereldtopper is...

7 juli 2022 om 21:36

Arepa, vraag je he: Zou Bergwijn misschien beter bij Ajax passen dan bij Tottenham? En hierdoor wellicht beter uit de verf komen? Of denk jij enkel in zwart/witte vakjes? Just wondering

7 juli 2022 om 21:38

@Arepa: op basis van wat baseer je dat Begwijn zwaar te kort komt op PL niveau? Zijn minimale aantal speelminuten? En hij zat nu bij een top 4 club, ik denk dat er minimaal 10 PL clubs hem prima willen hebben hoor. Maar dat gezegd hebbende, denk ik dat hij juist bij Ajax past gezien het systeem.

7 juli 2022 om 21:43

Bongiorno

Voor Ajax is het wat mij betreft teveel, maar als je naar de markt kijkt is het geen rare prijs. Ajax had ook kunnen besluiten hem gewoon niet te kopen. Maar Peer heeft wel gelijk; Gakpo zou meer kosten, dat vinden we normaal, terwijl Bergwijn bij PSV minstens zo succesvol was.

7 juli 2022 om 21:50

@myvision

Je gaat aan elk punt voorbij. Je doet alsof opsommen hoe veel geld Ajax wel niet (kan) binnenhalen het verantwoord om 30 miljoen te betalen voor een wisselspeler van Tottenham. Die lachen zich dood omdat ze een miskoop hebben gedaan en gezellig weer hun geld ophalen omdat bij Ajax blijkbaar de visie ontbreekt om door te schakelen nu Bergwijn eigenlijk te duur werd. Geruchtje met Everton de wereld in brengen en voor je het weet is ie ineens 30 miljoen waar ie een jaar geleden 18-22 miljoen had geweest.

30 miljoen is een verstandige investering voor een speler die zich in de top heeft bewezen, niet voor een speler met 5-10 (maximaal) goede wedstrijden voor Tottenham en 5 prima interlands. Hij speelt zelfs het liefst op de positie van Tadic, je vervangt een spits met een linksbuiten. En voor je over het NL-elftal begint: Bergwijn speelt nooit spits in een 4-3-3.

Als Bergwijn flopt bij Ajax zit ie gewoon niet bij de wk-selectie. Je hebt Danjuma, Lang, Gakpo, Depay, en pure spitsen als Weghorst, de Jong en zelfs Janssen blijkbaar die dat allemaal in de weg kunnen zitten als ze allemaal in vorm zijn en hij niet. Hetzelfde gaat op voor 0-interland man Brian Brobbey.

'Kapitaal op het veld' komt neer op de marktwaarde van spelers na aankoop of doorstroom. Niet om hoe veel je simpelweg betaalt. Voor hoeveel gaat een Bergwijn nog weg hierna? Hij moet in spetterende vorm zijn om nog geld op te brengen, en gezien hij 24 is gaat ie echt niet de rest van zijn carrière bij Ajax willen spelen als ie z'n vorm haalt. Dan krijg je er maximaal hetzelfde voor terug. Het is een paniektransfer waar er genoeg andere opties waren en Ajax heeft zich laten piepelen.

7 juli 2022 om 21:55

Bongiorno, bongiorno!

7 juli 2022 om 22:01

Als je het zo bekijkt, PeerBerwers heb je wel gelijk. Zo heb ik er nog niet echt naar gekeken.

7 juli 2022 om 22:06

@ bongiorno denk jij dat er betere spelers zijn die na Ajax willen? Nee daarom moet Ajax wel voor dit soort spelers gaan het is het best mogelijke voor Ajax. Haller is ook geflopt in de PL en werd met dikke winst doorverkocht en die is nog veel ouder ook. Dus dat argument van jou slaat nergens op. Plus Bergwijn heeft zich ontwikkeld bij Tottenham tot een soort schaduw spits die het beste word achter een andere spits en dat is precies wat er mist in Amsterdam. Berghuis speelde daar meestal maar die kan mooi een positie zakken. Dus dat hij Tadic in de weg loopt is ook al onzin.
Om terug te komen op mij vraag kun jij een betere speler verzinnen die graag in de eredivisie zou willen spelen?

7 juli 2022 om 22:10

@bongiorno: Voor Spurs is het misschien een miskoop gebleken omdat ze hem nooit goed hebben geprobeerd. Maar je weet toch wel dat als een buitenspeler bij Ajax slaagt, hij tegenwoordig niet voor minder dan 50-60miljoen gaat?

En hoe weet jij trouwens dat Bergwijn een jaar geleden voor 18-20miljoen op te halen was? En waarom had Ajax hem dan toen al moeten halen, toen we nog Neres hadden en er geen behoorlijke geruchten waren over al die interesse in Antony? 30 miljoen is helemaal geen bedrag meet voor een speler die zich in de top heeft bewezen.

Vandaag gaat toch Sinisterra ook voor een bedrag van 30 miljoen? 5 jaar geleden ging Sanchez, een verdediger voor 40 miljoen. 25-30 miljoen zijn nu gewoon de bedragen die Ajax vrij gemakkelijk op tafel kan leggen gezien onze toppers voor 50-100 miljoen zullen gaan. En waarom ga je er steeds vanuit dat Bergwijn flopt?

Als laatste moet ik erg lachen over dat als Bergwijn zijn vorm haalt zal vertekken voor maximaal hetzelfde bedrag. Je weet dat Haller die 4 jaar ouder is voor 5 miljoen meer vertrok? Je weet dat Haller bijna 10miljoen geplust heeft op zijn inkoopbedrag? En toen waren types als jij ook al zo bezig trouwens, 1.5 jaar geleden.

Haller was een winterse transfer, logischerwijs altijd duurder dan in de zomer, en zou zijn bedrag nooit meer opleveren en het was veeeeel te veel voor zo'n beperkte spit. Maar jullie monden werden binnen het jaar gesnoerd. Haller was zijn geld dubbel en dwars waard door zijn topscoorderspositie op het hoogste niveau van Europa. Die hadden we niet eens meer hoeven te verkopen om zijn aankoopbedrag te rechtvaardigen, maar toch deden we dat, voor 35 miljoen.

Leer nou eens, wees eens niet zo voorbarig. Je zet je zelf voor paal, over een half jaartje spreek ik je erop aan.

7 juli 2022 om 22:11

Die binnengeharkte 50M is toch geen argument! Vorig jaar was ook meer binnengeharkt dan uitgegeven, stond al dat geld op de bank, maar was 22M toch teveel in de winter. Je had hem dus een half jaar eerder kunnen hebben voor 8M minder. De paniekknop is wel degelijk ingedrukt dus.

Ook het argument van wat er allemaal wel niet kan gebeuren is natuurlijk niet sterk. Hij kan ook niet passen in het systeem en dus tegenvallen of een zware Bande-blessure krijgen. Dan spoel je 30M weg. En ja, het kan ook een halleluja-Haller story worden, maar op dit moment is het gewoon een te groot risico, niet goed gehandeld laat staan onderhandeld en vooral niet des Ajax waar de jeugd kansen dient te krijgen.

7 juli 2022 om 22:16

Hahah wat een reactie joh. Als je alles in het negatieve kan plaatsen kan je net zo goed van het beste uit gaan en zeggen dat hij misschien wel de sterren van de hemel speelt. Belangrijk wordt op het WK en over 2 jaar 80 miljoen oplevert.

7 juli 2022 om 22:23

Natuurlijk is het binnengeharkte geld wel een argument. Als ik mijn huis beter verkoop dan ik had verwacht en dan ik er zelf voor heb hoeven te betalen, dan kan ik ook makkelijker meer betalen voor een mooier huis en/of van mijn overwaarde besteden in extra luxe. Daarnaast mag ik niet het Haller-verhaal afsteken, maar kom jij wel met dat Bergwijn op een ander moment 8 miljoen minder waard was. Tsja, heb je toch niets aan als je toen nog geen 10miljoen winst op Haller had gemaakt en ook toen waren de geruchten dat een Antony voor een megabedrag zal gaan niet zo sterk als nu. Ajax is aan het voorsorteren en laat het kapitaal op het veld en dat is totaal verantwoord. Het is meer dat jullie het Ajax niet lijken te gunnen of dat je liever gaat klagen waarom Ajax geen kwaliteit inkoopt ofzo. Want denk je dat het geaccepteerd wordt als Ajax continu zwaar geld binnenharkt en het met veel minder zekere aankopen dan maar weer gaat proberen?

7 juli 2022 om 22:25

HahA dit ben ik zo met je eens joh ! Al die mensen die het vantevoren al denken te weten . Allemaal lange verhalen met glazen bol lulkoek … laten we inderdaad over een jaar eens kijken …

7 juli 2022 om 22:31

@myvision

Je gaat aan iets cruciaals voorbij in je vergelijking tussen Haller en Bergwijn. Ik was namelijk helemaal niet tegen de komst van Haller. Weet je waarom? Er was een duidelijke plek voor hem in het efltal, hij was daadwerkelijk geslaagd zowel in de Eredivisie als in de Bundesliga en West Ham had destijds een bedrag voor hem betaald dat ongekend veel hoger lag dan wat Ajax er voor had neergelegd. Je had Haller kunnen houden en dan had ie blijven scoren. Dat had ik eerlijk gezegd ook graag gezien nu. Ik zag in Haller geen spits waar je winst op ging maken, maar als een slimme aanbesteding waarmee je jarenlang voorzien zou kunnen zijn geweest en die op zijn dertigste misschien nog een miljoen of 15 had kunnen opleveren om in Frankrijk nog even af te bouwen.

Bergwijn heeft zich niet in de top bewezen. Gewoon helemaal niet. Hij is geflopt bij Spurs. Het is jouw aanname dat dat komt omdat ie 'niet goed is gebruikt'. Nou, bij het NL-elftal speelt ie dan wel goed de laatste paar interlandperiodes. Speelt het NL-elftal zoals Ajax? Nee. Maar ik vind dat sowieso geen graadmeter, dit is alleen om te illustreren dat het zelfs volgens je eigen logica niet opgaat.

Afgelopen winter was het steggelen om Bergwijn om ongeveer twintig tot 25 miljoen euro. Nu ben je een halfjaar verder, drie goede interlands en een handjevol invalbeurten voor Tottenham en nu is ie 30-32 miljoen. Dat is te veel risico. Haller kwam over voor 22. Haller heeft 37 doelpuntbijdragen in 60 wedstrijden bij Eintracht Frankfurt gehad, een omhooggevallen middenmoter in de jaren dat ie er zat en samen in een elftal spelend met een furore makende Luka Jovic. Bergwijn heeft 60 wedstrijden in de Premier League gespeeld voor Tottenham, een subtopploeg die uitschiet richting de top. 13 doelpuntbijdragen. Zelfs als je het met het aantal minuten verrekend ten opzichte van Haller waren dat er misschien tien meer geweest.

Het probleem zit hem mij in dat het geen marktconform bedrag is voor Bergwijn. 20 miljoen had ik in kunnen komen. Knarsetandend 25 inclusief bonussen. Maar 30 exclusief bonussen? Je hebt je laten piepelen. Alleen omdat je nu een Haller hebt die de verwachtingen waarmaakte gaan we toch niet ineens nog meer geld uitgeven voor met alle respect Steven Bergwijn?

7 juli 2022 om 22:48

Waar baseer jij een verstandige investering op? Normaal zijn Ajacieden er als eerste bij om statistieken aan te halen om een transfersom van een ander club onderuit te halen. Er is werkelijk geen enkele statistiek die deze investering rechtvaardigt. Dit is puur opportunisme, en misschien maakt hij het waar.

7 juli 2022 om 22:52

Ik baseer het met name op zijn manier van voetballen dat denk ik bij Ajax past. Maar moet ik echt zijn statistieken in Oranje of bij PSV er bij halen?

7 juli 2022 om 22:52

Je hebt gelijk maar niet omdat Overmars weg is. Zijn verval had zich ook al twee jaar geleden ingezet. Helaas is de leiding, en met name van de Sar, niet adequaat genoeg om sterke mensen te verzamelen. Sar is zelf een zwakke man die gewoon geen sterkere man om zich heen kan hebben. En dus is het aanblijven van van de Sar het verval van Ajax.

7 juli 2022 om 22:56

@myvision

Je zal zijn statistieken van bij PSV en Oranje er wel bij moeten pakken want de afgelopen 2.5 jaar was het drie keer niks bij Tottenham.

7 juli 2022 om 23:31

Ik vind dit meer een giller van jewelste omdat united brobbey zou willen. Als die echt gehaald wordt, ben ik nu al klaar met ten hag. Dan komt het nooit meer goed.

Lijkt wel alsof Ten Hag een Amsterdam-fetish heeft haha

7 juli 2022 om 20:17

Lijkt?

7 juli 2022 om 20:24

Want jij gelooft al die berichten? Het is logisch dat een trainer naar spelers van z’n oude club kijkt. Hiervan staan er 2 in de picture, de rest lijkt me vooralsnog klinkklare onzin.

7 juli 2022 om 21:46

LosBlancos

Hoeveel Ajacieden zijn er gehaald door United? Precies 0. En 1 Feyenoorder. De rest is geklets in de media.

8 juli 2022 om 18:27

Dat gaat Brobbey echt niet doen. Dat zou hem voor de rest van zijn carrière nooit meer geloofwaardig maken. Hij wil dolgraag terug naar Ajax toch? Ten Hag geeft volgens mij inmiddels bijna een Burn out ofzo. Wat is die man bezig om Ajax dwars te zitten zeg. Hij kent denk ik geen andere spelers als degene die bij Ajax spelen of er gespeelt hebben. Ik had zijn kennis van diverse voetballers hoger in geschat dan alleen van Ajaxieden.

7 juli 2022 om 20:19

Zou het niet heel misschien zo kunnen zijn dat dit puur wat verzinsels zijn van de pers? Ideetje hoor?

7 juli 2022 om 20:20

Zo werkt de media wel inderdaad, maar ze kunnen toch ook wel andere spelers linken?

7 juli 2022 om 20:41

Overijverige zaakwaarnemer van Brobbey die wat druk achter de deal met Ajax wil zetten?

7 juli 2022 om 21:30

Dit lijkt voor de hand liggend. Anders zou het wel een enorme grap zijn...

7 juli 2022 om 20:28

Dat klopt. Maar misschien zegt het ook wat over het niveau van Ajax-spelers. Nagelsmann heeft ook een Amsterdam-fetish door Gravenberch en Mazraoui? Spelers hebben een hoog niveau bereikt en zijn jong. Dat is eenmaal aantrekkelijk voor de top. Hetzelfde gebeurde eind jaren 90 richting barca of juve

7 juli 2022 om 20:36

Ik weet niet of we dit moeten geloven. Sowieso heeft hij nog geen enkele Ajax speler gejaald, alleen een van Feyenoord.

Dit lijkt me eerder een verhaal wat vanuit RB Leipzig kant is gelekt om Ajax onder druk te zetten.

7 juli 2022 om 20:44

fetish? voor goede spelers? Nou, geef hem eens ongelijk. Zonder Overmars is Ajax verlamd. Nu moet vd Sar maar eens laten zien wat voor leider hij eigenlijjk is.

7 juli 2022 om 20:54

Eerst was het verval van Ajax ingezet en nu zijn ze dus verlamd... welterusten he.

7 juli 2022 om 21:05

Als je verlamd bent, sta je stil en stilstand is achteruitgang

7 juli 2022 om 21:11

Aaah Roman010 nog zo een trotse fan die hoopt op het verval van Ajax, of zoals jij het noemt achteruitgang. Ik kan niet ontkennen dat je je quotes wél degelijk goed op orde hebt. Voor de rest vind ik je vrij sneu overkomen zo. Trouwens als ik aan het woord achteruitgang denk....... (mag jij verder aanvullen mr 010)

7 juli 2022 om 22:00

Ik hoop het, laat hij dan Klaiber, Magallan, Pierrie en Schuurs ook komen halen voor 20 miljoen per stuk.

7 juli 2022 om 22:01

Het lijkt er ook op dat Ten Hag geen idee heeft wat voor kaliber spelers hij richting United moet halen, want vooralsnog ziet het er slechter uit dan voorgaande jaren. Ik mag toch hopen dat dit slechts geruchten zijn, want hoe goed Malacia zich ook ontwikkeld heeft, dit is eigenlijk niet wat je binnen moet halen als je weer richting de Europese top wilt.

Kent Ten Hag alleen maar spelers van Ajax? Begint een beetje zielig te worden zo..

7 juli 2022 om 20:18

Weet je wat zielig is. Geloven dat dit verhaal echt is. Trap er toch niet in zeg.

7 juli 2022 om 20:21

Zie je het al voor je Amhtony en Brobbey in de spits met Donny erachter en maguirre die opgesteld word Dan is het een nachtmerrie

7 juli 2022 om 20:28

Maguire is gewoon een goede cv naar mijn mening, mits hij zelfvertrouwen krijgt en ook het vertrouwen van oa de fans. Makkelijk om in zo'n slecht seizoen altijd maar naar Maguire te wijzen.
Hoop dat Ten Hag Maguire het vertrouwen gunt en hij dit ook zal uitbetalen.

7 juli 2022 om 20:31

hahahaha, wat heb jij gedronken dude??

7 juli 2022 om 20:36

Arouna hahaha heb je al weekend zeker? Veel zuip plezier vanavond!

7 juli 2022 om 20:37

"donny erachter" ... dan heb je wel een heel levendige fantasie

7 juli 2022 om 22:01

Eerlijk gezegd vindt ik dit best een logische Ten Hag aankoop. Heb de laatste tijd alleen maar gelezen dat Brobbey in Oranje moet, dan is +15 miljoen toch een koopje voor een Oranje-international. Met transfervrije Dybala en Brobbey heb je de spitspositie prima bezet.

7 juli 2022 om 20:18

Mits het waar is; Ten Hag kent maar een trucje, Wed op de zelfde paarden, ik heb er een hard hoofd in. Razend benieuwd of hij het kan bolwerken daar in Engeland met een half eredivisie elftal..

7 juli 2022 om 21:51

Ten Hag heeft tot nu toe precies 0 ajacieden gehaald. Dus laten we voorlopig even niet doen alsof Ten Hag gek is.

7 juli 2022 om 20:19

Want malacia komt van ajax vandaan? Volgens mij nog geen enkele ajax speler naar Manchester....

7 juli 2022 om 20:21

Precies, is gewoon als de media geen nieuws heeft linken ze weer een (oud-)Ajax speler aan United

7 juli 2022 om 20:22

Nou ja, voorlopig heeft hij, ondanks alle verhalen over Ajax spelers, alleen een speler van Feyenoord gehaald

7 juli 2022 om 20:23

Geloof hier niet zo veel van eerlijk gezegd, klinkt alsof het te lang stil is geweest rondom Brobbey.

7 juli 2022 om 20:42

Tot nu toe heeft hij 0 spelers van Ajax gekocht en alleen nog maar van Feyenoord dus....

7 juli 2022 om 20:44

Hij deed bij Ajax wel hetzelfde met spelers van Utrecht… Klaiber, Labyad, Haller…

7 juli 2022 om 22:47

Bedoel je die Haller die al drie jaar weg was bij Ajax?

Dit zou een totale faal zijn. Zo maakt hij een soort eredivisie 2.0. is dat ooit ergens gelukt? Volgens mij niet. Tevens maakt hij zich niet populair bij zowel Manchester als bij Ajax met dit soort fratsen

7 juli 2022 om 20:19

Jawel hoor... Barcelona in de tijd met de boertjes, cocu, reiziger, overmars etc.

7 juli 2022 om 20:48

Naderhand Koeman met spelers uit de eredivisie, inmiddels weten we hoe het met Koeman is afgelopen in Barcelona. Met ten Hag gaat het dezelfde kant op

7 juli 2022 om 20:58

Bij Southampton werkte het voor Koeman anders prima.

7 juli 2022 om 20:20

Tja aan de ene kant kunnen we wel zo lacherig doen maar dit is in potentie wel gewoon een goede spits. Niet voor niks dat veel Ajax fans hem liever zien dan Haller en die gaat notabene naar Dortmund voor een recordsom. En zowel Ajax als Leipzig zijn ook geen ruk minder dan dit Man United. Ze spelen ook slechts Europa League en hebben al jarenlang geen bijzondere resultaten meer geboekt, vooral in de CL niet.

7 juli 2022 om 22:05

Ajax en Leipzig spelen met een lagere intensiteit over een heel jaar gezien. De Eredivisie is sowieso niet te vergelijken, maar ook de Bundesliga is nog wel een stuk minder dan de Premier League. We hebben het hier over een spits die nog niet bepaald vooruitzichten heeft bij Leipzig. Als je daar niet veel klaarspeelt, heb je bij een Manchester United in de Premier League sowieso niets te zoeken. Die spelen bijna wekelijks tegen betere tegenstanders. Dortmund heeft zelfs een slechtere verdediging dan Manchester United.

7 juli 2022 om 23:33

Ga toch weg joh. Dit is in potentie niet eens een United spits, laat staan nu. Er lopen er bij United zelf al betere jeugd rond dan Brobbey.

7 juli 2022 om 20:27

Koeman ging het bij Southampton toch wel aardig af dacht ik?

7 juli 2022 om 20:43

Voorlopig heeft hij alleen Malacia gehaald. Als je eredivie dan vervangt door jonge talentvolle back van Oranje, tegenwoordig gewoon weer nummer de nummer 8 op de fifa ranking klinkt het ineens een stuk beter.

Mocht dit waar zijn en hij ziet Brobbey als eerste spits lijkt me dit te weinig voor United. Als hij hem ziet als jonge talentvolle backup achter een topaankoop, zou je zeggen, waarom niet. Voor de top van de PL is een aankoop van 20 miljoen in de regel matriaal voor de bank. Maar als Ajax met Brobbey als eerste spits de CL in denkt te kunnen moet United met Brobbey als backup ook de PL in kunnen.

Ja en Perr Schuurs gaat ie ook halen. Samen met Klaiber en Labyad.

7 juli 2022 om 20:21

Ook Dani de Wit is bij United in beeld als draufgänger voor de laatste 5 minuten. Evenals Ekkelenkamp.

7 juli 2022 om 20:52

Om vervolgens daar ontslagen te worden, terug bij Ajax te komen en die spelers kwijt zijn. Zou toch wel de meesterzet van de eeuw zijn

8 juli 2022 om 00:59

Ik heb gehoord dat die in Magallan die ideale vervanger ziet voor Maguire

Dit moet een grap zijn. Ten Hag maakt zich echt niet geliefd in Amsterdam en in Manchester

7 juli 2022 om 20:19

Klopt ook niet. Ten Hag heeft in een interview gezegd dat hij Brobbey een geweldige spits vind en Huppa een bericht in Engeland.

7 juli 2022 om 20:27

Alleen is Bild een Duitse krant 😉

7 juli 2022 om 22:34

Het enige dat dommer is dan een bericht in de media meteen met volle zekerheid als waarheid zien is meteen met volle zekerheid verkondigen dat de waarheid het tegenovergestelde is.

Mocht het echt 25 zijn is dat toch ook veel te veel. Hoe denken Ajacieden hierover?

7 juli 2022 om 20:18

25 miljoen is veelste veel voor iemand die zelf een goede aanbieding weigerde en de deur achter zich dicht trekt. 25 miljoen valt wel beter te besteden lijkt me. 15 zou voor mij de max zijn. Alhoewel ik de marktwaarde van brobby naar twee jaar Ajax wel op 35-45miljoen zien staan mocht die doorgaan met wat die laat zien. Voor 25 miljoen mag van mij iemand anders het proberen.

7 juli 2022 om 20:19

Veel te veel inderdaad.

7 juli 2022 om 20:29

15 is eigenlijk al teveel maar vind je niet zomaar een betere spits voor. Voor 25 mag die lekker daar blijven

7 juli 2022 om 20:31

Het is een beetje dubbel. Als hij op dit moment eigendom was geweest van Ajax en er was een club langs gekomen voor een van de grootste aanvallende talenten van Nederland die in elke 55 minuten een goal maakt had iedereen geroepen dat 25 miljoen het minimale was.

Alleen nu Ajax hem moet halen is 25 miljoen, zeker voor een speler die ook nog eens uit de eigen jeugd komt, natuurlijk heel veel.

Hij is natuurlijk niet de nieuwe Messi, maar heeft wel veel kwaliteiten waarmee hij in de toekomst op een heel aardig niveau zou kunnen gaan spelen. Groot, sterk, behoorlijk snel en scorend vermogen en is technisch vaardiger dan Haller. Natuurlijk moet hij nog stappen zetten, maar met die kwaliteiten kom je als spits al een heel eind.

7 juli 2022 om 20:38

Begrijpelijk, moet zeggen dat als ik voor Ajax was ik wel behoorlijk zuur zou zijn over het feit dat hij dan in eerste instantie überhaupt weg ging.

7 juli 2022 om 20:49

Natuurlijk mogen ze daar best zuur over zijn. Ze moeten Brobbey ook zeker niet terug halen om die jongen een plezier te doen.

Ajax moet er gewoon heel zakelijk in staan, als voor het budget wat zij hebben Brobbey de beste oplossing is, dan moeten ze hem gewoon halen en een streep onder het verleden zetten. Hem niet halen uit rancune over het verleden lijkt me immers ook een slecht beleid.

Als ze ergens, bijvoorbeeld weer in Zuid Amerika, een goedkoper gelijkwaardig alternatief zien moeten ze daar voor gaan, en zeker op het moment dat die prijs richting de 20 miljoen of meer gaat, dan moet de scouting toch ook met andere alternatieven kunnen komen.

7 juli 2022 om 20:53

Eens, rationeel denken is in deze zeer belangrijk

7 juli 2022 om 20:59

Wat zijn alle fans zuur zeg goh goh goh. Ben je vergeten hoe ajax er financieel en sportief voor staat? Daar hoef je geen medelijden mee te hebben hor. Ik kan je vertellen dat het met Ajax helemaal goed komt, dan kan jij je weer lekker druk gaan maken om je eigen cluppie.

7 juli 2022 om 21:07

@kelbergen Natuurlijk komt het goed met Ajax. Maar dat staat toch los van deze situatie. Bij elke club zouden er bij zowel de fans als de directie gemengde gevoelens zijn in dit geval.

ik ben het dan ook volledig met @losblancos1999 eens, ze moeten een rationele beslissing durven nemen en niet een op basis van sentimenten.
Dat klinkt allemaal heel simpel maar hoe vaak zien we dat, zowel in de beslissingen van clubs als bij de fans niet verkeerd gaan?

7 juli 2022 om 21:16

Welke gemengde gevoelens dan? Ajax wilt spelers die wat toevoegen en Brobby doet dat. Daar zijn wij niet zo emotioneel onder zoals jij en je maat losblancos. En als brobby het niet wordt dan schakelen we door naar de volgende kandidaat. Die daadkracht en exposure heeft Ajax!

7 juli 2022 om 22:08

@kelbergen Dan zou je toch de andere topics over Brobbey eens af moeten gaan. Veel Ajacieden staan hier echt compleet anders in, ik denk zelfs dat het merendeel van de Ajax fans op dit forum tegen het betalen van een (forse) transfer som voor Brobbey is, en er zijn slechts een paar uitzonderingen, waar onder ik zelf die aandragen dat Ajax vooral een rationele in plaats van een emotionele beslissing moet nemen.

Het meest gehoorde geluid hier, ook van de Ajax fans, is dat het wanbeleid en mismanagement van Ajax zou zijn om Brobbey terug te kopen nadat hij zelf transfervrij weg wilde.

Dan is het vrij apart om te lezen dat twee leden die pleiten voor een rationele keuze worden beticht hier emotioneel op te reageren terwijl de meeste Ajax fans juist die emotie laten spreken (prima als jij ook vind dat Ajax zich niet door emotie moet laten leiden, maar dan echt even de reacties fan Ajax fans onder de andere Brobbey topics lezen want de gemiddelde Ajax fan staat hier echt anders in).

7 juli 2022 om 22:53

Zeg Kelbergen, volgens mij trek jij je dit allemaal wat te persoonlijk aan. Je spreekt niet voor alle Ajacieden en het is gewoon hartstikke zuur dat een gigantisch spitsentalent transfervrij naar Leipzig gaat en dat er vervolgens 25 miljoen moet worden betaalt om hem terug te halen. Dan kan je wel zo zitten van 'pwoh maar wij zijn rijk dus kijk lekker naar je zelluf!!' dan spreek je ten eerste niet voor alle supporters, ten tweede doe je heel kinderachtig en ten derde ben je vrij arrogant en narcistisch bezig.

7 juli 2022 om 20:35

Als Leipzig hem daadwerkelijk had gebruikt en hij daar gelukkig was dan was de prijs aan de lage kant, op dit moment denk ik dat Leipzig met een ontevreden spits zit die niet werd opgesteld bij hen en niet voor niks werd verhuurd. Alle seinen voor Leipzig staan op rood en dan lijkt 15 miljoen mij al een behoorlijke forse prijs. Het is heel erg dubbel; als ze hem dit seizoen basisspeler maken en hij schiet er 12-18 in dan is die mijns inziens in 1x 40 miljoen waard dus dat maakt het allemaal erg lastig.
Ik probeer even het vertrek verhaal weg te laten en dan zie ik een jonge goede Nederlandse spits met een neusje voor de goal maar ook met werk, dan lijkt 25 mln een aardig goede prijs in de huidige markt. Gezien zijn speelminuten bij Leipzig en dat hij echt weg wilt is een bod van 18-22 voor Leipzig top en voor Ajax okayish. Nog steeds veel geld, maar goed als je er in gelooft moet je het doen.

Erik zit voor de kerst weer in Enschede op deze manier.

7 juli 2022 om 20:23

Inderdaad

Prima, lekker laten gaan

Heerlijk baantje, journalist zijn. Trainer van Ajax naar Utd. Dus die wil alles spelers!

7 juli 2022 om 20:19

Ik vrees dat Ten Hag ook in staat is om daadwerkelijk al deze spelers naar Manchester te willen halen. Daar kan een journalist weinig aan doen.

7 juli 2022 om 20:23

Op basis waarvan heb je deze mening?

7 juli 2022 om 21:55

Maat ten hag heeft zelf nog letterlijk geen woord gezegd over spelers die hij graag wil hebben. Als we alle bladen moeten geloven dan heeft united straks half Ajax en een aantal andere spelers van verschillende clubs. Feit blijft dat hij tot nu toe alleen malacia en eriksen heeft en dat er nog geen enkele speler is vertrokken .. persoonlijk hoop ik dat er een bezem door de selectie gaat. Beginnend achterin want met bailly , maguirre , lindeloff en Varane is ten hag nog voor de kerst weer thuis

7 juli 2022 om 23:59

Op basis van het verleden, waarin hij vaker spelers haalde waar hij eerder mee gewerkt had. Bijvoorbeeld Utrechtspelers naar Ajax. Ik vind Ten Hag een goede trainer, maar twijfel wel eens aan zijn fingerspitzengefuhl. Met de soap rond Promes toonde hij ook aan de situatie slecht aan te voelen. Ik vertrouw er iig niet volledig op dat hij geen Eredivisieenclave wil opbouwen bij United.

Haal hem maar op Erik! Belachelijk veel geld namelijk.

Zoveel Nederlanders kan toch niet goed zijn

7 juli 2022 om 20:40

Nee, zo graaft ie inderdaad zijn eigen graf die 10 Hag. Als Brobbey bij Leipzig al weinig speelt, waarom zou ie het bij Man Utd dan wel doen?

7 juli 2022 om 21:03

Goede logica heb jij zeg PSV18, echt te merken dat jij er een goede kijk op hebt, bravo.

7 juli 2022 om 21:21

Gelijk in de aanval gozer, komt intelligent over (not). Het is toch van de zotte om als United zijnde een spits als Brobbey te halen. die het bij Ajax een paar wedstrijden leuk deed, maar meer ook niet en bij Leipzig in dat halve seizoen ook amper iets heeft laten zien te halen?

7 juli 2022 om 21:34

Ik heb niet de intentie om intelligent over te komen gappie. Weet je wat van de zotte is: jou bekrompen gedachtes. Ten eerste dat je dit geloofd en dat je de kwaliteiten van brobby niet Wilt inzien door enkel naat het eerste halfjaar te wijzen bij Leipzig. En stel dat dit bericht wel klopt, denk jij dan dat brobby de nummer 1 spits wordt van United? Of stel ik nu een te intelligente vraag aan je? Gwn aangeven hè

7 juli 2022 om 21:49

Ah ja, fijn dat je dat zegt pikkie, neem ik alles wat je uitkraamt voor een korreltje zout. Ik spreek jou wel als er morgen meer nieuws over komt. Om toch nog even op je gebrabbel in te gaan: de kwaliteiten van Brobbey zie ik zeker in. Alleen heeft hij niet de kwaliteiten die gevraagd worden als nummer 1 spits van United. Geen schande, want United wil weer strijden om dit titel maar dat ga je niet doen met een speler als Brobbey, maar die wel zeker zijn kwaliteiten heeft. Dus nee, hij wordt niet de nummer1 spits van United nee.

7 juli 2022 om 22:17

Tuurlijk wordt hij dan niet de nummer 1 spits papii maar wellicht een goede 2e of 3e. En united strijden om de titel? Kerel serieus?? Ik merk dat dit nog een veel te lastig vraagstuk voor je is, laten we er maar over ophouden.

Ten Hag begint een beetje mijn krediet te verliezen, smerig hoe die heel Ajax leeg wilt roven inclusief onze Transfer targets. Ook al neem ik dit bericht met een korreltje zout. Maar mocht dit waar zijn had hij lekker beter bij Ajax kunnen blijven.

7 juli 2022 om 20:18

Haha dat gaat snel bij jou.

7 juli 2022 om 20:20

Hahaha op basis van geruchten dus? Wauw

7 juli 2022 om 20:21

Hij heeft er nog werkelijk waar geen 1 van Ajax gehaald. Sterker nog hij heeft de rivaal verzwakt.

7 juli 2022 om 20:23

Eerst zeggen dat Ten Hag je krediet verliest en vervolgens zeggen dat je het bericht met een korreltje zout neemt. Iets klopt er niet.

7 juli 2022 om 20:54

Aangepast

8 juli 2022 om 00:09

Hierboven wat ik zij gaat toch over mocht dit waar zijn, het is toch geen geheim meer dat Ten Hag Timber,Antony,Martinez wilt halen en daar komt nu misschien ook Brobbey nog bij. Weet niet wat mensen dus zo grappig vinden heb het misschien niet goed geïnterpreteerd.

7 juli 2022 om 20:26

Ik geloof er niets van, er zijn in de media geen namen bekend ivm met United dus gooien zij het maar op de meest logische link EtH/Ajax.
Wat moet United in vredesnaam met Brobbey als hij, zoals hier vaak beweerd wordt, in de eredivisie geen 90 min kan volmaken?

Het is komkommertijd en wat jouw laatste zin betreft, Bayern had net zo goed EtH kunnen aantrekken gezien de aankopen..

Niveau ajax vind ik m al niet, voor man utd komt hij toch echt te kort.

7 juli 2022 om 21:05

Noem eens wat spitsen voor het 'Niveau' van Ajax? En heb jij het laatste halfjaar toevallig in het bos geleefd? Helaas heb je ook de jeugdperiode van Brobbey gemist bij Ajax. Kortom: je bericht kan zó de prullenbak in.

7 juli 2022 om 22:33

Als je denkt dat baardgrasmussen in het bos leven heb je een harde tik van de molen gehad. Wij zijn bij uitstek vogels van open terreinen. Een bos, haha, wat een giller!

Haha dat zou zo kortzichtig en dom zijn... Of wil Eth ook weer na een half jaar aan Ajax uitgeleend worden?

Ten hag denkt dat hij nog steeds in de eredivisie zit.

7 juli 2022 om 23:13

Dit bericht staat in een krant. En volgens mij hebben we in 1843 al geleerd dat niet alles wat in de krant staat, ook echt klopt.

Als dit waar is, is ten hag ook niet erg netjes.. zo drijf je de prijs misschien nog verder omhoog.. nou weet je koop hem dan maar voor 25 miljoen. Moet ajax suarez maar halen..

Wat een soap zeg!! We worden vierkant uitgelachen door Eindhoven!!

7 juli 2022 om 20:17

Omdat zij de lucht rond het stadion moesten verkopen om aankopen te kunnen doen?

7 juli 2022 om 20:29

Als ze dat kunnen in Eindhoven dan zou ik zeker de rest uitlachen

7 juli 2022 om 20:19

Waarom? Omdat de media verhaaltjes verzint lachen ze ons uit?

Geloof er niets van.

Van mij mogen ze hun Brobbey wij Suarez

Erik kap ff met al die (ex)Ajacied gek. Zo komt die echt nergens 😂😂



Oh daar hebben we het Ten hag wil bla bla bla verhaal weer. Ja hoor tuurlijk. Er is geen hond die gaat geloven dat Ten Hag Brobbey naar Man Utd wil halen.

Edit.....sorry, blijkbaar zijn er toch nog gemakkelijk te beinvloeden mensen die dit verhaal daadwerkelijk geloven. Onbegrijpelijk.

7 juli 2022 om 23:15

Haha, ze zijn er altijd. En ook nog mensen die zeggen dat Brobbey ook nog best op zijn plek zou zijn daar. Ten Hag gaat Ronaldo verliezen. Straks denken er nog mensen dat Brobbey die leegte in gaat vullen.

Dan vind ik Malacia een veel betere aankoop van ETH. Wat heeft Brobbey nou bewezen behalve zijn blessuregevoeligheid.

7 juli 2022 om 23:15

Malacia is dan ook daadwerkelijk een aankoop. Brobbey is een bericht in de krant.

Geloof hier niks van, ten hag wil de top 3 aanvallen. Met dit soort spelers komt het record van Frank de boer als snelst ontslagen trainer ook in gevaar.

Begin hem steeds meer een clown te vinden. Kent hij buiten Ajacieden en nederlanders niemand?

7 juli 2022 om 20:25

Ik vind iemand die al roddelkranten gelooft een grotere clown eigenlijk.

7 juli 2022 om 20:43

Ik heb gewoon gelijk, deze man koopt alleen maar vriendjes. Hij heeft vast niet door, hoe snel ze hem weg bonjouren. Woezel 🐶

7 juli 2022 om 23:16

Xav

Hij heeft Malacia gekocht, en 0 ajacieden. Hoezo heb jij dan gelijk?

8 juli 2022 om 02:37

Vernon Lees en je ziet dat ik zeg kent hij buiten Ajacieden en Nederlanders niemand. En martinez wordt z’n Tweede aankoop. Toch wel een beetje gelijk 😎

Waar is Ten Hag mee bezig zeg. Wil hij een middenmoter van United maken? Hij wil alleen maar oude bekenden. En op de Jong zijn ze allemaal niet goed genoeg.

7 juli 2022 om 23:17

Hij heeft 0 ajacieden gekocht en 1 Feyenoorder. Misschien moeten we eerst even de feiten laten spreken, in plaats van krantenberichten.

8 juli 2022 om 00:19

Misschien moet je eerst even lezen. Ik zeg dat hij ze wil, niet dat hij ze al gehaald heeft. Op Martinez is bijv al geboden dus dat is meer dan een krantenbericht.

8 juli 2022 om 15:52

Dat is dan 1 oude bekende. De rest is allemaal nog roddel en achterklap. Dus dat hij "alleen maar oude bekenden" wil (ja, dat heb ik gelezen) is gewoon niet waar. Wacht nou eerst eens wat er echt gebeurt. En dat is de aankoop van Malacia en blijkbaar een bod op Martinez.

Zo als dat waar is en ten Hag krijgt het voor elkaar en ook met Martinez. Verwacht ik de sympathie voor hem voor goed verdwenen is.

Ik zou hier als fan van ManU niet blij van worden.

Als Ten Hag een super sub wil hebben dan is Brobbey ideaal ja om gewoon als stormram in te brengen. Hebben ze achter Ronaldo überhaupt iemand? Ja Rashford kan er spelen maar die wordt meer gebruikt als vleugelspeler. Daarachter is het vrij karig door het vertrek van Cavani. Je moet alleen kijken of hij het wel aan kan in de PL. Want in de Eredivisie kon die nooit veel achter elkaar spelen.

7 juli 2022 om 20:22

Eens, Cavani was al lang klaar en spelers als Martial en Rashford hebben niks gebracht afgelopen jaar. Brobbey is bovendien ook een hele andere type spits, die zekers nuttig kan zijn in de laatste 15 a 20 min.

7 juli 2022 om 21:29

martial heeft alleen de eerste seizoenshelft meegemaakt. Was verhuurd dus nogal logisch dat die niks heeft laten zien.

Echt een vieze spel spelen ze! Engelse clubs hebben juist meer geld dan Ajax, dat is al duidelijk. Maar Brobbey kan toch juridisch zijn contract bij RB Leipzig zelf afkopen en dan naar andere club gaan.

7 juli 2022 om 23:18

Dat kan Brobbey niet betalen. Leipzig wil iets van 20 miljoen. Brobbey verdient daar een paar miljoen per jaar. Die kan die 20 niet betalen en als hij het zou kunnen zou het oliedom zijn.

Tjonge, nog een (ex-)Ajax speler die gelinkt wordt aan Utd, gaat wel lekker zo...

Ruilen voor Ronaldo? Oh wacht hij is nog van Leipzig dat werkt niet.

Manchester Amsterdam in wording zo

Nog even en Ten Hag haalt Suarez, Litmanen en Magallan.

Die vent rooft z’n hele nest leeg.. heerlijk! Schreuder moet als payback gewoon Maguire halen voor 7m en een kaaskroket van de febo.

Bild, de Telegraaf van Duitsland..
Zegt denk ik al genoeg. Kan gelijk de mensen eruit pikken die alles geloven zonder zelf ook maar iets op te zoeken..

Prachtig, zou ook Antony meenemen.

Ken erik geen andere spelers 🤣🤣😂😂 goede spits voor ajax maar is er nog niet klaar voor om in de premier league tespelen

Ja tuurlijk joh! XD wat een cabaret is dit

Geloof daar niets van.
Enige waar ik mij zorgen om maak is dat Ajax nog geen spits(en) heeft gehaald

Erik is verkeerd bezig om zijn oude club een hak te zetten door Ajax van spelers te beroven en dan nu spelers voor de neus van Ajax weg te kapen.

Ik denk dat ETH daar de Kerst niet haalt

Brobbey? Serieus? Kan Ten Hag niet creatiever scouten…het begint zielige vormen aan te nemen.

7 juli 2022 om 23:19

Nee, niet serieus. Het staat in een krant. Zodra je Ten Hag hardop hoort zeggen dat hij Brobbey wil halen, praten we verder.

Kan erik toch beter voor dybala gaan en is transfervrij

Wat hebben Nederlandse coaches bij top clubs in het buitenland toch altijd een ontzettend creatief transferbeleid. Ze bouwen Nederlandse enclaves op voor veel te veel geld en als ze dan onvermijdelijk binnen twee jaar ontslagen worden blijven de clubs achter met dertien in een dozijn voetballers zoals Donny v.d. Beek die ze aan de straatstenen niet kwijt kunnen.

Goede zet van Erik, Brobbey is een van de weinigen die t wel zou redden bij Utd.

Ten Hag graaft zn eigen graf als hij er daar een Nederlandse / halve Ajax enclave van gaat maken daar. Als de resultaten dan tegenvallen vliegen ze er allemaal uit

Ik geloof dit pas als Manchester echt een bod gaat uitbrengen. Hoe vaak gebeurt het niet dat er plots meer ploegen belangstelling hebben als je zelf al vergevorderd zit in een transfer. Meestal gaat dit denk ik toch echt om druk bij ploegen neer te leggen zodat ze toch overstag gaan om meer te betalen.

Hahahaha die ten Hag is echt een clown. Ik hoop dat ie 8e wordt en dan weer lekker permanent in tukkerland kan blijven. Netwerk van niets heeft die man. In Amsterdam ook allerlei vriendjes meegebracht waar we nu aan vast zitten. Man U gaat hier spijt van krijgen, gelukkig is ie net op tijd vertrokken uit Amsterdam.

7 juli 2022 om 23:20

Je gelooft toch niet serieus dat Ten Hag dit wil? Het staat in een dubieuze krant. Meer niet.

7 juli 2022 om 23:52

Er zijn mensen om Brobbey heen die het contact van Ten Hag hebben bevestigd. Gelukkig was Brobbey zijn antwoord veelzeggend. Niet alles is een leugen, zeker niet met gluiperd Ten Hag.

bedenk zelf eens iets en ga naar een team die cl speelt dan had je meer kans

Schakel gewoon door. Meer dan 15 miljoen voor een spits die geen 90 minuten aankan in de eredivisie. Lekker laten gaan naar United.

Brobbey is nog lang niet klaar voor de premier league. Zelfs in de eredivisie blessure gevoelig, eerst maar eens paar seizoenen basis in een kleinere competitie is mijn advies !

Ik raad geen één talent aan om naar United te gaan. Zijn er geen doorgebroken daar in de laatste weet ik hoeveel jaar behalve Rashford.

Doe maar Erik, dan kan Ajax ook verder.

Als die interesse in Brobbey klopt dan is Ajax kansloos. Leipzig zal dan hoe dan ook de hoofdprijs willen ontvangen.

7 juli 2022 om 20:51

Hij kon toch ‘maar’ 140 miljoen besteden? Hoe rijm je dat als hij Frenkie en Anthony wil halen? Dan zit hij al ruim over dat budget heen. En Malacia heeft ie ook al gekocht …

Ten Hag wil zo snel mogelijk ontslagen worden... Op deze wijze haalt die inderdaad de kerst niet

Dit is toch een grap. Ik schreef al eerder dat Ten Hag met Kerst weer thuis is. Dat corrigeer ik: de beste man is met de herfstvakantie weer thuis. Hij snapt toch hopelijk wel wat de historie en ambities van ManU zijn. Wie is de volgende waar hij interesse in heeft: Rensch of Klaassen?

7 juli 2022 om 23:21

@psv

Het staat in een krant. Meer niet. Geloof je dat zomaar?

Een goede mix van een aantal Ajax spelers en de betere MU spelers die zou ik wel eens willen zien spelen in de Engelse competitie. Ik durf te beweren dat met Erik aan het roer er dan een team staat dat gaat strijden om een plek bij de top drie.

Wat een matennaaier die erik. Ze hebben niet echt veel transfer fantasie daar.

Laat 'm maar gaan dan! Haalt Ajax Suarez voor een jaartje en kunnen ze dan verder kijken wat er rondloopt.

Zo he een Nederlandse enclave, net als Barcelona in de jaren 90, Milan in de jaren 80...

Ze waren wel succesvol, maar of deze generatie dat ook zal zijn... ik betwijfel het

Het begint bijna zielig te worden voor iedere selectiespeler van afgelopen seizoen die nog niet aan Man United gelinkt is. Alleen nog een keeper en je kunt letterlijk een elftal opschrijven wat aan Man United is gelinkt, dus zodra Pasveer fit is weet je wel hoe laat het is.

Had lekker trainer bij ajax gebleven Erik.

Ik vind het best een grappig verhaal, ook al geloof ik er geen donder van.
Maar goed, stel het is wel waar. Dan maakt Brobbey zichzelf onsterfelijk belachelijk en voor eeuwig onmogelijk bij Ajax. Hij snapt ook wel dat de kennelijk door Leipziek gevraagde 25 miljoen te veel van het goede is. En hij wil zelf terug naar Amsterdam vanwege heimwee en een gebrek aan speeltijd. Zou hij in Manchester de concurrentie ineens wel aankunnen dan ? Lijkt mij niet. Maar we gaan wel zien hoe dit afloopt.

Duurt allemaal zo lang met H2 psv is ajax een straatlengte voorbij wat mis ik Marc netto hopelijk zit ik ernaast en gaat H2 me verassen

Ik dacht eerst dat hij ajax alleen zou verlaten voor een grote naam die sws CL speelt. Er zijn veel zwakke spelers daar en is een moeilijke club. Hij moet niet teveel een Eredivisie kolonie daar maken want die fans zijn toch wat gewend en hij merkt wel de sfeer dat het nog steeds op papier een extreem grote club is en ze willen gewoon big signings zien. Las ze proberen ook dybala te halen.

Los van het feit of het allemaal waar is; ik heb nog weinig namen voorbij horen komen die United echt zouden versterken. Ook zo'n Malacia, die was er toch nooit gekomen zonder Ten Hag. Als het een beetje loopt zoals het er nu uitziet dan verwacht ik dat Ten Hag in ieder geval ruim voor de kerst ontslagen is. Overmars was de afgelopen jaren de grote man bij Ajax, niet Ten Hag. Die valt door de mand, net zoals Van der Sar nu bij Ajax gaat doen.

Brobbey is niet eens basis materiaal voor Ajax, laat staan voor united, wat united wilt voorstellen.

Zo helpt Ten Hag Ajax wel aan een publiek excuus om meer te betalen. Het is allemaal deel van een groot onderhandelspel mensen. Geen waarde aan hechten tot ergens een handtekening is gezet.

De bank zit toch al vol met Amsterdamse van de bench zit er al toch

Zou het zo kunnen zijn dat Ajax op die manier onder druk te zetten omtrent Anthony wetende dat united een bepaald budget heeft en Ajax daardoor mee gaat werken aan Anthony naar united om zelf brobby binnen te hengelen! Wat zou united met een spits moeten die geen 5 keer 90 minuten achter elkaar gespeeld heeft!

Hahaha malacia en brobby straks. Dat zijn toch geen hoogvliegers voor het niveau dat United zou moeten nastreven.

Raar verhaal..
Zo goed is die Brobbey helemaal niet.
United zou wel gek zijn als ze dit serieus doen.
Dan is de geloofwaardigheid van Ten Hag meteen helemaal weg.

Is er geen scouting inclusief de bekende lijstjes bij ManUtd?

Als dit echt waar is dan hoeft ETH z’n gezicht nooit meer in Amsterdam te laten zien. Wat naait hij z’n oude club dan zeg. Spelers lekker maken die bij Ajax spelen, transfer targets van Ajax najagen en op z’n minst op die manier de prijs opdrijven.

Ten hag here he is he he he ik geef hem een paar maanden en dan zit hij weer thuis in de regio enschede

Denk dat Erik graag met kerst weer thuis zit mocht dit waar zijn. Komt zwaar tekort voor United….

Nooit aan een Nederlandse coach beginnen !!!!

Dit zou heel, heel, heel slecht nieuws zijn. Als Brobbey dan voor Manchester kiest ipv voor Ajax, dan ben ik wel he-le-maal klaar met hem.

Niet meer in deze strijd gaan mengen en meteen een vervolgstap maken. Vond het toch al veel te lang duren.

Wat een zielig zooitje, Man U. Geen enkel beleid, geen schaduwelftal. Hebben ze nog nooit van scouting gehoord? Erik mag alles beslissen. En hij komt niet verder in zijn gedachten dan Nederlandse spelers halen.of Eriksen, ook een Ajax- connectie.

Ten Haag maakt dezelfde fout als van Gaal in het begin bij Barcelona: veel te veel Nederlanders binnenhalen. Als het misgaat, vliegen ze als eerste er uit.

7 juli 2022 om 23:23

Hij heeft er 1 gehaald, een Feyenoorder. De rest is geklets in de media.

Elke speler die kan voetballen wordt met z’n oud trainer in verband gebracht..
Dit is natuurlijk grote onzin!
Volgende week staat er nog dat ten Hag klaiber en labyad wilt halen

Jezus wat heeft deze vent een tunnelvisie zeg. Vertrouwd blijkbaar helemaal voor geen meter in scoutrapporten, heeft zelf de voorbije jaren duidelijk niets van voetbal gekeken buiten de Eredivisie en lijkt niet te weten wat te doen met alle controle nu hij geen TD boven zich heeft die de transferstrategie bepaalt. Ik voorspel nu al dat dit 3 keer niks wordt met ETH bij United.

7 juli 2022 om 23:24

Grappig, zijn misschien de mensen die dit soort krantenberichten allemaal geloven, niet de mensen met tunnelvisie?

En nog los daarvan, Ten Hag is een professional die gepresteerd heeft met Ajax. Wij zijn anonieme internetters. Maar wij weten het natuurlijk allemaal beter.

8 juli 2022 om 00:11

Nou doek je account op vz alvast op dan. Altijd leuk wanneer mensen die niet in het voetbal werken op vz geen mening mogen hebben. Ook misschien handig om de definitie van tunnelvisie nog eens op te zoeken. Je kan vinden wat je wil over de media geloven maar tunnelvisie is het per definitie niet.

8 juli 2022 om 15:51

Iedereen mag hier een mening hebben, maar als je die mening baseert op ongeloofwaardige berichten in slechte kranten, dan moet je niet raar opkijken dat je een reactie krijgt.

Eigenlijk moest hij ook eerlijk tegen maquire zijn en hem wegsturen of proberen te verkopen. Die gaat hen nog veel punten kosten. Eriksen en frenkie zou leuk zijn , maar het belangrijkste is een scorende spits van hoog niveau en een goeie rechtsbuiten en back en miss nog cv. Telles verkopen fred dalot en Greenwood. Dan moet hij nog een team maken gaat een hele klus worden. Miss bedoeld hij Brobbey als supersub, maar in de Eredivisie kan hij het conditioneel amper bijbenen laat staan het hoge niveau in de PL. Had hem hoger ingeschat hij heeft blijkbaar een klein netwerk. Van Anthony moet hij wel afblijven die vind ik is nog niet uitgeleerd en kan stappen maken en na het wk is goud waard. Alleen hij laat zich een beetje gek maken door zijn zakenwaarnemer. Voor 80 zou ik het doen en dan doku halen van Rennes

30 miljoen voor Sinisterra is volgens velen een mooi bedrag, 30 miljoen voor Bergwijn is volgens velen teveel geld en slecht gedaan door Ajax. Gravenberch voor 25 miljoen met nog maar 1 jaar is weer te weinig volgens velen, Haller voor 35 miljoen had 40 moeten zijn. Aparte denkwijze hebben sommige mensen op dit forum. Haller zei men het zelfde over 1,5 jaar geleden. 22 miljoen was teveel geld. Nu is gebleken dat de verwachting is uitgekomen die men toen had. Met Bergwijn denkt men net zo’n scenario in huis te halen. Ik denk dat PSV of Feyenoord hetzelfde hadden gedaan als ze het konden doen.

Ondanks het feit dat ik hem graag bij Ajax zie zegt mijn verstand laat lekker gaan! Haal die jongen van Zürich op (Gnonto?) Zet Tadic in de spits en laat Rasmussen vanuit Jong aansluiten bij 1. De verhalen van 25 miljoen is belachelijk voor een jeugd speler die transfervrij vertrekt en nog nooit een heel seizoen fit is gebleven. Hij heeft absoluut kwaliteiten, maar heeft nog zoveel te bewijzen! Je zou zelfs Suarez een dik jaarcontract kunnen geven of Zirkzee voor 10 mil ophalen in België.. nogmaals ik zie Brobbey graag komen, maar niet ten koste van alles!

Wat is dat met Ten Hag? Zo veel mogelijk spelers van Ajax kopen? Man, man, er bestaat ook nog zoiets als loyaliteit naar je voormalige werkgever? En die durfde Malacia destijds niet op te halen bij Feijenoord. En nu Ajax leegroven omdat er maar niks lijkt te lukken op transfergebied. Kijk ook eens verder dan je neus lang is.

Ben benieuwd hoeveel er waar is van dit bericht. Brobbey is fysiek echt heel indrukwekkend, maar moet nog 2 jaar rijpen. Het moet nog altijd scherper voor de goal. Prima om in de eredivisie te leren. Bij United gaat hij weinig minuten maken.

Ten Hag begint ern beetje irritant te worden.

Die is met herfst alweer in Amsterdam. Kom op man je bent bij United kijk bij ploegen als West Ham ofzo even rond voor versterking maar deze man denkt dat hij nog in de Eredivisie is maar wat hij nu doet solliciteert hij al om met de herfst al ontslagen te worden. Maar ja wie weet verrast hij.

Weet die ten Hag wel het verschil tussen de eredivisie en de PL.? waar het tempo iedere week 3x zo hoog ligt als hier.. Waar je geen wedstrijdjes hebt tegen ploegjes als rkc, Sparta, exelsior etc.. om op ,,rust” te komen. En met supporters die niet zitten te wachten op weer een trainer die een kans moet krijgen en tijd.. Ook Brobbey is geen spits voor zo’n grote topclub..

Geloof er geen reet van. Dit is een trucje van Leipzig en de Duitse media om ajax in paniek de hoofdprijs te laten betalen.

Wat is dat toch met Nederlandse coaches en heel Nederland naar topclubs halen? En eindstand falen, waar zagen we dit eerder? Precies bij Koeman🤦🏻‍♂️

Klopt en met louis bij Barca.

United aankomend seizoen

De gea
Timber de ligt martinez malacia
De jong
Vd beek fernandes
Anthony brobby sancho

Als dit niet goed gaat zal ten hag veel shit over zich heen krijgen. Niet slim

86 miljoen is een dure aankoop voor maquire kom op man. Zelfs touba en hilgers zijn beter. Haha. Had verwacht dat hij meer voorbereid naar daar zou gaan. Hij heeft vechters nodig miss koulibaly of renato Sanchez. Een kounde. En hij had lessen genomen met engels maar is nog steeds lachwekkend. Hoop dat ze hem serieus gaan nemen dat ene interview na Atalanta moet hij ook niet doen. Dat he he he i love italie

Ik denk niet dat Brobby al toe is aan de Premier league. Laat hij zich eerst maar eens onmisbaar maken bij Ajax. Hij mist als spits teveel kansen. Hij moet werken aan zijn balbehandeling en positionering. Ik vind hem een bonkige spits. Hij is sterk maar dat zijn die verdedigers in de Premier league dus zo makkelijk gaat het voor hem niet zijn. Hij heeft ook in de eredivisie nog niks bewezen.

Hahaha wtf is deze gast mee bezig. Manchester is kapot

De zoveelste "transfer" naar Manchester United !? Het wordt er een oranje/ajax kamp daar.
Kunnen ze beter de naam veranderen naar Ajax United of AFC Manchester.

Ga maar naar ajax dat wou toch graag die ter hag koop alles weg bij ajax die eikel

Haha, Brobbey naar United? De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Hij komt er bij Leipzig niet aan te pas, maar zou wel naar een club willen die weer naar de top in de PL wil.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren