Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag repliceert Jan Joost van Gangelen: ‘Ik vecht voor elke speler’

Laatste update:

Ajax staat bij rust met 1-0 voor tegen Vitesse. Hoewel Sergiño Dest gewoon tot de wedstrijdselectie behoort van de Amsterdammers, is de verwachting dat de negentienjarige rechtsback niet in actie zal komen. Erik ten Hag gaf voorafgaand aan het duel toe dat Dest bezig is met een transfer, al hield de trainer van Ajax een slag om de arm. "Ik vecht voor elke speler", aldus Ten Hag voor de camera van FOX Sports.

Dest staat in de serieuze belangstelling van zowel Barcelona als Bayern München. Spaanse media gaan er overigens vanuit dat de Amerikaans international vertrekt naar Barça, dat 25 miljoen euro neertelt. Ten Hag wil Dest het liefst niet kwijt en heeft directeur voetbalzaken Marc Overmars dan ook niet verzocht om hem te verkopen. "Nee, Marc en ik vechten voor elke speler, we willen ze namelijk hier houden. Alleen soms ontkom je er niet in, maar als het zover is, zullen jullie het als eerst horen", zegt de oefenmeester.

Jan Joost van Gangelen stelt vervolgens dat de kans 'toch eigenlijk nul is' dat Dest bij Ajax blijft. "Dat weet ik niet", repliceert Ten Hag. "Rondom Dest zijn er veel verhalen, net als rondom Nicolás Tagliafico en André Onana. Maar ik heb geen nieuws, dus ik kan je niks melden. Maar ik weet dat Barcelona en Bayern interesse hebben (voor Dest, red.), ja. Alleen tot nog toe is het niet het geval, dus is hij gewoon inzetbaar en zit hij bij de selectie."

Naar welke club gaat Sergiño Dest?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij niet gaat verlengen moet je m wel verkopen.

26 september 2020 om 22:01

Vaak is het andersom bij spelers waarin veel wederzijds respect is tussen speler en club: als de speler nu niet verkocht wordt omdat de clubs er niet uit komen of omdat de speler een transfer niet ziet zitten, dan verlengt de speler vaak met een jaartje tegen een forse verbetering zodat er een win-winsituatie kan komen in de volgende transfetwindows. Dat zag je bij Ziyech, Vd Beek en Tagliafico. Dus als Dest een beetje clubrespect heeft (ik vraag het me af hoor) zal dat ook hij hem gebeuren als de transfer niet doorgaat.

Vecht maar eens wat minder voor Alvarez en met name Labyad. Gewoon lachwekkend dat die de voorkeur krijgt boven een Huntelaar en Traore.

26 september 2020 om 22:07

Je zou bijna denken dat Alvarez speelt omdat hij een fors bedrag heeft gekost. En Labyad is inderdaad belachelijk. Tadic spits, Promes links en een middenveld met Kudus-Gravenberch-Martinez.

26 september 2020 om 23:24

Gaat niet gebeuren ajac speelt niet met een 10 maar met een valse spits achter de diepe spits en promes is de enige die dat kan invullen na het vertrek van vd beek. Alvarez vind juist verrassend goed kunnen passen voor een defensieve middenvelder die heb je in de CL echt wel nodig.

26 september 2020 om 22:10

Voor mijn part gaat Tadic of Promes gewoon weer terug in de spits. Dat vind ik nog betere alternatieven dan Labyad, Traore en/of Huntelaar.

26 september 2020 om 23:08

Serieus, wat voegt een traore toe nu? Die heeft in de voorbereiding ook helemaal niets laten zien.

26 september 2020 om 23:26

Jij moet je eigen spelers niet zo afvallen MessiBazoer. Hoe kun je Huntelaar nou boven Labyad zetten?

26 september 2020 om 23:55

Nou als Neres echt weer fit is dan wordt tadic de spits en komt Neres op links.

On topic. Voetbalzone regel alsjeblieft dat het livemeepraten op de app het gewoon weer doet. Ik ben altijd zeer geïnteresseerd in wat de andere mensen van de wedstrijd vinden, zeker als ik hem niet kan kijken. Ik hoop dat jullie het snel weer oplossen. Fijne avond mannen!

26 september 2020 om 21:59

Even een contact formuliertje invullen, werkt over het algemeen beter

26 september 2020 om 22:05

Dank, gewoon op de site te vinden?

27 september 2020 om 12:06

yes, onderaan op contact klikken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren