Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag ondanks goede start kritisch op wederom trefzekere Antony

Laatste update:

Erik ten Hag verlangt nog meer van Antony bij Manchester United, zo zegt de manager van the Red Devils in gesprek met The Athletic. Ten Hag vindt dat de 22-jarige Braziliaan moet werken aan de afwisseling van zijn acties. United-legende Paul Scholes noemde Antony vorige week al ‘een beetje een onetrickpony’.

Ten Hag denkt dat Antony een stuk belangrijker kan worden voor United. “We moeten meer van hem verwachten. Hij heeft uitdagingen nodig, daarom is hij naar de Premier League gekomen. Die uitdagingen vindt hij hier. Hij wil met de beste spelers op het veld staan, hij wil de grootste druk ervaren tegen de beste spelers. Daar wordt hij zelf ook beter van.” Antony maakte afgelopen zondag de belangrijke gelijkmaker tijdens de 1-2 uitzege van United op Everton.

Ten Hag is grotendeels tevreden over de start van Antony in Manchester. “In de eerste weken heeft hij doelpunten gemaakt en goede dingen laten zien, maar ik zag ook veel ruimte voor verbetering in zijn spel. Ik was blij om te zien dat hij tot scoren kwam nadat hij vanachter de verdediging kwam. Dat moet hij vaker doen, hij moet goed omgaan met zijn ruimtes”, aldus de Nederlandse manager.

“Hij heeft een goede dribbel, maar hij moet meer variëren in zijn spel”, concludeert Ten Hag, die vindt dat Antony vaker buitenom moet gaan. “Daar moeten we aan werken en dat hebben we in Amsterdam ook al gedaan. Hij kan ook voorzetten geven met zijn rechterbeen. Hij is een jonge speler die we moeten ontwikkelen, maar dat moet hij zelf ook doen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed anders gaat die minder inzet tonen

10 oktober 2022 om 16:03

Onzin, hard werken doet Antony iedere wedstrijd. Dat is ook de reden dat hij in het begin de voorkeur kreeg boven Neres.

Betaal je 95 miljoen voor een speler waarvan je nog maar moet afwachen of ie variatie in zijn spel kan brengen.

10 oktober 2022 om 15:24

Eens dat het veel geld is (teveel voor Anthony), maar je kan niet van een 22-jarige speler verwachten dat hij een afgewerkt product is. Tuurlijk kan daar aan gewerkt worden.

10 oktober 2022 om 15:24

Dat doet hij al. Maar meer variatie kan geen kwaad.

Trouwens, geen idee waarom Dalot nooit overlapt. Vraag me of of dat een tactische kwestie is of gebrek aan kwaliteit/spelinzicht.

Antony heeft zelden opties voorin.

10 oktober 2022 om 17:53

Gebrek aan kwaliteit. Dalot is gewoon niet zo goed. Shaw zag je overigens wel een handje vol keer eroverheen gaan. Elftal van united is ook gewoon zeer matig. Klein plukje namen die er bovenuit steken, de rest is toch wel gewoon middelmaat/over de top. Denk dat ten hag het tot dusverre goed doet, ondanks de twee harde nederlagen en geen al te overtuigende scores tijdens de overwinningen. Antony laat momenten zien die we regelmatig bij Ajax zagen, maar de wedstrijden in het shirt van utd wat ik tot zover zag, is hij toch steeds een helft behoorlijk afwezig. Maarja gister ging de tweede helft ook voornamelijk over links

10 oktober 2022 om 15:32

Robben had ook geen variatie. Als je spel rendement heeft, is variatie niet nodig. Hij heeft nu al een record verbroken.
De 95 miljoen maar afwachten is een onzin argument. Je moet altijd afwachten. Er zijn zat (ervaren) topvoetballers met zelfde soort bedragen naar de PL gekomen, maar het niet hebben gered. Dus wat zegt ervaring dan? Je talent is waar het vooral om gaat.

10 oktober 2022 om 15:34

Mvbfan. Dat Robben geen variatie had is natuurlijk een verhaal dat zijn eigen leven is gaan leiden. Robben naar binnen en schieten was natuurlijk zijn identiteit, maar hij kon wel echt heel meer. Was op ten duur bijna een spelverdeler aan de rechterkant. Zelfs met zijn rechts werd hij in de loop van zijn carrière goed.

10 oktober 2022 om 15:44



Wacht liever af voor 5 miljoen dan voor 95. Robben geen variatie .... over onzin gesproken. Ging buitenom, binnendoor, directe pass voor de doelmond, mannetje uitspelen enz. Echt zelden zulke onzin gelezen.

10 oktober 2022 om 15:49

Robben in de laatste paar seizoenen bij Bayern is daadwerkelijk meer gaan variëren. Maar daarvoor is hij heel zijn carriere een speler geweest die heel egoïstisch was en voornamelijk voor eigen kans ging. mvbfan heeft gewoon gelijk, Robben ging met name naar binnen toe.

10 oktober 2022 om 17:07

Nou noem er eens een paar dan van zulke bedragen? Lukaku en Grealish zijn de enige twee andere transfers van 100m of meer.

10 oktober 2022 om 17:25

Niet helemaal waar. Robben speelde in zijn eerste 5/6 jaar altijd vanaf links en reeg de assists aan 1. Die kon dus op beide flanken uit de voeten en had een geweldige voorzet in huis

10 oktober 2022 om 15:54

Of je betaald 95 miljoen wetend dat er veel meer variatie in zit en zich nog beter zal ontwikkelen.

Dat het teveel geld is, is zeker. Hij zal nooit die 95 miljoen waard worden.
Maar je kan het ook van de andere kant bekijken. Bij Ajax is het gelukt om hem beter te krijgen. Dus waarom niet bij United

10 oktober 2022 om 16:29

Wat een onzin, Ten Hag geeft gewoon aan dat er ruimte is voor verbetering wat logisch is. Hij komt in een moeilijk draaiend elftal en maakt gewoon direct een paar goals. Hoe je het ook wil zien, zijn begin valt gewoon niet tegen. Over het bedrag kan je blijven miepen, het blijft namelijk teveel geld voor Anthony maar eigenlijk uberhaupt voor één speler. Desondanks heeft Anthony alle eigenschappen in zich om een speler van wereldklasse te worden. Hij is snel, kan scoren, heeft een goed schot en is ontzettend technisch. Als hij inderdaad, zoals Ten Hag zegt, meer variatie in zijn acties kan brengen behoort hij gewoon bij de beste buitenspelers op dit moment. Nog niet uiteraard maar die potentie is er zeker als je ziet wat hij nu al laat zien terwijl hij er pas net is

Terechte feedback vind ik. Als je kijkt bijvoorbeeld naar een Ousmane Dembélé, die is zo onvoorspelbaar. Gaat buitenom, komt naar binnen , is twee benig. Soms is het eindproduct wel een probleem :D, dat is het enige punt waar Ousmane aan moet werken.

10 oktober 2022 om 15:54

Het gaat over Antony niet over dembele

10 oktober 2022 om 16:07

Hij maakt enkel een vergelijking met Dembele aangezien ze op dezelfde positie spelen.

10 oktober 2022 om 16:20

@jajoh89

Zoals @benzema08 terecht aangeeft (bedankt overigens) maak ik de vergelijking tussen Ousmane Dembélé en Anthony. Waar de ene constant binnen en buitenom gaat , heeft Anthony voorlopig enkel de dribbel naar binnen. Voorlopig heb ik maar 2 spelers dat uitstekend zien doen waardoor ze buitenom niet nodig hadden, dat zijn Messi en Robben ;-).

10 oktober 2022 om 16:43

Fit zijn en blijven, zijn mentaliteit er zijn echt nog wel meer dingen waar Dembele aan moet werken..

11 oktober 2022 om 09:30

@g0d3nz0n3n

Daar heeft ie toch flink aan gewerkt, die is al sinds begin dit jaar niet meer geblesseerd geweest en is toch wel op de goede weg. Heeft naar het schijnt ook zijn levensstijl en ritme aangepast waardoor hij nu fitter en sterker voor de dag komt.

@joga_bonito10

Klopt, had het eigenlijk puur over zijn acties en het vervolg ervan. Maar inderdaad, als hij top is is hij wereldklasse en als hij slecht is heb je er weinig aan. Er komt wel altijd dreiging van uit, maar idd als hij die ondergrens aantikt lukken de simpelste dingen zelfs niet.

10 oktober 2022 om 16:52



nog een verbeterpunt voor Dembele: constant worden en zijn ondergrens zwaar omhoog gooien want die is te laag. Het is te vaak een 8 of hoger als hij aan is, maar als hij het een dag niet heeft heb je vrijwel niks aan hem en mislukt letterlijk alles.

Ik denk wel dat Antony een kleine crush op CR7 heeft.

10 oktober 2022 om 15:34

Antony doet het tot nu toe toch eigenlijk heel goed? Ik denk dat hij nog veel beter gaat worden. Cristiano Ronaldo begon ook als frivole buitenspeler, ik zie bij Antony ook mogelijkheden om een absolute goalgetter te worden. De aantallen van Ronaldo zal hij natuurlijk niet gaan aantikken, maar ik zie Antony wel uitgroeien tot een aanvaller van wereldklasse.

10 oktober 2022 om 17:10

En waar zie jij de vergelijking tussen Antony en Ronaldo? Antony zal nooit een afmaker in de 16 worden. Hele andere lichaamsbouw als Ronaldo die mede door z’n fysiek als spits kon spelen. Ronaldo is tweebenig en kan geweldig koppen. Antony doet het goed met z’n 3 doelpunten maar heeft eigenlijk nog geen goede wedstrijd gespeeld..

Antony moet inderdaad wel wat afwisseling in zijn acties krijgen, maar ik heb bij Antony ook een beetje het idee wat Arjen Robben had: deed altijd hetzelfde en Robben kon nooit afgestopt worden door vanaf rechts naar binnen te gaan en dan met links de bal in het doel te krullen. Antony heeft dan weliswaar acties die dan mislukken en niet net als Robben dat hij niet te verdedigen is, maar het lukt hem ondanks dat toch heel vaak.

Ik ben blij dat Antony sterk is begonnen bij Manchester United. 3 wedstrijden en 3 goals is gewoon heel goed. Heb altijd al gevonden dat Antony qua rendement veel in zich had en had naar mijn mening zeker 20 à 25 goals en pakweg 15 assists in de Eredivisie kunnen maken als hij bij Ajax meer aan zijn rendement zou werken en ook in een topcompetitie zie ik hem gewoon nog hele goede cijfers halen met zo'n 15 tot 20 goals in de competitie en 10 tot 15 assists.

Dit seizoen zie ik hem dit soort cijfers bij United nog niet halen om eerlijk te zijn, ondanks dat hij nu op 3 uit 3 staat. Maar Antony had dat bij Ajax ook altijd, want in zijn eerste seizoen bij Ajax had hij in de eerste seizoenshelft een heel goed rendement (6 goals, 7 assists in 14 Eredivisie-wedstrijden) en had hij een slecht rendement in de tweede seizoenshelft (3 goals, 1 assists in 20 Eredivisie-wedstrijden). Het afgelopen seizoen was dat eigenlijk wederom zo: hij had een goed rendement in de eerste seizoenshelft (6 goals, 1 assists in 18 Eredivisie-wedstrijden) en een minder goed rendement in de tweede seizoenshelft (2 goals, 3 assists in 14 Eredivisie-wedstrijden).

Maar er moet dan wel bij gezegd worden dat Antony in zijn tweede seizoen in de eerste seizoenshelft 4 wedstrijden heeft gemist (o.a. doordat hij met Brazilië deelnam aan de Olympische spelen) en in de tweede seizoenshelft de laatste 7 wedstrijden heeft moeten missen na blessureleed.

Desondanks valt er op het gebied van rendement qua goals en assists veel meer te halen voor Antony. Denk dat het ergens wel voordelig is dat Antony nu samenspeelt met Cristiano Ronaldo. Dat was net als Antony in het begin van zijn carrière ook een soort trukendoos en had in zijn eerste 4 seizoenen als profvoetballer (1 seizoen Sporting Lissabon, daarna eerste 3 seizoenen Manchester United) ook niet een heel denderend rendement en was hij meer een speler van de mooie acties en trucs.

Dat heeft Ronaldo daarna ook nog gehad, die mooie acties en trucs. Maar daarna begon hij zich toch meer op rendement te focussen en begon hij vooral doelpunten te maken als warme broodjes. Niet dat ik Antony dat soort aantallen zie halen, maar heeft nu dus een goede leermeester op het gebied van rendement.

10 oktober 2022 om 15:55

Robben was wel meer een speler die verder in de hoek speelde en vaker in de 1 tegen 1 situatie komt. nu zie je dat antony van dubbele dekking krijgt wat betekent dat ze daar veelte weinig uithalen. Dalot moet vaker overlappen en fernandes op het juiste moment bewegen maar die afstemming is er nog niet. Denk omdat Dalot verwacht dat Antony naar binnen komt met de bal richting doel of voorzet waardoor die zelf dan zijn energie bespaard. Of Ten Hag zal misschien gezegd hebben doseren met opkomen.

10 oktober 2022 om 17:12

Wel leuk dat 3 goals in de PL wel tellen en de 3 wedstrijden in Europees verband waar hij 0 goals en 0 assists heeft en onzichtbaar was? De goals in de PL verbloemen een hele hoop..

10 oktober 2022 om 17:56

Was Europees inderdaad onzichtbaar tot dusver bij United. En natuurlijk speelt hij buiten zijn goals eigenlijk nog niet echt goed, maar zo'n start in de Premier League met 3 goals is extreem belangrijk voor het vervolg.

Heb vaak verschillende interviews op o.a. Sky Sports gezien waarin werd aangegeven dat een goede start belangrijk is bij je nieuwe club, zeker in de Premier League en al helemaal als er wat twijfels zijn en je aanvaller bent. Het enigste wat je dan kan doen, is scoren of assists geven en scoren dat doet Antony tot nu toe.

Weliswaar een hele andere club, situatie, transfersom en positie, maar jaren terug had Graziano Pellé dit ook toen hij van Feyenoord naar Southampton ging samen met Ronald Koeman. Koeman haalde hem naar Feyenoord en daar begon hij uit het niets te scoren en verdiende hij samen met Koeman een transfer naar Southampton en er waren twijfels over hem, maar doordat Pellé in het begin bij Southampton meerdere goals maakte was er niet of nauwelijks kritiek op hem.

En nogmaals, een hele andere situatie dan met Antony. Maar ergens vind ik het toch vrij vergelijkbaar.

Durf ik nog niet stellen, maar zie tot nu toe geen speler van 100 miljoen . Kunnen ze wel zeggen dat je zijn transfersom moet vergeten, maar vind dat onzin, Als je een halve ton voor Tesla neerlegt, mag je ook meer verwachten dan van een Fiat Panda. Zal goed kunnen dat ie zichzelf nog flink verbetert, pas 22 jaar en een goede trainer. Maar kan alleen over gisteren en vandaag oordelen, de rest is koffiedik denk ik .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren