Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag kondigt na winst aankoop aan: ‘We hebben er twee nodig’

Laatste update:

Erik ten Hag wil de selectie van Manchester United komende winter versterken met een nieuwe rechtsback, zo liet de manager na afloop van het gewonnen Premier League-duel met West Ham United (1-0) weten. Afhankelijk van een vertrek van Aaron Wan-Bissaka zal United de markt volgens transferexpert Fabrizio Romano gaan verkennen, waarbij Bayer Leverkusen-verdediger Jeremie Frimpong tot een van de gescoute spelers behoort.

Ten Hag riep de eigenaren van United, de Amerikaanse Glazer-familie, na de benauwde overwinning op West Ham op om in januari in actie te komen en op zoek te gaan naar een nieuwe rechtsback. “Manchester United heeft twee goede backs nodig (op links- en rechtsback, red.), want er staan nog veel wedstrijden op het programma”, zei Ten Hag tegenover Sky Sports.

Waar Tyrell Malacia en Luke Shaw met elkaar op de linksbackpositie concurreren, is Dalot de onbetwiste rechtsback onder Ten Hag. De Portugees international miste dit seizoen nog geen duel van United en kwam hierdoor al tot zeventien officiële duels in het shirt van the Mancunians. Met 1434 speelminuten hoeft hij alleen voorrang te verlenen aan Bruno Fernandes en David de Gea. Vooral het optreden van Dalot tegen the Hammers kon Ten Hag bekoren. “Ik ben echt blij met de ontwikkeling van Diogo. Ik denk dat zijn verdedigende positionering van wedstrijd tot wedstrijd verbetert.”

Wan-Bissaka moest dit seizoen eigenlijk de concurrentie met Dalot aangaan, echter kwam de rechtsback dit seizoen mede door blessureleed nog niet verder dan een invalbeurt van vijf minuten tegen Liverpool (2-1 winst) in augustus. Volgens transfermarktexpert Romano wordt een vertrek van Wan-Bissaka in januari niet uitgesloten. In dat geval ziet United in Frimpong een potentiële versterking. De jeugdinternational van het Nederlands elftal blinkt momenteel uit bij Bayer Leverkusen, waar hij in zeventien duels al goed was voor zeven goals en twee assists.

Guardiola was eerder deze week nog lovend over de prestaties van Ten Hag bij United. De manager van Manchester City zei te verwachten dat the Red Devils 'terug zullen keren in de top van de Premier League, waar ze weer een rol van betekenis gaan spelen'. Ten Hag liet na afloop van het duel met West Ham weten deze uitspraken wat te voorbarig te vinden. "Kijk maar naar de tweede helft. Maar de mentaliteit die we hebben is geweldig, en we hebben de kwaliteit om doelpunten te maken. Als we zo door blijven gaan dan gaan we de goede kant op."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bijzonder dat Ten Hag een linksback erbij wil. Malaria is toch een dergelijke backup.

30 oktober 2022 om 21:57

Denk niet dat t op langere termijn werkt en dat weet EtH ook.

30 oktober 2022 om 21:58

Alleen dat muggenziften in de kleedkamer is ie zat.

30 oktober 2022 om 22:09

Heeft zijn kansen niet gepakt en laten zien (nog) niet van dit niveau te zijn. Zal vast nog wel minuten maken maar de LB positie is al jarenlang dramatisch hij United.

Ik denk dat er voldoende backs zijn die goed genoeg zijn voor United.

30 oktober 2022 om 22:16

Zo lees ik dat niet uit de tekst? Lijkt mij alsof ie bedoelt dat je per back positie je 2 goede spelers nodig hebt.

30 oktober 2022 om 22:33

Denk dat ten Hag gewoon voor Rensch moet gaan. Prima back, kan United goed gebruiken.

31 oktober 2022 om 08:38

Ik krijg wel eens de indruk dat Ten Hag via een stroman/ zaakwaarnemer financiële belangen in spelers heeft… zou dat kunnen?

30 oktober 2022 om 22:57

Ik merk dat mensen het verkeerd lezen. Ze bedoelen dat hij 2 backs nodig heeft op beide posities en op rechts heeft hij dat niet en dat er daarom iets bij moet komen.

30 oktober 2022 om 23:00

Volgens mij hebben ze op beide kanten 2 goeie backs nodig en heeft hij dit wel op links maar niet op rechts

30 oktober 2022 om 23:08

Die word misschien weer voor goed geld weer verkocht aan een PL club.

Ik hoop dat ze een pure spits gaan halen, zoals Barca heeft gedaan met Lewandowski. Verder een prima pot gezien vandaag. Zo’n saaie wedstrijden mogen er ook tussen zitten.

30 oktober 2022 om 21:56

Is die gast van Juve niet wat voor United? Die Serviër. Of is die onhaalbaar?

30 oktober 2022 om 22:01

Volgens mij is daar iets van 80 miljoen voor betaald. En waarom zou je van Juventus naar United gaan?

30 oktober 2022 om 22:03

Vlahovic is aankomende winter pas een jaartje bij Juve en staat nog tot zomer 2026 onder contract. Lijkt me niet dat Juventus die makkelijk laat gaan, dat gaat je over de 100 miljoen kosten gok ik want Juve heeft vorige winter zelf meer dan 80 betaald. Dat lijkt me wel wat gortig voor een 22-jarige spits die -ondanks een fantastisch jaar bij Fiorentina- nog alles te bewijzen heeft.

30 oktober 2022 om 22:03

Misschien Joao Felix halen die ook niet goedkoop is, maar wel een geweldige speler imo

30 oktober 2022 om 22:05

@sanderk91 Veel meer dan 100 miljoen denk ik. Juventus heeft 85 miljoen voor hem betaald. 70 miljoen voor Vlahovic zelf en 15 miljoen commissie aan zijn zaakwaarnemer

31 oktober 2022 om 00:14

Omdat Juve gewoon minder is en een mindere competitie. Juve speelt volgend jaar niet eens CL meer.

31 oktober 2022 om 08:50

Waarom zou je bij Juventus willen blijven?? Is op dit moment helemaal niks

30 oktober 2022 om 22:24

Ze moeten gewoon vol voor Toney gaan

Frimpong is een hele matige voetballer. Heeft inhoud en het ziet er wel sierlijk uit als hij de zijkant bestormd, maar Frimpongetje heeft geen tactisch inzicht en geen afgemeten voorzet in de voetjes.

Redactie zet in het artikel dat Ten Hag een LB en RB wilt, maar is dat wel zo? Of bedoeld Ten Hag dat ze 2 goeie rechtsbacks nodig hebben aangezien Bissaka veel geblesseerd is. Zou raar zijn om weer een linksback te halen als je daar Shaw en Malacia hebt...

30 oktober 2022 om 21:56

Malacia alweer afgeschreven wellicht? In de wedstrijden die hij mee mocht doen heeft hij zich niet laten zien.

30 oktober 2022 om 22:17

Huh? Malacia heeft het juist behoorlijk gedaan. Alleen hij heeft - zoals verwacht - nu een dipje en Shaw pakt zijn kans.

31 oktober 2022 om 09:24

Daarnaast was Malacia toch sowieso gehaald voor de toekomst? Naar mijn weten was Shaw in het begin van het seizoen geblesseerd, en greep Malacia de kans tegen o.a. Salah. Daarna kwakkelde hij, en pakte Shaw zijn basisplek weer terug.

Ik blijf ondertussen lobbyen om Milinkovic-Savic van Lazio naar de Premier League te halen. Welke topclub hem dan oppikt, is me om het even. Lijkt mij dus een droomduo met Casemiro, ook al doet Eriksen het hartstikke goed.

30 oktober 2022 om 22:44

Ik zat het interview live te kijken toen Neville (ging over de ontwikkeling van Dalot) hem dat vroeg. Hij zei inderdaad dat hij 2 goede rechtsbacks nodig had doordat je veel wedstrijden in een seizoen speelt.

30 oktober 2022 om 22:55

Het artikel bedoelt dat hij op beide posities 2 backs nodig heeft. En hij heeft dus alleen op de linksback 2 opties en niet op rechts.

Zou Ten Hag misschien ook Rensch willen hebben voor 40 miljoen?😂

30 oktober 2022 om 22:10

Jorge Sanchez mag ook, voor de helft. Maar hij zal wel voor Klaiber gaan.

Begrijpelijk, elke topclub dient tegenwoordig posities dubbel bezet te hebben met spelers die concurreren met elkaar.

30 oktober 2022 om 22:58

Of jij leest de zin gewoon niet goed.

Wan bissaka en Maguire gekocht voor 135 miljoen hoeveel zijn die nu nog waard..

30 oktober 2022 om 22:02

Transfervrij had je ze niet eens moeten overwegen. Je zou denken dat degene die hun gehaald heeft stiekem met een rode clown neus en lange schoenen in zijn kantoor zat, iemand die dat wellicht gewoon bewust heeft gedaan om United een hak te zetten. Het kan gewoon niet anders, dit zijn twee houten klazen die niet kunnen voetballen.

30 oktober 2022 om 23:46

Allebei aankopen van Solskjaer

Er staat nergens dat Ten Hag een nieuwe linksback wil, mensen. Ze hebben 2 goede backs nodig op beide flanken. Op links hebben ze die al, op rechts niet.

30 oktober 2022 om 22:59

Echt hè. Het staat er zo duidelijk en nog denken mensen iets anders te lezen.

die wan bissaka kan er geen hout van, logisch dat je dan een normale speler wil halen.
die gozer moeten ze zo snel mogelijk kwijt, vast wel een club als aston villa of everton die met geld over de brug komt voor dit soort type spelers.
was destijds al een onzin aankoop, alleen maar omdat ie engels paspoort heeft.

denk trouwens niet dat ten hag nog een linksback erbij wil. met malacia en shaw heb je gewoon twee goeie opties. vind wel dat ze een pure spits nodig hebben, want ronaldo kan dat gewoon niet zo goed, en verder is er niks boeiends. kan ook niet zo snel op een naam komen die momenteel ergens uit de gratie is geraakt en op het bankie zit. anders gaan ze weer de hoofdprijs betalen voor iemand, weet niet of dat zo slim is in de winter transfer periode, over het algemene zijn dat toch de wat mindere goden.

Is Blind geen optie?? Kan linksback. LCV en op nummer 6 spelen. Waar vind je nog zo'n allrounder??

Ik zou ook een spits halen want met Ronaldo win je de oorlog niet, die moet je eigenlijk deze winter al lozen. Neem nou zo’n Simeone (de zoon van) die nu door Napoli gehuurd wordt. Dat zou echt een prima optie zijn voor united. Een hele sterke spits die keihard werkt en dit seizoen toch veel laat zien, en 10 jaar jonger dan Ronaldo. Zulke opties zou ik als united echt overwegen, daar heb je iig veel meer aan.

Linksback lijkt me momenteel toch niet zo'n groot probleem? Malacia en Shaw afwisselen. Neem aan dat met de disciplinaire aanpak van Ten Hag dat een Shaw ook fitter is dan de laatste jaren. Deze spelers kun je mooi afwisselen.

United levert op heel veel plekken in ten opzichte van een Manchester City. Je kunt niet 11 nieuwe spelers kopen om te komen waar City staat. Echter denk dat de twee plekken waar United in verhouding het meest ''achterloopt'' de rechtsback en de nummer 10 positie zijn.

Dalot is geen wereldklasse. Malacia ook niet, maar Malacia brengt wel extra gif. Dalot is een type Arbeloa (hard werken, niks fouts, maar ook niets spectaculair). Frimpong wordt genoemd. Het is de vraag hoe hij zich staande zal houden in de Premier League. Proberen kan natuurlijk altijd.

Voor de 10 positie zou je denken dat Bruno Fernandes de 1e kandidaat is. Mijn bescheiden mening is echter dat hij vooral sterk lijkt te zijn in de omschakeling. Echter daar echt staan en week in week uit het spel maken (zoals een de Bruyne kan, zoals een Thiago kan, zoals een Scholes vroeger kon) zie ik hem vooralsnog niet doen. Ik denk dat United daar 1 dominante spelmaker nodig heeft om vaker controle te hebben in de duels. Maar wie ga je halen? Wie wil er momenteel van de elite naar United?

Coufal van West Ham zie ik graag komen, Frimpong ook goede optie maar zal erg duur zijn

Bij Man U zijn er op dit moment 3 posities waar versterking noodzakelijk is om écht aan te haken bij de top:
1) Rechtsback; Dalot is degelijk maar niet van het niveau dat ze nastreven
2) Centrale middenvelder; Casemiro begint zijn draai te vinden maar aan de bal zie je zijn tekortkomingen (kijk bv. gister, hij grosseerde in balverlies). Een voetballende middenvelder naast hem en je hebt met Bruno, Casemiro en nog een speler (noem er maar een) een goed middenveld.
3) Spits. Hoe jammer ik het ook vind, Ronaldo is ''over the hill''. Gister had ik het met hem te doen. Hij probeert het, maar het komt er gewoon niet meer uit. Lijkt pressievoetbal van EtH ook niet meer te kunnen belopen.

Met deze 3 erbij zit je gebakken voor de komende tijd. Het frame van EtH begint vorm te krijgen, maar nog wel de puntjes op de I.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren