Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag heeft slecht nieuws voor Maguire: ‘Ik ben enorm teleurgesteld’

Laatste update:

Harry Maguire is niet langer de aanvoerder van Manchester United, zo maakt hij zelf bekend via social media. In een gesprek met United-manager Erik ten Hag is hem duidelijk gemaakt dat hij volgend seizoen de band niet meer zal gaan dragen. Wie de verantwoordelijkheid van aanvoerder nu op zich gaat nemen, is nog niet bekend. Vorig seizoen was Bruno Fernandes de captain wanneer Maguire niet binnen de lijnen stond.

“Ik ben buitengewoon teleurgesteld in het besluit, maar ik zal altijd alles voor deze club blijven geven”, begon de inmiddels ex-aanvoerder van United zijn verhaal. “Ik wil de fans van United bedanken voor de steun die ik heb gevoeld tijdens mijn periode als captain. Sinds de dag dat ik de rol op me nam, is het een voorrecht geweest om leider te zijn van deze club.”

De dertigjarige verdediger zegt in het bericht zelfs dat het aanvoerderschap van United het trotste moment uit zijn carrière is geweest. Ook wil hij zijn voormalig manager Ole Gunnar Solskjaer enorm bedanken voor het vertrouwen. “Ik wil hem bedanken dat hij me de verantwoordelijkheid toevertrouwde. Ik wens de nieuwe aanvoerder alle succes toe en hij kan rekenen op mijn onvoorwaardelijke steun."

Eerder op zondag werd door Sky Sports bekendgemaakt dat West Ham United interesse zou hebben in de mandekker. Daarvoor zal West Ham wel diep in de buidel moeten tasten. Maguire strijkt bij United namelijk een gigantisch salaris op en het kostte zijn huidige werkgever ook nog eens 86 miljoen euro om hem in 2019 van Leicester City over te nemen. The Mancunians willen een deel van deze investering terugverdienen.

Een begrijpelijke keuze van Ten Hag

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bizarre belsissing die maar eens onderstreept dat de directie een verkeerde keuze gemaakt heeft Ten Hag aan te stellen. Maguire is een topverdediger, Engels en geeft elke wedstrijd alles. ManU zal spijt krijgen van een eventuele verkoop, want to nog toe is hij elke pond waard geweest. Grote complimenten voor de personen die hem binnen gehaald.

16 juli 2023 om 18:10

Is trollen je beroep of is het gewoon iets wat je leuk vindt?

16 juli 2023 om 18:11

Al besef ik me nu ook dat ik genadeloos in sarcasme getrapt ben nu

16 juli 2023 om 18:15

Sarcasme en platte tekst, het blijft een lastige combinatie...

16 juli 2023 om 21:12

ALs je van je hobby je beroep hebt kunnen maken, ben je heel geslaagd ...

16 juli 2023 om 18:11

Lekker man, om het zuipen in het weekend zo ver door te trekken dat je zeker weet dat je er tot dinsdag nog last van hebt.

16 juli 2023 om 18:13

Huh heeft Piers Morgan hier een account?

16 juli 2023 om 18:14

Als het nou ook grappig was je comment, maar nee

16 juli 2023 om 18:33

Wauw vraag me af onder welke steen u heeft gelegen. Als er zelfs in een Afrikaanse land het parlement Maquire als voorbeeld genomen word hoe slecht het is om hem op te stellen achterin. Dan weet ik het ook niet, is nooit ze bedrag waard geweest. Heeft zoveel slechte momenten gehad dat je als trainer niks anders kan dan hem op de bank te houden, daarbij is een aanvoerder altijd bespreekbaar en speelt hij 95% van ze wedstrijden dus al met al helemaal mee eens dat ten Hag een andere aanvoerder kiest

16 juli 2023 om 18:52

MeneertjeJ, al zou je sarcastisch zijn dan nog is het niet grappig. De beste man kan er ook niks aan doen dat er mensen zijn die zoveel betalen voor zijn beperkte kwaliteiten als top verdediger.

16 juli 2023 om 20:01

Trollen is een beroep schijnbaar. Of het is een bot.

17 juli 2023 om 00:09

Hahahahaha heb je uberhaupt wel voetbal gekeken vraag ik me af. Een top verdediger haha jaa by far not dus en waarom zal mutd spijt krijgen? Zeer zeker niet. En geeft elke week alles? Welke week? Is niet zo top als sommige denken hoor. En grote complimenten voor digene die hem binnem heeft hehaald? Die heeft meer als 80 mil betaald voor een normale verdediger zonder wat extra's laat me niet lachrn man schei uit

En terecht natuurlijk. Een captain hoort altijd, zo veel mogelijk, te spelen. Je captain hoort niet de 4e keus voor centraal achterin te zijn.

16 juli 2023 om 18:34

5e zelfs. Martinez, Varane, Lindelof, Shaw..

16 juli 2023 om 18:49

Nu nog verkopen, dan zijn we helemaal blij.

Vreemde keuze. Maguire is één van de sterkhouders, en international en geeft altijd alles. Bizar van ten Hag.

16 juli 2023 om 18:08

Hahaha. Bizar he? Afgelopen seizoen veruit de beste speler van Man United! Hoe ten Hag dit nou weer kan doen.. het kan verkeren.

16 juli 2023 om 18:15

Staat hast nooit in de basis vind het een vrij logische keuze Casemiro vind ik meer een aanvoerder of Martinez of Bruno maguire kan beter bij Mcdonalds gaan werken

Hoe heeft deze man ooit die band kunnen krijgen. Echt te genant voor woorden.

16 juli 2023 om 18:10

Het somt wel mooi de managementskills van Solksjaer op.. Die man is 3 seizoenen lang een enorme ramp geweest voor Manchester United.

Zit bij die Maguire zijn hoofd in zijn achterste? Het is toch overduidelijk dat de trainer, en de fans het helemaal niet in hem zien zitten. Kijk uit naar een andere club, waar je wel speeltijd kan krijgen.🤦🏾‍♂️

16 juli 2023 om 18:34

Vind niet dat hij iets raars zegt. Hij mag toch best extreem teleurgesteld zijn?

17 juli 2023 om 02:37

Dat is ook logisch. Ik denk wel dat hij er misschien beter van gaat spelen. Die jongen lijkt zo veel last van de druk te hebben: prijskaartje aanvoerder international etcetera. Misschien geeft dit wat rust? I dont know.

17 juli 2023 om 10:15

Kan. Maar ik denk dat hij vertrekt! West Ham heeft verregaande interesse en heeft nu geld. Hij zou daar perfect bij passen en zal nog meer rust geven idd

Deze kleine stap is Belangrijker dan een goede aankoop.

16 juli 2023 om 22:33

Ben ik het niet mee eens. Hij speelde toch al zo min mogelijk, dus we hadden er voor de rest weinig last van. En als hij wel speelde, vond ik het spel een groter probleem dan het feit dat hij op papier aanvoerder was. Al vond ik het wel onzin dat hij aanvoerder was.

Terecht natuurlijk. De titel slaat hier echter nergens op, alsof Ten Hag nu zegt teleurgesteld te zijn

Absoluut terecht natuurlijk, hopelijk een voorbode voor zijn vertrek. Zou het bij het genoemde West Ham prima doen gezien de speelstijl.

Goed besluit dat onvermijdelijk was. Wel lastig om te vertellen aan iemand lijkt me. Goed gedaan Erik.
Ben benieuwd wie de band zal dragen nu. Ik vermoed Bruno.

Werd wel is tijd dat hij geen captain meer zou zijn. Had vorig seizoen eigenlijk moeten gebeuren maar ik denk dat Ten Hag het een seizoen wou afwachten. En inderdaad hij was geen basisspeler en zelfs Shaw kreeg de voorkeur boven Maguire.

Wat een clown is deze Maguire.
Hoe haalt hij het in zijn hoofd om nog na deze terechte beslissing aan te geven dat hij na discussies met Ten Hag niet teleurgesteld is, maar extreem teleurgesteld.

Hij moet blij zijn dat hij mee mag doen met de trainingen.
Dit is sowieso einde oefening voor hem, ik dacht dat hij misschien nog a la Phil Jones een beetje op de bank zou zitten en in vergetelheid raken.
Maar deze man is volgens mij zelfs verbaast en hij verwacht steun van de fans.

17 juli 2023 om 01:43

Dus jij valt over het woordje 'extreem' ?

Hij was aanvoerder van United, een van de grootste clubs ter wereld. Als de band dan afgepakt wordt, al dan niet terecht, kan je toch flink teleurgesteld zijn? Hij zal het zelf vast wel begrijpen maar wat wil je dan, dat hij nu een feestje viert omdat hij geen aanvoerder meer is?

Verder aardig sneu van je om te roepen dat Maguire verbaasd is dat hij steun van de fans verwacht. Steun verdient hij gewoon. United en Maguire is geen goede match gebleken maar die gozer doet wel zijn best, probeert een goede captain te zijn en laat bij Engeland echt wel zien dat hij het kan.

Dat gebash op Maguire gaat een beetje ver. En dan noem jij hem een clown? Grappig.

Tja de ridicule hier op maguire is wel te begrijpen, echter laten we niet vergeten dat hij óók een seizoen gedraaid heeft als basisspeler waarin ManU 2de werd in de competitie. Toen is het helemaal geen gekke actie geweest om van hem captain te maken.
Maar de tijd heeft hem weinig goeds gedaan en nu is het niet meer dan logisch dat iemand anders nu de captain is.

Aub niet naar West Ham alsjeblieft!

Man wat overdramatisch om dat zo in de wereld te gooien. Alsof hij al via de achterdeur het stadion uit is gemikt. Stel je niet zo aan yo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren