Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag gaat met nieuwe aanbieding voor Europa League-winnaar

Laatste update:

Kevin Trapp staat in de belangstelling van Manchester United, zo meldt journalist Christian Falk van BILD op Twitter. Trainer Erik ten Hag zou op doel nog een kwalitatief sterke optie toe willen voegen. Zijn nummer een onder de lat, David de Gea, blunderde in de vorige speelronde opzichtig bij de 4-0 afgang tegen Brentford.

United heeft volgens het Duitse dagblad al een aanbieding hebben neergelegd bij Trapp en Eintracht. In Manchester is De Gea samen met Tom Heaton de enige serieuze optie om op doel te zetten, al fungeert laatstgenoemde als reserve. Na het weifelende optreden van De Gea, die twee keer in de fout ging tegen Brentford, wil Ten Hag dus nog een doelman aantrekken. Dean Henderson, vorig seizoen de nummer twee op Old Trafford, maakte deze zomer op huurbasis de overstap naar Nottingham Forest.

Trapp, zesvoudig international van Duitsland, heeft bij Eintracht een contract tot de zomer van 2024, waardoor United met een transfersom over de brug moet komen. De doelman trok in 2015 van Eintracht naar Paris Saint-Germain, waar hij 91 keer het doel verdedigde. Toch was hij op langere termijn nooit echt de vaste nummer een in de Franse hoofdstad. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 35 optredens voor de Parijzenaren; in de seizoenen daarna kwam hij steeds minder aan spelen toe. In 2018 keerde hij terug bij Eintracht, waar hij sindsdien eerste doelman is en vorig seizoen de Europa League won.

Op zondag bracht Fabrizio Romano het nieuws naar buiten dat ook Odysseas Vlachodimos op het lijstje zou staan bij the Red Devils. De Griekse doelman maakt al jarenlang een stabiele indruk bij Benfica en kwam het Ajax van Ten Hag meermaals tegen in de Champions League. Ook Ajax zelf zou Vlachodimos op het lijstje hebben staan, mocht er nog een doelman uit Amsterdam vertrekken. Naar verluidt is Jay Gorter ontevreden met zijn situatie in de hoofdstad, waardoor een vertrek van hem niet kan worden uitgesloten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een keeper met een goede uittrapp

22 augustus 2022 om 19:02

Dat lijkt maar zo, maar jij trappt er toch in.

22 augustus 2022 om 19:07

Nu trapp je open deuren in

22 augustus 2022 om 19:07

Geen Pasveer Erik? Verrassend!

22 augustus 2022 om 19:12

Valt me ook tegen. Trapp is helemaal niet bekend met het spelletje wat Ajax speelt en hij heeft geen Eredivisie ervaring

22 augustus 2022 om 19:40

Eerst een jaartje verhuren aan Jong Ajax, zodat hij aan het spel kan wennen? Lijkt mij wel zo verstandig.

22 augustus 2022 om 20:03

Jij maakt ‘m gewoon

waaaaarom???

waardeloos beleid. had dan Henderson niet laten gaan

22 augustus 2022 om 19:01

Henderson wilde koste wat het kost spelen, dus die hebben ze verhuurd. United wilt als ik het goed begrijp een goede 2e keeper. Ik verwacht dat ze De Gea na dit seizoen uitzwaaien, en Henderson als eerste keeper aanstellen met Trapp daarachter.

22 augustus 2022 om 20:03

Henderson komt echt niet meer terug bij United. Die heeft ‘t verknald met z’n interview vlak na z’n huurdeal.

22 augustus 2022 om 19:02

Henderson was al vertrokken voordat Ten Hag de kans kreeg om hem te spreken, die was het gewoon helemaal zat bij United en terecht ook met die grabbelaar op goal.

22 augustus 2022 om 19:10

Omdat Trapp een top 10 keeper is in Europa, De Gea en zeker Henderson niet.

22 augustus 2022 om 19:13

Trapp is toch geen top 10 keeper in Europa?

22 augustus 2022 om 19:24

Verder dan Ederson, Allison, Lloris, Navas, Neuer, Oblak, Courtois, Ter Stegen en Donnarumma kom ik niet hoor.

22 augustus 2022 om 19:28

Ederson een top 10 keeper? Ik vind hem een beetje een wilde bras. Dan komt hij veel te ver uit en dan gaat het nog wel eens mis

22 augustus 2022 om 19:56

Opportunistisch gezwets. De Gea was vorig seizoen zeker top 3 in de PL.

22 augustus 2022 om 19:59

Japie vind jij Trapp beter dan Ederson? Dan zit er een steekie los. Maignan, Bounou, Sczezny, Lafont. Zomaar even wat keepers die beter zijn dan Trapp.

22 augustus 2022 om 20:01

De Gea niet? Die is gewoon van wereldklasse. Die pakt ballen die anderen niet pakken. Jammer dat ie dan minder meevoetbalt, maar dat neem ik op de koop toe. Tuurlijk was die eerste een blunder, maar die tweede is gewoon de schuld van ten Hag. Met de Gea kun je je niet onder druk vandaan voetballen. Doe dat dan ook niet.

22 augustus 2022 om 20:07

@HZ7-22 Nee ik vind Trapp niet beter dan Ederson. Trapp vind ik verder ook geen top 10 keeper

22 augustus 2022 om 21:07

De Gea was de jaren voor afgelopen seizoen gewoon matig.

22 augustus 2022 om 19:50

Naast bovengenoemde redenene, was Henderson daarnaast schijnbaar ook wel degene die lekte naar de media, dus zuivere koffie was hij ook niet op Old Trafford.

PSG heeft twee goede doelmannen. Heeft een van ze er niet genoeg van om wissel te staan?
Henderson laat je gaan? Raar heel raar. Onana is hij eerste keeper?

22 augustus 2022 om 19:10

Keylor Navas, maar die gaat naar Napels.

22 augustus 2022 om 20:05

Onana? Die liever niet. Navas gaat geen tweede viool spelen ben ik bang.

Geen speler die Manu naar een hoger niveau brengt. Ten hag Trapp-t er weer in (halen van net-niet spelers muv casameiro)

Wat heeft Onana hier mee te maken ? Die zit net bij Inter en is daarmee toch op geen enkele manier een optie voor M.U. ?

Stekelenburg is toch wel de perfecte keeper. Dat ze daar nog geen megabod op uitbrengen. Als je goed beleid voert kom je in ieder geval bij Trapp uit. Goede keuze.

Beetje vreemd dat je dan Henderson verhuurd.

Waarom niet voor navas gaan?

22 augustus 2022 om 19:57

Ze zoeken een tweede keeper lijkt me. En dat is Navas schijnbaar beu.

23 augustus 2022 om 08:23

Vind persoonlijk Navas wel een paar klasse beter dan de Gea.

Jullie geloven altijd de media he😂😂 dit komt altijd na een blunder vorig jaar een van de spelers die er stond voor united

Tja dan heb je Henderson en De Gea en toch wil je een nieuwe. Koos dan gewoon voor Henderson.

Heaton is een goeie keeper die je zo op kunt stellen. Snap niet wat United met een prutser als Trapp moet.

22 augustus 2022 om 20:42

Prutser nogwel. Man man man… als je geen Bundesliga kijkt, zeg dan maar niets.

Als Ten Hag vanavond verliest met 0-4 is het gewoon klaar toch neem ik aan? Dat kan toch niet zo'n grote club als United met 0 punten uit drie wedstrijden? Zelfs niet eens een goal, want de enige goal was van United was een eigen goal. Ik moet zelfs diep graven in mijn geheugen om 1 fatsoenlijke aanval te herinneren... Niet gezien

22 augustus 2022 om 20:08

Ik denk het niet heel eerlijk gezegd. Na drie wedstrijden is niet een kans geven. Tuurlijk is dat slecht en mag het niet, maar denk niet dat ze zo snel zullen ontslaan. Ze hebben van te voren gezegd dat dit een lange termijn aanstelling was.

22 augustus 2022 om 20:12

Denk dat hij wel iets langer de tijd krijgt. Alleen denk ik wel dat het snel over is.

Het programma is namelijk erg lastig. Southampton uit, Crystal palace uit, Arsenal thuis, City uit, Chelsea thuis, spurs thuis, Everton uit, Leicester. Dat is erg lastig waarbij alleen leeds thuis te doen moet zijn zou je zeggen maar als ze al met 4-0 verkiezen van Brentford en leeds met 3-0 wint van Chelsea zou dat ook zomaar verkeerd kunnen gaan. 0 uit 3 kan nog zie Arsenal vorig jaar. Maar als dat bijv meer wordt kan het snel afgelopen zijn. Vooral als zijn aankopen de zwaksten zijn.

22 augustus 2022 om 20:24

Ja, inderdaad. En als hij dan vandaag Martinez laat staan, Malacia er in brengt en Ronaldo eruit, dan kan zo’n verlies nog weer mat meer teweeg brengen.

Tsja, ik weet niet of het slim is van ten Hag om na twee wedstrijden al aan de stoelpoten van een vedette als de Gea te zagen. De Gea dipt soms maar over de gehele strekking is ie één van de beste keepers van United ooit.

Trapp is ook geen slechte keeper maar haal dan die keeper van Benfica bijv.beeld
Give the Keeper to United hoor ik Schmidt al roepen😂Zonde dat Henderson gwn moest gaan spelen hoe dan ook,anders had je met hem een goede in huis

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren