Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eredivisie-transfer stap dichterbij voor Larsson jr.: ‘Hij heeft toestemming’

Laatste update:

Jordan Larsson, de zoon van oud-Feyenoorder Henke Larsson werd in een eerder stadium al in verband gebracht met een overstap naar Feyenoord, terwijl donderdag ook NEC als mogelijke gegadigde werd genoemd.

/

Door de onverwachte degradatie van Helsingborgs IF is de aanvaller voor een zacht prijsje op te pikken en zijn trainer Per-Ola Ljung gaat er niet vanuit dat Larsson volgend seizoen actief zal zijn in de tweede Zweedse klasse: “Het is onzeker dat hij volgende week aan de voorbereiding gaat beginnen en hij heeft toestemming om met andere clubs te gaan praten.”

“Dat doet hij op dit moment ook, verder kan ik er niets over zeggen”, laat de oefenmeester weten aan Helsingborgs Dagblad. De negentienjarige Larsson debuteerde in 2014 voor Helsingborgs IF en kwam tot nu toe ruim zestig keer in actie voor de club. Eerder dit jaar speelde hij eveneens zijn eerste wedstrijd voor Jong Zweden.

Wie denk jij dat de meeste kans heeft op de komst van Jordan Larsson?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat dit eerder niveau NEC dan Feyenoord is. Degradant in Zweden... Ondanks dat hij pas 19 is denk niet dat hij het niveau van Feyenoord gaat halen.

30 december 2016 om 19:33

Degraderen doe je als team. Ik volg het Zweedse voetbal niet, maar het zou zo maar kunnen zijn dat Larsson wel goed speelde afgelopen seizoen.
Daarbij is hij pas 19.. schrijf hem nog niet te vroeg af

30 december 2016 om 20:44

Larsson is gewoon een prima spits hoor met redelijk wat talent zou best met Feyenoord kunnen meedraaien als hij zich goed ontwikkelt

30 december 2016 om 21:17

Ligt meer aan (Henke) Larsson, dan aan zijn zoon, want Helsingborgs was gewoon een stabiele middenmoter, die tegen de subtop van Zweden aan zit. Maar onder Henke zijn ze gedegradeerd.

Als NEC ook interesse in deze jongen heeft, dan moet je je als feyenoord zijnde afvragen of hij veel gaat toevoegen. Het zal waarschijnlijk wel weer zo'n net niet speler zijn..

30 december 2016 om 19:36

Het is niet per definitie zo dat een speler waar NEC in geïnteresseerd is automatisch niet goed genoeg is voor Feyenoord. Een club als NEC heeft de laatste jaren ook spelers voortgebracht of verkocht aan topploegen in Nederland zoals Schone, Wisgerhof, Cillessen, Alireza, Limbombe (Brugge), Jones en bijvoorbeeld Dumic zou daar nu ook voor in aanmerking kunnen komen.

30 december 2016 om 22:20

Helemaal mee eens, al snap ik de gedachte van Flashpower1 wel. Bij Feyenoord moet je er direct staan, bij NEC mag je een paar zaadwedstrijden spelen. NEC heeft ondanks dat de laatste 3 jaar bewezen een neusje te hebben voor talenten, die vervolgens met veel rendement verkocht worden. Dumic kostte 3 ton dacht ik en die gaat er zeker voor 4 miljoen uit.

Volgens verschillende Fansites van NEC is het al zo goed als rond

30 december 2016 om 19:38

Ze zijn gespot in van der Valk in Lent met Hyballa en De Kruyf. Dus laat maar komen die jongen! Ziet er op video's goed uit, erg doelgericht, sterk linkerbeen en goede basistechniek. Uit video's kun je natuurlijk niet natrekken welk niveau een speler heeft, maar je kunt wel zijn sterke punten zien. Hij heeft ook helemaal geen slechte statistieken voor een speler van 19 die bij de hekkensluiter speelt.

30 december 2016 om 19:59

Een video zegt idd niet veel .Ik ben nog steeds de video van Roman niet vergeten

30 december 2016 om 20:32

Roman gaat dan ook wel weer goed in de Israëlische competitie. Misschien is NEC en Nederland gewoon te lastig. Er wordt hier natuurlijk naar andere dingen gekeken. Daarbij heeft Roman amper een echte kans gehad en ik vind ook dat hij slecht is behandeld door Faber.

Ik hoop dat die voor NEC kiest. Vrees anders dat het net zo'n gevalletje als die Gustafson wordt. Net niet goed genoeg voor Feyenoord, maar prima voor een club onder de top van Nederland. Moet alleen niet ten koste gaan van Kadioglu. Lekker 4-4-2 gaan spelen met Mayi en Larsson in de spits. Daarachter een middenveld met Breinburg, Kadioglu, van Haacke en Rayhi of Quincy Owusu.

Volgens mij dateert dat gerucht m.b.t. Feyenoord van begin vorige maand. Zou voor die jongen zelf ook totaal geen goede stap zijn. Bij Feyenoord moeten ze wekelijks iemand van het trio Kuyt, Berghuis en Toornstra op de bank zetten en hebben ze daarachter Bilal nog. Oftewel de kans op speeltijd voor zo'n 19-jarige jongen lijkt zeer klein. Kan ie beter wekelijks bij NEC spelen waar ie af en toe een enorme klotewedstrijd mag spelen zonder gevolgen. Denk dat ie met Hyballa ook wel een goeie trainer zou treffen, die weet wel raad met jonge talenten.

Goeie stap voor een jonge spits als hij hier gaat spelen en groeien moet je pas gaan nadenken over een volgende stap. Feyenoord wordt genoemd maar dat is een te grote stap.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren