Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Entourage van Cillessen had reeds contact over binnenlandse transfer’

Laatste update:

Jasper Cillessen werd de voorbije dagen hevig gelinkt aan Benfica, maar de Portugese topclub is niet de enige gegadigde om de doelman over te nemen van Barcelona. Volgens Superdeporte is ook Valencia nadrukkelijk geïnteresseerd in de diensten van de Oranje-international. De clubleiding van los Che zou zelfs al contact hebben opgenomen met de entourage van Cillessen.

Het is in Spanje geen geheim dat Cillessen Barcelona komende zomer wil verlaten om aan spelen toe te komen. Valencia heeft de afgelopen tijd bij de vertegenwoordigers van Cillessen gepeild of hij openstaat voor een transfer binnen Spanje. Met de interesse in de Nederlandse doelman speelt Valencia in op een eventueel vertrek van Neto, die inmiddels twee seizoenen achter de rug heeft en nog vastligt tot medio 2021.

Neto was dit seizoen in principe de eerste doelman bij Valencia en stond in 47 officiële wedstrijden tussen de palen. Alleen in de Copa del Rey, waarin los Che over anderhalve week de finale tegen Barcelona spelen, moest de Braziliaanse sluitpost zijn plaats afstaan aan Jaume Doménech. Bij Valencia is men momenteel bezig met het samenstellen van de selectie voor volgend seizoen en met het maken van die plannen houdt men rekening met twee scenario’s: het behalen van de Champions League en het behalen van de Europa League.

De wisseling van doelman lijkt in principe niet af te hangen van het behalen van de Champions League. Valencia is met nog één wedstrijd te gaan de nummer vier van LaLiga en heeft daarmee virtueel een ticket voor de groepsfase van het miljardenbal in handen. Barcelona verlangt volgens A Bola een transfersom van 25 miljoen euro voor Cillessen en volgens de laatste berichten zou Benfica aanhikken tegen deze vraagprijs.

Is Valencia een goede club voor Jasper Cillessen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een transfer naar Valencia zou ik zeker toejuichen voor Jasper! In mijn optiek een betere stap dan naar Benfica.

Betere competitie natuurlijk en ik heb altijd het gevoel dat Valencia een slapende 'gigant' is. Vroeger nog vaak prachtige momenten van de club gezien in de CL. Met een paar top transfers en met aanvulling van de jeugd uit het sterke opleiding van Valencia dan zie ik ze zomaar over een aantal jaar een Atletico traject doorlopen. Zou mooi zijn voor ze.

16 mei 2019 om 09:26

Ik heb altijd al een zwak gehad voor de club Valencia. Zeer mooie club in een mooie stad ook. Als ik Cillessen was zou ook ik dit toejuichen. Vrijwel zeker dat hij gelijk onder de lat staat ook. Daarbij (zoals je zelf al aangeeft) speelt hij dan nog steeds in La Liga. Met oog op volgend seizoen toch wel belangrijk dat hij op een hoog niveau blijft keepen en minuten maakt. Aangezien ik er wel vanuit ga dat hij wilt vertrekken met oog op het EK.

16 mei 2019 om 09:39

Apyrog, Ja inderdaad, geweldige stad, vaak geweest en Mestalla is ook nog eens een prachtig stadion. Ik heb ook altijd al een zwak gehad voor de club.

En precies wat je zegt, met het oog op het EK is dit de perfecte stap voor Cillessen.

Hoop dat Valencia zich binnen de kortste keren (weer) kan gaan voegen bij Real, Barca en Atletico als Spaans grootmacht.

16 mei 2019 om 13:23

Zou een prachtige club zijn voor Cillessen, grote kans op minuten in een grote competitie en toch een club met mooie geschiedenis... wat een spelers hebben die gehad zeg. Morientes, Isco, Mata, Silva, Villa, Aimar....
Die club heeft echt nog potentie om naar het niveau van Atletí te groeien.

16 mei 2019 om 16:39

Zo zeker ben ik er niet van dat hij direct onder de lat staat, Neto is gewoon een goeie keeper die niks onder doet voor Cillessen, ik moet het nog maar zien of hij die concurrentiestrijd zomaar wint.

16 mei 2019 om 10:00

Valencia is inderdaad een prachtige ploeg, ik heb ze alleen nauwelijks gevolgd dit seizoen. Ik zag dat ze de halve finale van de EL hebben gehaald, maar hoe zit het met hun keeper? Willen ze die graag vervangen? Of heeft Cilessen dusdanige concurrentie daar dat ie net zo goed bij Barca kan blijven?

16 mei 2019 om 10:13

Neto heeft een sterk seizoen achter de rug. Is een goede doelman. Een geduchte concurrent voor Cillessen. Heb het gevoel dat er misschien iets speelt in de zin van een transfer voor Neto aangezien Valencia interesse toont in Cillessen. Mocht Neto vertrekken dan zal Jasper 100% de nummer 1 zijn, maar mocht Neto blijven dan wordt het 50/50.

Cillessen wordt dan ook alleen gehaald als Neto vertrekt denk ik.

16 mei 2019 om 11:25

Als ze Cillessen halen zullen ze 100% Neto verkopen. Cillessen gaat juist weg om ergens eerste keeper te worden, als hij tekent bij Valencia zal hij ook zeker die garantie krijgen. Anders zou hij daar nooit heen gaan natuurlijk.

Kijk dit zou een hele goede stap zijn voor Cillessen! Bij Valencia maak je kans op Champions League voetbal, kan je eerste keeper worden (alle wedstrijden keepen) en is de kans nog groter om je in de kijker te spelen voor het Nederlands Elftal.

Benfica is dan toch een stapje lager naar mijn mening. Valencia speelt in een betere competitie en haakt toch vaak de top 4-6 aan.

16 mei 2019 om 09:24

Bij Nederland heeft hij juist geen concurrentie. Iedereen is minder dan Cillessen. Het is alleen zaak dat hij vaak gaat spelen. Zodat hij veel wedstrijd ritme heeft. Dan keep je ook beter.

16 mei 2019 om 11:41

Ben het helemaal niet eens met jouw argument, alhoewel Valencia in een betere competitie speelt, behaalt Benfica Europees betere prestaties. Wil wel weten waarom Benfica een stapje lager is behalve de competitie dan?

16 mei 2019 om 14:15

De competitie dus. Of je speelt wekelijks tegen; Barcelona, Madrid, Atletico, Villarreal, Sevilla etc. Of je speelt hoogstens tegen FC Porto of Sporting Portugal. De Portugese competitie is gewoonweg een stuk zwakker.

Lijkt me zeker een goede stap voor Cillessen, Valencia is namelijk een prachtige club met grote potentie. Zou ook wel een geschikte opvolger zijn voor Neto maar dan moet deze natuurlijk wel vertrekken. Als Neto namelijk zou blijven zie ik weinig redenen voor Valencia om een nieuwe doelman aan te schaffen aangezien Neto een degelijk seizoen draaide en niet overduidelijk slechter is dan Cillessen.

Als hij de mogelijkheid heeft om bij een topclub als Valencia aan de slag te gaan, dan moet hij dat zeker doen. Hij blijft dan in La Liga en speelt dan elke week en het niveau ligt hoog. Lukt dat niet dan moet de voorkeur uitgaan naar een top 6 club uit de Premier League. Benfica is dan een goede 3e optie. Hoewel ik de Portugese competitie niet sterker vind dan de Eredivisie.

Dit zou echt een mooie stap zijn. Hij kent het land, hij kent de competitie en hij is goed genoeg voor Valencia (understatement). Dit zou een goede transfer voor hem en voor het Nederlands voetbal zijn! Bovendien is dit wel een goed moment om bij Valencia aan te sluiten. Het is een goed team dat ook nogeens best veel jong talent heeft.

16 mei 2019 om 12:43

Ik vraag me af of Jasper de Spaanse competitie daadwerkelijk zo goed kent: hij heeft welgeteld 4 competitiewedstrijden gespeeld in 3 seizoenen. Zo goed ken je de competitie dan volgens mij niet.

Ah dat zou nou echt mooi zijn man, dit is ook goed voor het Nederlands elftal nu die dadelijk weer elke wedstrijd onder de lat staat! Geweldig!

Wat meerdere hier al zeggen, Valencia is een schitterende stad, Mestella geweldig stadion. Hij kent de competitie en de taal inmiddels. Dus het lijkt me een hele goede keuze. Zeker als ze de CL ook nog eens halen. Zeker doen!

Maar het is mij nu niet helemaal duidelijk... Wordt hij nou evt gehaald als 1e doelman of om de concurrentie aan te gaan..? Staat Neto dus in de belangstelling van een andere club....? Lijkt me tochh als ze de CL halen dat ze iig tevreden zijn met het resultaat......

Heel frappant dat Barca voor Cillessen 25 miljoen verlangt terwijl hij amper gespeeld heeft sinds zijn komst. Bovendien is hij aangetrokken voor ik meen 13 +2 miljoen variabel. Wel mooi gehandeld mocht dit waar zijn. Iemand die weet of Ajax nog iets van een doorverkooppercentage heeft bedongen bij zijn transfer naar Barca.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren