Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eén slachtoffer in opstelling van Feyenoord na Europese uitschakeling

Laatste update:

Feyenoord-trainer Dick Advocaat heeft één speler geslachtofferd na de Europese elimatie van afgelopen week. Mark Diemers is na het met 1-0 verloren uitduel met Wolfsberger AC zijn basisplaats kwijtgeraakt, waardoor João Teixeira zondagmiddag tegen VVV-Venlo aan de aftrap staat. Verder heeft Advocaat geen wijzigingen doorgevoerd in zijn opstelling.

Diemers miste voorlopig één Eredivisie-wedstrijd, toen hij tegen ADO Den Haag niet van de partij was vanwege een knieblessure. De van Fortuna Sittard overgekomen middenvelder speelde voorlopig zestien officiële wedstrijden voor Feyenoord en begint nu voor het eerst op de reservebank. Het betekent dat Teixeira voor de zesde keer dit seizoen aan de aftrap staat. De Portugees vormt in Venlo een middenveld met Jens Toornstra en Orkun Kökcü.

De opstelling van Feyenoord kent verder geen grote verrassingen. In de afwezigheid van Justin Bijlow verdedigt Nick Marsman andermaal het doel, terwijl de defensie bestaat uit Lutsharel Geertruida, Uros Spajic, Marcos Senesi en Tyrell Malacia. Door de basisplaats van Geertruida begint Bart Nieuwkoop op de reservebank, zoals dat afgelopen donderdag in Oostenrijk ook het geval was. Steven Berghuis diende vorige week nog een verzoek in om tegen Heracles Almelo (0-0) op de reservebank te beginnen, maar staat nu weer ‘gewoon’ in de basiself.

Nicolai Jörgensen behoudt voorlopig zijn plek in de punt van de aanval, terwijl Bryan Linssen op de linkerflank zal starten. Feyenoord moet in Venlo een matige reeks zien te doorbreken, want de laatste vijf wedstrijden tegen CSKA Moskou (0-0), FC Utrecht (1-1), Dinamo Zagreb (0-2), Heracles Almelo (0-0) en Wolfsberger AC (1-0) werden niet gewonnen.

Opstelling Feyenoord: Marsman; Geertruida, Spajic, Senesi, Malacia; Toornstra, Kökcü, Teixeira; Berghuis, Jörgensen en Linssen.

Opstelling VVV-Venlo: Kirschbaum; Pachonik, Swinkels, Kum, Schäfer; Linthorst, Van Crooij, Hupperts; Hunte, Giakoumakis en Arias.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En de andere 9 van afgelopen donderdag?

13 december 2020 om 13:57

Bizar dat Jorgensen er gewoon weer in staat.

Ook wel erg terecht. Diemers heeft alleen maar lopen vertragen en praktisch alles teruggespeeld.
Creativiteit is hard nodig....

Eindelijk. Diemers tikt alles achteruit en blijft draaien en kappen. Verwacht niet dat het lek hiermee boven is, maar het is een begin. Hopelijk durft Advocaat nu ook met meer dan 1 man over de middenlijn te starten.

Eigenlijk staat er geen 1 speler van Feyenoord op het veld, waarvan je zou denken 'zo, daar ga ik eens even lekker voor zitten'. Berghuis laat al een tijd niks zien, kokcu is nu ook maar een kleurloze speler met veel balverlies en de rest zijn van origine gewoon kleurloze spelers. Misschien texiera die wat leuks kan laten zien?

13 december 2020 om 13:27

Ik denk dat dit deels met spelopvatting van Advocaat te maken heeft en waar spelers worden neergezet. Kokcu was voorheen helemaal geen kleurloze speler.

Gewoon een prima opstelling. Als Dick vanmiddag na een teleurstellend resultaat weer begint over de kwaliteit van de selectie mag hij wat mij betreft vertrekken. Van een VVV moet je gewoon winnen, hetzelfde geldt voor clubs als heracles en sparta

En terecht! Heb hem afgelopen donderdag 1 bal vooruit en 3 ballen diagonaal naar voor zien spelen. De andere 40 passes allemaal lekker veilig terug naar achteren. En zelfs dat ging niet helemaal zonder problemen.

Terecht.
Spelers als Diemers, Geertruida hebben niets te zoeken bij Feyenoord

13 december 2020 om 13:32

Geetruida komt er wel, is alleen geen back

Het word echt tijd dat Jorgensen gaat banken, zie nog liever een Bannis die mischien ook niet goed genoeg is dan Jorgensen waardoor de tegenstander met een speler meer in het veld staat naar mijn mening.

En terecht. Dimmers is gewoon niet goed genoeg. Mss prima als 14e man. Maar meer dan dat zit er niet in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren