Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eén Nederlander opgenomen in slechtste elftal van het seizoen in Spanje

Laatste update:

De sportkrant AS heeft een elftal samengesteld van de grootste flops van het seizoen in de Primera División en Rafael van der Vaart maakt daar deel van uit. De 33-jarige middenvelder kwam dit seizoen tot slechts zeven competitiewedstrijden.

/

Van der Vaart kwam op 9 januari in de met 1-0 verloren uitwedstrijd tegen Eibar voor het laatst in actie; toen deed de voormalig international van het Nederlands elftal tien minuten mee. De linkspoot leek in de winter te vertrekken bij Real Betis, maar onder meer Santos, Guangzhou Evergrande en een club uit de Major League Soccer werden niet concreet.

Het team van AS bestaat verder uit Mathew Ryan (Valencia), Aleix Vidal (Barcelona), Daniele Bonera (Villarreal), German Pezzella (Betis Sevilla), Danilo (Real Madrid), Arda Turan (Barcelona), Hachim Mastour (Málaga), Gaël Kakuta (Sevilla), Alvaro Negredo (Sevilla) en Jackson Martínez (Atlético Madrid).

Kan jij je vinden in dit elftal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aardig team hoor, stel je eens voor dat deze spelers allemaal op hun top zouden spelen. Kan volgens mij de top 5 aan in de Bvba mits niemand gebleseerd geraakt en iedereen topfit is .

19 mei 2016 om 13:40

Dit team in de eredivisie wordt slapend kampioen

19 mei 2016 om 14:19

Inderdaad. Net als dat team van vorig jaar. Toen zaten er zelfs 2/3 spelers vn Barca en Real bij hahaha. Uit mn hoofd Douglas en Vermaelen, en dan nog Lucas Silva. Maar ook dat team zou kampioen worden in de eredivisie. ON: Waarom Mastour er nou bij die gozer is 18. Doe dan Rafinha erbij die toch alleen maar geblesseerd was dit seizoen.

19 mei 2016 om 14:25

Omdat dit elftal gebaseerd is op aankopen van dit seizoen (15/16). Op basis van de prestaties van die spelers wordt dan een elftal samengesteld. Dan snap ik wel waarom Mastour erbij zit, want die heeft heel weinig gespeeld.

19 mei 2016 om 14:43

Ach dat valt ook wel mee dat ze slapend kampioen worden... eerst zien dan geloven.

19 mei 2016 om 15:02

Het zal nooit gebeuren dus zullen we het nooit zien. Dus volgens jouw redenatie kunnen we nooit zo'n stelling maken. We weten niet zeker of Cristiano Ronaldo topscorer zou worden in de tweede divisie van Madagascar, want "eerst zien dan geloven."

Feit is dat er spelers in dit team staan die relatief hebben teleurgesteld bij clubs als Barcelona en Real Madrid. Hoe slecht ze het ook doen, we kunnen er best vanuit gaan dat Arda Turan en Jackson Martinez het in de Eredivisie beter zouden doen dan Mimoun Mahi en Wout Weghorst. Ze hebben nooit in de Eredivisie gespeeld, maar we hebben wel genoeg gezien om zo'n aanname te kunnen maken.

Dat is dan twee jaar op rij voor Rafa, mooie prestatie!

19 mei 2016 om 14:19

Huh? Vorig jaar zat hij er helemaal niet bij hoor?

19 mei 2016 om 14:45

Hij zat vorig jaar ook bij een soortgelijke verkiezing in de Bundesliga geloof ik

19 mei 2016 om 15:28

Daar heb je helemaal gelijk in.
En dan te bedenken dat deze jongen nog steeds denkt te kunnen terug keren in het Nederlands elftal.....om te gieren toch.

De kop klopt niet.. het betreft niet per definitie het slechtste elftal, maar het elftal met de spelers die het meest teleurgesteld hebben ten opzichte van de verwachtingen.

19 mei 2016 om 13:39

Precies, aangezien je van Mastour echt niet kan zeggen dat hij geflopt is. De verwachtingen bij deze jongen waren gewoon veels te hoog.

19 mei 2016 om 15:01

Niks verwachtingen te hoog, als je 5 minuten hebt gespeeld, dan heb je wel heel iets slecht gedaan... Ongeacht hoe oud je bent, want we hebben het wel over een talent dat bij de absolute top hoort. Halilovic heeft het heel goed gedaan en heeft dus aan de verwachtingen gedaan.

Maar begrijp me niet verkeerd, ik had ook gehoopt dat hij veel meer zal laten zien. Maar als je maar 5 minuten hebt gespeeld, dan vind ik wel dat je bij de slechtste aankopen hoort. Hopelijk weet hij zich volgend seizoen te revancheren.

19 mei 2016 om 15:40

iemand die maar 5 min speelde kan je ook niet zegen slecht gedaan omdat hij geen kans heeft gehad om te laten zien. als hij nu paar wedstrijden had gespeeld en slecht was oke. maar nee 5 min dan kan je niet echt oordelen vind ik

19 mei 2016 om 16:33

Dat betekent juist dat hij op de training het niet laat zien. Of hij is te lui of hij kan het niveau niet aan. Van beide kanten betekent het dat hij een slechte aankoop is geweest, want dat betekent dat hij er niet 100 procent vol voor gaat. Hij heeft overigens ook maar 2 keer bij de selectie gezeten en dus bij 1 keer een invalbeurt van 5 minuten gemaakt... Daarnaast heeft deze trainer, Javi Gracia, heel veel gerouleerd van spelers, dus niemand was zeker van een basisplaats.

19 mei 2016 om 16:45

wat op de training gebeurt kan ik niet weten. maar dat iemand op trainen niet goed genoeg is in de ogen van de trainer wil niet zegen dat hij het niveau niet aan kan. veel grote spelers doen op training niet veel maar tijdens wedstrijd zijn ze niet te volgen. ik zeg niet dan hij ook zo is maar vind zelf zolang iemand niet genoeg min heeft gemaakt kan je niet zegen dat hij het slecht heeft gedaan

En Benitez slechtste coach

Alvaro Negredo voetbalt toch bij Valencia!?

19 mei 2016 om 13:48

Haha ja, ach ja je moet er onderhand wel een beetje aan wennen dat VZ deze fouten maakt. Ze zullen het zo denk ik aanpassen.

P.s. Sorry VZ, ik wil jullie niet beledigen.

19 mei 2016 om 14:20

Ik denk dat ze Llorente bedoelen

19 mei 2016 om 19:30

Dat zou heel goed kunnen ja, llorente heeft in tegenstelling tot negredo die wel nuttig was voor Valencia helemaal niks betekent voor Sevilla.
Ik denk dat je gelijk hebt.

En nog zijn er mensen die hem bij Ajax willen zien spelen. Nou, nee dankje

Raffie lijkt me in zijn hoofd al met pensioen. Heel jammer, was een magnifieke voetballer die in mijn ogen niet eens de helft van zijn potentieel heeft benut. En dat ondanks zijn redelijk succesvolle carrière.

Bij Ajax had hij zijn carriere nog van wat glans kunnen voorzien, was hij nuttig geweest met zijn ervaring, inmiddels hoef ik hem niet meer, hij gaat voor het geld prima, maar dan pas je niet bij Ajax.

Ryan???!!! Hoe dan?

19 mei 2016 om 14:50

Ryan raakte geblesseerd en aangezien zijn vervanger Jaume Domenech het goed deed, komt Ryan niet meer aan de bak. Dit seizoen werd dus een kleine teleurstelling en de pers vond die 7 miljoen voor hem te veel.

Al bij al wel een wedstrijd of 20 gespeeld, maar hij kon er niet echt doorbreken, jammer van die blessure op een zeer slecht moment.

Toch een best lekker elftal toch?

Lol die Mastour moet nog 18 worden..
Hoe kan hij nu al geflopt zijn?
Ze hebben wel hele hoge verwachtingen in Spanje nondeju.

Als je Arda laat spelen als een box-to-box speler krijg je dit ja. Jammer dat hij voor Barca heeft gekozen, misschien wel de slechtste keus die hij had kunnen maken.

VZ

Alvaro Negredo speelt bij Valencia. Grappig dat er ook twee spelers van Barcelona bij staan. Arda heeft wel 2 keer gescoord en verder weinig verkeerds gedaan.

Negredo speet toch echt bij Valencia

Mastour??? Dat jochie is niet eens 18..

Ryan vind ik totaal onterecht. Hij is als keeper aangesteld om Diego Alves op te vangen in de eerste seizoenshelft en het het zeker niet slecht gedaan.

alvaro negredo speelt bij valencia en niet bij sevilla.

Álvaro Negredo speelt bij Valencia eh Voetbalzone. Of bedoelen jullie Llorente?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren