Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Emnes en Swansea City blameren zich in bekerduel bij vierdeklasser

Laatste update:
/

Swansea City kan zich volledig gaan richten op de strijd om lijfsbehoud in de Premier League. The Swans, met Nederlander Marvin Emnes bij de eerste elf, blameerden zich in de derde ronde van de FA Cup en gingen met 3-2 onderuit bij vierdeklasser Oxford United.

Het begin van de bezoekers uit Wales was nog hoopvol, al had Oxford United eigenlijk toen al de overhand. Jefferson Montero zocht de combinatie met Emnes en werkte vervolgens prachtig af met de hak: 0-1. Op slag van rust kreeg de thuisploeg alsnog loon naar werken: Liam Sercombe mocht aanleggen van elf meter en deed dat foutloos, alhoewel zijn schot door het midden nog wel bijna werd gekeerd.

De sensatie werd binnen tien minuten na de pauze gecompleteerd. Kemar Roofe tekende allereerst met een knal langs Kristoffer Nordfeldt voor de 2-1 en was niet veel later het eindpunt van een razendsnelle counter: 3-1. Even leek de wedstrijd gespeeld, maar met een bekeken schot maakte Bafetimbi Gomis het weer spannend. Zijn 3-2, in de 66e minuut, zou echter de laatste treffer van de ontmoeting blijken.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha staat die van zweden even voor lul de behanger met zijn schwanzie😂

Het blijft ook een belachelijke zet om Monk te ontslaan. Enorm zwakke selectie hebben ze, en dan krijg je dit

10 januari 2016 om 15:09

inderdaad, monk vond ik een goede coach en dat blijkt nu; de andere coach bakt er ook niks van , de selectie blijkt gewoon niet goed genoeg. Al zitten er nog wel een aantal toppers tussen zoals Ayew en Shelvey

10 januari 2016 om 15:32

Shelvey topper mwa vind dat wel meevallen is overal gefaald en speelt Bij Swansea wel aardig

10 januari 2016 om 15:38

Zoals altijd keepte hij weer degelijk.

10 januari 2016 om 15:39

Niet bijster sterk, bij alle goals vond ik het niet overtuigend. Maar goed, wat wil je als je zo weinig speelt. Dan heb je natuurlijk ook geen ritme.

10 januari 2016 om 16:13

Zou er meer voor hem in zitten ? Ik gun het hem namelijk wel

11 januari 2016 om 11:25

Fabianski is een klasse beter, zo eerlijk moet je zijn. Denk dat hij uiteindelijk op Championship niveau moet gaan keepen om weer ritme op te doen.

Zou van Gaal nu ook een tweet versturen?

10 januari 2016 om 16:00

Precies, zielig ventje die Van Zweden. Altijd over iedereen zeuren en als hij zelf verliest tweet hij niks.

Hoop dat van Zweden aanstaande zondag ook niets weet te tweten.

10 januari 2016 om 17:00

Dan tweet ie sowieso, aangezien zn afkeer tov Ajax bijna net zo groot is als zn liefde voor FC Den Haag.

10 januari 2016 om 17:00

Shit vergis ik me weer, het is nog ADO...

10 januari 2016 om 17:55

Nee het is weer ado😈

Hoe klein het niveauverschil in Engeland is, ongelooflijk. In de FA Cup zoveel wedstrijden tussen 1ste en 4de klassers gezien die altijd gelijk op gaan en soms zelfs gewonnen worden door de 4de klassers. In elk ander land is zo'n wedstijd meestal een walkover, een nulletje of 6 in het voordeel van de 1ste klasser. Maar in de FA Cup zijn walkovers sowieso zeldzaam, dat zegt al genoeg.

Ronnie Stam en Gomis lijken ontzettend veel op elkaar. Ik kan ze ook amper uit elkaar houden! (zie foto bij statistieken van Gomis, rechts boven in).

On-Topic:
Dit is het mooie van bekerwedstrijden. Amateurs of lagere divisieclubs stunten vaker in de beker dan als ze promoveren en een competitiewedstrijd spelen tegen een hogere divisieclub of een profclub!

Emnes is ook wel klaar daar in Engeland heeft zijn beste tijd gehad bij Middlesbrough bij Swansea redelijk gedaan maar nooit echt het mannetje geweest als dat hij bij Boro was. Misschien het tijd om huiswaarts te keren en een leuke eredivisieclub uit te kiezen. Als ik even een optie mag noemen en Haller vertrekt bij Utrecht dan zie ik Emnes echt wel als een goeie opvolger. Je moet wel een paar centimeter inleveren maar aan de bal is Marvin toch wel handig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren