Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eloy Room moet flink salaris inleveren voor terugkeer in de Eredivisie

Laatste update:

Eloy Room moet de nieuwe doelman worden van Vitesse, zo meldt de Gelderlander. De 34-jarige sluitpost staat momenteel onder contract bij Columbus Crew en strijkt in de Verenigde Staten een fors salaris op, wat de operatie meteen bemoeilijkt voor de Arnhemmers. Voor een terugkeer bij Vitesse moet Room mogelijk enkele tonnen inleveren. Het is de vraag of hij dat ziet zitten.

Room is zeker geen onbekende van Vitesse. De doelman genoot er zijn jeugdopleiding en debuteerde er in 2008 in het betaalde voetbal. Hij slaagde erin om in 155 wedstrijden 43 keer zijn doel schoon te houden, alvorens hij de overstap maakte naar PSV. Bij de Eindhovenaren wist hij zich echter niet te ontpoppen tot eerste doelman, waardoor hij vier jaar geleden koos voor een lucratief contract in de MLS.

Meerdere bronnen bevestigen aan de Gelderlander dat Room openstaat voor een terugkeer bij Vitesse. Zijn gezinssituatie zou daaraan ten grondslag liggen. Room dient dan wel veel salaris in te leveren. De goalie strijkt in de Verenigde Staten naar verluidt zo'n 750.000 euro per jaar op, wat een eventuele overgang tot een stunt zou maken voor Vitesse. Bovendien heeft hij nog een contract tot het einde van het kalenderjaar met een optie voor een extra jaar.

Vitesse heeft echter baat bij een betrouwbare sluitpost, daar de club de afgelopen jaren verschillende keren misgreep. Markus Schubert bleek geen schot in de roos en ook Jeroen Houwen wist niet te overtuigen. Afgelopen seizoen maakte Kjell Scherpen bij vlagen geen al te beste indruk. De 21-jarige Daan Reiziger wordt gezien als groot talent, maar wacht nog op zijn doorbraak. Met de komst van Room lijkt de club in ieder geval voor even verlost van alle zorgen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou dat is een gegarandeerde plek in de playoffs met Room op goal natuurlijk! Ligt het aan mij of is dit nou helemaal geen speciale transfer?

30 juni 2023 om 11:22

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het zelfde dacht. Ik weet ook niet zo goed of "stunten" in dit geval positief of negatief uitgelegd kan worden...

30 juni 2023 om 11:25

Begint inmiddels ook op leeftijd te geraken en is nooit een geweldenaar geweest. Als hij zn vorm weer haalt zoals in de laatste jaren bij Vites dan is hij zeker wel een goede speler voor Vites. Of het verstandig is om een topkeeper terug te halen naar het oude nest blijft de vraag, toch Nec?

30 juni 2023 om 11:39

Is gewoon een goeie betrouwbare keeper hoor. Sowieso twee klassen beter dan die clowns die Vitesse de laatste jaren op doel heeft gehad.

30 juni 2023 om 13:27

Room is alles behalve een topkeeper.alleen zijn salaris zal top wezen voor hem dan.

30 juni 2023 om 13:29

Grappige sneer, die ik wel kan waarderen haha. Maar je weet zelf natuurlijk ook wel dat Room (ex-reservedoelman achter Zoet bij PSV) een paar treden onder Cillessen (ex-reservedoelman achter Ter Stegen bij Barcelona & ex-keeper bij Ajax). Hij sloot het seizoen slecht af, maar heeft ook genoeg punten voor ons gepakt.

30 juni 2023 om 11:24

Het is een stunt van de bovenste plank. Een oude keeper die in de Eredivisie nooit echt indruk heeft gemaakt en nu in een 2e rangs competitie speelt met Lionel Andres Messi is natuurlijk een absolute stunt voor een subtopper in NL.

Jottem wat een knaller. Wie gaat de volgende superster worden die ons kikkerlandje aandoet? Misschien willen Hicham Faik, Erik Pieters en Pelle van Amersfoort ook wel weer eens aan ons denken. Dat zou wat zijn...

30 juni 2023 om 11:31

Room was echt wel een goede keeper in de Eredivisie. Geen stunt maar wel gewoon een sterke transfer.

Kan iemand mij uitleggen wat hier "de stunt" is?

30 juni 2023 om 11:38

Dat VZ het weer eens voor elkaar gekregen ons allemaal als een stel sukkels op dit soort non-nieuws te laten klikken..🙃

30 juni 2023 om 11:54

Maar iedereen is er ondertussen wel klaar mee. De redactie van Voetbalzone moet zelf ondertussen toch ook doorhebben dat ze op deze manier stukje bij beetje niet meer serieus genomen worden?
Echt hoor, leuk die clicks, maar de site verliest steeds meer credits. Flauwe titels, onzinnige stukjes vanuit Instagram, foto's gebruiken met 5 man zodat iedereen maar moet raden wie er uiteindelijk in het artikel naar voren komt, titels veranderen van artikelen als het niet genoeg gelezen wordt, uitmelken van nieuws (aanstekerincident, Slot naar Spurs, Heitinga, van Nistelrooij).
Jammer, het zal veel opleveren, maar op termijn drijven ze zichzelf uit de markt.

30 juni 2023 om 11:49

De stunt is dat het door verschil in salaris van Vitesse en die club uit Amerika opmerkelijk zou zijn als hij deze stap zou maken, niet omdat het een geweldige keeper is. Niemand die dat snapt?

Zou goede zet zijn van Vitesse. Is echt 2 klasse beter dan Scherpen.

Eerst een stunt voor een speler uit de 3de Frans competitie, nu een doorsnee keeper wat een stunt is. Whats net? The champ als trainer zou ook een stunt zijn.

Ik neem de vrijheid om de titel even te herschrijven:

Sensatie in de maak: regionale grootmacht wil stunten en ligt op pole-position om international aan te trekken.

Zo, nu zijn we pas echt getriggerd.

Hij pakt wel 800k per jaar in de states.
Mooi dat in de vs alle salarissen gewoon op te zoeken zijn. 😁
Dan is het wel bijzonder als je al terug zou gaan.

Zal misschien terug willen ivm kinderen/fam en dan een langer contract plus mogelijkheden om trainer oid na zijn carrière te worden.

Stunten ? Hoezo zou dit een stunt zijn? Een 34 jarige Room?

Het woord stunten wordt me wel iets te vaak gebruikt de laatste tijd, Eloy Room.. waar hebben we het over.

30 juni 2023 om 12:20

Stunten is wel een hip woord idd.
Net als pole-position en over-performen, hahaha.

On: Room gaat toch wel een stapje vooruit zijn ipv scherpen? Je hebt alleen dan nog geen structurele oplossing voor de komende jaren.

Een wisselkeeper uit de MLS al een stunt noemen, het wordt steeds gekker

Klinkt misschien gek, maar persoonlijk zou ik liever zien dat ze scherpen nog wat langer kunnen houden. Hij zat aan begin ontzettend te stuntelen, maar heeft het in het laatste gedeelte van de competitie gewoon heel goed gedaan. Als hij dat vasthoudt, denk ik dat hij een betere optie dan Room is. Maar ik weet niet of het überhaupt in het vat zit

Het zou zeker een stunt zijn gelet op het salaris wat hij verdient en wat hij bij Vitesse gaat krijgen, daarom ben ik bang dat de deal niet doorgaat en zou het inderdaad een stunt zijn als hij toch komt, wat ik van ganser harte hoop.
Toen hij weg ging en ze Pasveer haalden was ik niet blij want ik vond Room beter, hoewel Pasveer zich na het 2de jaar wel liet gelden, maar ik vond Room daar zeker niet voor onder doen zijn laatste 2 jaar.

Vitesse is al langere tijd bezig om Eloy terug te halen. Echter verdiend hij in Amerika $800.000 en heeft hij ook een nieuwe vriendin die daar woont.

Echter woont zijn ex-vrouw en dochtertje weer in Nederland en worden zijn ouders er ook niet jonger op 😊. Ik denk dat hij wellicht wel een paar ton wil/kan inleveren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren