Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elleboog tegen de nek: Cristiano Ronaldo wordt met rood weggestuurd

Laatste update:

Cristiano Ronaldo heeft zich maandagavond van zijn slechtste kant laten zien. De Portugees van Al-Nassr was in het duel met Al Hilal (2-1 verlies) zijn frustraties niet de baas en ontving een rode kaart nadat zijn elleboog in de nek van een speler van de tegenpartij belandde.

De twee Saudische topploegen namen het tegen elkaar op in het kader van de halve finale van de Saudi Super Cup. Al Hilal, koploper in de nationale competitie, had het betere van het spel en nam in de tweede helft de leiding.

Salem Al-Dawsari had de ploeg na een uur spelen op een 1-0 voorsprong gezet. Een ruime tien minuten later verdubbelde Malcom, voormalig speler van onder meer FC Barcelona, de voorsprong: 2-0. Een late treffer van Sadio Mané zou de eindstand op 2-1 bepalen.

Ronaldo was zichtbaar gefrustreerd door de wedstrijd en dat kwam in minuut 85 tot uiting. De superster dacht recht te hebben op een inworp, maar een speler van Al Hilal dacht daar anders over.

In een poging de bal bij de tegenstander weg te houden plantte Ronaldo zijn elleboog in de nek van zijn opponent. De tegenstander ging naar de grond en Ronaldo werd van het veld gestuurd met een rode kaart.

De steraanvaller kon zich overduidelijk niet vinden in de beslissing en liet dat met de nodige gebaren blijken. Terwijl hij zich richting de catacomben begaf, applaudisseerde hij op cynische wijze richting de arbiter.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De slaande beweging van Bergwijn was nog een stukje erger dan deze elleboog stoot, maar als nog hoort het niet op een voetbalveld thuis

9 april 2024 om 06:48

Op deze beelden leek ook nummer 10 op de been van de liggende speler te staan. Dat lijkt meer rood dan wat ronaldo deed.
Maar wat een enge man die ronaldo. Je kunt het er niet mee eens zijn maar zijn reactie is kinderachtig

Het lijkt wel alsof hoe ouder Ronaldo wordt hoe makkelijker hij gefrustreerd raakt. In plaats van dat hij volwassener wordt lijkt het allemaal precies andersom te zijn. Geweldige voetballer maar ook een engerd.

9 april 2024 om 00:00

Die man is gewoon hypercompetitief. Dat heeft zowel zijn voor als nadelen.

9 april 2024 om 08:06

Hebben we een alternatief gevonden voor "het is een echte winnaar"? Hypercompetitief. Oh ja nee, dan is het goed.
Wat een slap gelul.

9 april 2024 om 09:50

@grasnaaier

Ah nee, dat heb ik toch niet gezegd? Ik probeer gewoon te verklaren waarom hij nog zo reageert terwijl hij 39 jaar oud is. Dat krijg je niet uit hem, die wilt nog elke wedstrijd winnen alsof het zijn allerlaatste is.

Daar zitten helaas ook nare trekjes bij, zoals deze. Nergens praat ik het goed hoor.

Kinderen die niet tegen hun verlies kunnen, kunnen ook gemeen zijn.

9 april 2024 om 00:06

Die indruk krijg ik niet per se. Op de Europese wedstrijden had hij het zelfs in z'n topvorm lastiger en ik denk dat daar het probleem zit. Het is toch een stukje trots en Ronaldo is dan ook net zo'n type die niet toe wil geven dat hij allang niet meer dat niveau heeft, maar enkel nog een enorm rendement heeft omdat hij in een D-competitie speelt.

9 april 2024 om 00:10

Dat is omdat het niet meer zo makkelijk gaat. Hij gaat duels verliezen op snelheid en fysiek en dat is niet wat ie trekt

Wat een grap dat hij bij het verlaten van het veld nog de scheidsrechter laat applaudisseren. Hij dacht dat ie ermee weg zou komen haha. 40-jarig kind

Er zullen wel weer een hoop reacties komen omdat het Ronaldo is, maar hier is echt compleet niks aan de hand man.

9 april 2024 om 01:46

Op deze beelden welke VZ gebruikt lijkt het niks. Maar op andere beelden kan je gewoon zien dat een rode kaart terecht was.

Elleboog? Waar dan? Wat een theater eerste klas, niet normaal.

9 april 2024 om 01:29

bekijk de beelden vanuit een andere hoek. Hij raakt hem wel degelijk vol met zijn elleboog op de borst.

9 april 2024 om 09:14

Hij raakt hem op zn borst inderdaad en daarna nogmaals raakt hij hem in zn nek

Niks mis mee toch? Allemaal aanstellerij weer dit.. alhoewel ronaldo begint wwl steeds meer gefrustreerd te raken.. helaas geen beker orijs en ook geen competitieprijs dit seizoen

9 april 2024 om 01:16

Dat is niet waar ze zitten nog in de halve finale in de beker dit was de Super Cup die is normaal in Januari. En ze hebben in het begin van het Seizoen De Arab Club Champions gewonnen wat ook een beker is.

9 april 2024 om 10:16

De Arab Club Champions? Is dat niet een vriendschappelijk toernooi? En dat is het enige wat hij in de afgelopen twee jaar heeft gewonnen met Al Nassr. Het is bijna knap, zo weinig winnen met zulke matige tegenstanders.

9 april 2024 om 12:11

Het is geen vriendschappelijk toernooi zoek maar op. En ook alle goals die er zijn gemaakt dat toernooi zijn allemaal officieel dus weet zeker dat het niet vriendschappelijk is.

Je zou verwachten met de mentaliteit van Ronaldo dat hij zich zelf niet als een kleuter zou gedragen, altijd maar weer zijn eigen showtje geven...

Hahahha de man kan zijn frustaties weer eens niet de baas zijn, spelen en scoren tegen de lammen en blinden in SA en Europa (kwalificatie EK) maar zodra er ook maar enige tegenstand is geeft hij toch al jaren achter elkaar niet thuis. Ik wil niet horen dat andere acties van voetballers erger zijn die niet bestraft worden, deze grote voetballer is soms gewoon een klein mens, mag ook vaker benoemd worden door zijn fans die nooit erkennen dat de man klaar is en alleen nog speelt zodat hij de geschiedenis ingaat als speler die de meeste doelpunten heeft gemaakt.

9 april 2024 om 01:06

Vorige week met de 2 hattricks was Eric er niet 😂 nu gebeurd er letterlijk helemaal niks is gewoon toneelstuk en daar is ie weer hoor. Hou je lekker bezig met Messi man. Slecht niveau?Kan je na gaan in wat voor competitie Messi speelt als je 6-0 verliest van Al Nassr

9 april 2024 om 10:19

Een hattrick tegen clubs genaamd Al Taee en Abha. Je gaat toch niet vertellen dat dat van een hoog niveau is. En je hebt het over dat vriendschappelijke duel? Hahaha

9 april 2024 om 12:13

Ja en tegen diezelfde clubs loopt mister Karim “ik heb Cristiano Ronaldo aan goals geholpen” Benzema te strugglen voor goals.. laten we nou niet doen alsof het zo makkelijk is want ik zie die andere toppers het niet doen in die competitie.

9 april 2024 om 16:17

Cristianogoat7

Tuurlijk gebeurd er in jou ogen helemaal niks, dat is altijd het geval zodra Ronaldo iets doet wat niet kan, hij maakt duidelijk een slaande beweging richting die speler, het is ook duidelijk te zien op de beelden dat Ronaldo gefrustreerd oogt en zijn emoties niet de baas is.

Sorry maar er zijn niet elke week topics over Ronaldo en het gebeurd wel eens dat ik een verslagje mis, ik ga ook niet reageren op een topic waar 1 reactie op is, daar zie ik de meerwaarde totaal niet van in.

Vervolgens haal je de 6-0 aan maar wat heeft Messi hiermee te maken? Messi kwam erin toen de eindstand al op het bord stond en hij moest invallen vanwege sponsor overeenkomsten. Daarnaast speelden Ronaldo niet eens mee en gelijk gaat het algehele niveau omhoog van Al Nassr, moet toch pijnlijk zijn om Messi te proberen te bashen maar eigenlijk haal je een sneer uit naar Ronaldo.

Die Arabische competitie is wel geinig joh. Niveau is dramatisch maar het heeft dat WWE entertainment gehalte. Lachen die jongens.

Dat messi geroep begint nu ook wel een beetje zielig te worden

In het 2de filmpje zit het stadion toch wel heel vol, terwijl dat in het geluid vanaf de tribunes helemaal niet zo lijkt. Ik zie overigens ook niet echt ergens een elleboog

Deze man moet dit toch niet meer willen. Ik lees dat mensen zeggen dat dit komt omdat hij zo competitief is….maar doordat hij ouder wordt speelt hij in een competitie waar de mensen om hem heen niet meer het niveau hebben van de mensen die vroeger om hem heen speelden. Niet qua talent, niet qua voetbalintellect. Dan zou je denken dat hij met 2 vingers in de neus daar meespeelt maar dat lukt hem niet meer. Dan moet je dat accepteren en anders gaan voetballen. Alleen zit zijn ego hem daarvoor in de weg. Hij wíl dat alles om hem draait. Hij wíl alle vrije trappen nemen…daar is hij nooit goed in geweest. Natuurlijk heeft hij er wel eens een paar gemaakt, maar % gezien scoort hij niet best. Deze man is niet in staat om in een spiegel te kijken en hij had verwacht dat hij op handen gedragen zou worden door iedereen en dat is simpelweg niet het geval. Accepteer dat, laat het los en ga lekker plezier maken. Dan heb je nog kans dat je een leuke oude voetbaldag gaat krijgen, anders zal de frustratie alleen maar toenemen. Zoals hij het veld afloopt, zo triest. Dit is het beeld wat mensen straks van hem herinneren. Ook al zou de rode kaart onterecht zijn, doe normaal! Hij kan alleen totaal niet tegen welke vorm van kritiek ook.

Toch wel grappig dat iemand die Saudische kwal een keer aanpakt. Is diezelfde kerel die op het WK continu Messi en Lewandowski liep te provoceren en dat laatst ook al bij Son deed. Wat een intens naar mannetje is dat zeg

Ronaldo is altijd al zo geweest. Hij is er ook vaak mee weggekomen in Spanje. Maar het aantal ellebogen en klappen wat hij uitgedeeld heeft is niet op twee handen te tellen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren