Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elia legt uit: ‘Ik vind het sneu om Sven zo in de krant te zien’

Laatste update:

Eljero Elia nam woensdagavond het tweede doelpunt van Feyenoord voor zijn rekening en verwees met zijn manier van juichen naar de voorpagina van het Algemeen Dagblad. De krant fotoshopte een traumahelikopter boven het veld van Feyenoord, terwijl op die grasmat weer allerlei geblesseerde spelers van de ploeg zaten of lagen.

Elia schreef op Twitter al dat hij niet gediend was van de cover: “Jullie willen ons belachelijk maken. Maar als wij geen interview willen geven, zijn we arrogant of verwende jochies…” Daar liet Elia het dus niet bij, want met zijn juichgebaar tegen Go Ahead Eagles (8-0) deelde hij een nieuwe sneer uit naar de redactie van het Algemeen Dagblad. “Of ik het wil uitleggen? Nee, ik heb het er al genoeg over gehad, het is klaar”, zei hij na afloop voor de camera van FOX Sports.

De tekst gaat verder onder het Facebook-bericht.

Het Algemeen Dagblad hoeft dankzij Eljero Elia niet meer te photoshoppen! 🔴⚪

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 5 april 2017

“Het was niet zozeer naar mij toe, maar meer naar mijn teamgenoten. Sven (van Beek, red.) is lang geblesseerd geweest en dan vind ik het sneu om hem zo in de krant te zien. Maar meer heb ik er niet over te zeggen. Of het een statement was? Ja, het is een statement. Altijd toch”, besloot de 28-voudig international van het Nederlands elftal, die met Feyenoord met 72 punten aan kop gaat in de Eredivisie. De voorsprong op Ajax bedraagt nog altijd drie punten.

Giovanni van Bronckhorst, de trainer van Feyenoord, deelde na afloop overigens nog de complimenten uit aan de dertigjarige Elia: “'Uiteindelijk heeft hij het (de voorpagina van het Algemeen Dagblad, red.) gewoon positief gebruikt. Hij speelde geweldig. Als je zo lang eruit bent en dan dit kan brengen. Je weet dat hij dat kan en dat heeft hij uitstekend gedaan.” Elia staat in dienst van Feyenoord nu op zeventien doelpunten in 63 officiële wedstrijden. Daarnaast gaf hij veertien assists.

Kan jij deze actie van Eljero Elia waarderen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind dat Elia zich nogal vaak laat kennen en provoceren. In de arena stond Feyenoord 2-0 achter, ging Elia warmlopen en is de hele tweede helft bezig geweest met ruziën met het publiek bij de inloopstrook. Wanneer in vorm misschien wel de beste winger van de eredivisie, maar houdt zich mijn inziens teveel met randzaken bezig.

6 april 2017 om 01:09

Als Elia zichzelf boos maakt is hij op zn best. Dan gaat hij zich bewijzen. Ik vind het ook irritant, maar het is zijn manier van motiveren. Hij heeft enorme geldingsdrang en komt altijd op voor zn medespelers. Dat laat ie nogal duidelijk merken. Ik snap dat het vervelend is voor tegenstanders, maar zolang het hem helpt beter te spelen, vind ik het prima.

Ik vind Elia vaak overdreven reageren, maar hier geef ik hem wel gelijk.. Met zulke fotos lijkt het al snel dat je als krant goedkoop wilt scoren en dat vond ik hier ook wel het geval! Elia heeft hier, vind ik, groot gelijk!

6 april 2017 om 01:19

Ik als Feyenoorder vind het maar kinderachtig. Heel het jaar weinig blessures en plots een stuk of 7. Is het nou zo gek dat daar dan een artikel over wordt geschreven? Daarbij stond er niets negatiefs over Feyenoord in en werden alleen de blessuregevallen genoemd. Met 30 jaar laat Elia zich altijd zo amateuristisch provoceren. Was toen ook uit tegen ADO te zien. Daar moet je met je miljoentjes en een WK-finale in de benen toch boven staan lijkt mij.

6 april 2017 om 01:38

Je hebt aan de ene kant ook wel een punt, Het AD mag dat ook best vermelden. Maar om nou paginagroot iedereen te Photoshoppen met een trauma helikopter slaat natuurlijk helemaal nergens. Elia reageert hierop zeer grappig, en daar is ook weer wat voor te zeggen.

6 april 2017 om 07:05

Hij heeft totaal geen punt.
Of waren er na ajax geen blessures?
Speelt jørgensen gisteren goed net zoals karsdorp?

Hij is dus schijnbaar 30 jaar oud maar komt soms nog steeds over als een klein kind... Hij laat zichzelf zo makkelijk kennen.

6 april 2017 om 01:11

Hij is niet het helderste licht. Maar dat is verder toch prima? Hij is in ieder geval eerlijk en maakt van zijn hart geen moordkuil

6 april 2017 om 05:52

Ik moet altijd zo lachen om dit soort jongens. Heel hard roepen dat je niets leest en dan wekelijks reageren op een artikel in een of andere flutkrant. Ga toch lekker voetballen, dat kan je zo goed.

6 april 2017 om 07:03

Lezen? Hij heeft het plaatje niet begrepen.

6 april 2017 om 08:00

Eigenlijk is hij qua mentaliteit daarmee een beetje te vergelijken met cristiano ronaldo, die is ook op zijn leeftijd nog altijd zo gemotiveerd om goede resultaten neer te zetten. Emotioneel worden hoeft niet verkeer te zijn als je dit ook positief kunt gebruiken.

Ergens gun ik het Feyenoord wel weer eens kampioen te worden, alleen dan krijgen ze weer praatjes zoals helemaal niets in Amsterdam ... Ik lees dan maar niet meer de reacties op voetbalzone.. na 18 jaar mogen ze ook wel eens kampioen worden. Hebben een paar talentvolle/goede spelers. El Ahmadi, Jones, Karsdorp, Vilhena, van Beek, Elia, Toornstra en Jorgensen zijn toch wel de belangrijkste spelers. Van der Heyden, Boteghin, Kuyt,

6 april 2017 om 00:31

Maar van Kuyt, Nelom, Vejinovic, Berghuis en Bilal moet afscheid worden genomen. Toornstra, Vilhena en Karsdorp zijn ook toe aan een nieuwe stap. Het nieuwe Feyenoord zal moeten draaien om Jones, Van Beek, Kongolo, El Ahmadi, Jorgensen en Elia. Misschien dan Sam Larsson, Jonathan de Guzmán en Robin van Persie als versterking erbij. Dan gaat de club er echt op vooruit ten opzichte van dit jaar.

6 april 2017 om 07:50

Larsson? Serieus? Die jongen die zichzelf al bij Barca in de basis ziet spelen en verschrikkelijk inconsistent speelt? Dan kan je beter Berghuis proberen over te nemen of en/of Bilal behouden.

Wat praat die Van Bronckhorst nou hij is maar 2/3 weken eruit geweest waarom zegt ie dan zo lang geblesseerd ?

Wanneer komt valentijn met ze grote mond bij voetbal inside..:.???? Die man praat ook altijd als of hij alles weet van voetbal en clubs en spelers....goedkope krant moet zich diep gaan schamen

6 april 2017 om 06:41

Driessen is van de Telegraaf. En waarom zou hij aanschuiven bij dat onzinnige programma

6 april 2017 om 10:02

Hij zit daar best vaak, Kraay jr. Boskamp, Verbeek en hij rouleren een beetje. De Telegraaf was jaren lang het afvoerputje van de journalistiek maar blijkbaar was er zoveel drek dat het AD zich daarbij gevoegd heeft. Beide echt dramatisch slechte kranten. 0 diepgang, fluff pieces en de onderwerpen die ze aankaarten zijn wellicht nog niveaulozer dan het gemiddelde Jeugdjournaal.

De hart van Nederland generatie mag dit graag lezen maar damn....

Oh zo kleinzerig als ze zijn tegenwoordig. Maar zelf wel altijd zeggen dat ze geen aandacht besteden aan wat de 'buitenwereld' te zeggen heeft. Overgevoelig, straks lopen zijn emoties ook nog een blessure op.

"hij vindt het sneu om Sven zo in de krant te zien". Hij doet net of hij het over zijn gehandicapt broertje heeft deze simpele ziel. Sven lijkt me mans genoeg om voor zich zelf op te komen, daar heeft hij het medelijden van deze immer geirriteerde dombo met het IQ van een garnaal niet voor nodig lijkt mij... Grow up....

Ik las een interview met hem dat mensen vaak denken dat hij dom is.
Hoe zou dat nou komen?

6 april 2017 om 07:52

1x is wel genoeg hoor.. Op deze manier laat jij je ook wel enorm kennen zeg met je afkeer voor Elia.

6 april 2017 om 08:40

ik heb geen afkeer tegen hem.
En dit is volgens mij de eerste keer sinds maanden of misschien wel jaren dat ik iets over elia zeg.

6 april 2017 om 09:10

Mensen die denken dat iemand dom is , op basis van berichten uit de media , die kunnen beter stoppen met denken.

Het veroordelen van dit soort acties is ook al zo 'slim'

Waarom altijd zo negatief. 90 procent wat over alle voetballers geschreven wordt , zijn verzinsels en stemmingmakerij. En als een voetballer daar op reageert, dan laten zij zich kennen of ze zijn dom enz enz.

6 april 2017 om 11:06

Hij zegt het zelf en begrijpt het plaatje niet. Volgens mij is het duidelijk wat ze bedoelen met de voorpagina?
Als dat niet zo is hoor ik het graag waarom het niet duidelijk is?

6 april 2017 om 19:16

Wat bedoelen ze dan met die voorpagina? Leg dat eens uit en niet eromheen draaien.

6 april 2017 om 20:14

Dat er veel blessures zijn.
Meer niet.

Nou Eljero, een thuisoverwinning tegen de nummer laatst, critici de mond gesnoerd jongen ...

Wat een overgevoelig gedoe zeg. Tere voetballers zieltjes.

Niemand die toch gelooft dat hij het echt alleen zo vervelend vond voor Sven van Beek? Meneer heeft een groot ego en voelde zich gewoon zelf beledigd door een fotootje.

Elia is een matig begaafde recidivist. Hij is niet leerbaar. Laat zich zeer regelmatig provoceren en reageert ernstig impulsief. Hoe vaak is hij wel al niet betrokken geweest bij rellen van diverse aard. Zijn benen spreken regelmatig in posiieve zin. Maar zijn persoolijkheid heeft hij niet mee. Coachen heeft waarschijnlijk geen zin omdat hij daar niet slim genoeg voor is.

Ik snap niet dat voetballers zich bezighouden met wat er in de krant wordt geschreven. Zo objectief zijn de Nederlandse sportkranten niet als het op voetbal aan komt, dus wat zou Elia dat nou moeten schelen? Het laat wederom zien waarom Elia in zijn "hoogtijdagen" bij (met alle respect) Feyenoord speelt.

Er is natuurlijk niets mis om voor Feyenoord te spelen, maar deze jongen had genoeg talent om op zijn 30ste bij een Europese subtopper te spelen. Hij lijkt maar niet volwassen te kunnen worden en dat heeft zijn voetbalcarriere toch in negatieve zin aangetast. Ik snap niet waar hij zich druk om maakt als je nog steeds 3 punten voorsprong hebt op de concurrentie met een makkelijker schema...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren