Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elia kan valse start van FC Utrecht bij officiële rentree niet voorkomen

Laatste update:

FC Utrecht is er niet in geslaagd om zijn eerste wedstrijd van het Eredivisie-seizoen winnend af te sluiten. De ploeg van trainer John van den Brom speelde op bezoek bij VVV-Venlo met 1-1 gelijk, door doelpunten van Guus Hupperts en Sean Klaiber. Eljero Elia maakte tien minuten voor het einde zijn officiële rentree op de Nederlandse velden, toen hij als invaller binnen de lijnen kwam.

FC Utrecht zag zijn eerste competitieduel met AZ vorige week nog uitgesteld worden, omdat de Alkmaarders afgelopen dinsdag moesten aantreden in de voorronde van de Champions League tegen Dynamo Kiev. VVV opende zijn Eredivisie-seizoen een week geleden met een 3-5 overwinning op FC Emmen en ging in De Koel uitstekend van start, want er stond binnen acht minuten al een voorsprong op het scorebord. Hupperts kwam vrij bij de eerste paal en wist FC Utrecht-doelman Maarten Paes in de korte hoek te verschalken.

Binnen het halfuur had de thuisploeg al de marge kunnen verdubbelen, maar Adam Maher haalde een inzet van Lukas Schmitz van de lijn. In het slot van de eerste helft kwam FC Utrecht wat beter in de wedstrijd, wat resulteerde in mogelijkheden voor Tommy St. Jago, Bart Ramselaar en Gyrano Kerk. VVV wist de voorsprong echter vast te houden tot de rust en kreeg snel in de tweede helft een grote kans om de marge uit te breiden. Vito van Crooij vond Hupperts, die Paes zijn tweede treffer van de avond zag voorkomen.

FC Utrecht slaagde er vervolgens na een uur spelen in om op gelijke hoogte te komen, dankzij een treffer van Sean Klaiber. De Domstedelingen werden sterker en kregen via Mimoun Mahi en Joris van Overeem mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar mede dankzij VVV-doelman Thorsten Kirschbaum bleef de gelijke stand op het scorebord. Van den Brom bracht tien minuten voor tijd Elia binnen de lijnen, die daarmee zijn officiële rentree op de Nederlandse velden maakte. Een spannende slotfase leverde uiteindelijk geen winnaar voor de wedstrijd in Limburg op.

Terechte uitslag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een klein kind die Elia tegen de scheidsrechter. Leek nergens op.

18 september 2020 om 22:01

Doet pijn he dat hij niet naar jouw club kwam?had gelijk met dat tijdrekken.ik dacht dat de arbitrage dit zou aan pakken?post en van crooy hadden al 2x hun 2de kaart moeten hebben maar dat is allemaal minder erg dan commentaar.dieperink is gewoon weg een thuis fluiter. Ik hoop toch dat we hem nooit meer krijgen want winnen doe je op het veld met een eerlijke scheids.

18 september 2020 om 22:48

Post kreeg geel omdat de scheids niet floot voor overtreding op VVV. 20 verkeerd ingooien van Utrecht werd niet bestraft. Was een mega uitfluiten.

19 september 2020 om 08:01

Jajowi nee oprecht niet als hij zich zo gedraagt. En dat meen ik echt. Fantastische voetballer die ik er graag bij had gehad maar wiens gedrag ik kan missen als kiespijn.

18 september 2020 om 22:32

Ja wat een kinderlijke reactie. Die Elia zou met zijn ervaring toch een keer normaal moeten doen althans, dat zou je denken. Helaas is niets minder waar. Eens een galbak altijd een galbak.

18 september 2020 om 22:37

Dit soort berichten gaan we helaas vaker lezen van Twente-fans. Jammer, want alle objectiviteit is gelijk verdwenen bij zoiets. Of zou je het ook zeggen als hij bij jouw club zou zitten?

18 september 2020 om 22:41

Heeft hij ongelijk dan? Of reageer je alleen omdat hij Twente in zijn naam heeft?

18 september 2020 om 22:45

Zijn reactie is “wat een klein kind” dus als je mij nu vraagt of hij ongelijk heeft. Ja, het is een volwassen man. Maar kom op. Elke wedstrijd wordt dit gedaan, maar nu Elia het doet is het opeens raar en kinderachtig. Vandaar de vraag “zou je dat ook doe als hij bij Twente zat”

18 september 2020 om 22:49

Niemand kan geheel objectief zijn over zijn eigen club. We zien regelmatig dat ook scheidsrechters daarin in de fout gaan. Dus ik snap je verontwaardiging eigenlijk niet... Tuurlijk was Elia daar als een klein kind bezig. Alleen een Utrecht supporter zal dat anders zien.

18 september 2020 om 22:57

Elia was niet als een klein kind bezig (dat zeg ik als niet-utrecht fan). Hij probeerde op te treden tegen het tijdrekken wat -nogmaals- elke wedstrijd gebeurt. Maar nu het Elia is, is het opeens een probleem.. de naam Elia maakt gewoon iets los bij fans van sommige clubs. Is geen probleem, alleen niet zo volwassen.. That’s it.

19 september 2020 om 08:05

Isco24 ik had inderdaad op mijn beurt ook kunnen verwachten dat je als Twentefan geen kritiek meer mag hebben op Elia. Geloof mij: ik had Elia er graag bij gehad en vind het een fantastische voetballer, maar dat gemekker op de scheids leek toch helemaal nergens op? Je moet een doelpunt maken en hebt niet veel tijd meer en wat doet hij: zaniken op de scheids om kleine dingetjes meermalen. Dan vind ik het heel snel treurig worden en ja, dat zou ik ook hebben als het een twente speler was.

19 september 2020 om 08:08

Isco je noemt mij onvolwassen en ik noem Elia een klein kind. Wereld van verschil inderdaad.

Tja. Een wedstrijd met 2 gezichten. 1e helft ontzettend slap gespeeld en sta je na 8 minuten al 1 op 1 te verdedigen. Tempo lag ook veel te laag om het VVV moeilijk te maken. 2e helft verbetering gezien maar het tempo moet echt omhoog. Beste man op het Chris Kum, wie had dat ooit gedacht.

Erg jammer dit. We hebben zat kansen gehad om hier te winnen. Vooral Mahi heeft er aardig wat verpruts.

Elia laat zich meteen zien in negatieve zin, wat een jankerd... VVV zoals gewoonlijk verdedigend gespeeld maar het heeft gewerkt. Toch had Utrecht wel kans gehad om hier te winnen.

18 september 2020 om 22:05

Wilde eerst gelijk gaan schrijven "wat doet hij dan fout om tegen tijd rekken in te gaan bij de scheids" Maar toen ik je naam zag wist ik dat tijdrekken normaal is.echte gele kaarten niet geven en dan wel een hierom zegt wat over de scheids vanavond. Maar goed dat is mijn mening.

18 september 2020 om 22:29

Omdat ik voor Ajax ben is tijdrekken normaal? Doe niet zo zielig, Elia begon meteen al met zeuren toen hij erin kwam.

Uit tegen de koploper 1 punt pakken is toch prima?

Allemaal nieuwe spelers, en als de pot 10min langer zou duren winnen we. Desalniettemin een prima pot van Vvv. Mahi te matig in de afronding. Elia ophouden met huilen aub.

18 september 2020 om 22:08

jij moet je kapot schamen met jouw commentaar.hij heeft gewoon gelijk.dit word gewoon gedaan in het top voetbal maar helaas hebben weinig mensen er kaas van gegeten.deze scheids heeft meerdere kaarten niet gegeven maar geeft welk gelijk deze aan Elia.dit is pas meten met meerdere maten.moraal ridder, maar goed dat is mijn mening.

18 september 2020 om 22:19

Jajowi, als je geel krijgt voor opmerkingen krijg je dat niet zomaar. Ik zie hem meerdere keren beetje dat wegwerp gevaar maken en zal vast en zeker niet iets vriendelijks geroepen hebben. Kan hij wel gelijk hebben over het tijdrekken, maar zo een misbaar hoef je nou ook niet te maken. Beetje zonde dat jij dat goed praat.

18 september 2020 om 23:46

Dit geeft dus aan dat je niets begrepen heb van wat ik eerder zei.diverse gele kaarten niet geven voor meer dan praten en dan ineens wel voor praten is inconsequent gedrag, helaas hebben wel meer van dit soort knuppels er een gewoonte van.elia had dus gewoon gelijk dat hij dit melde maar goedheiligman Dieperink vindt nu eenmaal dat schoppen minder pijn doet dan praten

18 september 2020 om 23:55

Het gaat er om dat Elia ook bij zijn vorige clubs altijd een grote waffel heeft gehad tegen de scheids, vroeg was dat voor een ander een club, en gaf ik er niets om. Nu bij FCU (en veel jaren ervaring rijker) moet hij gewoon beter weten. Hij staat er net 10min in. Ik snap dat je je direct wilt laten gelden, maar schiet die bal dan gewoon in het kruis!

19 september 2020 om 08:55

Tuurlijk is het slecht te noemen dat de scheids inconsequent is. Maar om nu het gedrag van Elia goed te praten gaat mij dan wat ver. Ook al heb je gelijk, grote mond tegen de scheidsrechter kan je gewoon een gele kaart opleveren. Dat hij geen geel geeft bij andere overtredingen is slecht en inconsequent te noemen, maar in de situatie van Elia kan je hem wel gewoon geven.

Met vd Brom aan het roer gaat Utrecht nooit de top 3 aanvallen ongeacht welke spelers je haalt. Het is een trainer die veel praatjes heeft, maar zijn team tactisch helemaal niet goed neerzet. Het doelpunt van VVV spreekt boekdelen. Hoe is het mogelijk dat je in de eerste 10 minuten de verdediging van Utrecht 1 op 1 speelt tegen de aanvallers van Vvv? Nergens voor nodig. Het is dus heel logisch dat VVV vervolgens de bus parkeert. Daarbij speelde Utrecht in zo een laag tempo dat ze in Venlo het wel goed vonden. Pas laat in de tweede helft begon Utrecht pas te voetballen en creã«erden ze kansen. Alleen heb je dan geen spits die een bal erin kan prikken. Het is zonder want deze wedstrijd had je gewoon moeten winnen.

Utrecht doet toch een serieuze poging om de top 3 aan te vallen dit seizoen. Direct een puntje gepakt bij de koploper. Top!

Zie in dit Utrecht toch echt niet de uitdager van de bovenste 4 plekken. Elia die dan weer is een kaart pakt dat is ook niet nieuw. Pakte in zijn tijd bij Feyenoord ook al enorm veel onnodige kaarten door commentaar, gezeik en gezeur. Moet je hem straks onnodig missen in wedstrijden waarin die heel nuttig zou zijn geweest.

18 september 2020 om 22:40

Knap om dat te zien na de eerste wedstrijd. Laten we die conclusie na 20 speelronden doen ipv de eerste want heb nog geen 1 ploeg gezien die überhaupt kampioen zou kunnen worden

Hupperts, de speler waar ooit Ajax belangstelling voor had na een paar goeie wedstrijden bij Roda (volgens de media), toch een aardig spelertje voor VVV. Beetje van de radar verdwenen na 4j Lokeren, maar ben benieuwd wat hij VVV nog kan brengen.

Utrecht zal zijn ambities wat moeten bijstellen, dit is natuurlijk beschamend. Elia is een over het paard getilde jongen, blijf een vervelende zeikerd. Is ook het beste wel van af. Merkwaardige 'aankoop' had dan iemand van een grote buitenlandse club gehuurd met een optie tot koop. Elia is 33 wordt alleen maar minder wat hij al laat zien, laat staan dat hij een verkoopwaarde vertegenwoordigd. Met dat soort spelers ga je zeker niet de top 3 aanvallen. Elia wel licht met gele kaarten pakken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren