Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elia en consorten maken karwei in eigen huis af tegen Club Brugge

Laatste update:

Medipol Basaksehir heeft zich woensdagavond voor de play-offs van de Champions League geplaatst. Het team van trainer Abdullah Avci was voor eigen publiek met 2-0 te sterk voor Club Brugge. De eerste ontmoeting op Belgische bodem was in een spectaculaire remise geëindigd: 3-3. Eljero Elia stond 79 minuten op het veld; Stefano Denswil en Ruud Vormer maakten de wedstrijd voor de Bruggelingen vol.

Na zeven minuten liep Club Brugge reeds achter de feiten aan. Denswil schatte een heerlijke voorzet van Gaël Clichy vanaf de linkerkant verkeerd in en ging onder de bal door. Emmanuel Adebayor reageerde attent en werkte het leer met het hoofd achter Ethan Horvath: 1-0. Club Brugge had moeite om in balbezit te komen, verloor ook snel de bal en had pech dat een kopbal van Denswil het doel op enkele centimers miste.

Medipol Basaksehir kwam na een half uur spelen op 2-0. Adebayor en Visca legden Ahmed Touba op rechts in de luren, waarna Horvath geen antwoord had op een inzet van de Bosniër in de korte hoek. Club Brugge kwam er tot aan de rust niet aan te pas en mocht zich gelukkig prijzen dat een verre inzet van Visca tegen de paal ging.

Hoewel Club Brugge driemaal moest scoren om een ronde verder te komen, kwam het team van Ivan Leko amper voor het doel van Volkan Babacan. Avci koos ervoor om Elia elf minuten voor tijd naar de kant halen, ten faveure van Kerim Frei en tot onvrede van de Nederlander. In de resterende speeltijd kreeg José Izquierdo een zeldzame kans om de nadelige marge te verkleinen, maar zijn inzet zeilde over de lat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Basaksehir speelt leuk voetbal met een dynamisch team maar Club Brugge was wel erg slecht zeg. Proficiat Basaksehirler.

Ik had meer verwacht van Brugge. Vorige week mochten ze Denswil bedanken voor die 2 vrije trappen, want na de eerste 15-20 minuten hadden ze letterlijk niks in te brengen, net als vandaag. Basaksehir is de betere ploeg en ze zijn verdiend door. Het is hierna waarschijnlijk einde oefening, maar ze hebben laten zien dat ze Europees hun mannetje staan.

Ik hoop dat Lucescu deze 2 wedstrijden terugkijkt, als ik hem was zou ik als eerste daad Emre terughalen, ook al is het tot het WK. Wat een klasbak. Het zegt genoeg dat Fener sinds zijn vertrek op zoek is naar zo'n middenvelder. Ook Adebayor laat zien dat leeftijd maar een getal is. Ik had hem graag bij Besiktas willen zien, maar waarschijnlijk was zijn salaris wat te gortig.

2 augustus 2017 om 21:52

Als echte GS fan heb ik een verschrikkelijke hekel aan die nr.5.
Moet echter wel eerlijk toegeven dat ie met zijn huidige spel zeker een basisplek in Milli takim verdiend.

2 augustus 2017 om 21:53

Trouwens is Lucescu al zeker? Heb veel geruchten gelezen, maar nog geen definitief bericht dat ie al is binnengehaald

2 augustus 2017 om 22:00

hahaha logisch dat je een hekel hebt aan Emre

Jammer dat FB hem te vroeg heeft laten gaan. Had onze Pirlo kunnen worden!

3 augustus 2017 om 00:14

Waarschijnlijk houden ze morgen of overmorgen een persconferentie en maken ze het bekend. Over Emre, persoonlijk mag niemand hem volgens mij, buiten de Fener-supporters misschien, maar over zijn kwaliteiten valt niet te discussieren. Melo is ook zo eentje.

2 augustus 2017 om 21:57

Ze zijn nu toch sowieso verzekerd van Europa League?

2 augustus 2017 om 22:01

Ja ik bedoel einde oefening in de CL.

Heb Basak vorig seizoen niet echt gevolgd, en de 3-3 ook niet gezien.
Ben vandaag wel heel positief verrast over dit team, spelen goed fris voetbal met aardig wat goede namen. EN ze zijn nog Cengiz Under kwijt.
Met een beetje geluk in de loting zouden ze zomaar in de CL raken: zou wat zijn zeg.

Ik kende de club niet maar het was snel duidelijk dat ze niet zomaar tweede zijn geworden in Turkije met een straatlengte voorsprong op traditionele topclubs als Fenerbahce en Galatasaray, het is gewoon een gerodeerde machine die op alle facetten sterker was en zeker niet zou misstaan in de CL - hoewel ze het vermoedelijk wel zullen afleggen tegen een Napoli of Sevilla. Van deze ploeg zullen we de komende jaren nog horen in Europa. Adebayor, Clichy, Visca en Emre man man man... Ze spelen los kampioen in Belgie. Hoewel deze confrontatie voor Brugge duidelijk nog te vroeg in het seizoen valt, wat wel jammer is. Duidelijk nog een ploeg in opbouw die na 4 jaar Preud'Homme wat vastgeroest is in zijn manier van voetballen. Leko geef ik nog wel een paar maandjes tijd. Die transfermarkt zou eigenliuk 31 juli moeten sluiten want nu is het wachten op een vertrek van Engels en Izquierdo en pas dan kunnen we zelf wat doen.

Touba en Mechele te min voor dit niveau, graag een nieuwe LB. Denswil Refaelov en Vossen ook bijzonder zwak. We kwamen overal 2 stappen te laat, Basaksehir voetbalde veel te makkelijl tussen de linies en Emre werd niet eens onder druk gezet. Dan legt ie de nallen gewoon neer waar hij wil zoals Alonso Pirlo of Fabregas in hun beste dagen, wat heeft die man een fenomenale lange bal in de voeten.

Wat mij dan wel frustreert is het feit dat onze 'neutrale' vriend Kovacs 2 van de zuiverste penalties aller tijden niet fluit en een potentiele rode kaart niet geeft - niet dat we anders waren doorgebekerd, proficiat aan Basaksehir voor de verdiende overwinning, maar ik kan niet tegen (zo veel) onrecht.

Ik hoop deze man niet meer terug te zien in Europa want die fases waren zo duidelijk en die beslissingen zo frappant dat hij ofwel compleet incompetent is, ofwel stinkt het zaakje en heeft zijn gezinnetje er een villa in Turkije bij, zou dat het zijn, meneer Erdogan?

2 augustus 2017 om 22:37

Vind zeer spijtig dat Club niet zijn ware gelaat heeft laten zien deze wedstrijd. Zoiezo vond ik het een minpunt om met 3 verdedigers te spelen. Een Denswil en Engels met een transfer bezig en Mechele...Ben zeker niet overtuigd van hem. Ook van Touba geef ik je 100 procent gelijk. Ik wil hem nog niet afschrijven maar deze wedstrijd heeft hij enkel minpunten gescoord. Het Brugs middenveld heeft een les gehad vandaag. Wat een spelers heeft Basaksehir daar zeg! Die 34jarige zou bij iedere Belgse (incl top)ploeg een steunpilaar zijn. Waar iedereen Perbet vorige week voor neersabelde is door Vossen in mijn opinie niet beter gedaan. Hij knokte wel wat meer ja... Dennis had ik niet zo vroeg afgehaald,ik kon enkel bedenken dat het voor zijn vroege gele kaart was? De eerste penaltyfase vond ik persoonlijk nog discutabel. Bij de tweede was er zelfs geen twijfel. Een pingel vandaag,morgen,elke dag.

3 augustus 2017 om 11:11

Ik snap ook niet waarom Leko er per se een 343 in wil slijpen. Daarvoor missen we creativiteit op de flanken en centraal op het middenveld. We hebben de spelers voor een 433 maar niet 343.

Nee Vossen is net als perbet een pure afmaker die niks extra brengt. Het is wachten tot Wesley weer fit is. Dennis was uit de match verdwenen maar Diaby bracht ook niks extra.

Eerste vond ik zeker penalty, hij loopt Diaby in de rug aan zonder intentie om de bal te spelen.

Basaksehir verdient Door op basis van deze wedstrijd had vooraf nog wel vertrouwen in Brugge maar was niks van te merken in deze wedstrijd
Benieuwd tegen wie ze gaan loten en of ze de cl gaan halen

Basaksehir heeft echt gedomineerd voor denk ik 80 minuten. De eerste pakweg 10 minuten na de rust probeerde Brugge Basaksehir nog pijn te doen maar ze bleven tot het laatste moment voetballen. Iets wat je normaal gesproken niet ziet bij bijvoorbeeld een Galatasaray of Fenerbahce. Avci verdiend echt een dikke pluim om van een team met bekende en onbekende namen een geoliede machine te maken die door blijft draaien.

Goed team is dit schijnbaar als je naar de namen kijk maar als je leest dat ze zo dynamisch en zo kijk vind ik toch knap er zitten iets van 9 spelers die boven de 30 zijn in dit elftal. Maar zeker een leuk projectje daar volgens mij ze moeten alleen wel op passen nu met oudere spelers aantrekken.

Man man man, wat was Club Brugge zwak. Zij gaan een moeilijk jaar tegemoet. Er zit niets in dit elftal zonder izquerdo en achteraan is het kaas met gaten, zowel centraal als op de flanken. Middenveld is ook een ramp, en met Vossen in de spits zal het ook niet gaan. Preudhomme zal blij zijn dat hij is gestopt bij brugge als hij dit ziet.
Er zat geen swung in, geen grinta, gewoon naar de slachtbank laten leiden. Mss wel best dat ze naar El gaan, daar kunnen ze nog punten pakken voor het belgisch coeficient. Maar zelfs daar krijgen ze het moeilijk met hun niveau .

Ze zullen toch nog zeer actief moeten zijn op de transfermarkt, want anders ligt Leko buiten aan Kerst en speelt Club PO2 van de jaar.
Het zal van de jaar voor de titel tussen Gent, Genk en Anderlecht gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren