Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elftal van de Week: Almere City hofleverancier en uitblinkers bij Jong PSV

Laatste update:

In samenwerking met Opta en de Keuken Kampioen Divisie stelt Voetbalzone wekelijks een Team van de Week samen met spelers die het best gepresteerd hebben op basis van statistieken. Zondag en maandag werd de zeventiende speelronde afgewerkt. De spelers van Almere City maakten daarin de beste indruk, daar zij met vier spelers hofleverancier zijn. Jong PSV levert twee spelers af.

Het doel wordt deze week verdedigd door Nordin Bakker. De goalie van Almere City zegevierde met 4-1 tegen ADO Den Haag, waar Dick Advocaat debuteerde als trainer. De sluitpost verrichtte meer reddingen (7) dan iedere andere doelman in de afgelopen speelronde, terwijl alleen Romain Matthys over het gehele seizoen een hoger reddingspercentage noteerde dan de doelman van Almere City (74% over minstens 50 reddingen). Bij Jong PSV blonken Livano Comenencia en Isaac Babadi uit bij een 2-3 zege op Jong AZ. Babadi werd de één-na-jongste speler aller tijden met twee doelpunten namens Jong PSV in één KKD-duel (17 jaar en 250 dagen), na Mohamed Ihattaren in 2019 (17 jaar en 181 dagen).

Uitgelicht:
De spitspositie wordt deze week ingevuld door Jeredy Hilterman. Hij kwam voor de tweede keer dit seizoen twee keer tot scoren in één duel. Sinds zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie, in 2017/18, lukte dat de huidige spits van Almere City in totaal zelfs al tien keer, alleen Robert Mühren (23) en Thomas Verheydt (14) lukte dat in die periode vaker dan Hilterman. 

Elftal van de Week: Bakker (Almere City); Ligeon (NAC Breda), Comenencia (Jong PSV), Mamengi (Jong FC Utrecht), Tutuarima (PEC Zwolle);  Klaasen (VVV-Venlo), Peña (Almere City), Bijleveld (Roda JC); Duijvestijn (Almere City) Hilterman (Almere City), Babadi (Jong PSV).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond Hilterman een rare aankoop van Almere, helemaal vanwege zijn discipline problemen. Maar hij heeft het integendeel bewezen, samen met Duijvestijn een van de meest bijdragende spelers van Almere.

13 december 2022 om 15:31



Hoewel hij best wel veel scoort als spits zijnde vertekenen zijn statistieken nog best wel. Veel van zijn goals zijn voornamelijk penalties.

Voor mezelf sprekend is het meer een stoorzender in het spel dan dat hij verder echt veel bijdraagt. Maargoed die een a twee keer in de wedstrijd dat ie wel wat goeds doet wilt ie nog wel eens scoren. Dus wie ben ik om daar verder over te klagen. :P

Vindt Bakker, Duijvestijn en Pena eerder de sterkhouders.

Iemand van mijn mede PSV’ers die me iets meer kan vertellen over comenencia? Ben benieuwd waar hij vandaan komt en wat de verwachtingen zijn want heb hem 1 keer zien spelen en speelde echt wel sterk.

13 december 2022 om 15:26

Eigen jeugd, geboren Bredanaar. Ken hem verder alleen van Fm23, waarin hij aardig wat talent is toegedicht. Mede als meerdere Jong PSV spelers (jason van Duiven, Jenson Steelt, Babadi en vd Blaak). Hoop dat er straks ook weer wat doorschuiven.

Leuke rubriek, alleen niet echt goed leesbaar nu en jammer dat sommige spelers er in staan zonder iets van onderbouwing.

Ik zou voor iedere speler een apart kopje maken en de stats benoemen waarop jullie gebaseerd hebben dat hij uitblinkt. Kan je als lezer ook makkelijker skippen naar de spelers die jij interessant vindt. Misschien nog een cijfer erbij om het af te maken ; ).

Waar is vet. Vond ik de beste speler van Nac. Nu vrijdag die nare hilterman ff laten Zien wie de mooiste club van nl ks. Jammer dat die daar goed doet bij almeee. Maar ja daar zit geen 17000 man je wekelijks af te kraken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren