Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicoís van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Elfrink verwacht topdrukte bij PSV met 5 mogelijke vertrekkers en 2 aanwinsten

Laatste update:

PSV staat nog een drukke week op transfergebied te wachten, zo voorspelt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De clubwatcher sluit niet uit dat er in alle linies nog spelers vertrekken en bijkomen. Met name de situatie rondom Johan Bakayoko wordt interessant om in de gaten te houden.

Het is goed mogelijk dat Bakayoko in de komende dagen alsnog gaat vertrekken bij PSV. Enkel Burnley deed tot nog toe een poging om de Belgische vleugelaanvaller van de Eindhovenaren over te nemen. Een bod tussen de 20 en 25 miljoen euro werd echter direct door de Eindhovenaren naar de prullenbak verwezen.

‚ÄúRondom hem wordt de komende dagen nog vuurwerk verwacht, met bedragen die ook duidelijk hoger kunnen liggen dan het bod van Burnley‚ÄĚ, schrijft Elfrink. De aanwezigheid van manager Vincent Kompany kan voor Bakayoko een reden zijn om uiteindelijk toch voor Burnley te kiezen, indien the Clarets hun bod verhogen.

Anwar El Ghazi en Yorbe Vertessen staan daarnaast ook in de belangstelling van meerdere clubs, al is het nog niet duidelijk of zij gaan vertrekken. Bij een vertrek wil PSV ook voor hen een vervanger kunnen halen. Dat geldt ook voor Jo√ęl Drommel, die onder trainer Peter Bosz genoegen moet nemen met een rol als tweede doelman.

Tot slot houdt bij PSV nog altijd rekening met een uitgaande transfer van Ibrahim Sangaré. De Ivoriaan heeft een clausule in zijn contract, waardoor hij deze zomer voor 37,5 miljoen euro mag vertrekken. Bij een transfer van Sangaré wil PSV nog altijd proberen Aster Vranckx van VfL Wolfsburg over te nemen. De Belgisch international leek op weg naar Fiorentina, echter staat die transfer inmiddels op losse schroeven.

Als vervanger van Bakayoko is Hirving Lozano in beeld. De aanvaller wil Napoli na vier seizoenen verlaten en kan voor 'meer dan tien miljoen euro' terugkeren naar PSV. Mocht Sangaré of Bakayoko voor veel geld vertrekken, komt er mogelijk ook nog een extra centrale verdediger.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sangare en Bakayoko voor 65/70 milj verkopen. Lozano en Vranckx voor 25/30 milj kopen.Daarnaast zou ik El Ghazi zeker laten vertrekken, maar Vertessen erbij houden als wissel op beide flanken.

27 augustus 2023 om 15:46

Goed idee, want dan kunnen ze de overige 45 miljoen aan drie verdedigers spenderen

27 augustus 2023 om 15:50

Precies 1 goede CV naast Boscagli halen is idd nodig.

Backs zijn op order met v.Aanholt en Dest.

27 augustus 2023 om 15:53

Als het nodig is en PSV kan een CV ergens halen dan is daar geen geld van transfer van genoemde spelers voor nodig maar kan er gewoon bij het eigen partnerfonds geld geleend worden.

Punt is veel meer dat er een geschikte kandidaat voor die positie gevonden zal moeten worden. En wel eentje die het niveau PSV aankan en zelfs beter maakt. Vind zo iemand maar eens.

Al denk en verwacht ik dat het op de laatste dag alsnog Branthwaith gaat worden.

27 augustus 2023 om 15:55

Mwa, zou toch proberen een talentvolle linksback te halen voor een aantal miljoen. Misschien uit Zuid-Amerika? Ik weet niet wat er achter Van Aanholt zit qua jeugd, maar hij maakte voor zijn blessure een hele zwakke indruk verdedigend. Is ook gehuurd, wordt over twee dagen al 33 en dus geblesseerd. Zou alvast voorselecteren op zijn vertrek of meer mogelijke blessures.

27 augustus 2023 om 15:56

Van Aanholt is slecht.

27 augustus 2023 om 16:03

"ik weet niet wat er achter Van Aanholt zit qua jeugd, maar hij maakte voor zijn blessure een hele zwakke indruk verdedigend."

Daar ben ik het mee oneens, dat hij een zwakke verdediger zou zijn.

Ik was zelf erg gecharmeerd van Oppegard. Was verhuurd aan GA Eagles. Waarom die niet als backup bij de selectie zit, dat weet ik eigenlijk niet. Verder is Mauro Jr. een optie voor LB. Dest kan er ook spelen.

De backs vind ik niet het probleem eerlijk gezegd. Maar dat PSV dringend een fatsoenlijke CV nodig heeft, d√°t is wel duidelijk ja.

27 augustus 2023 om 16:04

Maar als ze die verdedigers pas gaan halen in de winter dan zijn we weer veel te laat

27 augustus 2023 om 17:57

Oppegard is nog geblesseerd en heeft eigenlijk nooit bij PSV 1 laten zien waarom hij de kans zou moeten krijgen. Had veel meer verwacht van hem toen hij bij Jong PSV zat.

27 augustus 2023 om 15:51

Helemaal eens, maar waar blijven de centrale verdedigers?

27 augustus 2023 om 16:05

Bij de 5 mogelijke uitgaande transfers zie ik geen ramalho of zo staan, dus die cv kenne we op de buiken schrijven.

Prima om El Ghazi te laten gaan, maar hou Vertessen en Bakayoko aub in Eindhoven. Zij hebben de afgelopen weken laten zien genoeg toe te voegen en ook belangrijk te zijn voor het elftal. Bakayoko laten gaan en een grootverdiener zonder enige restwaarde als Lozano terughalen is wat mij betreft een heel heel slecht plan. Daarnaast is Lozano nu blessuregvoelig en heeft hij weinig tot geen spelritme. Geef Bakayoko nog een jaar in Eindhoven en hij gaat voor nog meer geld weg. Helemaal met EURO 2024 voor de boeg. Hopelijk zal Sangaré nog verkocht worden en kunnen we Vranckx als vervanger ophalen. Ik heb de indruk dat Vranckx ook wil wachten op PSV

27 augustus 2023 om 15:56

Bij een uitstekend bod moet PSV Bakayoko uiteraard laten gaan. Hij kan komend seizoen de revelatie van PSV worden maar als je 30-35 kunt pakken moet je dat zeker doen.

Vertessen laten gaan. Die komt gewoon tekort. Ene week ballen in de kruising, week later springen de ballen alle kanten op. El Ghazi zit alleen nog bij PSV omdat hij elders nooit meer hetzelfde kan verdienen. Maar hij en Bosz gaan niet door één deur en hij is geen versterking voor PSV gebleken.

27 augustus 2023 om 18:50

Nee, absoluut niet. Deze speler kan over een jaartje voor 60m weg als het niet meer is, en helemaal als je bedenkt dat een speler zoals Doku die het voornamelijk van zijn snelheid moet hebben door city voor 60m is gekocht. Ik begrijp werkelijk waar niet waarom PSV zo snel verkoopt, in dat opzicht zijn ze gewoon heel slecht in transfers. En helemaal als je bepaalde spelers zoals Ramalho een 1.7 miljoen salaris per jaar geeft. En als je Bakayoko laat gaan voor een uitgebluste speler als Lozano dan ben je gewoon financi√ęle malaise aan het voeren, de beste man moet sowieso minimaal 2.5/3 miljoen per jaar aan salaris kosten. Echt gekke werk, en El Ghazi gaat waarschijnlijk niet weg, daarin hij zelf heeft aangegeven geen haast te maken en het totaalplaatje moet kloppen. Aka blijf lekker op de bank zitten voor een miljoenen salaris, Zit je dadelijk met 3 grootverdieners, waarvan een in de lappenmand en de ander lekker zittende op de bank Peter Bosz aan het uitlachen..

28 augustus 2023 om 11:52

"nee, absoluut niet. Deze speler kan over een jaartje voor 60m weg als het niet meer is, en helemaal als je bedenkt dat een speler zoals Doku die het voornamelijk van zijn snelheid moet hebben door city voor 60m is gekocht."

60 miljoen zelfs, ....? Wauw, okay. Tja, dat lijkt mij wat te vergaand allemaal en ik sluit niks uit maar erg waarschijnlijk lijkt mij dat niet om eerlijk te zijn. Al ben ik, zoals je kon lezen, echt heel erg gecharmeerd van Bakayoko. Die jongen heeft echt wel potentie en is veel beter dan sommige hier roepen.

Maar linksom of rechtsom, het komt uiteindelijk toch neer op speculatie. En ik vind het prima dat PSV biedingen van 20-25 naast zich neer legt maar je moet niet vergeten dat ook PSV gewoon een handelshuis is. Net als Ajax. Je leidt spelers op, koopt jonge talentvolle spelers, maakt ze beter en verkoopt ze dan snel naar de grote competities. Dat is de rol van onze topclubs. In dat gesternte moet je gewoon kijken naar rendement, verwachtte potenties en daarin een balans zien te vinden. Rekening houdend met persoonlijke situaties en dergelijken. Want Madueke die had zeker '60 miljoen'- potentie. Maar die is van glas. Dus dan was die 35 miljoen een niet te missen aanbod en is hij terecht verkocht. Bakayoko ander verhaal, maar toch moet je als PSV kijken naar de situatie en je knopen tellen in mijn ogen.

Heeft niets te maken met 'snel verkopen'. Dit is handel. Het enige dat je nu moet doen is afwegen of het bedrag nu groot genoeg is (met in ogenschouw dat hij ook meer waard kan zijn over een jaar maar ook niet) om nu te happen. Het geld moet ook blijven rollen he, vergeet dat niet. Uiteiondelijk moet PSV eens per drie jaar de CL halen, of in plaats daarvan een grote transfer doen. Die kun je dus hiermee realiseren. Ik vind de afweging logisch in het grotere plaatje.

Dat PSV 'slecht is in transfers' vind ik weel grappige opmerking want PSV was natuurlijk al decennia lang de best handelende club van Nederland. Maar als je naar de laatste vijf jaar kijkt ja dan heeft Ajax inderdaad een stuk beter gehandeld dan PSV. Maar dat was dus altijd omgekeerd. Ajax deed vooral heel veel met jeugdspelers. Dat doen ze dus nu een fors stuk minder. Maar dat maakt PSV niet opeens 'slecht in transfers'.

En dat El Ghazi lekker op zijn contract blijft zitten, ja dat is wel een probleem inderdaad. Maar ja, geef jij hem ongelijk? Ik zou ook niet staan te springen een mooi contract in te leveren, zeg maar.

als je bakayoko voor 30 verkoopt en Chucky voor 15 terug haalt heb je echt een megadeal.. ik vind t een mindere versie dan Madueke, en kijk waar hij nu staat.. Lozano heeft twee grote pre s op Bakayoko volgens nij. zijn werklust en is vele malen meer een killer voor de goal...

Lozano zou ongelooflijke aankoop zijn. Bizarre stunt als dat zou lukken.
Vranckx lijkt aanwinst maar je wat onbekender. Ik zie t wel zitten tegen 37.5 en 30-40 miljoen

En weer geen nieuws over een verdediger. Is toch duidelijk dat die ook moet komen?

27 augustus 2023 om 15:51

Ze zijn toch met Brandtwaite bezig?

En de verdediging blijft net zo matig als hij was toen we aan het seizoen begonnen. Totaal lachwekkend en behoorlijk frustrerend dat we seizoenen lang zien dat de verdediging ons zwakke punt is maar alle miljoenen worden stukgeslagen op aanvallers en middenvelders.

27 augustus 2023 om 15:59

Het stukslaan van miljoenen is het punt niet, wel dat het een stuk lastiger blijkt om een voor PSV fatsoenlijke CV te halen. Boscagli, oorspronkelkijk als linksback gehaald, is een gouden aanwinst geworden, maar een Ramalho leek aanvankelijk ook een uitstekende aanwinst. Maar dat viel dus tegen.

En bovendien is het een misverstand dat PSV moet kiezen tussen óf het halen van een aanvaller/middenvelder óf een CV. Het geld, op zichzelf en tot op zekere hoogte, is daarin niet het probleem of struikelblok.

27 augustus 2023 om 20:38@constantkante Het gaat mij ook niet zozeer om de bedragen die uitgegeven worden aan de aanvallers, die zijn doorgaans sowieso wat duurder natuurlijk. Wat mij echt dwars zit is dat de defensie al jaren het zorgenkindje is maar er steeds geen duidelijke versterkingen (daar reken ik Ramalho en Boscagli niet onder) gehaald worden, de laatste keer dat we daar de boel op orde hadden was in 15/16 en toen haalde we ook gelijk de 1/8 finale van de CL en miste we op een haar na de 1/4 finale.

Van mij hoeven er echt geen tientallen miljoenen uitgegeven te worden aan een centrale verdediger maar die overdreven focus die steeds maar weer op aanvallers en middenvelders ligt tijdens de transferperiode begin ik wel een beetje beu te worden. Zo moeilijk kan het toch niet zijn om ergens een CV op de kop te tikken die een verbetering is ten opzichte van Ramalho/teze/obispi/boscagli?

28 augustus 2023 om 11:57

" Zo moeilijk kan het toch niet zijn om ergens een CV op de kop te tikken die een verbetering is ten opzichte van Ramalho/teze/obispi/boscagli?"

Aangezien het niet heel raar is aan te nemen dat de directie van PSV niet met opzet de boel een beetje loopt te focken en opzettelijk niet actief zou zoeken naar Cv's neem ik voetstoots aan dat het dus wél heel moeilijk is om een Cv op de kop te tikken die beter is dan wat er nu staat. Anders hadden die spelers natuurlijk allang binnen gehaald geweest toch? Zo moeilijk is het niet.

Als die CV die zoveel beter is er zou zijn, kan PSV dat geld ondanks alle investeringen prima financieren. Want ik lees wekelijks mensen die verzuchten dat zij allemaal maar niet snappen waar PSV het geld dan vandaan haalt, maar er is gewoon een partnerfonds waar PSV dat geld kan lenen.

Dus ja, dat is dus wel moeilijker dan je denkt.

Heb een raar gevoel dat zowel Sangare als Bakayoko beiden zullen blijven bij psv

27 augustus 2023 om 19:15

Psv gaat sangare voor een bod onder het clausule laten gaan

Dat gevoel krijg ik steeds sterker

28 augustus 2023 om 15:06

Ik denk inderdaad dat hij echt weg moet vanwege dat geld wat ze nodig hebben dus dan zal hij niet voor z'n clausule gaan ben ik bang voor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren