Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Elf visjes op schoolreisje’ krijgen ervan langs: ‘Onthutsend slecht'

Laatste update:

De deelname van PEC Zwolle aan de TOTO KNVB Beker is voorbij. Op bezoek bij Fortuna Sittard speelden de Zwollenaren een hopeloze wedstrijd en werd er met forse cijfers verloren: 3-0. Het is voor het team van John Stegeman alweer de vijfde nederlaag in de laatste zeven duels in alle competities én een domper na de 1-2 zege op VVV-Eredivisie van zaterdag.

“Kennelijk denken wij dat als we een keer aardig voetballen en winnen dat we meteen de koning zijn. Dit is wel heel bijzonder. De eerste helft was zo slecht”, erkende Stegeman in gesprek met de Stentor. “Voetbal begint met competitief zijn, duelleren, elkaar te helpen. Daar heb ik niks van gezien. We schoten de bal nog net niet in eigen doel.” Dat gebeurde echter wél. “Dat deden we na rust", doelend op de eigen goal van Darryl Lachman.

Pelle Clement keek zijn ogen uit. "Onthutsend slecht", vertelde hij aan FOX Sports. “Geen intensiteit, geen beleving... Het leek net alsof we op schoolreisje waren. Iedereen wist dat dat een enorm belangrijke wedstrijd was. Misschien zijn er jongens die er te makkelijk over denken, dat we hiernaartoe kunnen en weer zo makkelijk kunnen voetballen... Maar als je niet minimaal dezelfde strijd levert als Fortuna, dan krijg je dit.”

“In de eerste helft leken we wel elf visjes. Dan ging er één druk zetten, dan weer niet... Maar totaal niet samen. We hadden geen karakters in de ploeg die de boel bij elkaar kunnen houden.” Thomas Lam had evenmin een goed woord over voor de prestatie. “Alles wat vanavond fout kon gaan, ging ook fout. Zeker in de eerste helft. Dan ga je nooit wedstrijden winnen. Ik ben geschrokken.”

“Ik snap sommige dingen echt niet, dat je zo kan voetballen met elkaar”, sloot Stegeman af. “Want we voetballen, met alle respect, ook niet tegen Ajax of AZ, die echt goed zijn. Dit is gewoon een ploeg waar we volgens mij competitief mee kunnen zijn. Maar zij knallen erop, zijn enthousiast, fel en scherp doen ons pijn omdat wij overal achteraan hobbelen.” Er zit dus maar één ding op, aldus Stegeman: “Control, alt, delete.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat hadden ze verwacht? Te winnen? Ze staan onder ons in de competitie en we verliezen al maanden niet meer thuis. Ja ze waren slap. Maar om van Fortuna in Sittard te winnen, moet je minstens een stuk beter zijn. Want qua intensiteit en inzet win je het nooit. En Zwolle is allerminst voetballend een stuk beter. Zelfs nog slechter.

18 december 2019 om 02:06

Terechte en logische overwinning inderdaad als je naar het spel van Fortuna thuis kijkt en de ranglijst. Feyenoord had al moeite met jullie laat staan PEC

18 december 2019 om 03:16

Dat ze niet winnen is een. Maar dit was gewoon pure wanvertoning, teams zouden van gelijkwaardig niveau moeten zijn maar het leek er bij Zwolle op alsof ze dachten dat dit een benefietwedstrijd was. Voel je niet zo aangevallen.

18 december 2019 om 07:23

Ik voel me niet aangevallen hoor. Maar de verbazing en het woord wanvertoning bij de tegenstander nadat men in Sittard verloren heeft vind ik merkwaardig. Maar goed. Laat men het vooral blijven doen, des te meer aan de zegekar.

18 december 2019 om 07:55

Tuurlijk kan je hier winnen, fortuna heeft geen wereldploeg. Maar natuurlijk jan je hier ook verliezen, zoals zo velen.
Indien je ongeveer gelijkwaardig bent kan je geruster vanuit gaan dat je een jans maakt om te winnen, daar speel je op. Maar als je dan verliest, dat kan uit bij fortuna, maar alleen niet op deze manier.... PEC speelt al heel lang slecht, maar zoals gisteravond... Dat slaat echt alles

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren