Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Ahmadi: ‘Als hij nog langer bij PSV blijft, wordt hij echt dé man’

Laatste update:

Zowel Luuk de Jong als analyticus Karim El Ahmadi is zeer lovend over Malik Tillman. De aanvallende middenvelder van PSV werd tegen Feyenoord verkozen tot Man van de Wedstrijd, niet in de laatste plaats vanwege zijn treffer in het Philips Stadion.

De koploper keek tegen Feyenoord even tegen een achterstand aan, maar pakte alsnog een punt in de topper in Eindhoven dankzij een fraaie goal van Guus Til: 2-2. De Eindhovenaren waren vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong gekomen dankzij een fraaie treffer van Tillman.

Na een harde inspeelpass van André Ramalho speelde De Jong de bal direct door op Tillman, die in het zestienmetergebied liep. Laatstgenoemde zette met een diagonale schuiver de 1-0 op het scorebord.

Halverwege de topper was El Ahmadi voor de camera van ESPN al zeer lovend over de doelpuntenmaker, al weet hij ook dat Tillman zijn maximale potentie nog niet benut. “Tillman kan nog veel beter dan wat hij vandaag laat zien.”

“Ik heb af en toe nog het gevoel dat hij echt te gemakkelijk denkt. Als hij iets hongeriger en scherper is voor het doel, dan zie ik hem nog veel meer goals maken. Ik denk echt dat hij echt dé man van PSV wordt als hij nog langer blijft”, aldus El Ahmadi.

Na afloop onderstreept De Jong de woorden van de analist over Tillman. “Ik vind het absoluut een fantastische voetballer. Hij is technisch en hij is zó sterk. Hij houdt zijn lichaam ertussen en dan draait hij weg. Maar je moet ook maar eens opletten als hij verdedigt: hoe makkelijk hij ballen afpakt.”

“Hij levert ook zoveel energie, dus op een gegeven moment zie je wel dat het een beetje op raakt. En dat is ook logisch, want het is een jonge speler. Maar het is een fantastische speler, absoluut”, aldus De Jong.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Reacties

We mogen inderdaad hopen dat ie langer gaat blijven. Wat een topper is dat!

3 maart 2024 om 18:32

Vind het echt nog geen topper. Soms hele leuke momenten maar ook regelmatig laks en veel balverlies. Beetje de nieuwe pereiro lijkt het. Zit veel meer in dan er tot nu toe uitkomt. Ben benieuwd of het ook haalbaar wordt om hem vast te leggen gezien het zolang duurt.

3 maart 2024 om 18:47

Echt juist totaal niet vergelijkbaar met Pereiro. Bij balverlies bleef Pereiro gewoon stilstaan, Tillman daarintegen staat helemaal niet stil. Ben er zelfs heilig van overtuigd dat Tillman, mits hij speelt, de speler is die de meeste meters maakt. Loopt verdedigend zoveel gaten dicht en is bij het drukzetten zó ontzetten belangrijk. Juist door die krachten is Bosz ook ongelofelijk groot fan. Dat je hem dan durft te vergelijken met Pereiro..

3 maart 2024 om 18:48

Aan de bal loopt hij regelmatig te slapen en levert hem ook vaak zomaar in. Europees was hij meerdere keren matig. Vandaar de vergelijking professor aguero.

3 maart 2024 om 18:45

Daarom snap ik Babadi echt niet. Tillman wordt voor 10 miljoen overgenomen, dan heb je Til nog en Saibari (al zou hij misschien een linie kunnen zakken mocht Veerman vertrekken). Jongen heeft een goed gesprek met Bosz gehad wat hem heeft doen overtuigen. Maar de concurrentie is echt moordend bij PSV voorin. Zelfs een Pepi komt nauwelijks aan de bak.

3 maart 2024 om 18:51

Ik denk niet dat alle middenvelders blijven hoor. Veerman zal wel gaan en tillman is nog onzeker of die te halen is.

3 maart 2024 om 19:42

Babadi kan inderdaad de opvolger worden van Veerman. Ik verwacht wel dat Veerman vertrekt, die speel zo waanzinnig sterk dit seizoen.

3 maart 2024 om 21:58

Daarvoor vind ik Veerman teveel middenvelder en Babadi meer een aanvallende middenvelder. Niet echt dezelfde soort types, daar waar Babadi het van zijn dribbel en korte passing moet hebben is Veerman meer een speler die de aanval opzet en met passjes strooit. Ik zie in Babadi meer een goede afwisseling tussen Tillman, Saibari, Till op de 10 positie.

Waan van de dag. Dat hij kan voetballen is wel bekend. maar tegen Dortmund was hij onthutsend slecht. Voornamelijk eerste helft

3 maart 2024 om 18:37

Vind het eerder waan van de dag als je hem obv een paar mindere momenten tegen Dortmund beoordeelt

3 maart 2024 om 18:51

Een paar mindere momenten? Hij was abnormaal slecht in de eerste helft. Elke bal die hij kreeg wist hij te verpesten. Dat is niet een paar momenten

3 maart 2024 om 19:43

Maar buiten Dortmund om ook veel goede wedstrijden. Alleen op die wedstrijd beoordelen is dus ook dezelfde onzin. Gewoon een goede speler met zeer voor potentie lijkt het.

3 maart 2024 om 21:02

Waarom is iedereen zo gevoelig over wat ik zeg? Allemaal PSV’ers?

Ik begon met te zeggen dat hij absoluut kan voetballen. Hij is gewoon te wisselvallig. Potentie absoluut, maar tijdens de wedstrijd van Dortmund kon hij volgens velen er helemaal niets van. En dat is absoluut waan van de dag vergeleken met vandaag.

3 maart 2024 om 18:41

Ik denk dat je dan alleen de samenvatting hebt gezien. In de afwerking was hij ongelukkig/slecht, maar speelde verder een prima pot.

3 maart 2024 om 21:04

Heb de hele wedstrijd gezien en niet met een hele gekleurde bril als de meesten hier. Ik heb niet echt een favo club en ben dus neutrale toeschouwer. Heb het idee dat sommigen door hun voorkeur club verblind raken en je niets kritisch mag zeggen.

3 maart 2024 om 18:49

Een hele goede wedstrijd is waan van de dag. Maar wat is een hele slechte wedstrijd dan? juist ook waan van de dag. Zijn niveau is in over het gemiddelde gewoon goed. Het is een jonge jongen die nog volop in ontwikkeling is, maar dat hij best veel bijzondere dingen doet is juist te prijzen.

3 maart 2024 om 18:52

Ik zeg niet dat er geen potentie in zit. Maar verschil tussen goed en heel slecht is bij hem echt heel klein. Of hij speelt een top pot, of je heb niets aan hem. Dat moet echt anders wil hij de man worden van PSV of elders

Heerlijke speler. Werd door Bosz al meermaals omschreven als een verlegen jongen en dat zie je soms ook wel in zijn spel terug. Heb het idee dat er nog meer in zit dan we zien. Heerlijke techniek, scorend vermogen en multi functioneel.

Hij speelt 1 op de 5 wedstrijden geweldig en de andere 4 best matig. Hij moet wel constanter worden, maar dat hij heel goed kan voetballen is duidelijk.

Het ziet er soms wat flegmatiek uit maar bij veel duels zie je dat hij er vol in gaat. Vind hem echt fantastisch. Hij mag altijd spelen van mij. Passeert makkelijk en weet altijd wat er om hem heen gebeurt. Baka echt waardeloos laatste tijd. Dus tegen dortmund graag lozano op rechts en Tilman links.dat kan hij prima invullen. Til Saibari en Veerman middenveld en Schouten achterin. In alles beter dan Ramalho. Lullig voor Schouten omdat hij liever middenveld speelt maar het is even niet anders.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren