Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Door blessures geteisterde Mauro Júnior helpt PSV over dode punt heen

Laatste update:

PSV heeft zich dinsdagavond middels een overwinning op Excelsior hersteld van de eerste competitienederlaag van het seizoen van afgelopen weekend. In Kralingen werd het 0-2 door goals van Mauro Júnior en Johan Bakayoko. Voor de door blessures geteisterde Braziliaan was het zijn eerste goal sinds februari 2022.

Bij PSV waren er twee noodgedwongen wissels in de startopstelling. Malik Tillman startte op de plek van Hirving Lozano, terwijl Mauro op het middenveld mocht aantreden. De basisplaats van laatstgenoemde had ermee te maken dat Jerdy Schouten niet fit genoeg was. Hij reisde niet mee af naar Excelsior.

Trainer Peter Bosz had met zijn ploeg niet heel lang de tijd om na te treuren van de zeperd in Nijmegen. De Eindhovenaren weten nu dat een ongeslagen kampioenschap niet langer tot de mogelijkheden behoort.

Van dat gegeven leek de ploeg zelfs op Woudestein nog even van slag. Het eerste uur stelde PSV namelijk zwaar teleur. De bezoekers hadden wel een duidelijk veldoverwicht, maar wisten dat niet om te zetten in grote kansen.

De grootste kans kwam op slag van rust op naam van Luuk de Jong. De spits werd goed bediend door Sergiño Dest en had de bal voor het inschieten, maar mikte voorlangs. De Jong wist eind februari voor het laatst te scoren in competitieverband.

Excelsior zag smaakmaker Couhaib Driouech al na een kwartier in tranen uitvallen en kreeg na een klein uur spelen de volgende tik te verwerken in de vorm van een tegentegentreffer. Na een vlotte combinatie door het centrum schoot Mauro Júnior fraai raak in de bovenhoek: 0-1.

Die goal leek PSV vleugels te geven, daar de score amper vijf minuten later verdubbeld werd. Opnieuw ging er een vlotlopende aanval aan vooraf. Via Veerman en Tillman kwam de bal ditmaal terecht bij Bakayoko, die het hoofd koel hield: 0-2.

PSV kreeg mogelijkheden om de score in het laatste kwart hoger uit te laten vallen, maar onder meer Dest (schoten over en in de handen bij Stijn van Gassel) en Veerman (schot over) hadden het vizier niet op scherp staan. Het gaat naar Feyenoord is desondanks weer tien punten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was niet oogstrelend wat PSV vanavond liet zien, maar de Xgoals van Excelsior laten toch duidelijk zien dat PSV geen moment in gevaar is geweest. snap dan ook dat overdreven gedoe in het Live meepraten niet. Met de vormdip en blessures in de voorhoede, komt men gewoon lastiger tot scoren dan in die ongekende eerste seizoenshelft.

2 april 2024 om 21:54

De echte drang om te winnen lijkt er een beetje uit. Niet gek als het zo makkelijk gaat en je alsnog met weinig moeite van de kleintjes wint. Kampioen worden ze toch wel

2 april 2024 om 21:58

Niet spectaculair wel verdiend gewonnen.

2 april 2024 om 22:11

Pesso

Psv had 23 schoten waarvan 5 op goal
Excelsior had 0 schoten waarvan 0 op goal

Ik vind het wel wat geflatteerd.

2 april 2024 om 22:14

Wel knap van Excelsior dat elk schot ook meteen op goal was.

2 april 2024 om 23:04

Daniel. Deze wedstrijden gaan nooit lekker. Einde naderend de competitie 16 plaats. Als psv in de midde in de competitie zit dan loopt dat beter.

Het sprankelende is er al weken af, maar gelukkig gewoon alsnog easy overwinning. We zijn de wedstrijden inmiddels aan het aftellen. Nu tegen AZ aub ook winst, en idealiter met wat beter voetbal.

2 april 2024 om 21:55

Tegen AZ gaan ze op deze manier niet winnen

2 april 2024 om 21:59

Is ook een hele andere tegenstander waar je zelf als PSV zijnde ook veel ruimte van krijgt. Excelsior uit en AZ thuis is een wereld van verschil. Kortom, het spelbeeld zal anders zijn.

2 april 2024 om 22:01

Janjanssee@. AZ speelt niet zo als Excelsior. Want die willen winnen tegen PSV . Daar speelt psv fijner tegen. Niet gezegd dat psv daar wint. Excelsior verdedigt continu de 0-0.

2 april 2024 om 22:17

Zelfs bij 0-2 bleven ze enkel verdedigen..

2 april 2024 om 22:16

Van de laatste 6 wedstrijden spelen we er 4 thuis dus dit mag nooit meer fout gaan. Daarnaast ook nog een beter doelsaldo dan Feyenoord en die moeten ook alle resterende wedstrijden nog maar eens winnen

2 april 2024 om 22:45

Maar Feijenoord wint de resterende wedstrijden ook.

Voor de winterstop werd ook gezegd dat Feijenoord niet alles zou winnen. Dat klopt, 3x gelijk gespeeld maar inmiddels meer punten dan psv gepakt

Tweede helft goed gespeeld met soms wat mooie aanvallen, op deze voet doorgaan. Heel mooi voor Mauro die zich toch wel weer richting de basis speelt, zoals onder Schmidt toen ook. Mauro is echt underrated, die man kan je overal neerzetten en speelt goed.

Na een dramatische eerste helft toch vrij gemakkelijk na de eerste goal. Het wordt wel tijd dat er wat spelers terug komen van blessures (vooral Saibari) of terug in vorm komen. Het sprankelende is er wel een beetje af. Ik hoop wel dat Bosz Land en Babadi wat meer minuten gaat geven.

2 april 2024 om 21:57

Gaat nog moeilijk zat worden

Niet onze beste wedstrijd, maar vandaag waren alleen de drie punten belangrijk. Dest blijft een heerlijke speler. Pepi had wel meer minuten mogen krijgen.

Dit weekend van AZ winnen en Feyenoord kan alvast bedenken hoe ze hun tweede plek gaan vieren.

2 april 2024 om 22:01

Die rekende zich al rijk en probeerden PSV na NEC een dip aan te praten. Is het spel sprankelend nee, maar dat is ook niet een heel seizoen vol te houden. 'Bosz zijn teams choken altijd blabla bla' ... was wel komisch om te lezen. Feyenoord moet zelf dan ook alles nog even winnen he en dat stukje wordt niet benoemd met NEC (aangepast) en Ajax nog op het programma.

2 april 2024 om 22:03

Volgens mij speelt Feyenoord niet meer tegen Twente. Wel nog NEC en Eagles uit.

2 april 2024 om 22:33

Geen enkele Feyenoorder praat PSV een dip aan. Sterker nog, ik zie hier alleen maar PSV-ers over Feyenoord beginnen. Toch een beetje opgelucht stiekem? Maak je maar geen zorgen hoor. Wij worden gewoon tweede en geen enkele Feyenoord die dat na zondag anders dacht. Tegen Twente hoeven we overigens ook niet meer. Kortom, pure onzin wat je spuit en gefeliciteerd alvast.

2 april 2024 om 22:39

Ja klopt, wij waren al vrij zeker van het kampioenschap. Echt een domper dit. Koekoek.

2 april 2024 om 22:41

Buiten dat ik niet ben gaan twijfelen, zijn er zat die het toch echt geloofden dat het weer helemaal open lag.

2 april 2024 om 22:48

Het ligt niet open, maar psv speelt niet best en kan het zomaar open leggen, Feijenoord laat geen punten meer liggen

2 april 2024 om 22:48

Klopt wij hebben Feyenoord al 2x gehad... Moeten nog wel uit tegen Ajax en Az

2 april 2024 om 23:11

@Feliix laat gaan men heeft opeens geen actief geheugen a la Rutte. Ik zal ze helpen: in het topic over de NEC winst op PSV staat het vol met dergelijke comments. Snap niet dat men het enkel op zichzelf betrekt het terwijl ik een grotere groep aankaart. Desondanks weten ze dondersgoed dat hier sprake van was. Achja, zal wel aan mij liggen .

2 april 2024 om 23:12

Die hadden dan iets heel sterks gedronken of gerookt. Geen Feyenoorder die gelooft dat PSV in de laatste 6 potjes nog 3 keer verliest. Hoogstens tegen AZ nog schade maar daarna alleen nog rechter rijtje ploegen en 4 van de 6 thuis.

2 april 2024 om 23:37

Jullie zijn gewoon te serieus. Dit soort galgenhumor past namelijk bij Feyenoord. Ik heb de reacties ook gelezen en het stond er wel degelijk. Een enkeling zal het zeker gemeend hebben, maar als ik kijk naar de gemiddelde Feyenoordsupporter bedoelde die het echt niet zo. Dat was vooral beetje stoken en grappen vanuit de gedachte dat wij het echt never nooit meer gaan worden. Zo hebben we namelijk altijd gereageerd. Ook toen we 10de stonden. Het is eerder gedaan vanuit zelfspot dan vanuit zelfvertrouwen. En degene die hoop hadden was het niet meer dan een lichtpuntje heel in de verte. Soms kan zich dat bij supporters ook wel eens vreemder uiten terwijl wr eigenlijk veel beter weten.

2 april 2024 om 22:04

Gaan hopelijk die KNVB Beker vieren, waarin PSV opzij gezet werd

2 april 2024 om 22:08

Je weet hoeveel terechte controverse er rondom die bekerwedstrijd was toch? Je doet nu net of Feyenoord daar even een topprestatie neerzette.

2 april 2024 om 23:04

Troostprijs voor Feijenoord.

2 april 2024 om 23:20

Topprestatie was niet nodig om PSV de beker uit te krijgen.
En er hangt ook controverse bij de aanstaande kampioenschap van psv, zat ze ook vaak mee. Wat boeit het?

2 april 2024 om 23:39

Hangt er een controverse bij het kampioenschap😂? Hou op hoor, in je wildste dromen kan je geen argumenten verzinnen waarom PSV zogenaamd onterecht kampioen zou worden.

2 april 2024 om 23:47

Jawel hoor, ik vind de selectie van PSV veel te sterk in vergelijking met de rest van de competitie en dus kun je dit best als competitie vervalsing zien..
Dat is het enige ook dat ik kan verzinnen maar toch, met een beetje fantasie kom je een eind!

3 april 2024 om 00:24

Zeg ik dat PSV onterecht kampioen gaat worden?
Maar als je het van Feyenoord gaat zegen over de KNVB Beker dan valt er ook wat van het kampioenschap te zeggen. Of heeft PSV nooit de scheids mee gehad bij twijfelgevallen?

2 april 2024 om 22:22

Gezien de tegenstanders die psv nog krijgt zou je dat wel denken. Dat gezegd hebbende: als ze zo blijven spelen worden ze met 1 punt voorsprong kampioen.

2 april 2024 om 22:24

Wat een rare comment, waarom niet dit weekend van AZ winnen en dan kunnen we het kampioensfeest vast plannen? Beetje slappe reactie van je maar goed. Gefeliciteerd met de overwinning hoor.

2 april 2024 om 22:28

Je zou ook kunnen zeggen dat je na een overwinning op AZ het kampioensschap kan vieren, maar dat is natuurlijk niet lekker provocerend. Toch van harte gefeliciteerd met de overwinning.

2 april 2024 om 23:21

Provocerend? Kijk het topic van de NEC winst op PSV na en kom mij dan weer betichten van provocatie. Ik kan dit en ik kan dat zeggen. Nee, dat bepaal ik zelf en ik kom terug op eerdere toffe uitspraken van sommigen hier en dan ben ik de boeman? Hahaha, het wordt steeds gekker. Ga teruglezen en zie hoeveel Feyenoorders grootspraak voerden. Ik heb slechts deze wishfulthinking beantwoord. Alsof ik het uit mijn duim zuig hahaha ...

Met vriendelijke groet,

3 april 2024 om 00:02

Nou nou het is allemaal wat hè. Een paar Feyenoorders waren hoopvol dat het misschien nog spannend werd, het is verschrikkelijk. Ik leef mee met alle PSVers die hieronder hebben geleden na het verlies tegen NEC.

3 april 2024 om 00:51

Ik reageer ook op het bericht van RomBomCu en niet op jouw bericht. Het topic waar je overigens aan reffereert heb ik niet gezien. Vindt je overigens heel erg dat ik de live meepraten reacties minder serieus neem dan overige reacties op topics? Maargoed als PSV van AZ ga ik de 2e plaats maar vieren i guess...

Met vriendelijke groet,

Mooi voor Mauro. Die is van ver gekomen.

Nog 4 van de 6 winnen en we zijn er. Ik begin toch wel een beetje te zweten rond minuut 60.

2 april 2024 om 22:25

Nergens voor nodig, jullie wouden fluitend kampioen!

Wel heel jammer dat jullie het record van heel seizoen niet verliezen in competitie niet meer kunnen pakken, was jullie van harte gegund

2 april 2024 om 22:31

Nou az uit win je niet zomaar hoor

2 april 2024 om 22:35

Gelukkig dat psv thuis speelt.

2 april 2024 om 22:54

Dan nog die win je ook niet zomaar

2 april 2024 om 22:56

Toevallig wonnen we az uit al vrij eenvoudig met 0-4..

Belangrijke overwinning. Nieuw puntenverlies zou een mentale tik zijn en tussen de oren van de spelers en trainer (die ook niet bekend staat als een prijzenpakker) kunnen gaan zitten. Met 4 thuiswedstrijden van de resterende 6 moet PSV het afmaken,

Mauro Junior en Tillman vond ik in de tweede helft erg sterk spelen. Zaak aan Stewart om van eerstgenoemde het contract te verlengen en van laatstgenoemde de afkoopsom richting Bayern af te tikken. Waar ik me wel gigantisch aan heb geergerd is de commnentator. PSV heeft in 90 minuten voetbal geen schot tegengekregen en was heer en meester maar als je de verslaggever mag geloven dan mogen ze hun handen dichtknijpen met deze overwinning

2 april 2024 om 23:39

Het kan aan mij liggen, maar ik heb altijd het gevoel dat deze commentator de underdog in een wedstrijd meer credits geeft dan ze eigenlijk verdienen. Het wedstrijdbeeld wat hij schetst, strookt meestal niet met de werkelijkheid (statistieken).

PSV speelde niet goed maar domineerde wel de hele wedstrijd vanaf minuut één. In totaal 21 doelpogingen van PSV en zegge en schrijve 0 doelpogingen van Excelsior, dat zegt genoeg. Een zakelijke 0-2 zege voor PSV op weg naar de titel, nog 4 zeges benodigd als Feyenoord verder alles wint. PSV heeft overigens nog 4 thuiswedstrijden en 2 uitwedstrijden te gaan, te beginnen met de thuiswedstrijd PSV-AZ aanstaande zaterdag.

Wat was die scheids ongelofelijk slecht zeg floot alles tegen psv

De moter was een beetje stroef, maar de drie punten zijn binnen.nog een paar keer winnen en we kunnen gaan feesten in Eindhoven.

Goede hersteld van de nederlaag tegen Nec ook mooi voor Mauro dat hij het doelpunt maakt!

Wat heeft dat Excelsior een slechte reeks, hebben nog het geluk dat hun begin van seizoen nog best wat punten hebben gepakt

Wel mooi dat Excelsior en Heracles volgens jaar eindelijk om echt gras moeten spelen, zal me niks verbazen dat hun volgend jaar beiden degraderen... Het is gewoon een voordeel voor die clubs

2 april 2024 om 22:33

Ze degraderen beide dit jaar al😜

En dan hoef je niet op echt gras te spelen dat hoeft niet in de kkd

2 april 2024 om 22:51

Hahah van mij mag Excelsior wel degraderen.. vind het eerlijk gezegd iets te veel clubs uit Rotterdam, en Feyenoord en Sparta vind ik persoonlijk vele mooiere clubs dan een Excelsior.

Helaas kunnen hun niet beiden degraderen, word Volendam, Vitesse, Excelsior (gok ik)

2 april 2024 om 22:56

Heb liever rkc eruit dan mijn eigen cluppie eruit Waalwijk is een eindje rijden en mag rkc niet zo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren