Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ekkelenkamp is de grote man bij welkome herstelpartij voor Van Bommel

Laatste update:

Royal Antwerp heeft donderdag het gat met koploper KRC Genk weer tot één punt verkleind. De ploeg van Mark van Bommel wist KV Oostende na de zeperd van afgelopen weekend tegen Standard Luik (3-0 verlies) wél opzij te zetten: het werd 3-0 in het Bosuilstadion. Jurgen Ekkelenkamp was de grote man bij Antwerp met een goal en assist, terwijl ook Vincent Janssen zich nadrukkelijk liet gelden. Calvin Stengs maakte het trio Nederlanders in de basis van the Great Old compleet.

Een dramatische eerste negen minuten deed Antwerp afgelopen zondag de das om. Doelpunten van William Balikshwa, Denis Dragus en Cihan Çanak bepaalden daarin de 3-0 eindstand. Daardoor moest Antwerp, dat in de eerste negen speelronden geen enkel punt verspeelde, ineens de koppositie aan Genk laten. De Smurfen maakten woensdag zelf geen fout tegen Westerlo (6-1); Van Bommel wist dus wat hem en zijn team te doen stond.

Na iets minder dan drie minuten lag de openingstreffer al in het net. Janssen legde de bal breed op de mee opgekomen Ritchie de Laet, die niet twijfelde en het leder schitterend in de kruising mikte. De bezoekers kwamen er niet aan te pas en leken halverwege het eerste bedrijf ook de 2-0 toe te moeten staan. De Laet zag zijn tweede van de avond echter afgekeurd worden vanwege buitenspel van – wederom – aangever Janssen. De clubtopscorer van the Great Old had zelf overigens het vizier niet op scherp staan. Hij kreeg alleen al voor rust meerdere mogelijkheden op een goal, maar verzuimde zijn seizoenstotaal op te schroeven.

Vrijwel direct na de thee kwam Antwerp met de schrik vrij. Oostende-middenvelder Cameron McGeehan zag echter net als De Laet even daarvoor een streep door zijn treffer gaan, waardoor de 1-0 op het scorebord bleef. Ekkelenkamp bracht Antwerp even later verlossing. Janssen maakte de weg goed vrij, waardoor de middenvelder directe tegenstander Tatsuhiro Sakamoto kon verrassen en bij de tweede paal binnenwerken: 2-0. Janssen zag concurrent Michael Frey vanaf de bank de eindstand verzorgen. De na zeventig minuten ingebrachte spits kapte zich na een pass van Ekkelenkamp knap vrij, en bleef oog in oog met Oostende-goalie Dillon Phillips koelbloedig.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens de vele kenners stortte het toch allemaal in elkaar?

20 oktober 2022 om 20:54

Geen idee of dat gaat gebeuren maar om nou je gelijk te halen na een 3-0 tegen de nummer 17 is ook wel een dingetje

20 oktober 2022 om 20:57

Ben ook bang dat die mensen niet hun mening gaan bijstellen na een winstpotje op Oostende

20 oktober 2022 om 21:05

Oostende verloor afgelopen weekend nog met 1-6 van Union inderdaad, dus ja..

20 oktober 2022 om 20:59

Zeg dat nou niet

21 oktober 2022 om 10:46

Dat is wel wat voorbarig. Anderzijds is een partij tegen Oostende ook niet echt een referentie. Zij laten zich wel tegen veel ploegen vrij gewillig naar de slachtbank leiden.

Ekkelenkamp. Typisch zo'n speler die het nu dan aardig goed doet in België, maar in een grote competitie het nooit gaat redden. 100%.

20 oktober 2022 om 21:08

Belgische competitie is ook wel slecht hoor. Tuurlijk zijn er nu Belgen die denken dat Club Brugge de CL kan winnen na het halen van de volgende ronde. Maar ondanks de knappe prestatie van Brugge blijft de Eredivisie toch sterker. Zo'n Ekkelenkamp, dat was echt een waardeloze speler in de Eredivisie, het was gewoon een baksteen op benen. Maar nu doet hij toch goed in de Belgische competitie. Veel zeggend.

20 oktober 2022 om 21:10

Ben het met je eens.

20 oktober 2022 om 21:15

Neem Ajax weg en jullie staan onder ons.

20 oktober 2022 om 21:21

Is dat echt je mening? Of wil je dat graag? Het is natuurlijk overduidelijk dat de Nederlandse competitie veel beter is. Kijk wat wij vangen voor onze sterren, 100 miljoen. PSV weigert 50 miljoen voor Gakpo. Welke club uit jullie competitie weigert 50 miljoen voor een speler? Daarbij neemt Ajax gewoon voor 31 miljoen een speler over van een topclub in de BPL, welke Belgische club doet dat eigenlijk?

20 oktober 2022 om 21:27

@psvchelseaboy: sommige spelers komen in een andere competitie beter tot hun recht of worden in de loop van de jaren wat beter. Genoeg Nederlanders die nu furore maken in Italie terwijl ze hier anoniem meeliepen. Is die competitie dan ook meteen zwak?

20 oktober 2022 om 21:08

Ja en? Doe jij het beter?

20 oktober 2022 om 21:13

Weet je niet

20 oktober 2022 om 23:04

Zou het redden bij de onderste helft prem league en la liga..

21 oktober 2022 om 01:23

@dikgaan pohhhh ik wou dat ik net zo'n carrière kon hebben als ekkelenkamp. 15 jaar op een hoog niveau je hobby als beroep kunnen uitoefenen. En volgens mij is hij ook nog intelligent genoeg om zo met zn geld om te gaan dat hij de rest van zn leven nooit meer hoeft te werken.

Hoe gaat het ondertussen met jou? Leef je ook je droom?

Jurginho de goat 👏👏

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren