Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eindhovens Dagblad: Piroe geeft opdringerig Juventus het nakijken

Laatste update:

Joël Piroe blijft PSV trouw, zo meldt het Eindhovens Dagblad maandagavond. Volgens de regionale krant zet de negentienjarige aanvaller spoedig zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2022. De huidige verbintenis van Piroe loopt na dit seizoen af, maar PSV voorkomt nu dat de jeugdexponent gratis de deur uitloopt.

De contractverlenging van Piroe zat al maanden in de pijplijn. In oktober 2018 meldde het Eindhovens Dagblad al dat PSV bezig was om het contract van de jongeling te verlengen. Vorige week voegde men eraan toe dat een akkoord nabij was. Piroe heeft het goed naar zijn zin bij de regerend landskampioen en heeft 'aanbiedingen van tal van buitenlandse clubs' afgeslagen, zo schrijft de krant nu.

Juventus was de meest serieuze gegadigde en heeft Piroe 'tot zeer recent tal van keren benaderd, ook nadat hij al een paar keer ‘nee’ had gezegd.' Verder was er interesse van onder meer 1. FSV Mainz 05 en ook uit het binnenland, al is niet duidelijk om welke Nederlandse club(s) het gaat. Piroe ziet PSV 'als een club waar hij zich goed kan ontwikkelen en kansen kan krijgen.'

Dit seizoen is Piroe met tien doelpunten in de Keuken Kampioen Divisie topschutter van Jong PSV. Hij wacht echter nog op zijn debuut in het eerste elftal. De jeugdinternational maakte in 2016 zijn opwachting in de beloftenploeg en kwam sindsdien tot 42 wedstrijden op het tweede niveau, waarin hij 12 keer scoorde en 7 assists voor zijn rekening nam.

Joël Piroe doet er goed aan om bij te tekenen bij PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch wel verrassend - 3jarig contract voor iemand die nog geen minuten heeft gemaakt en voorin toch de nodige concurrentie heeft. Volgend jaar verhuren?

9 april 2019 om 00:18

De concurrentie is gewoon sterk met een iets mindere concurrentie had deze jongen misschien al minuten gemaakt en misschien wel een 5 jarig contract gekregen. Want dit is toch een speler die al jaren erg veel goals maakt in de jeugdelftallen van PSV of NL. Een contract van 3 jaar vind ik dus niet echt opvallend deze jongen heeft talent genoeg en heeft de potentie om het zeker te maken in de eredivisie.

9 april 2019 om 09:41

Verhuur ligt wel voor de hand, naar het voorbeeld van Lammers zou Piroe zich uitstekend kunnen ontwikkelen bij een club als SC Heerenveen of FC Groningen. Hij is nu belangrijk voor Jong Psv, op dat niveau is hij na dit seizoen wel uitgeleerd.

Intussen hoop ik dat PSV inzet op een vertrek van Luuk de Jong (en de spits zelf ook). Natuurlijk is De Jong uitermate belangrijk voor het team, maar ik zie hem toch liever gaan komend zomer. Niet alleen is dit de laatste kans om nog een mooi bedrag voor hem te vangen, maar bovenal ‘bevrijdt’ het PSV van de afhankelijkheid van De Jong. Koppend ken ik geen betere spits, maar voetballend is De Jong te matig om ook een ander systeem te kunnen spelen. Die handicap brengt PSV nu in de problemen en ondanks zijn goals in de Champions League – bij standaardsituaties is De Jong een krachtig wapen natuurlijk – denk ik dat het eenzijdige strijdplan van PSV onvoldoende oplevert buiten de grenzen.

Bij een vertrek van De Jong zou met Lammers of Romero meer dynamiek mogelijk zijn. Beweeglijkheid, combinatievoetbal geeft meer verrassing; net als veel andere ploegen laat Ajax dit jaar met zijn ‘europese opstelling’ zien dat de klassieke targetman steeds minder in de gratie raakt. Ik voorzie dat PSV sowieso Lozano, misschien de Jong en waarschijnlijker wel dan niet ook Bergwijn verkoopt; met Gakpo, Malen, Lammers, Romero en Abouklal moet Van Bommel de voorhoede gaan proberen te vormen volgend seizoen (hoewel verhuur van laatstgenoemde Abouklal ook niet onlogisch zou zijn). Het zou zonde zijn als Piroe in de schaduw van zijn concurrenten als derde spits zou verpieteren.

zelfde traject laten volgen als lammers, dit zou weer een van die talenten zijn die we over een paar jaar op huurbasis zien bij excelsior of pec. en daar geen potten kan breken puur door naar een topclub te gaan zelfde voor leandro fernandez.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren